DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

M&T

+18
Admin
Tom_SK
WaterFox
hunterh
meee...
Johnny Bravo
kompot
majdzo
metluck
Iperitas
Gilmak
miso422
Mischou
hps
Darckol
Aetius
Erien
defragment
22 posters

Strana 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Goto down

M&T - Stránka 3 Empty Re: M&T

Odoslať  meee... Po jún 16, 2008 9:56 pm

kompotik sorry ale bol som na zahrade ked si mi volal. takze som nevedel Smile teraz uz nestiham podporu ani do jednej dediny.

btw: ak bol ten utok na sosmiho dobry tak to supni niekam medzy zaujimave utoky alebo si vytvorte na fore pod world of war sosmiho a davajte tam utoky. (ak ste tak zatial neurobili) radi sa pozrieme aj my ako vam to ide Smile a mozes tam dat aj tie utoky co idu na teba ako dopadnu. vybrat tie pestrejsie Wink proste tak ako to tu je uz zabehnute len si tam doplnte sosmiho.
aby sa za chvilu z toho nesmial ako gilmak ked sem prisiel vsak gilmos Very Happy tiaz tam mas vymedzeny kusok tohto fora este ked si bol v legendach Smile
meee...
meee...

Počet príspevkov : 218
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  hunterh Po jún 16, 2008 9:58 pm

Ahoj susedka moja,ja len ponukam pomoc,kedze je tato hra o boji a sosmi sa nechova zrovna ako demokrat,ale slusne vam prebera dedinky,tak by som nanho moc ohlad nebral.Poznas to akou zbranou bojujes takou zahynies ...
hunterh
hunterh

Počet príspevkov : 31

Návrat hore Goto down

Odoslať  Aetius Po jún 16, 2008 10:19 pm

Ja si myslim, ze hunterh ma pravdu. Utocit zacal sosmi, momentalne na kompota ide vyse 50 utokov, na vercingetorixa, Torchiona, mna aj na inych idu utoky a to nielen od sosmiho, ale aj od jeho kumpanov z EMPs Twisted Evil
Takze, ak nasi spojenci v KPS-DE maju vojakov, ktori sa nudia, tak neviem, preco by sa trosku nepresli a nezabojovali si. A, naviac, aj katapulty a baranidla treba trosku vybrat z hangarov, naolejovat, prevetrat Laughing
Sosmi ma dost dediniek a cim skor ho polozime, tym skor bude delba koristi, teda jeho dediniek Twisted Evil
Je tu nejaky zaujemca o sosmiho dedinky, hlasi sa niekto cheers Laughing

P.S. Naco su hraci zdruzeni v aliancii, naco su spojenci? No predsa, aby si vzajomne pomohli Laughing
Aetius
Aetius

Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Po jún 16, 2008 10:55 pm

Aetius napísal:Ja si myslim, ze hunterh ma pravdu. Utocit zacal sosmi, momentalne na kompota ide vyse 50 utokov, na vercingetorixa, Torchiona, mna aj na inych idu utoky a to nielen od sosmiho, ale aj od jeho kumpanov z EMPs Twisted Evil
Takze, ak nasi spojenci v KPS-DE maju vojakov, ktori sa nudia, tak neviem, preco by sa trosku nepresli a nezabojovali si. A, naviac, aj katapulty a baranidla treba trosku vybrat z hangarov, naolejovat, prevetrat Laughing
Sosmi ma dost dediniek a cim skor ho polozime, tym skor bude delba koristi, teda jeho dediniek Twisted Evil

P.S. Naco su hraci zdruzeni v aliancii, naco su spojenci? No predsa, aby si vzajomne pomohli Laughing

vsetko co si napisal je sice pravda, ale vy ste s nim mali problem uz predtym ako ste vstupili do spolocenstva KPS. ja som tiez jeden z tych boja chtivych pretoze to tu zacina byt dost nudne, ale nemozme vediet co robi nasa diplomacia. my sme s EMPs este ziaden problem nemali. preto nas nemozte ziadat o utoky, iba o podporu. zatial. ak chcete aby sme sa zapojili do utokov, nezalezi to od nas jednotlivcov ale od vedenia ako sa rozhodne. ci sa do toho ide alebo sa budeme drzat stranov. preto ak nieco chcete aby sme my prevetravali treba sa spytat nasho vedenia a nie tu burcovat radovych clenov. 3-4 horke hlavy mozu sposobit to, ze je vo vojne cela ally Wink na to pamatajte!!!
meee...
meee...

Počet príspevkov : 218

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo Po jún 16, 2008 11:02 pm

meee... napísal:
Aetius napísal:Ja si myslim, ze hunterh ma pravdu. Utocit zacal sosmi, momentalne na kompota ide vyse 50 utokov, na vercingetorixa, Torchiona, mna aj na inych idu utoky a to nielen od sosmiho, ale aj od jeho kumpanov z EMPs Twisted Evil

vsetko co si napisal je sice pravda, ale vy ste s nim mali problem uz predtym ako ste vstupili do spolocenstva KPS. ja som tiez jeden z tych boja chtivych pretoze to tu zacina byt dost nudne, ale nemozme vediet co robi nasa diplomacia. my sme s EMPs este ziaden problem nemali. preto nas nemozte ziadat o utoky, iba o podporu. zatial. ak chcete aby sme sa zapojili do utokov, nezalezi to od nas jednotlivcov ale od vedenia ako sa rozhodne. ci sa do toho ide alebo sa budeme drzat stranov. preto ak nieco chcete aby sme my prevetravali treba sa spytat nasho vedenia a nie tu burcovat radovych clenov. 3-4 horke hlavy mozu sposobit to, ze je vo vojne cela ally Wink na to pamatajte!!!

O tom som presne hovoril...prawdu ma junák M&T - Stránka 3 A125

Johnny Bravo

Počet príspevkov : 155
Registration date : 16.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Aetius Po jún 16, 2008 11:04 pm

Noo, pravda, je to na veleni, jak rozhodne, tak bude...
Su hraci, co si radi zautocia, su hraci, co su naladeni obranne, celkovu strategiu vsak urcuje velenie, to neznesie ziadnu debatu...
So sosmim su to zatial len take otukavacky,tak sa uvidi, ale aspon nie je nuda
Aetius
Aetius

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Ut jún 17, 2008 12:10 am

majdzo napísal:
Aetius napísal:sosmi pig must die, sosmi pig must to be destroyed pig
Inak to nevidim... Twisted Evil

no co bude s tym sosmim? potrebujem sa zbavit zopar imperianov pirat

@Erien: Gilmak a mierotvorca? Dobry vtip Laughing teraz je to uz mozno iny clovek ale pred takymi 3-4 mesiacmi mi tak nepripadal...
ja jsem byl vzdycky hodnej ja jsem hold hodnej kluk:D,ne ale jinak defragment ma pravdu jak jsem presel do kps de zacla nuda nemel jsem an koho utocit ale ted se to zmeni.Nevyhlasime nekomu nejakou vojnu?treba emps?Very Happy

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  WaterFox Ut jún 17, 2008 9:34 am

dufam ze myslis vsetkym EMPS nielen jednej, bude vacsia sranda affraid
WaterFox
WaterFox

Počet príspevkov : 66
Alliancia : KPS{DE}A
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tom_SK St jún 18, 2008 2:04 am

dovoltemi oživit trochu temu natarou , jednu vec ktoru môžete spraviť každý už teraz je stavať dediny okolo najbližšej pravdepodobnej natarskej kóty a tou je pre M&T kóta 75|0 , čí viac a čím bližšie budeme mať k tejto kóte plne rozvinutých dedín tým lahšie bude pre nás zásobovanie surkami ,a tiež prvé podpory to budú mať jednoduchšie , ak bude okolo danej kóty trebárs 100 dedín to je produkcia 100 000 suriek od každej za hodinu samozrejme čo je hlavné obilia by bolo daleko viac a ked bude v každej dedine nachystaných 1000 obranných jednotiek tak dámi a páni s týmto sa dá velmi reálne uvažovať o tom že by sme mohli postaviť div ako prvý ...

Tom_SK

Počet príspevkov : 28

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iperitas St jún 18, 2008 6:58 am

A nemali sa natarky na tomto serveri objavovat uz sporadicky??? scratch
Iperitas
Iperitas

Počet príspevkov : 47
Registration date : 20.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  defragment St jún 18, 2008 9:48 am

presne tak... nemohol som najst tu informaciu, ale niekde som to prednedavnom cital, ze konciac ostatnym speedom boli natarske dediny na fixnych miestach posledny raz... odteraz by sa mali objavovat nahodne po celej mape... takze je mozne ze nejaku si najdes hned toť pod svojimi oknami... farao
defragment
defragment

Počet príspevkov : 92

Návrat hore Goto down

Odoslať  miso422 St jún 18, 2008 11:19 am

na slovenskych serveroch by mali byt este natari na tych istych suradniciach ako predtym. Nahodne sa budu umiestnovat len na ceskych serveroch.
http://forum.travian.cz/showthread.php?t=64927

miso422

Počet príspevkov : 34
Alliancia : S-DET@

Návrat hore Goto down

Odoslať  kompot Št júl 03, 2008 12:28 am

Noooo konecne ma odblokovali po dva a pol tyzdni cakania Sad uz osm si myslel ze sa toho nikdy nedockam... takze rovno stavat army

kompot

Počet príspevkov : 22
Registration date : 16.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Št júl 03, 2008 2:59 pm

kompot napísal:Noooo konecne ma odblokovali po dva a pol tyzdni cakania Sad uz osm si myslel ze sa toho nikdy nedockam... takze rovno stavat army

a co se stalo nedorozumeni?nebo popravu?

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Admin Št júl 03, 2008 6:55 pm

urcite omyl k voli nadmernemu mnozstvu obilia co si kompot posielal z ineho uctu Smile
Admin
Admin
Admin

Počet príspevkov : 105
Alliancia : DET-DG
Registration date : 11.03.2008

http://kpsde.heavenforum.com

Návrat hore Goto down

Odoslať  Darckol Pi júl 04, 2008 2:36 pm

Ja dnes riesim problem lebo som vymenil o hooooooodne viac suriek ako som mal - omylom som klikol na inu ponuku... Dufam ze MH to pochopi Sad
Darckol
Darckol

Počet príspevkov : 53

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný So júl 12, 2008 12:28 am

CAW VIETE ZE AETIUS JE KOZMONAUT?

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný So júl 12, 2008 12:57 pm

No MH chape iba to co chce.....Very Happy:D

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Darckol So júl 12, 2008 8:43 pm

No tak u mna to pochopil... Smile Asi - nedostal som odpoved ani sankciu Smile
Darckol
Darckol

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hoshimaru So júl 12, 2008 10:45 pm

Mno o tom sporadickom objavovani nic neviem...co sa tyka tych Natarov....75,0 bude asi KPS DS teda ak sa podari vypadat by to malo tak ze by tam malo byt miesto LEN pre dedinku natarov inak vsade postavane dediny......okrem toho by sme mohli mi ako ally zaistit dalsie lokacie keby sa daco posralo...bude ich dost a viacmenej KPS ovlada dva sektory.....takze miest mame dost....
Hoshimaru
Hoshimaru

Počet príspevkov : 96

Návrat hore Goto down

Odoslať  hps So júl 12, 2008 11:30 pm

natarky sa uz objavuju nahodne. na s3 si silne aliancie tiez pripravili pozicie a natarky sa potom objavili inde.

hps

Počet príspevkov : 96

Návrat hore Goto down

Odoslať  WaterFox Ut august 19, 2008 2:23 pm

no to je boha smola... Exclamation
WaterFox
WaterFox

Počet príspevkov : 66
Alliancia : KPS{DE}A

Návrat hore Goto down

Odoslať  Darckol St august 20, 2008 3:48 pm

Vsetko je relativne Very Happy Very Happy
Darckol
Darckol

Návrat hore Goto down

Odoslať  rubenso St august 20, 2008 4:01 pm

no oc uz Very Happy
rubenso
rubenso

Počet príspevkov : 64
Alliancia : det-mat
Registration date : 22.07.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  pirhi St august 20, 2008 4:01 pm

Darckol napísal:Vsetko je relativne Very Happy Very Happy

prco myslis? na sk4 nam hodilo natarsku dedinu piramo medzi nas...siroko daleko nijaky nepriatel...a su tam nahodne...

pirhi

Alliancia : DET©
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: