DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Riedenie sektora

+12
kubik
cikulkovo
Malkavian
Erien
.babayarko
Bibiba
Gilmak
defragment
WaterFox
soild
Iperitas
puTTy
16 posters

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Goto down

Riedenie sektora - Stránka 2 Empty Re: Riedenie sektora

Odoslať  kubik Pi jún 20, 2008 11:32 pm

zenske...na viac sa nezmozem, lebo schytam este aj ja

kubik

Počet príspevkov : 69
Alliancia : DET - M&T
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Pi jún 20, 2008 11:33 pm

cikulkovo napísal:
Erien napísal:Very Happy Ak bude dedinka Gilmakova, bude jeho. Very Happy A děvče, neboj se, Gilmak ví oč tu běží Very Happy

heeeeeej? že ja o tom neviem starenka Very Happy

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Iba Gilmak, iba Gilmak.

Erien

Počet príspevkov : 444

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iperitas Pi jún 20, 2008 11:34 pm

Bude aj bitka? jocolor Ked hej tak napiste kde a kedy, chcem vidiet alien
Iperitas
Iperitas

Počet príspevkov : 47
Alliancia : DET
Registration date : 20.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo Pi jún 20, 2008 11:35 pm

Keď si taká hrdinka, čo si neobrániš svojich a neudrieš si aj ty do sosmiho? Bol by to zaujímavý útok Laughing Alebo sa niekto bijííííííííííííííííí Question Ukáž sa, že máš na viac queen

cikulkovo

Počet príspevkov : 153
Alliancia : KPS.{DE}
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Pi jún 20, 2008 11:36 pm

@Iperitas, bitka nebude. To iba ja zas dostanem po riti Very Happy

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak So jún 21, 2008 12:06 am

Erien napísal:
cikulkovo napísal:
Erien napísal:Very Happy Ak bude dedinka Gilmakova, bude jeho. Very Happy A děvče, neboj se, Gilmak ví oč tu běží Very Happy

heeeeeej? že ja o tom neviem starenka Very Happy

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Iba Gilmak, iba Gilmak.

er ohledne farmeni cikulky nevim ze bych ti neco rikal o tom ze ji muzete farmit,ta holka konci a udelala pro me hodne s tim ze mi prenecha svuj MC,tak proto leavla ally,a jeste si podala sosmiho a vy jdete do ni takhle ze ji zacnete po tom vsem farmit,nevim jestli si ze me delate jenom prdel nebo jestli to berete vazne ale doporucuju prestat...er nebud takova sice jsem ti doporucoval ze se mate vschopit a zacit utocit a najit nejake farmy,ale ne z vlastnich rad,ale pokud to chcete brat takhle tak se tu proste poperem jak nejvetsi idioti a skonci to tak ze prezijou jen ty nejsilnejsi.

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien So jún 21, 2008 12:10 am

@Iperitas, vidíš, dostala som po riti Very Happy Hmm, cikulkovo si zavolala pomoc. Júj, konečne vzrúšo Very Happy
@Gilmak, skontroluj si semaforky Very Happy

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak So jún 21, 2008 12:35 am

Erien napísal:@Iperitas, vidíš, dostala som po riti Very Happy Hmm, cikulkovo si zavolala pomoc. Júj, konečne vzrúšo Very Happy
@Gilmak, skontroluj si semaforky Very Happy

hm nechapu,kdyby jsi psala cely vety nekdo to i pochopi.

Gilmak

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo So jún 21, 2008 12:36 am

Gilmák nechaj to tak, čo sa tu budeme hádať, my vieme svoje Wink Ale skutočne, načo tu máte takého hráča, ktorý vyvoláva schválne konflikty, baví sa na tom a navyše robí dohody s nepriateľom? To nemá logiku Mad

cikulkovo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien So jún 21, 2008 12:41 am

@Gilmak, bavím sa náramne. Je to lepšie ako lysohlávky Very Happy No a máš pokontrolovanú dochádzku hráčov vašej ali? Nesvieti tam náhodou nejaká červená gulička? U nás svietia iba modré a zelené Very Happy

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak So jún 21, 2008 12:45 am

Erien napísal:@Gilmak, bavím sa náramne. Je to lepšie ako lysohlávky Very Happy No a máš pokontrolovanú dochádzku hráčov vašej ali? Nesvieti tam náhodou nejaká červená gulička? U nás svietia iba modré a zelené Very Happy

a er nemela jsi nahdou ty lysohlavky?ja jen ze to je uplne od veci ale uplne mimo,bezi tu ted o to ze ti tvoji radoby spolubojovnici utoci na clovek z nasi ally,ale co stim ma spolecnyho to jestli u nas ma jakou barvu netusim.

Gilmak

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iperitas So jún 21, 2008 12:57 am

Gilmak napísal:
Erien napísal:@Gilmak, bavím sa náramne. Je to lepšie ako lysohlávky Very Happy No a máš pokontrolovanú dochádzku hráčov vašej ali? Nesvieti tam náhodou nejaká červená gulička? U nás svietia iba modré a zelené Very Happy

a er nemela jsi nahdou ty lysohlavky?ja jen ze to je uplne od veci ale uplne mimo,bezi tu ted o to ze ti tvoji radoby spolubojovnici utoci na clovek z nasi ally,ale co stim ma spolecnyho to jestli u nas ma jakou barvu netusim.
No po tych lysohlavkach by som si farbami nebol isty drunken
Iperitas
Iperitas

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien So jún 21, 2008 1:00 am

@Gilmak, kto útočí na člena vašej aliancie? Myslíš ten útok na bývalého člena vašej aliancie? Ale ja len presne robím to, čo chceš ty. Okamžite zfarmiť. Ved si ma to sám učil. No a ja to iba využívam v praxi. Smile Ja už tomu vôbec nerozumiem. Nerobím nič, je zle. Niečo urobím, je ešte horšie. Sad

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak So jún 21, 2008 1:04 am

Erien napísal:@Gilmak, kto útočí na člena vašej aliancie? Myslíš ten útok na bývalého člena vašej aliancie? Ale ja len presne robím to, čo chceš ty. Okamžite zfarmiť. Ved si ma to sám učil. No a ja to iba využívam v praxi. Smile Ja už tomu vôbec nerozumiem. Nerobím nič, je zle. Niečo urobím, je ešte horšie. Sad

proste no comment.Ja si sezenu jmena a nezajima me ze jsou z akademie.

Gilmak

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo So jún 21, 2008 1:07 am

Erien napísal:@Gilmak, kto útočí na člena vašej aliancie? Myslíš ten útok na bývalého člena vašej aliancie? Ale ja len presne robím to, čo chceš ty. Okamžite zfarmiť. Ved si ma to sám učil. No a ja to iba využívam v praxi. Smile Ja už tomu vôbec nerozumiem. Nerobím nič, je zle. Niečo urobím, je ešte horšie. Sad

Ibaže ty dobre vieš, že tie dediny sú pre Gilmáka, tak sa nerob hlúpou, vlastne ani nemusíš, ale keď sa chceš hádať, tak choď na trh, tam také sliepky chodia Laughing

Naposledy upravil cikulkovo dňa So jún 21, 2008 1:29 am, celkom upravené 1 krát.

cikulkovo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iperitas So jún 21, 2008 1:08 am

Proste slo tu len o kus ucty, Cikulkovo nekonci pre to ze to zle rozhorala, ze ju niekto zfarmil alebo inak rozbil, skoncila s hrou statocne a este pomohla hlavne vasej sekcii KPS a na rozlucku ma citat reporty ako ju zfarmuju jej ''spoluhraci''? To by nikoho nepotesilo... nepoviem keby to bol tres pre niekoho kto urobil chyby, bol spion alebo by sme ho preventyvne vybrali aby sme ''nekrmili'' konkurenciu...
Ak by ju vykradala konkurencia, myslim ze by nam cikulkovo sama ponukla svoje surky.
Pre mna bude Cikulkovo stale neoficialnou kralovnou KPS{DE} queen
A dievcata, nehadajte sa tu uz tolko, zo zaciatku je to smiesne, ale uz to zacina byt trapne... No
Iperitas
Iperitas

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo So jún 21, 2008 1:11 am

ĎAKUJEEEEEEEEEEM I love you Ale pozor, ešte ma nikto nevyfarmil, bo útok od tejto pani len dojde Laughing a mordor2 sa mi ospravedlnil, lebo nevedel alien

cikulkovo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien So jún 21, 2008 1:20 am

Iperitas napísal:Proste slo tu len o kus ucty, Cikulkovo nekonci pre to ze to zle rozhorala, ze ju niekto zfarmil alebo inak rozbil, skoncila s hrou statocne a este pomohla hlavne vasej sekcii KPS a na rozlucku ma citat reporty ako ju zfarmuju jej ''spoluhraci''? To by nikoho nepotesilo... nepoviem keby to bol tres pre niekoho kto urobil chyby, bol spion alebo by sme ho preventyvne vybrali aby sme ''nekrmili'' konkurenciu...
Ak by ju vykradala konkurencia, myslim ze by nam cikulkovo sama ponukla svoje surky.
A dievcata, nehadajte sa tu uz tolko, zo zaciatku je to smiesne, ale uz to zacina byt trapne... No

No a presne o toto mne ide, keď tu hovoríte o farmení hráčov akademie. Ako vidím, tak sa vám to nepáči, že vám niekto ide farmiť spoluhráča. Ako sa to má páčiť nám, keď chcete robiť toto našim? A dopopručujem vám všetkým túto pasáž čítať potiaľ, pokiaľ vám to nedojde o čo tu bojujem. Ono to nie je potom zábavné keď sa vám karta obráti, že?
A ešte jednu vec tu napíšem. Ďaleko viac si vážim hráčov ktorí sa vedia slušne správať a sú bez vojska ako ľudí, ktorým chýba slušnosť, ale vyzdvihuje sa tu ich armáda. Ja sa na také niečo nikdy neznižujem, aby som tu hrubo urážala spoluhráčov.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo So jún 21, 2008 1:25 am

Vieš, tak sa mi zdá, že Ty si sosmiho skutočná špehúňka a útočíš na dediny, ktoré má prebrať Gilmák len preto, že sme ho včera dorazili Exclamation A nehovor nič o slušnom správaní a keď ideme do detailov, povedz mi deň kedy som ja zaútočila na nejakých Vašich ľudí??? NIKDY Exclamation

cikulkovo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Londyn So jún 21, 2008 1:32 am

taky mam pocit, ze vyslem svoje dve MC army na vypravu...ak ma tu ludia budu jebat.

Londyn

Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo So jún 21, 2008 1:38 am

Esteze sa nájdu kamosi aj mimo aliancie a spojencov;) http://travilog.org.ua/sk/5857306/db09ed282edc116174acead83368eee5 queen

cikulkovo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien So jún 21, 2008 1:41 am

cikulkovo napísal:Esteze sa nájdu kamosi aj mimo aliancie Wink http://travilog.org.ua/sk/5857306/db09ed282edc116174acead83368eee5 queen

moja reč, moja reč. Very Happy

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iperitas So jún 21, 2008 2:01 am

Erien napísal:
Iperitas napísal:Proste slo tu len o kus ucty, Cikulkovo nekonci pre to ze to zle rozhorala, ze ju niekto zfarmil alebo inak rozbil, skoncila s hrou statocne a este pomohla hlavne vasej sekcii KPS a na rozlucku ma citat reporty ako ju zfarmuju jej ''spoluhraci''? To by nikoho nepotesilo... nepoviem keby to bol tres pre niekoho kto urobil chyby, bol spion alebo by sme ho preventyvne vybrali aby sme ''nekrmili'' konkurenciu...

No a presne o toto mne ide, keď tu hovoríte o farmení hráčov akademie. Ako vidím, tak sa vám to nepáči, že vám niekto ide farmiť spoluhráča. Ako sa to má páčiť nám, keď chcete robiť toto našim? A dopopručujem vám všetkým túto pasáž čítať potiaľ, pokiaľ vám to nedojde o čo tu bojujem. Ono to nie je potom zábavné keď sa vám karta obráti, že?
A ešte jednu vec tu napíšem. Ďaleko viac si vážim hráčov ktorí sa vedia slušne správať a sú bez vojska ako ľudí, ktorým chýba slušnosť, ale vyzdvihuje sa tu ich armáda. Ja sa na také niečo nikdy neznižujem, aby som tu hrubo urážala spoluhráčov.
Mna z vas asi trafi... Evil or Very Mad
Po prve:
Uz serte na tie hadky o farmach, ze nemate koho farmit, ved to uz nema nikto, nebudeme si utocit na vlastnych hracov, pokial si to nezasluzia. A tym myslim aj to ze neuposluchnu alianciu ako taku. To znamena tych co si myslia ze to ze su v silnej ally a sustredia sa na popku, lebo spoliehaju na podpory aliancie a nezapajaju sa do spolocnych utokov alebo inej formy vypomoci.
A po druhe:
Uvedomte si ze sa treba spravat slusne a to plati jak pre Cikulkovo tak pre Erien. Cikulkovo mozno pises ostrejsie, ale ty zas Erien prekrucas vsetko co tu bolo napisane. Nebranime svojeho hraca, ale dobreho hraca ktory nas neraz milo prekvapil ochotou pomoct najma vojenskou pomocou ci uz vo forme podpor alebo utokov.
Po tretie:
Co sa tyka ostatnych hracov ktorych ste tu chceli zfarmovat, tak napiste preco koho chcete sfarmit a na druhej strane preco mu mame dat sancu... To ze sa mi s niekym dobre pise, alebo mam s nim dobre vztahy nieje argument, na to je ICQ a krcma, tam si mozte kecat aj o hviezdnych vojnach, ale tu nam treba SUDRZNOST ktora akosi upada a takym to sposobom spolocenstvo KPS pojde do jednej velkej riti! affraid A to len preto ze sa nevieme dohodnut na takychto banalitach ako su farmy...

Ved si to nakoniec hodte do kalkulacky a overte si kolko percent z dennej produkcie mate z farmenia? 10%? Ak ma niekto viac tak je dobry alebo farmi kamosa co mu nechal ucet.. ale pochybujem zeby sa koli tomu oplatilo tolko hadat!!!
Ci chcete aby sa spolocenstvo KPS rozpadlo a vyhrali tak konkurencne aliancie nie vdaka ich sikovnosti ale nasej hluposti?! Suspect
Iperitas
Iperitas

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak So jún 21, 2008 2:15 am

erien,ale ty tu mluvis o lidech ktery byli vyhozeny za to ze nebyli aktivni nebo za to ze proste nerostli,a to si farmeni zaslouzi,proste nemas army a nejsi aktivni nemas to cu delat,ty jsi porad nastvana za to ze jsme museli vyhodit 8 tvych kamaradu z mat3,a ze jsme potom zacli utocit,ale byli to lidi kteri v tyhle ally nemaji co delat a uz zacinam mit pocit ze tu nema co delat vic lidi,pokud ti jde o to ze farmime lidi kteri byli vyhozeni z duvodu neaktivity tak places na spatnym hrobu...cikulkovo nikdy neaktivni nebyla a kdyz byla nasla si zastup,ty tvoji hraci nejsou schopny odpovedet ani na zpravu,takze se na to muze kazdej vysrat hrat s takovejma lidma.

Gilmak

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Ne jún 22, 2008 10:26 pm

No presne takto by som to bol vyjadril aj ja ako Gilmak ale už nepíšem lebo stale dookola rovnaka pesnička už prestante všetci riešit Erien a Erien ty začni niečo robit so svojimy ovečkamy nie ich len slovne obhajovat proste ja nepochopým v tomto štadiu hry že ma niekto popku 700 a je super hrač tak nech ti daju zastup a pozri čo za super vojsko im tam vladne to plati aj o MT -že je niekto mylí a kamaratsky neznamena že je aj dobrý hrač . Takže uzavrime temu Erien a dajme jej čas nech nas presveči o svojej pravde. D
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Návrat hore