DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ZPRAVA VSEM

+15
Kanek
astro
Londyn
Aetius
Johnny Bravo
melanche
Admin
cikulkovo
Bibiba
rubenso
WaterFox
Malkavian
Erien
gorgo
Gilmak
19 posters

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Goto down

ZPRAVA VSEM - Stránka 2 Empty Re: ZPRAVA VSEM

Odoslať  Gilmak Ne august 03, 2008 2:21 pm

mordor2 napísal:
Admin napísal:Ano upravil som ich ja a zacinate ma tu fakt srat iba sa hadat za debiliny nadavate si tu spamujete tu niektory. Je pekne ze sem chodite ale nerobil som forum nato aby tu zacinali rozbroje medzi hracmi ale aby sme spolupracovali na lepsej urovni. Kluden pokracujte podpichujte jeden druheho ale potom sa necudujte ked sa jedneho dna pojdete prihlasit na forum a nebude kam bo ma nebavi riesit taketo problemy

Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad nikoho nezujímají gimakove vyplakavačky toto je len o hre ako mi raz sam napisal že ide len o to postavit div a to aj robím každý má iný štýl... a týmto končím v tomto topyku... affraid

lol co to meles,me v tyhle hre nikdy neslo o to postavit div...vymyslis si tu hovadiny...nic nevis mluvis tu na zaklade hadani...takze prestan...

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Ne august 03, 2008 2:33 pm

V tejto hre ide o spolupracu viacerych ludi...... A ked nesi kolektyvny a ntrochu intelingentny tak tato hra nieje pre takychto ludi.....A div je az to posledne

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Ne august 03, 2008 2:45 pm

Gilmak napísal:
mordor2 napísal:
Admin napísal:Ano upravil som ich ja a zacinate ma tu fakt srat iba sa hadat za debiliny nadavate si tu spamujete tu niektory. Je pekne ze sem chodite ale nerobil som forum nato aby tu zacinali rozbroje medzi hracmi ale aby sme spolupracovali na lepsej urovni. Kluden pokracujte podpichujte jeden druheho ale potom sa necudujte ked sa jedneho dna pojdete prihlasit na forum a nebude kam bo ma nebavi riesit taketo problemy

Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad nikoho nezujímají gimakove vyplakavačky toto je len o hre ako mi raz sam napisal že ide len o to postavit div a to aj robím každý má iný štýl... a týmto končím v tomto topyku... affraid

lol co to meles,me v tyhle hre nikdy neslo o to postavit div...vymyslis si tu hovadiny...nic nevis mluvis tu na zaklade hadani...takze prestan...

ty si proste tymovy hrač že? Wink

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Ne august 03, 2008 3:19 pm

Mali by sme byt vsetci tymovy hraci ...

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  melanche Ne august 03, 2008 5:14 pm

Když už to šlo s ali legends dolů, byl to především gilmouš, který se rozhodl vzít pár hráčů, o kterých věděl, že za to stojí pryč do jiné ali – ano do ali KPS(DE) nebo KPS(DE) A.
To, že pak napsal HS aby zbytek hráčů z legends věděli – že odcházíme, zapříčinilo.. že si všichni mysleli, že je to jen jeho vina že se pak ali legends rozpadla.. nebo že snad gilmouš pachtil s kps.. nee, prostě se snažil najít lepší ali.
Mě taky jen nenapsal, odejdi z ali a přijmi pozvánku – psali jsme si o tom, domluvili jsme se tak...

Mordor, pamatuji si ještě na tu zprávu, kterou si mi napsal, když jsem odešla z legends.. nebyla 2x příjemná, padla tam celkem škaredá slova.. ale v poho, ty víš, že jsem to nějak neřešila.. a i ty sám si za dva dny odešel z legends..

Už jste si tu párkrát s gilmoušem vyměnili zprávy, a víš, že ne zrovna v přátelském duchu, prostě máte vůči sobě antipatie.. tak bys neměl píchat do vosího hnízda a nereagovat hned na to, co tu gilmouš napsal.. protože si ho tím popíchnul, upřímně se ani nedivím..
když nevíš, nereaguj.. Sad kdyby si napsal jen „je to škoda“ ale to jak si ty slova formuloval.. Sad
nezlob se, ale musela jsem to napsat...
a nepotřebuji to, co jsem napsala okomentovat.. OBEJDU SE BEZ REAKCE.. to bude nejlepší..
melanche
melanche

Počet príspevkov : 101
Registration date : 27.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Ne august 03, 2008 5:57 pm

melanche napísal:Když už to šlo s ali legends dolů, byl to především gilmouš, který se rozhodl vzít pár hráčů, o kterých věděl, že za to stojí pryč do jiné ali – ano do ali KPS(DE) nebo KPS(DE) A.
To, že pak napsal HS aby zbytek hráčů z legends věděli – že odcházíme, zapříčinilo.. že si všichni mysleli, že je to jen jeho vina že se pak ali legends rozpadla.. nebo že snad gilmouš pachtil s kps.. nee, prostě se snažil najít lepší ali.
Mě taky jen nenapsal, odejdi z ali a přijmi pozvánku – psali jsme si o tom, domluvili jsme se tak...

Mordor, pamatuji si ještě na tu zprávu, kterou si mi napsal, když jsem odešla z legends.. nebyla 2x příjemná, padla tam celkem škaredá slova.. ale v poho, ty víš, že jsem to nějak neřešila.. a i ty sám si za dva dny odešel z legends..

Už jste si tu párkrát s gilmoušem vyměnili zprávy, a víš, že ne zrovna v přátelském duchu, prostě máte vůči sobě antipatie.. tak bys neměl píchat do vosího hnízda a nereagovat hned na to, co tu gilmouš napsal.. protože si ho tím popíchnul, upřímně se ani nedivím..
když nevíš, nereaguj.. Sad kdyby si napsal jen „je to škoda“ ale to jak si ty slova formuloval.. Sad
nezlob se, ale musela jsem to napsat...
a nepotřebuji to, co jsem napsala okomentovat.. OBEJDU SE BEZ REAKCE.. to bude nejlepší..

respect

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Ne august 03, 2008 6:49 pm

mordor2 napísal:
Gilmak napísal:
mordor2 napísal:

ja si myslim ze tymovy hrac jsem,kdyz mam poslat jednotky poslu je,kdyz nekdo potrebuje podpory poslu je,,,jen mi v tyhle hre nejde o ten nejdulezitejsi bod...postavit div.promin takovy priority jsem si nedal,jelikoz je to muj prvni server na kterym hraju a nikdy jsem nehral predtim na jinym,takze jsem vlastne novacek,ale muj cil byl,byt prvni v offu...je to mozna sobecky...ale proc ne?kdyz jsem byl v ally legends tam nebyli za potrebi jednotky,jelikoz hromadny akce se nedelali,tak k cemu je budu doma schovavat a zrat mi obili kdyz muzu nekde zautocit a dat najevo ze se semnou musi pocitat nez se vezt na vlne ally.Myslim ze jsem byl jeden z mala kdo lezl na krk cely MaT...ale byl jsem to ja a ne ty...a kdybych neutocil tak si pak reknou lidi kdo to je co tu dela proc tu je?tyhle otazky si davam ja u tebe...protoze tu hraju 7 mesicu a ani jednou jsem nevidel utok od tebe,off rank taky neni nejlepsi,popka taky zaostava,podpory mozna posilas ale to ja nevidim...takze vlastne ty tu budes tam cerna skvrnka ve velke cerne dire,a ja bych mohl tak cervena kulicka co se vali v ty dire spolecne s jinejma...o tohle mi slo dokazat tu neco...a ne ze sam,kdyby byli nejaky hromadny akce v legends ver mi ze bych chodil v prvni linii...ale nebyli tak jsem si delal utoky sam.ted si vsichni sobec rikate to je sobec,nehraje pro tym...ale ti lidi co chapu co jsem tu napsal,si mysli pravej opak.

Gilmak

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo Ne august 03, 2008 7:49 pm

Gilmak napísal:
mordor2 napísal:
Gilmak napísal:
mordor2 napísal:

ja si myslim ze tymovy hrac jsem,kdyz mam poslat jednotky poslu je,kdyz nekdo potrebuje podpory poslu je,,,jen mi v tyhle hre nejde o ten nejdulezitejsi bod...postavit div.promin takovy priority jsem si nedal,jelikoz je to muj prvni server na kterym hraju a nikdy jsem nehral predtim na jinym,takze jsem vlastne novacek,ale muj cil byl,byt prvni v offu...je to mozna sobecky...ale proc ne?kdyz jsem byl v ally legends tam nebyli za potrebi jednotky,jelikoz hromadny akce se nedelali,tak k cemu je budu doma schovavat a zrat mi obili kdyz muzu nekde zautocit a dat najevo ze se semnou musi pocitat nez se vezt na vlne ally.Myslim ze jsem byl jeden z mala kdo lezl na krk cely MaT...ale byl jsem to ja a ne ty...a kdybych neutocil tak si pak reknou lidi kdo to je co tu dela proc tu je?tyhle otazky si davam ja u tebe...protoze tu hraju 7 mesicu a ani jednou jsem nevidel utok od tebe,off rank taky neni nejlepsi,popka taky zaostava,podpory mozna posilas ale to ja nevidim...takze vlastne ty tu budes tam cerna skvrnka ve velke cerne dire,a ja bych mohl tak cervena kulicka co se vali v ty dire spolecne s jinejma...o tohle mi slo dokazat tu neco...a ne ze sam,kdyby byli nejaky hromadny akce v legends ver mi ze bych chodil v prvni linii...ale nebyli tak jsem si delal utoky sam.ted si vsichni sobec rikate to je sobec,nehraje pro tym...ale ti lidi co chapu co jsem tu napsal,si mysli pravej opak.

Pekne... Wink ...

Johnny Bravo

Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Ne august 03, 2008 8:12 pm

Tak na toto musím reagovať a musím sa zastať mordora. V legends neviem čo bolo, len keď sa chystala vojna s Legends vytipovala som si mordora, aby mi ho nezničili, iba pošramotili, bo sme ho sledovali dlhšiu dobu s našimi hráčmi. A zistili sme, že je to dobrý stratég. No ako sme to zistili? Mal farmy v našej ali a šarapatil u nás tak, ako Gilmak.A tie farmy nám slúžili na pozorovanie štýlu hry útočníka a zisťovali sme koľko asi tak má armády. Mordora som do našej ali viac krát volala, ale nechcel opustiť Legends. Odyšiel až keď sa rozpadla a nebolo jej pomoci na záchranu. Nie je tip hráča, čo ide do lepšej ali a zanechá kamarátov v štychu. A toto ani ali MT3 nepoznala. A ponuky k hráčom sa hrnuli, nemyslite si, že nikto nemal o nich záujem. Len nechceli opustiť spoluhráčov a na umiestnení ali im nezáležalo. Záležalo im na parte. A to záleží mordorovi aj teraz. A k tým útokom, že sa neprejavil? Apelovala som na hráčov útočného tipu, aby zbytočne neohrozovali alianciu. A oni mi vyhoveli.

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Ne august 03, 2008 9:46 pm

for erien: v mene cernej skvrnky ve velke cerne dire ti dakujem.
for gilmak: jedna vec sa mi ale podarila,vidim že ked rozmýšlaš na tým čo mi odpísat tak aspon nerozmýšlaš nad takými kravynami ako skončit tuto hru... Wink

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Ne august 03, 2008 10:17 pm

@melanche, ak dovolíš, ja reagovať budem. Gilmak hľadal lepšiu ali. Very Happy k tomu niet čo dodať.Možno len to, že som asi poznala lepšie hráčov ali Legends ako ty. Boli tam dobrí a charakterní hráči, ktorí prešli až po vojne do dobrých aliancií. Mordor odyšiel z Legends po tebe. Do našej ali sme ho prehovárali dlho. Nechcel ali opustiť aj keď bola vo vojne. Pomáhal kamošom v bojoch:D Išiel až po vojne. A že nie je na špici? Už som to raz písala, napíšem to znovu. Skoda, že tu nieje rebríček top 10, kde padne vojsko hráčom čo posielali niekomu podpory. Určite by tam bol. Bohužial, tá najdôležitejšia štatistika mi tu chýba. Tí obrancovia čo sú tam, tak určite nemajú toľko svojho vojska aby sa sami ubránili. Wink No a ako poznám mordora, určite o nejaké top 10 nestojí.
A najviac ma zarazilo to, že píšeš aby nereagoval na Gilmakove výroky a neprovokoval. Vlastne ma to nezarazilo, ono ma to rozosmialo. Neviem si predstaviť, ako by sa potom Gilmak ventiloval. Very Happy Very Happy

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo Po august 04, 2008 12:12 am

Gilmak písal, že je už všetko v poho, tak čo keby sa táto téma uzamkla a nevyvolavala tu ďalšie hádky Question Inak zišlo by sa už na fórku upratať Laughing Sa hlásim k pomoci ak je treba queen

cikulkovo

Počet príspevkov : 153
Alliancia : KPS.{DE}
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo Po august 04, 2008 12:37 am

cikulkovo napísal:Gilmak písal, že je už všetko v poho, tak čo keby sa táto téma uzamkla a nevyvolavala tu ďalšie hádky Question Inak zišlo by sa už na fórku upratať Laughing Sa hlásim k pomoci ak je treba queen

myslim ze jedina normal osoba tuna sa ozwala Smile...stojim za tebou Very Happy

Johnny Bravo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Aetius Po august 04, 2008 12:41 am

Cikulkovoooo, na hrad Laughing cheers queen
Aetius
Aetius

Počet príspevkov : 54

Návrat hore Goto down

Odoslať  Londyn Po august 04, 2008 3:23 am

Aetius napísal:Cikulkovoooo, na hrad Laughing cheers queen
a par ludi do zakladky, aby sa naucili vybrane slova...kto to ma kurnik sopa citat.
Kolektyv odysiel koli kravynam. *clap*

Londyn

Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po august 04, 2008 9:13 am

Sorry Londyn, už budem písať spisovne, dokonca budem používať aj všetky správne a spisovné slová, čiarky, bodky a interpunkčné znamienka. Laughing Hlavne dľžne a mäkčene.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  astro Po august 04, 2008 9:24 am

ak táto téma bola na niečo dobrá tak si prajem aby bola dobrá na to aby gilmak ostal hrať. howgh
PS: jj, upratať fórum a deti poslať do školy. Ľúbozvučná čeština sa mi číta lepšie ako sprznená slovenčina.

Naposledy upravil astro dňa Po august 04, 2008 12:12 pm, celkom upravené 1 krát.
astro
astro

Počet príspevkov : 38
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Po august 04, 2008 11:36 am

Pekne a to ty si vravis slovak???...Very Happy:D:D

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kanek Po august 04, 2008 12:30 pm

Gilmaku, byl jsi, a jsi vzdyck muj vzor, i kdyz me nemas a nikdy nebudes mit v oblibe, tak ti preju at v realu bdues mit co nejvetsi uspechy
Kanek
Kanek

Počet príspevkov : 41
Registration date : 22.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kanek Po august 04, 2008 8:38 pm

A ty mazes ucet, nebo jen prestanes chodit na forum?
Kanek
Kanek

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Po august 04, 2008 8:41 pm

No predpokladam ze by nemazal ucet....Ved by sme stratili dobreho hraca..

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kanek Po august 04, 2008 8:42 pm

Nathaniel22 napísal:No predpokladam ze by nemazal ucet....Ved by sme stratili dobreho hraca..
No prave proto se ptam
Kanek
Kanek

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Po august 04, 2008 8:42 pm

Aha????...ale co ja viem tak ho neserie travian ale forum na kt chodime...

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo Ut august 05, 2008 12:44 am

Nathaniel22 napísal:Aha????...ale co ja viem tak ho neserie travian ale forum na kt chodime...

mam pocit...že gilmi ma u pi** i travian i forum...prečo vlastne rozoberáte čo ho serie...nechajte ho...je to jeho osobná vec si myslím...do jeho problémov nás je hovno...

Johnny Bravo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Ut august 05, 2008 12:50 am

Johnny Bravo napísal:
Nathaniel22 napísal:Aha????...ale co ja viem tak ho neserie travian ale forum na kt chodime...

mam pocit...že gilmi ma u pi** i travian i forum...prečo vlastne rozoberáte čo ho serie...nechajte ho...je to jeho osobná vec si myslím...do jeho problémov nás je hovno...

braviku v poho...neslo ani o travian ale spis o cely ralny svet ktery byl na prvnim,stalo se hodne neprijemnych veci,ale uz je to tak nejak v poradku,i kdyz zapomenout se neda nikdy,rusit ucet asi nebudu a kdyz jo tak to poznate...forum asi zacnu spis nenavstevovat nez navstevovat a to z jedinyho duvodu....duvod je cawkooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...ja toho kluka proste nesnesu nemam silu cist jeho dementni prispevky.tot vse.

Gilmak

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: