ZPRAVA VSEM
+15
Kanek
astro
Londyn
Aetius
Johnny Bravo
melanche
Admin
cikulkovo
Bibiba
rubenso
WaterFox
Malkavian
Erien
gorgo
Gilmak
19 posters
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
ZPRAVA VSEM
touto zpravou vam vsem chci sdelit ze koncim s prispivanim na forum nemam silu to tu cist nemam na to naladu,nemam naladu na hodne veci,a zrejme i prestanu hrat ale to se brzo dozvite tak do tri dnu.
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008
Re: ZPRAVA VSEM
Ani mna to tu uz nebavi kazdy den sa preluskat cez milion spamov, ci sa nahodou nieco nedeje, kebyze tu tak niesom tyzden tak uz nemam sancu zistit ci sa nieco dialo alebo deje... No chut hrat este mam, snad bude aj cas.
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
@GILMAK, ČO DODAŤ? SI A VŽDY BUDEŠ MOJ RYTIER V ZLATEJ ZBROJI. A NIČ TO NEZMENÍ.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
ale no glimak nezjebuj a hraj dalej ... radcej vyjebem tych co spamuju
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Malkavian napísal:ale no glimak nezjebuj a hraj dalej ... radcej vyjebem tych co spamuju
nejde jen o to na fore,ale sere me vic veci.
úprimnosť?
Gilmak napísal:touto zpravou vam vsem chci sdelit ze koncim s prispivanim na forum nemam silu to tu cist nemam na to naladu,nemam naladu na hodne veci,a zrejme i prestanu hrat ale to se brzo dozvite tak do tri dnu.
Anonymný- Anonymný
Gilmak napísal:Malkavian napísal:ale no glimak nezjebuj a hraj dalej ... radcej vyjebem tych co spamuju
nejde jen o to na fore,ale sere me vic veci.
aj mna toho vela sere, ale neskoncim bo som tomu venoval prilis vela casu...a caka nas predsa ALIANCIA, to si nechas ujst ? si ta najdem v real zivote ked skoncis
WaterFox- Počet príspevkov : 66
Alliancia : KPS{DE}A
ostan uz to dotiahnime do konca ja sa sice pohravam s tym ci zacnem znova hrat alebo nie... no uvidisa po tom co vyhrame tento server
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
me nejde ani o travian ale o realnej zivot.
no a co s realnym zivotomm
rubenso- Počet príspevkov : 64
Alliancia : det-mat
Registration date : 22.07.2008
real vs travian
Gilmak napísal:me nejde ani o travian ale o realnej zivot.
najprv zamakaj v reale a potom tu.... toto je len virtuálny svet.v reale je to ovela tažšie.... si chlap tak nefnukaj a hlavu hore...
Anonymný- Anonymný
Je to asi tak každý mame problemy v reale a každý si myslíme že tie naše problemy su najväčšie a najtažšie a keby ostatný vedeli, jasne že su ludia ktorým pada všetko k noham a nemusia nič maju a su štastný, no ono všetko ma zmysel aj ked ho nevieme pochopit tý čo išli a idu tou tažkou uzkou cestou su neštastný a nevidia zmysel a ciel svojho života no zmysel je prave v tom snažit sa pochopit aj ked odpoved nikdo nevie ja ti ju možem naznačit ak porozumieš ide o sulad svojho ja so svojím vyšším ja, je to nesmierne tažke sam mam s tým problém no tvoj boj so sebou ta posuva dopredu pokial to nevzdavaš a nehadžeš za hlavu, čas je realne nereálny a ani nie je dôležitý doležitý je súlad, harmonia. Nejdem to pisat tažko to pochopit ale dam ti priklad z realu človek ktorý ma všetko a nezamýsla sa nad životom sa dostane nahodou do tažkeho problemu - nezvladne to a psychycky neunesie, život jeho sa skonci a on nikde nedosiel a nič nepochopil toto sa stavalo takým chlapcom čo tak žili prišli na vojnu a život si aj zobrali. Niekedy máš pocit že sem nepatríš ale to je omyl patríš a treba hladat prečo je to tak Dik PS: ak je toho vela treba prestat a odreagovat sa nerealnym svetom ako je pr. Travian -ja sam tak robím
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008
mordor2 napísal:Gilmak napísal:me nejde ani o travian ale o realnej zivot.
najprv zamakaj v reale a potom tu.... toto je len virtuálny svet.v reale je to ovela tažšie.... si chlap tak nefnukaj a hlavu hore...
chlapce tebe mit u sebe tak mas zlomeny obe nohy,vis hovno tak tu nemel p.....y ty z.......j k...le.
uf, silná káva. Skoro mi zaskočilo. To bolo kruté, Gilmak. To bolo kruté. To si prestrelil.
Erien napísal:uf, silná káva. Skoro mi zaskočilo. To bolo kruté, Gilmak. To bolo kruté. To si prestrelil.
on zacal on zasahl me ja jeho,ja k tomu jen pouzivam trochu vic vystizny slova,klidne mi dejte ban to je mi u zadku...od mordora na svoji osobu si nenecham libit vubec nic.
No, škoda. Asi dávne spory.
Niekedy vznikne z priateľstva nenávisť a z nenávisti priateľstvo. Tiež som to tu zažila. Obe varianty. Tá prvá je voči mne v prevahe.
Niekedy vznikne z priateľstva nenávisť a z nenávisti priateľstvo. Tiež som to tu zažila. Obe varianty. Tá prvá je voči mne v prevahe.
Gilmak napísal:mordor2 napísal:Gilmak napísal:me nejde ani o travian ale o realnej zivot.
chlapce tebe mit u sebe tak mas zlomeny obe nohy,vis hovno tak tu nemel p.....y ty z.......j k...le.
fuu nečakal som takuto reakciu už len pretož,e to čo som napisal som myslel ako povzbudenie a nie podjeb....nie ale ok
asi máš tažku depku nechám ta... ale jedna rad:nikdy sa nesnaž aby ta ludia lutovali....
Anonymný- Anonymný
mordor2 napísal:Gilmak napísal:mordor2 napísal:Gilmak napísal:me nejde ani o travian ale o realnej zivot.
fuu nečakal som takuto reakciu už len pretož,e to čo som napisal som myslel ako povzbudenie a nie podjeb....nie ale ok
asi máš tažku depku nechám ta... ale jedna rad:nikdy sa nesnaž aby ta ludia lutovali....
taky nechci aby jsi me litoval a to jsem nikde nerek aby me nekdo jinej litoval...ja jsem si uvedomil jedno srat na lidi...jsou to jenom vychcany svine.
rozmýšľam aká nadávka je to posledné vybodkované slovo A život je krásny, to len ľudia sú svine
cikulkovo- Počet príspevkov : 153
Alliancia : KPS.{DE}
Registration date : 15.03.2008
p.....y ty z.......j k...le.
p.....y ty z.......j k...le. gilmak tieto silne slova si tu použil ty nie ja..
Anonymný- Anonymný
a co jako?mam na tebe tenhle nazor,ty jsi mi rekl at nefnukam a rek jsi na zaklade toho ze vis hovno,kdyby se ti stalo to co me tak te sbiraj ze zeme...ale to je jedno,me se dotklo tohle tebe treba ty nadavky a to co ty tu pises tak jsem nepsal ja.ja jsem tam mel cely slova nevim asi admin je poupravil,nebo uz nevim.mordor2 napísal:p.....y ty z.......j k...le. gilmak tieto silne slova si tu použil ty nie ja..
Ano upravil som ich ja a zacinate ma tu fakt srat iba sa hadat za debiliny nadavate si tu spamujete tu niektory. Je pekne ze sem chodite ale nerobil som forum nato aby tu zacinali rozbroje medzi hracmi ale aby sme spolupracovali na lepsej urovni. Kluden pokracujte podpichujte jeden druheho ale potom sa necudujte ked sa jedneho dna pojdete prihlasit na forum a nebude kam bo ma nebavi riesit taketo problemy
Admin napísal:Ano upravil som ich ja a zacinate ma tu fakt srat iba sa hadat za debiliny nadavate si tu spamujete tu niektory. Je pekne ze sem chodite ale nerobil som forum nato aby tu zacinali rozbroje medzi hracmi ale aby sme spolupracovali na lepsej urovni. Kluden pokracujte podpichujte jeden druheho ale potom sa necudujte ked sa jedneho dna pojdete prihlasit na forum a nebude kam bo ma nebavi riesit taketo problemy
ty rozbroje zacli uz v legends takze nemej strach ze za to muze tvoje forum.Ale to s tim zrusenim,uz me to taky hodnekrat napadlo...neni to spatnej napad.
Admin napísal:Ano upravil som ich ja a zacinate ma tu fakt srat iba sa hadat za debiliny nadavate si tu spamujete tu niektory. Je pekne ze sem chodite ale nerobil som forum nato aby tu zacinali rozbroje medzi hracmi ale aby sme spolupracovali na lepsej urovni. Kluden pokracujte podpichujte jeden druheho ale potom sa necudujte ked sa jedneho dna pojdete prihlasit na forum a nebude kam bo ma nebavi riesit taketo problemy
nikoho nezujímají gimakove vyplakavačky toto je len o hre ako mi raz sam napisal že ide len o to postavit div a to aj robím každý má iný štýl... a týmto končím v tomto topyku...
Anonymný- Anonymný
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 3
Povolenie tohoto fóra: