M&T
+18
Admin
Tom_SK
WaterFox
hunterh
meee...
Johnny Bravo
kompot
majdzo
metluck
Iperitas
Gilmak
miso422
Mischou
hps
Darckol
Aetius
Erien
defragment
22 posters
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
M&T
zdravim vospolok,
myslim ze som tu prvy z m&t,
nakolko sme sa stali vasim surodencom tak jednou z vyhod je aj pristup na spolocne forum.
asi sa tu budeme objavovat viaceri, podla dohody by sa tu mal prihlasit kazdy nas hrac, tak uvidime..
som rad ze sme sa stali clenom spolocenstva kps-de, nakolko doteraz ste boli dlhu dobu nasi najvaznesji a najlepsi spojenci,
ja osobne som spolupracoval s viacerymi hracmi, a myslim ze zlej skusenosti som ani nemal..
(jedine z gilmakom, ale to bolo este za cias legends )
verim ze spolupraca bude pokracovat tak dobre aj nadalej..
nakolko sme sa stali vasim surodencom tak jednou z vyhod je aj pristup na spolocne forum.
asi sa tu budeme objavovat viaceri, podla dohody by sa tu mal prihlasit kazdy nas hrac, tak uvidime..
som rad ze sme sa stali clenom spolocenstva kps-de, nakolko doteraz ste boli dlhu dobu nasi najvaznesji a najlepsi spojenci,
ja osobne som spolupracoval s viacerymi hracmi, a myslim ze zlej skusenosti som ani nemal..
defragment- Počet príspevkov : 92
Registration date : 14.06.2008
Re: M&T
Ahoj defragment Hmm, pekné slová, pekné...
Erien- Počet príspevkov : 444
Tiez sa vitam na tomto fore, zeby som bol druhy v poradi tu prihlaseny? Vsetko podstatne uz napisal defragment, takisto sa tesim na vzajomnu spolupracu s nasimi najlepsimi spojencami...
Aetius- Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET-M&T
Jj bude to zaujimave Len som trosku zmateny z insieho fora ale to si zvyknem
Darckol- Počet príspevkov : 53
vitajte u nas. som rad ze sa to takto dobre dopadlo ako spojenci ste boli super a teraz to bude hadam uz len lepsie ;-)
hps- Počet príspevkov : 96
Registration date : 15.03.2008
vidim, ze mame spolu len dobre skusenosti a dufam, ze to tak aj zostane
Mischou- Počet príspevkov : 24
Alliancia : DET@
Teda, na tomto fóre je taká nuda, to je strašné. Oni tu snáď ani názory nemajú, že? Defragment, daj tému, budeme sa hádať, nech je veselo. Jáj, už ma napadla téma: Čo sosmi? Robí vám tam ešte šarapatu? Hmm, vieš, farma je zvedavá.
heh, no nechcel som to napisat ja.. ale ked si to spomenula prva, tak ja sa len pridam
nato ze tu maju pristup 4 plne obsadene ally, tak je tu naozaj mrtvo... na nasom starom fore boli ally dve polovicne, a bolo tam o dost zivsie
co sosmiho tyka tak zatial radsej no koment...
nato ze tu maju pristup 4 plne obsadene ally, tak je tu naozaj mrtvo... na nasom starom fore boli ally dve polovicne, a bolo tam o dost zivsie
co sosmiho tyka tak zatial radsej no koment...
No ja by som ja nahodil temu - ohladom divu sveta.
Myslim ze by sme sa uz mali pomaly pripravovat na jeho stavbu aj ked jeho zavedenie je este v nedohladne. Zacat by sme mohli tym aby sme s arozdelili na 2skupinky: Jedni by stavali obranne jednotky na podpory do divu a druha (offenzivna) by mala na starosti buranie divou sveta inym alianciam co su proti nam. Od kamarata viem ze ani tak nie su problemom tak tie utoky natarov ale utoky znepriatelenych aliancii... Hral na speede a mal v dive cez 3 000 000 ( ) vojakov a poslali nanho 10 000 katapultov a div sveta siel aj tak o 6-7 urovni k zemi... Ak si dam delene 3 (kvoli speede) Tak to vinde tal isto v % aj tu... A kym sa postaviaju tie katy to tiez dlhsie potrva - teda u tych co este len zacinaju s off
Ale to len nazor laika k tomuto by malo zavelit velenie...
Myslim ze by sme sa uz mali pomaly pripravovat na jeho stavbu aj ked jeho zavedenie je este v nedohladne. Zacat by sme mohli tym aby sme s arozdelili na 2skupinky: Jedni by stavali obranne jednotky na podpory do divu a druha (offenzivna) by mala na starosti buranie divou sveta inym alianciam co su proti nam. Od kamarata viem ze ani tak nie su problemom tak tie utoky natarov ale utoky znepriatelenych aliancii... Hral na speede a mal v dive cez 3 000 000 ( ) vojakov a poslali nanho 10 000 katapultov a div sveta siel aj tak o 6-7 urovni k zemi... Ak si dam delene 3 (kvoli speede) Tak to vinde tal isto v % aj tu... A kym sa postaviaju tie katy to tiez dlhsie potrva - teda u tych co este len zacinaju s off
@Darckol, dobrá téma. Máš pravdu, len by som ti chcela oponovať v tom, že som zásadne proti tomu aby sa ničili stavby súperiacim alianciám. Keď už o musí byť, tak radšej ničiť armády tým, čo by mali na stavby útočiť. Ak nebudú armády, nebudú útoky na div. A ešte by som chcela pripomenúť. Čím viac obranných jednotiek v dedinách s divom, tým viac natarských vojakov bude útočiť. Ale tie natarské útoky sa dajú hravo zvládnuť. Horšie je to so supermi. No a ešte by som doporučila to, aby sme si nerobili nepriateľov zo slabších aliancií. Pri stavbe divu je potrbné veľa aliancií aby bol dostatok surovín na plynulé zásobovanie. A hlavne, dať možnosť každému kto chce, aby sa do stavby divu sveta zapojil.
A ešte by som tu chcela rozprúdiť debatu jednou myšlienkou, ktorú mal na sk1 hráč Ferrari, ktorého za ňu skoro ukameňovali.
Aby všetci na serveri stavali iba jedne div sveta. Chcel, aby bol server originálny tým, že všetci hráči budú stavať jeden div, aby všetci boli víťazi. Áááách, nádherná idea.
Aby všetci na serveri stavali iba jedne div sveta. Chcel, aby bol server originálny tým, že všetci hráči budú stavať jeden div, aby všetci boli víťazi. Áááách, nádherná idea.
naozaj nadherna myslienka , ale myslim ze to by bolo velmi nudne, ak by som uz teraz vedel ze som vytaz.Erien napísal:... Aby všetci na serveri stavali iba jedne div sveta. Chcel, aby bol server originálny tým, že všetci hráči budú stavať jeden div, aby všetci boli víťazi. Áááách, nádherná idea.
Ale odkial budes vediet kto bude chciet v utocit na div Ja mam skusenosti s tym ze hrac vystupi z aliancie a hned posle utok na div aliancie v ktorej dovtedy bol.Erien napísal:@Darckol, dobrá téma. Máš pravdu, len by som ti chcela oponovať v tom, že som zásadne proti tomu aby sa ničili stavby súperiacim alianciám. Keď už o musí byť, tak radšej ničiť armády tým, čo by mali na stavby útočiť ....
A ak ma nejaka aliancia naskok v stavbe divu, tak uz asi nepomoze ak budes utocit na jednotlivych hracov. Uz so to nepodari dohnat
miso422- Počet príspevkov : 34
Alliancia : S-DET@
Darckol napísal:No ja by som ja nahodil temu - ohladom divu sveta.
to nemuzes delit trema je to sice trikrat rychlejsi ale tady je to uplne neco jinyho.Ale jinak ja bych jeste nezacal zatim je to ztrata casu mam info ze by se mel div zacit zavadet pristi rok na prelomu brezna a dubna,takze uvidime.
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008
defragment napísal:zdravim vospolok,
ja jsem zla zkusenost?i ty divochu jeden.
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008
A to chces znicit armady trom stvrtinam hracov zo serveru? Aj tak nikdy nevies, ci im znicis celu armadu, ak im aj vykatujes polovicu dedin.... To je nemozne. Stale bude najlepsi sposob ako dobehnut konkurenciu ponicit im sklady/sypky/divy v natarkach a kazdy sikovny hrac to vyuzije. A stavat div sveta spolocne? To je taky napad, ako by si chcela, aby cielom sachu bolo ozenit cierneho krala s bielou kralovnou. Alebo naopak.miso422 napísal:Ale odkial budes vediet kto bude chciet v utocit na div Ja mam skusenosti s tym ze hrac vystupi z aliancie a hned posle utok na div aliancie v ktorej dovtedy bol.Erien napísal:@Darckol, dobrá téma. Máš pravdu, len by som ti chcela oponovať v tom, že som zásadne proti tomu aby sa ničili stavby súperiacim alianciám. Keď už o musí byť, tak radšej ničiť armády tým, čo by mali na stavby útočiť ....
A ak ma nejaka aliancia naskok v stavbe divu, tak uz asi nepomoze ak budes utocit na jednotlivych hracov. Uz so to nepodari dohnat
Este nieco... je tu mrtvo, ale aj u vas by bolo.. Leto ide!
Iperitas- Počet príspevkov : 47
Registration date : 20.05.2008
Gilmak napísal:defragment napísal:zdravim vospolok,
ja jsem zla zkusenost?i ty divochu jeden.
no neviem ci zla... lebo ked si po pade legends vstupil do kps-de, tak sme sa v ally zhodli, ze zavladla nuda... utoky - to patri k hre, a ja si spominam na niektore dobre spolocne akcie ked sme ti vycistili niektore dediny ale uznavam ze niektorych nasich hracov si nicil teda riadne...
ale teraz mas konecne zas nastupcu... zezlo po tebe prebral sosmi...
sosmi must die, sosmi must to be destroyed
Inak to nevidim...
Inak to nevidim...
Aetius- Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET-M&T
@Iperitas, dobrá výzva, hmmm, skúsim to, oženiť čierneho kráľa s bielou královnou. To defragment bude mať radosť. Defragment, to víno eše platí? To, čo si dal do stávky aby som dostala sosmiho a Borknagra do ali? To som prehrala, ale povedzte sami, viete si to predstaviť keby boli v aliancii? To už by ste ma asi žožrali nudou úplne.
A čo sa tu Gilmak o tebe nedozvedám, z teba mali bobky v MT? Gilmak, mierotvorca, ochránca slabších a môj rytier, hm, hm.
A čo sa tu Gilmak o tebe nedozvedám, z teba mali bobky v MT? Gilmak, mierotvorca, ochránca slabších a môj rytier, hm, hm.
No s tpu natarkou som daval len priklad ako to chodi - kamarat bol2. a po tom utoku sa prepadli na 5. miesto... Bol z toho veeeeeeeeeeelmi smutny on i cela aliancia...
@Darckol, na sk1 sme stavali tri sestry(ako od Čechova) Skončili sme na 6 mieste. A radovali sme sa ako malé deti. Slabá ali, silné ju do spojenectva nechceli. Odhodlali sme sa na to, že sa aspoň o to pokúsime. Vybojovali sme natarku, ochránili sme ju pred natarmi a stavali sme. Ale nevzdali sme to.
Aetius napísal:sosmi must die, sosmi must to be destroyed
Inak to nevidim...
no co bude s tym sosmim? potrebujem sa zbavit zopar imperianov
@Erien: Gilmak a mierotvorca? Dobry vtip teraz je to uz mozno iny clovek ale pred takymi 3-4 mesiacmi mi tak nepripadal...
majdzo- Počet príspevkov : 15
Registration date : 15.06.2008
@majdzo, stačilo mu povedať, že ti robím zástup a dal pokoj. No asi by si ma nepochválil, keby si prišiel a dedinky fuč.
Erien keby po mne Gilmak isiel tak by som sa ani nedivil pretoze by mi to len oplatil a preto si na teba nedam dopustit, mas proste uzasne schopnosti
majdzo- Počet príspevkov : 15
Registration date : 15.06.2008
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 4
Povolenie tohoto fóra: