DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Riedenie sektora

+12
kubik
cikulkovo
Malkavian
Erien
.babayarko
Bibiba
Gilmak
defragment
WaterFox
soild
Iperitas
puTTy
16 posters

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Goto down

Riedenie sektora - Stránka 3 Empty Re: Riedenie sektora

Odoslať  majdzo Po jún 23, 2008 8:15 am

Odkaz pre vsetkych ktory chcu zo svojich spoluhracov spravit farmy, uvedomte si ze tym docielite:
1. rozbitie vasej akademie
2. ludia ktorych zacnete farmit porusia ucty takze sice ziskate farmy ale len na 3 dni
3. zacinam pomaly banovat ze sme sa pripojili ku KPS, toto maju byt akoze ti super ludia ktorych si Erien obhajovala niekolko mesiacov? Vdaka Erien sa cela MT a cast MT3 pripojila ku KPS/DE/ a teraz jej chcete vrazit kudlu do chrbta tym ze chcete zfarmit jej ludi? Je mi z Vas zle Exclamation
majdzo
majdzo

Počet príspevkov : 15
Alliancia : DET@
Registration date : 15.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Londyn Po jún 23, 2008 11:15 am

niekto by si mal trosku uvedomit, pac mat v ali 6 s popkou pod 1000 je smiesne a nazval by som vedenie ali prilis mierumilovnym, abo rovno neschopnym...zamyslite sa ci xete pouzit vetu "je to len hra...". ide tu o to ako tu hru hrat xete a co je vas ciel. div sveta par dobrych bojov? abo vas div sveta bude ked postavite po pol roku 2-3dedinku...vtip? ako vidim tak to tu funguje, resp sa toleruje. som totalny novacik v traviane...kopec veci je pre mna uplne novych, ale ucim sa a myslim, ze sa mi dari...na druhu stranu mam dostatocne skusenosti z vedenia, organizacie ludi, systemu prace ci uz multiplayerovky abo real life. KPS nie je celok, je to pozliepane zo 6 alianci a zacinam naozaj poxybovat, ze daco dokazeme ako celok. pac vzajomne DoN, ine ciele, udrziavat jedincov co nato NEMAJU, jedinci kt hraju pre seba, kt nepoznaju forum a tt...neprospievaju tejto alianci(zoskupeniu), takze rad by som videl, aby si vedenie abo vedenie kazdej zo sestier nahodilo prisnejsi meter a nemazlalo sa + aby sa nepapulovalo ak je nejaky ciel na znicenie. zacnite kurva tahat za jeden povraz...a nie vyhovarat, ze raz ste pomohli a teraz nie...STALE. ziadne vyhovorky, ziadne sladke slova, fakt si kurva myslite, ze bez pravidiel, systemu a tvrdeho rezimu daco dosiahnete? zatial tu vladne anarchia...a je na vedeni, ako to zoceli a je na jedincoch aby tomu vedeniu pomohli...naozaj si vyberte, kde xete stat a co xete, abo ....(tu by bolo par nepeknych slov tak to necham na vasu fantaziu a ciny od vedenia.)

Londyn

Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Po jún 23, 2008 3:33 pm

Londyn napísal:niekto by si mal trosku uvedomit, pac mat v ali 6 s popkou pod 1000 je smiesne a nazval by som vedenie ali prilis mierumilovnym, abo rovno neschopnym...zamyslite sa ci xete pouzit vetu "je to len hra...". ide tu o to ako tu hru hrat xete a co je vas ciel. div sveta par dobrych bojov? abo vas div sveta bude ked postavite po pol roku 2-3dedinku...vtip? ako vidim tak to tu funguje, resp sa toleruje. som totalny novacik v traviane...kopec veci je pre mna uplne novych, ale ucim sa a myslim, ze sa mi dari...na druhu stranu mam dostatocne skusenosti z vedenia, organizacie ludi, systemu prace ci uz multiplayerovky abo real life. KPS nie je celok, je to pozliepane zo 6 alianci a zacinam naozaj poxybovat, ze daco dokazeme ako celok. pac vzajomne DoN, ine ciele, udrziavat jedincov co nato NEMAJU, jedinci kt hraju pre seba, kt nepoznaju forum a tt...neprospievaju tejto alianci(zoskupeniu), takze rad by som videl, aby si vedenie abo vedenie kazdej zo sestier nahodilo prisnejsi meter a nemazlalo sa + aby sa nepapulovalo ak je nejaky ciel na znicenie. zacnite kurva tahat za jeden povraz...a nie vyhovarat, ze raz ste pomohli a teraz nie...STALE. ziadne vyhovorky, ziadne sladke slova, fakt si kurva myslite, ze bez pravidiel, systemu a tvrdeho rezimu daco dosiahnete? zatial tu vladne anarchia...a je na vedeni, ako to zoceli a je na jedincoch aby tomu vedeniu pomohli...naozaj si vyberte, kde xete stat a co xete, abo ....(tu by bolo par nepeknych slov tak to necham na vasu fantaziu a ciny od vedenia.)

mas sice pravdu,ale mluvis tu o jedincich kteri nepoznaji TT a forum,sam nemas TT vyplneny...

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Po jún 23, 2008 3:38 pm

majdzo napísal:Odkaz pre vsetkych ktory chcu zo svojich spoluhracov spravit farmy, uvedomte si ze tym docielite:
1. rozbitie vasej akademie
2. ludia ktorych zacnete farmit porusia ucty takze sice ziskate farmy ale len na 3 dni
3. zacinam pomaly banovat ze sme sa pripojili ku KPS, toto maju byt akoze ti super ludia ktorych si Erien obhajovala niekolko mesiacov? Vdaka Erien sa cela MT a cast MT3 pripojila ku KPS/DE/ a teraz jej chcete vrazit kudlu do chrbta tym ze chcete zfarmit jej ludi? Je mi z Vas zle Exclamation

me je zle z tech vasich radoby dobrych hracu,kdyby bylo na me tak od Mat3 k nam jde 10 lidi.jenze to nebylo na me.Proste nemate hrace ktery jsou schopni pomoci tymu a to ze maji 300 obrannych jednotek neznamena propustku do tyhle ally,je sice blby ze to rikam zrovna tobe,ty jsi jeden z mala kdo u nich neco mel...ale proste je to tak,a to ze se erien spojila s nama zalezelo jenom na ni,sice z nasi strany byli trosku vyhrozovani v tom smyslu ze kdyz se nepripoji dopadnou spatne,ale pokud tak hodne verim vasim proc si neverila to ze by se ubranili?ze by odpoved v tom smyslu ze nema aktivni lidi a malo army?::::DDD

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po jún 23, 2008 4:31 pm

@Gilmak, dobre ste si to načasovali. Veľmi dobre. Vieš kde boli naše obranné vojská v tom čase. A dobre vieš, že by sme sa preto neubránili.
A len tak pre informáciu, pomrelo mi tam hodne vojakov a moje obranné vojská sú ešte tam. A vôbec ma nezaujíma, že nestúpne týmto môj rank. Ale ali MT3 bola ali, ktorá nemyslela iba na seba. Pomáhali sme tým, čo o pomoc požiadali. A ešte jedna vec: ali MT3 o pomoc nikdy nikoho nežiadala. Ak nás niekto napádal, tak sme sa ubránili sami.

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Po jún 23, 2008 5:06 pm

Toto sa neda čitat suhlasim akurat s Londýnom čo tu napisal a ty Majdzo mne je zle z teba lebo si nevidiš na kraj nosa Erien spravila jedine čo spravit mohla a z tých čo ste v MT3 min 20 zachranilal ešte ked ste boli v MT3 a to tým že vas zobrala k sebe proti našmu súhlasu a ukecala nas aby sme Vas nechaly lebo už sme na nich tvrdo utočili atd .Nebyt toho že ste boli akademia MT s ktorou sme mali apojenectvo tak z tých 40 by vas tu bolo tak cca 5 a aj to preto že by sme vas vzali k nam. Takže neviem či ste sa jej za to podakovali lebo ja osobne som toho mal akurat dost a keby ste neboli taký milí a neprišli k nam tak by sme to spojenectvo asi zrušili a mal by si čo si chcel ak sa ti tu nepači nikto ta tu nedrží . jedine čo ma ozaj sere a už my fakt dochadza trpezlivost je že dobre tak ideme niečo robit spravime si nejake podmienky a určime výkony a kto bude zaostavat z akehokolvek dovodu ide z kola von a to plati nie na Vas ale aj na nas proste všeobecne ja osobne som požiadal jedneho z Vas ešte ked ste boli v MT3 aby sa ozval potrebovali sme jeho katov lebo bol blízko ciela -proste sa ani neozval tak načo sa tu pasie takýto? a neberte to na seba toto tu ideme nastolit nie len u vas ale aj u nas ako napisal Londýn disciplína a rozdiely nebudu nehrame a za seba ale za ali
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  majdzo Po jún 23, 2008 5:35 pm

chalani ale uvedomte si, ze aj my "farmy" vam mozeme byt prospesne pri stavbe divu.
co sa tyka tych katov, neviem o ktoreho nasho clena islo, ale nesudte cele stado podla jednotlivca.
bibiba suhlasim s tebou a zavedenim urcitych podmienok a kontrolovanim ich plnenia, waterfox s tym zacal uz okolo obeda, to znamena ze sa chceme zlepsit a stupat, snahu mame, lenze to ide dost tasko ked tu o sebe uz cca 3 den citame ze sa z nas stanu vase farmy, narusujete si nasu doverihodnost k vam...
- Gilmak: ja stale este nieco mam Wink
majdzo
majdzo

Počet príspevkov : 15
Alliancia : DET@
Registration date : 15.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  VITTER Po jún 23, 2008 6:17 pm

Som clenom KPSdeM&T a som tu novy. Vidim ze je tu veselo. Tesil som sa na nejake boje s HF. Ale tu sa riesi farmenie mojich byvalych spolubojovnikov z M&T3. Tak dam svoj nazor.
V okoli mam vela hracov z KPS DE AK. Viem, ze organizovat podpory vedia. A pekne rychlo. Trenovali to pocas celeho servera. Slabsi odhnili, aktivni zostali. Viem, ze ked budem potrebovat pomoc, tak ju dostanem a hned.
Su uzitocni a ochotni sa obetovat. Preto ak ich zacnete farmit, budu tam aj moji vojaci, lenze na podpore. Nebyt par ludi z M&T3, uz davno by som na tomto serveri nebol. AK po nich pojdete, rad sa necham znicit pri ich braneni. Bude sranda a budem mat volnejsie leto. Mozno k tomu tak pristupim ja len z ali KPSdeM&T, a mozno viaceri...

VITTER

Počet príspevkov : 66
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 23.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo Po jún 23, 2008 7:11 pm

Erien napísal:@Gilmak, dobre ste si to načasovali. Veľmi dobre. Vieš kde boli naše obranné vojská v tom čase. A dobre vieš, že by sme sa preto neubránili.
A len tak pre informáciu, pomrelo mi tam hodne vojakov a moje obranné vojská sú ešte tam. A vôbec ma nezaujíma, že nestúpne týmto môj rank. Ale ali MT3 bola ali, ktorá nemyslela iba na seba. Pomáhali sme tým, čo o pomoc požiadali. A ešte jedna vec: ali MT3 o pomoc nikdy nikoho nežiadala. Ak nás niekto napádal, tak sme sa ubránili sami.

Keď ste sa tak sami bránili prečo sme s pár hráčmi s kpsde posielali nemenovanému hráčovi podpory??? confused

cikulkovo

Počet príspevkov : 153
Alliancia : KPS.{DE}

Návrat hore Goto down

Odoslať  miso422 Po jún 23, 2008 7:13 pm

Gilmak napísal:me je zle z tech vasich radoby dobrych hracu,kdyby bylo na me tak od Mat3 k nam jde 10 lidi.jenze to nebylo na me.Proste nemate hrace ktery jsou schopni pomoci tymu a to ze maji 300 obrannych jednotek neznamena propustku do tyhle ally,je sice blby ze to rikam zrovna tobe,ty jsi jeden z mala kdo u nich neco mel...
nieco mi uslo Question Viem ze sa v MT 3 hovorilo ze sa bude kontrolovat stav vojska, ale mna sa nik na to nepytal, ani som nikoho nemal ako zastup. Stav vojska sa zistoval len u niektorych hracov? Ja som bol asi dost doveryhodny pre KPS Very Happy , tak vas moje vojsko nezaujimalo.

miso422

Počet príspevkov : 34
Alliancia : S-DET@

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po jún 23, 2008 8:02 pm

cikulkovo napísal:
Erien napísal:@Gilmak, dobre ste si to načasovali. Veľmi dobre. Vieš kde boli naše obranné vojská v tom čase. A dobre vieš, že by sme sa preto neubránili.

Keď ste sa tak sami bránili prečo sme s pár hráčmi s kpsde posielali nemenovanému hráčovi podpory??? confused

Opýtaj sa toho nemenovaného hráča a daj sem jeho vyjadrenie. Ja s tým problém nemám. A určite vieš, čo sa vtedy na nás chystalo. A určite aj vieš kto útočil. Ano, bol to Giguere z KPS. Ale stihol iba on, včas sme nebezpečenstvo zažehnali. Very Happy A ak mám v profile, že je to môj kamoš a pošlem mu podpory, tak to nikdy aliancii vyčítať nebudem. My posielame podpory tomu, kto o to požiada. Samozrejme, ak to nie je v rozpore s pravidlami aliancie.(Toto je odpoveď na otázku)

A dnes som požiadala WF, aby rozposlal HS s úlohami, ktoré treba splniť. Ak nebudú splnené, budeme vyvodzovať dôsledky.
My svoje sľuby a úlohy plníme. (Toto je oznam)

Erien

Počet príspevkov : 444

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Po jún 23, 2008 10:15 pm

Tak dost už hadok som rad že z rozpravania sa prešlo k činom uvidime ako si budu hrači počinat a čo sa týka Giguere ak si pamätate tak ten dostal od nas riadne na frak/ gorgo a spol (/a jedine čo ho vtedy zachranilo bol utek do KPS
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Návrat hore