DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Riedenie sektora

+12
kubik
cikulkovo
Malkavian
Erien
.babayarko
Bibiba
Gilmak
defragment
WaterFox
soild
Iperitas
puTTy
16 posters

Strana 1 z 3 1, 2, 3  Next

Goto down

Riedenie sektora Empty Riedenie sektora

Odoslať  puTTy Ut jún 17, 2008 7:47 pm

Ako ste si vsetci urcite vsimli tak kazdym dnom sa maze coraz viacej ludi, v kazdej KPS-ke a MaT je tak od 5 do 15 volnych miest a casom sa to bude zvysovat takze by nebolo odveci uz teraz popremyslat co do buducna kedze je predpoklad ze sa to este bude preriedovat.
Mam namysli hlavne zrusenie nejakej KPS-ky a prerozdelenie hracov do zvysnych KPS-iek a to hlavne kvoli lepsej koordinacii a tak...

puTTy

Počet príspevkov : 68
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Riedenie sektora Empty Re: Riedenie sektora

Odoslať  Iperitas Ut jún 17, 2008 11:06 pm

Ja si myslim, ze na to je akademia. Teda do casu by mohli ludia ktori budu dostatocne overeny byt presunuty do ostatnych aliancii... Ale fakt nech su dobre overeny (ci niesu spehovia, byvale farmy... atd) Suspect Neskor uvidime, ale snad nas az tak vela hracov do septembra neopusti... Sad
Iperitas
Iperitas

Počet príspevkov : 47
Registration date : 20.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild Ut jún 17, 2008 11:41 pm

Suhlasim a to som z akademie
soild
soild

Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild Ut jún 17, 2008 11:42 pm

Suhlasim a to som z akademie
soild
soild

Návrat hore Goto down

Odoslať  WaterFox St jún 18, 2008 12:55 pm

Podla mna to nieje dobry napad, kazdy velitel ally si pozna svojich hracov, su zohraty a tak a zrazu pribudne kopka hracov o ktorych neviete nic a je na streche chaos. Na sto percent je to netakticky tah ktory nas oslabi, uz som to zazil, bola tam silna nekoordinovanost a zbytocne umierali vojaci jeden za druhym. Nech su alliancie aj nekompletne, furt sa poznaju a furt jeden druhemu pomahame, preto ja s rozdelenim nesuhlasim...alebo ide len o to udrzat sa v TOP rebricku ?
WaterFox
WaterFox

Počet príspevkov : 66
Alliancia : KPS{DE}A
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iperitas St jún 18, 2008 5:19 pm

A na co je teda akademia? Je predsa na otestovanie hracov a zadelenie do hlavnych aliancii... Ved sa to nemusi robit unahlene a chaoticky, proste ked je hrac pripraveny tak sa presunie tam kde mu to bude vyhovovat bud podla polohy, alebo podla vztahov s hracmi... study
A nejde o udrzanie sa v top rebricku ale o to aby bola aliancia bojaschopna, takze nemusime sa naozaj ponahlat.
A chaos vznika aj v koordinovani a vedeni privela aliancii... Suspect
Iperitas
Iperitas

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný St jún 18, 2008 9:55 pm

ja tiež suhlasim z akademie....

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  defragment St jún 18, 2008 10:24 pm

ide o to aky je nas ciel,
ked chceme byt vysoko v ally rebricku, tak treba clenov doplnat,
ak vsak viac zalezi na spolupraci a vnutornom fungovani ally, v tom pripade je vhodne nechat ally v povodnom zlozeni...
obe alternativy maju nieco doseba... ak je ally vysoko v rebricku, tak budi prirodzeny respekt, avsak podla mojho nazoru je dolezitejsia spolupraca a dovera...
navyse ak ste niektori hrali na poslednom speede, tak viete ze vyhralo spolocenstvo ally, ktore mali povecsine 20-25 clenov,
ale boli dobre organizovane, dobre sa navzajom poznali, nemali vovnutri spehov... tiez to o niecom svedci...
defragment
defragment

Počet príspevkov : 92
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iperitas St jún 18, 2008 10:37 pm

Podla mna netreba byt vysoko v rebricku, ide mi o spolupracu, len mam na to taky nazor, ze je lepsie pre tu spolupracu ak je co najciac ludi v menej sesterskych alianciach ako vela sesterskych aliancii ktore sa maju problem skoordinovat.
A nieje nic lepsie, ak vas nepriatel podceni a rozbije sa, preto si myslim, ze prirodzeny respekt si popkou vydobijat netreba, ale mnohy z nas aj tak vedia ako na to ... Laughing Twisted Evil
Iperitas
Iperitas

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak St jún 18, 2008 10:38 pm

defragment napísal:ide o to aky je nas ciel,
ked chceme byt vysoko v ally rebricku, tak treba clenov doplnat,
ak vsak viac zalezi na spolupraci a vnutornom fungovani ally, v tom pripade je vhodne nechat ally v povodnom zlozeni...
obe alternativy maju nieco doseba... ak je ally vysoko v rebricku, tak budi prirodzeny respekt, avsak podla mojho nazoru je dolezitejsia spolupraca a dovera...
navyse ak ste niektori hrali na poslednom speede, tak viete ze vyhralo spolocenstvo ally, ktore mali povecsine 20-25 clenov,
ale boli dobre organizovane, dobre sa navzajom poznali, nemali vovnutri spehov... tiez to o niecom svedci...

a halvne byli aktivni a nebyli to farmy,no ja kdybych delal cistku u nas vsech tak nas v ally zbyde tak 30 a u vas taky tak,u nas v akademii by zbyli tak 10:D,ale neni to na me ja jsem malej muz...ale zalezi tohle jenom na vedeni,kdyz nekdo ma za mesic 4x zlutej puntik je neco spatne.ale nejde jen o to,jde o to jak se k tomu hraci stavi,kdyz neni clovek schopnej poslat podporu ani 50 jednotek tak tu proste nema co delat.o utocich ani nemluvim koukam ze u nas jsou lidi co jsou na 5000 off zebricku...

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Št jún 19, 2008 12:30 am

Každý tu ma svoju pravdu , Gilmak ty si vo vedeni a suhlasim s tebou ja som to tu už velakrat navrhoval ale niekoho presviečat nasilu nemam chut presne toto by som spravil jednu silnu a zohratu ali a to z nas 4ali najlepši z najlepšímy slabši by šli do akademie jednej alebo dvoch a najslabší do muzea /sfarmit/ Tý dobrý by si povedali s kým chcu byt spolu aby boli spoločne puta a na zohratie mame ešte čas. Ozaj sa lahšie koordinuju utoky v jednej ali ked sa vidi priamo čo sa deje atd atd. Nevyberalo by sa posla popky ale by sme sa mohli dohodnut na podmienkach prijatia atd. Všetko sa da len tý vo vedeni z tých 4 ali čo sme tu by museli chciet a nebrat to sebecky moja ali ina ali Je tu akurat jeden priklad Sosmi ozaj nazorný priklad podpory posielame z každej ali ale z utokmy je to začarovane dat do dokopy a mat to pod palcom ako povedal Gilmak tý čo tu spia priamo v našej ali tak ako aj v nasich sestrach by sa rýchlo prebudili keby sa toto začalo diat REORGANIZACIA
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244

Návrat hore Goto down

Odoslať  puTTy Št jún 19, 2008 5:27 pm

Presne, co si onas asi tka myslia EMPS a ich spojenci ked mame v alianciach ich farmy?? Nahmatkovo hrac Cappo DI Tutti, no nepovedzte ze to nieje trapne? Je farmeny snad 3 mesiace sosmim a stale je unas v akademii....akademia sa silou mocou snazi drzat plny pocet hracov na 60...Fakt ked sa zrataju volne miesta vo vsetkych nasich ally tak ich vyjde viac ako 50, takze nejaka akademia by sa kludne mohla rozpustit a hraci by sa znej porozhadzovali do tych volnych miest v ostatnych KPSkach....ved KPS(DE) uz ma len 45 hracov...ALebo taky Arsinoe z KPSDEMAT...no nepovedzte mi ze nieje uz dobre dlho farmeny??

puTTy

Počet príspevkov : 68

Návrat hore Goto down

Odoslať  .babayarko Št jún 19, 2008 5:42 pm

veru veru vela mojich byvalich fariem je v kps de-a dali sa tam a mne sa nechcelo to riesit uprosili ma ..mno ale casy su horsie seci rusia ucty a fariem dobrych fariem ubuda .. nehovorim ze zakazdym by sme mali vyhodit niekoho aby sme mali co farmyt ale nech sa vsetci v akademiach skontroluju a nech uvazi vedenie kto ostane a kto nie ale hlavne triezvo ... Smile) jocolor

.babayarko

Počet príspevkov : 5
Registration date : 23.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Št jún 19, 2008 10:08 pm

puTTy napísal:Presne, co si onas asi tka myslia EMPS a ich spojenci ked mame v alianciach ich farmy?? Nahmatkovo hrac Cappo DI Tutti, no nepovedzte ze to nieje trapne? Je farmeny snad 3 mesiace sosmim a stale je unas v akademii....akademia sa silou mocou snazi drzat plny pocet hracov na 60...Fakt ked sa zrataju volne miesta vo vsetkych nasich ally tak ich vyjde viac ako 50, takze nejaka akademia by sa kludne mohla rozpustit a hraci by sa znej porozhadzovali do tych volnych miest v ostatnych KPSkach....ved KPS(DE) uz ma len 45 hracov...ALebo taky Arsinoe z KPSDEMAT...no nepovedzte mi ze nieje uz dobre dlho farmeny??

Nechcela som na toto fórum už vstúpiť, ale nedá mi to aby som na takéto niečo nereagovala. Ak niekoho obviníte, že je farmený, žiadam o doloženie jasných dôkazov!!! Ak sem dávate reporty z útokov, tak sem dajte aj reporty z farmenia hráčov ali KPSDE-A!!! Obviniť niekoho je ľahké. Ťažší boj je niekoho obhájiť. Ale WaterFox a ja ako obhájcovia ten váš súd vyhráme. My totiž dôkazy, že v akademii nikoho nefarmia máme.

Erien

Počet príspevkov : 444

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild Št jún 19, 2008 10:14 pm

Pravdov ale je že niektory u nas maju miny armádu silent
soild
soild

Návrat hore Goto down

Odoslať  Malkavian Št jún 19, 2008 10:27 pm

pozrel by som sa najprv na stav na servri z ineho uhla...je dost pokrocila doba a neda sa ratat s tym ze pridu hraci novy mozu prstupit len ty co uz su...a hracou bude coras menej lebo budu rusit ucty budu zniceny a tak...proste ide o to ze alianci z 30-40 hracmi s auz parvedpodobne nezaplnia ale je to potrebne?...podla mna nie ludia vsetyk tie zmeny beru zle a vobec...navrhujm mozno to urobit inak nie aliancie zlucovat a rusit...terab urobit nejaku rovnocennu federaciu aliancii myslim to tak ze po prve velitelia aliancii by boli v blizkom kontakte (aspon ICQ nie len v hre) a tak by mohly informovat vsetkych clenou "federacie" a co by bolo podstatnou myslienkou umoznil by sa hracom volny prestup medzi alianciami "federacie" proste ide o to ez ekd niekto ma susedou s KPS a spoluparcuje z nimi prejde tam...ked ma niekto susedou KPSDE-A tak pojde tam...takto sa pomyl usporiadju a vykristalizuju skupinky a naozaj sudrzne aliancie podla man avoebc nebude vadit ze ich bude 20...lebo realen sa do aliancnych akcii zapaja tak 15-30 clenou no podpori aj viac ale na to ani netereb atk vela koordinacie...

No predostrel som tu nejaku svoju mylsienku aby som este ras povedal podstatu spajanie neije potrebne podla mna a len vyvoal nevolu!

Dufam ze sa to da citat sak vy viete ze neveim pisat Embarassed lol!

Malkavian

Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iperitas Št jún 19, 2008 10:35 pm

Je to celkom dobry napad, ale nemalo by zalezat len na polohe, aj ked by to bolo zo strategickeho hladiska dobre (na koordinovanie utokov) ale aj na style hrania, lebo niektori z nas tu spolupracujeme a koordinujeme utoky aj ked sme porozhadzovany po sesterskych alianciach a nemame k sebe najblizsie. Ale uvedomil som si ze napriklad aj na speede sa ku koncu zformovali v aliancii Lions-El utocne skupiny ktore potom uzko spolupracovali v utokoch, takze take skupinkovanie nas asi bude cakat tiez... Cool
Iperitas
Iperitas

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Pi jún 20, 2008 12:15 am

Nie je to taký zlý napad no mne sa zlučovanie pači viac v podstate ak maju byt 2 ali po 30 a pisat si cez icq tak je lepšie aby sa spojili a utoky vidia okamžite a možu aj okamžite reagovat dobre si napisal že do akcii sa zapaja tak 15-30 hračov a toto je podstata problemu ktora ali chce takeho čo tu je len pro-fo žiadna a čo sa týka prestupu pokial je to v ramci KPS tak aj teraz je to v podstate volne a suhlasim s iperitasom že poloha nie je až tak doležita pokial je v norme ta spolupraca ale hej asi tak
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244

Návrat hore Goto down

Odoslať  WaterFox Pi jún 20, 2008 2:23 pm

noo, neberte to co teraz napisem zle, skusim napisat ako nestranny clovek, keby sa niekto nato pozrel z hora, znova je to o farmeni slabsich hracov z MaT 3, naj z akademie rozdelit medzi ostatne ally, ostatnych pre ktorych neostane miesto sfarmit,

povedzte mi jediny dovod preco potom cela MaT 3 presla ku nam do akademie, tj ku mne, ked ich aj tak chcete priklad 20 znicit, som zasadne proti, ten Malkavianov napad sa mi paci, bolo by to fajn a ziadne farmenie vlastnych radov, ti ludia porusia ucty a kto tu ostane ? budeme cakat 10 dni kym naprodukujeme suroviny na 50 uroven divu ? mrzi ma to, ale je to trosku chore
WaterFox
WaterFox

Počet príspevkov : 66
Alliancia : KPS{DE}A

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iperitas Pi jún 20, 2008 4:26 pm

WaterFox napísal:noo, neberte to co teraz napisem zle, skusim napisat ako nestranny clovek, keby sa niekto nato pozrel z hora, znova je to o farmeni slabsich hracov z MaT 3, naj z akademie rozdelit medzi ostatne ally, ostatnych pre ktorych neostane miesto sfarmit,

povedzte mi jediny dovod preco potom cela MaT 3 presla ku nam do akademie, tj ku mne, ked ich aj tak chcete priklad 20 znicit, som zasadne proti, ten Malkavianov napad sa mi paci, bolo by to fajn a ziadne farmenie vlastnych radov, ti ludia porusia ucty a kto tu ostane ? budeme cakat 10 dni kym naprodukujeme suroviny na 50 uroven divu ? mrzi ma to, ale je to trosku chore
Dobre recuje! cheers Poldeci temu chlopovi...! drunken
Iperitas
Iperitas

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo Pi jún 20, 2008 11:05 pm

Ako sory, ze sa Vám tu sem miešam, keď končím, ale ako niektorých ľudí mať v ali je ako za trest... Len silné reči, nič viac... A k tomu útočiť na vlastných ľudí to vedia, hm? Ale buchnúť si do iných to nie, najviac sa tu rozbľakovala Erien, ktorá odsudzovala farmenie a podobne a keď človek odíde z ali, lebo mu kamoš ide prebrať dedinu, tak sa doňho pustí ako sup, je to trápne... Som rada, že tu končím a Gilmák a Bibiba majú pravdu, je tu pár skvelých ľudí, ale ostatní sú len hnojáci, hambite sa Exclamation NA KAŽDÉHO RAZ DOJDE Twisted Evil Exclamation

cikulkovo

Počet príspevkov : 153
Alliancia : KPS.{DE}

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Pi jún 20, 2008 11:19 pm

cikulkovo napísal:Ako sory, ze sa Vám tu sem miešam, keď končím, ale ako niektorých ľudí mať v ali je ako za trest... Len silné reči, nič viac... A k tomu útočiť na vlastných ľudí to vedia, hm? Ale buchnúť si do iných to nie, najviac sa tu rozbľakovala Erien, ktorá odsudzovala farmenie a podobne a keď človek odíde z ali, lebo mu kamoš ide prebrať dedinu, tak sa doňho pustí ako sup, je to trápne... Som rada, že tu končím a Gilmák a Bibiba majú pravdu, je tu pár skvelých ľudí, ale ostatní sú len hnojáci, hambite sa Exclamation NA KAŽDÉHO RAZ DOJDE Twisted Evil Exclamation

ale, ale, že by nám u niekto fňukal? A to som si myslela, ako pekne poslúcham a plním želania najvyšších. Farmiť, farmiť, farmiť. Very Happy A niekde som tu čítala, že by tu hráči farmili už dokonca aj v ali. No a ja nemôžem za to, že sa tak rýchlo učím Twisted Evil

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo Pi jún 20, 2008 11:21 pm

Až na to, že si farmíš vlastného člena ali, keďže dedina je Gilmákova, smola len pre Teba a nefňukám, len zírám nad sprostosťou niektorých ľudí... Very Happy

cikulkovo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Pi jún 20, 2008 11:26 pm

Very Happy Ak bude dedinka Gilmakova, bude jeho. Very Happy A děvče, neboj se, Gilmak ví oč tu běží Very Happy

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo Pi jún 20, 2008 11:27 pm

Erien napísal:Very Happy Ak bude dedinka Gilmakova, bude jeho. Very Happy A děvče, neboj se, Gilmak ví oč tu běží Very Happy

heeeeeej? že ja o tom neviem starenka Very Happy

cikulkovo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 1 z 3 1, 2, 3  Next

Návrat hore