DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

M&T

+18
Admin
Tom_SK
WaterFox
hunterh
meee...
Johnny Bravo
kompot
majdzo
metluck
Iperitas
Gilmak
miso422
Mischou
hps
Darckol
Aetius
Erien
defragment
22 posters

Strana 1 z 4 1, 2, 3, 4  Next

Goto down

M&T Empty M&T

Odoslať  defragment So jún 14, 2008 2:15 pm

zdravim vospolok,
myslim ze som tu prvy z m&t,
nakolko sme sa stali vasim surodencom tak jednou z vyhod je aj pristup na spolocne forum.
asi sa tu budeme objavovat viaceri, podla dohody by sa tu mal prihlasit kazdy nas hrac, tak uvidime..

som rad ze sme sa stali clenom spolocenstva kps-de, nakolko doteraz ste boli dlhu dobu nasi najvaznesji a najlepsi spojenci,
ja osobne som spolupracoval s viacerymi hracmi, a myslim ze zlej skusenosti som ani nemal..
(jedine z gilmakom, ale to bolo este za cias legends Smile)

verim ze spolupraca bude pokracovat tak dobre aj nadalej..
defragment
defragment

Počet príspevkov : 92
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

M&T Empty Re: M&T

Odoslať  Erien So jún 14, 2008 2:51 pm

Ahoj defragment Smile Hmm, pekné slová, pekné...

Erien

Počet príspevkov : 444

Návrat hore Goto down

Odoslať  Aetius So jún 14, 2008 4:47 pm

Tiez sa vitam na tomto fore, zeby som bol druhy v poradi tu prihlaseny? Laughing Vsetko podstatne uz napisal defragment, takisto sa tesim na vzajomnu spolupracu s nasimi najlepsimi spojencami...
Aetius
Aetius

Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET-M&T

Návrat hore Goto down

Odoslať  Darckol So jún 14, 2008 4:49 pm

Jj bude to zaujimave Smile Len som trosku zmateny z insieho fora ale to si zvyknem Laughing
Darckol
Darckol

Počet príspevkov : 53

Návrat hore Goto down

Odoslať  hps Ne jún 15, 2008 12:03 am

vitajte u nas. som rad ze sa to takto dobre dopadlo ako spojenci ste boli super a teraz to bude hadam uz len lepsie ;-)

hps

Počet príspevkov : 96
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Mischou Ne jún 15, 2008 1:04 pm

vidim, ze mame spolu len dobre skusenosti a dufam, ze to tak aj zostane Very Happy

Mischou

Počet príspevkov : 24
Alliancia : DET@

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Ne jún 15, 2008 1:56 pm

Teda, na tomto fóre je taká nuda, to je strašné. Oni tu snáď ani názory nemajú, že? Defragment, daj tému, budeme sa hádať, nech je veselo. Jáj, už ma napadla téma: Čo sosmi? Robí vám tam ešte šarapatu? Hmm, vieš, farma je zvedavá.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  defragment Ne jún 15, 2008 2:23 pm

heh, no nechcel som to napisat ja.. ale ked si to spomenula prva, tak ja sa len pridam Cool Cool
nato ze tu maju pristup 4 plne obsadene ally, tak je tu naozaj mrtvo... na nasom starom fore boli ally dve polovicne, a bolo tam o dost zivsie Rolling Eyes Very Happy Very Happy

co pig sosmiho pig tyka tak zatial radsej no koment...
defragment
defragment

Návrat hore Goto down

Odoslať  Darckol Ne jún 15, 2008 4:05 pm

No ja by som ja nahodil temu - ohladom divu sveta.

Myslim ze by sme sa uz mali pomaly pripravovat na jeho stavbu aj ked jeho zavedenie je este v nedohladne. Smile Zacat by sme mohli tym aby sme s arozdelili na 2skupinky: Jedni by stavali obranne jednotky na podpory do divu a druha (offenzivna) by mala na starosti buranie divou sveta inym alianciam co su proti nam. Cool Od kamarata viem ze ani tak nie su problemom tak tie utoky natarov ale utoky znepriatelenych aliancii... Hral na speede a mal v dive cez 3 000 000 ( Exclamation Shocked ) vojakov a poslali nanho 10 000 Shocked katapultov a div sveta siel aj tak o 6-7 urovni k zemi... Ak si dam delene 3 (kvoli speede) Tak to vinde tal isto v % aj tu... A kym sa postaviaju tie katy to tiez dlhsie potrva - teda u tych co este len zacinaju s off Wink

Ale to len nazor laika k tomuto by malo zavelit velenie... Cool
Darckol
Darckol

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Ne jún 15, 2008 4:19 pm

@Darckol, dobrá téma. Máš pravdu, len by som ti chcela oponovať v tom, že som zásadne proti tomu aby sa ničili stavby súperiacim alianciám. Keď už o musí byť, tak radšej ničiť armády tým, čo by mali na stavby útočiť. Ak nebudú armády, nebudú útoky na div. Smile A ešte by som chcela pripomenúť. Čím viac obranných jednotiek v dedinách s divom, tým viac natarských vojakov bude útočiť. Ale tie natarské útoky sa dajú hravo zvládnuť. Horšie je to so supermi. No a ešte by som doporučila to, aby sme si nerobili nepriateľov zo slabších aliancií. Pri stavbe divu je potrbné veľa aliancií aby bol dostatok surovín na plynulé zásobovanie. A hlavne, dať možnosť každému kto chce, aby sa do stavby divu sveta zapojil.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Ne jún 15, 2008 4:31 pm

A ešte by som tu chcela rozprúdiť debatu jednou myšlienkou, ktorú mal na sk1 hráč Ferrari, ktorého za ňu skoro ukameňovali.
Aby všetci na serveri stavali iba jedne div sveta. Chcel, aby bol server originálny tým, že všetci hráči budú stavať jeden div, aby všetci boli víťazi. Áááách, nádherná idea.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  miso422 Ne jún 15, 2008 5:11 pm

Erien napísal:... Aby všetci na serveri stavali iba jedne div sveta. Chcel, aby bol server originálny tým, že všetci hráči budú stavať jeden div, aby všetci boli víťazi. Áááách, nádherná idea.
naozaj nadherna myslienka affraid , ale myslim ze to by bolo velmi nudne, ak by som uz teraz vedel ze som vytaz.

Erien napísal:@Darckol, dobrá téma. Máš pravdu, len by som ti chcela oponovať v tom, že som zásadne proti tomu aby sa ničili stavby súperiacim alianciám. Keď už o musí byť, tak radšej ničiť armády tým, čo by mali na stavby útočiť ....
Ale odkial budes vediet kto bude chciet v utocit na div Question Ja mam skusenosti s tym ze hrac vystupi z aliancie a hned posle utok na div aliancie v ktorej dovtedy bol.
A ak ma nejaka aliancia naskok v stavbe divu, tak uz asi nepomoze ak budes utocit na jednotlivych hracov. Uz so to nepodari dohnat confused

miso422

Počet príspevkov : 34
Alliancia : S-DET@

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Ne jún 15, 2008 5:35 pm

Darckol napísal:No ja by som ja nahodil temu - ohladom divu sveta.

Myslim ze by sme sa uz mali pomaly pripravovat na jeho stavbu aj ked jeho zavedenie je este v nedohladne. Smile Zacat by sme mohli tym aby sme s arozdelili na 2skupinky: Jedni by stavali obranne jednotky na podpory do divu a druha (offenzivna) by mala na starosti buranie divou sveta inym alianciam co su proti nam. Cool Od kamarata viem ze ani tak nie su problemom tak tie utoky natarov ale utoky znepriatelenych aliancii... Hral na speede a mal v dive cez 3 000 000 ( Exclamation Shocked ) vojakov a poslali nanho 10 000 Shocked katapultov a div sveta siel aj tak o 6-7 urovni k zemi... Ak si dam delene 3 (kvoli speede) Tak to vinde tal isto v % aj tu... A kym sa postaviaju tie katy to tiez dlhsie potrva - teda u tych co este len zacinaju s off Wink

Ale to len nazor laika k tomuto by malo zavelit velenie... Cool

to nemuzes delit trema je to sice trikrat rychlejsi ale tady je to uplne neco jinyho.Ale jinak ja bych jeste nezacal zatim je to ztrata casu mam info ze by se mel div zacit zavadet pristi rok na prelomu brezna a dubna,takze uvidime.

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Ne jún 15, 2008 5:37 pm

defragment napísal:zdravim vospolok,
nakolko sme sa stali vasim surodencom tak jednou z vyhod je aj pristup na spolocne forum.
asi sa tu budeme objavovat viaceri, podla dohody by sa tu mal prihlasit kazdy nas hrac, tak uvidime..

som rad ze sme sa stali clenom spolocenstva kps-de, nakolko doteraz ste boli dlhu dobu nasi najvaznesji a najlepsi spojenci,
ja osobne som spolupracoval s viacerymi hracmi, a myslim ze zlej skusenosti som ani nemal..

ja jsem zla zkusenost?i ty divochu jeden.

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iperitas Ne jún 15, 2008 5:53 pm

miso422 napísal:
Erien napísal:@Darckol, dobrá téma. Máš pravdu, len by som ti chcela oponovať v tom, že som zásadne proti tomu aby sa ničili stavby súperiacim alianciám. Keď už o musí byť, tak radšej ničiť armády tým, čo by mali na stavby útočiť ....
Ale odkial budes vediet kto bude chciet v utocit na div Question Ja mam skusenosti s tym ze hrac vystupi z aliancie a hned posle utok na div aliancie v ktorej dovtedy bol.
A ak ma nejaka aliancia naskok v stavbe divu, tak uz asi nepomoze ak budes utocit na jednotlivych hracov. Uz so to nepodari dohnat confused
A to chces znicit armady trom stvrtinam hracov zo serveru? Aj tak nikdy nevies, ci im znicis celu armadu, ak im aj vykatujes polovicu dedin.... Mad To je nemozne. Stale bude najlepsi sposob ako dobehnut konkurenciu ponicit im sklady/sypky/divy v natarkach a kazdy sikovny hrac to vyuzije. A stavat div sveta spolocne? To je taky napad, ako by si chcela, aby cielom sachu bolo ozenit cierneho krala s bielou kralovnou. flower Alebo naopak. lol!
Este nieco... je tu mrtvo, ale aj u vas by bolo.. Leto ide! Basketball
Iperitas
Iperitas

Počet príspevkov : 47
Registration date : 20.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  defragment Ne jún 15, 2008 7:01 pm

Gilmak napísal:
defragment napísal:zdravim vospolok,

ja jsem zla zkusenost?i ty divochu jeden.

no neviem ci zla... lebo ked si po pade legends vstupil do kps-de, tak sme sa v ally zhodli, ze zavladla nuda... utoky - to patri k hre, a ja si spominam na niektore dobre spolocne akcie ked sme ti vycistili niektore dediny Cool Cool ale uznavam ze niektorych nasich hracov si nicil teda riadne...
ale teraz mas konecne zas nastupcu... zezlo po tebe prebral sosmi... pig
defragment
defragment

Návrat hore Goto down

Odoslať  Aetius Ne jún 15, 2008 7:07 pm

sosmi pig must die, sosmi pig must to be destroyed pig
Inak to nevidim... Twisted Evil
Aetius
Aetius

Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET-M&T

Návrat hore Goto down

Odoslať  metluck Ne jún 15, 2008 7:37 pm

Nazdar vsetci!
metluck
metluck

Počet príspevkov : 55
Alliancia : KPSdeM&T

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Ne jún 15, 2008 7:43 pm

@Iperitas, dobrá výzva, hmmm, skúsim to, oženiť čierneho kráľa s bielou královnou. To defragment bude mať radosť. Defragment, to víno eše platí? To, čo si dal do stávky aby som dostala sosmiho a Borknagra do ali? To som prehrala, ale povedzte sami, viete si to predstaviť keby boli v aliancii? To už by ste ma asi žožrali nudou úplne. Smile
A čo sa tu Gilmak o tebe nedozvedám, z teba mali bobky v MT? Shocked Smile Gilmak, mierotvorca, ochránca slabších a môj rytier, hm, hm. Smile Smile

Erien

Návrat hore Goto down

M&T Empty ahojte

Odoslať  Anonymný Ne jún 15, 2008 8:57 pm

Pozdravujem všetkých a hlavne teba Gilmak.... Laughing Laughing

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Darckol Ne jún 15, 2008 10:36 pm

No s tpu natarkou som daval len priklad ako to chodi - kamarat bol2. a po tom utoku sa prepadli na 5. miesto... Sad Bol z toho veeeeeeeeeeelmi smutny on i cela aliancia...
Darckol
Darckol

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Ne jún 15, 2008 11:40 pm

@Darckol, na sk1 sme stavali tri sestry(ako od Čechova) Smile Skončili sme na 6 mieste. A radovali sme sa ako malé deti. Slabá ali, silné ju do spojenectva nechceli. Odhodlali sme sa na to, že sa aspoň o to pokúsime. Vybojovali sme natarku, ochránili sme ju pred natarmi a stavali sme. Ale nevzdali sme to.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  majdzo Po jún 16, 2008 12:40 pm

Aetius napísal:sosmi pig must die, sosmi pig must to be destroyed pig
Inak to nevidim... Twisted Evil

no co bude s tym sosmim? potrebujem sa zbavit zopar imperianov pirat

@Erien: Gilmak a mierotvorca? Dobry vtip Laughing teraz je to uz mozno iny clovek ale pred takymi 3-4 mesiacmi mi tak nepripadal...
majdzo
majdzo

Počet príspevkov : 15
Registration date : 15.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po jún 16, 2008 1:39 pm

@majdzo, stačilo mu povedať, že ti robím zástup a dal pokoj. No asi by si ma nepochválil, keby si prišiel a dedinky fuč. Smile

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  majdzo Po jún 16, 2008 2:54 pm

Erien keby po mne Gilmak isiel tak by som sa ani nedivil pretoze by mi to len oplatil a preto si na teba nedam dopustit, mas proste uzasne schopnosti Wink
majdzo
majdzo

Počet príspevkov : 15
Registration date : 15.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 1 z 4 1, 2, 3, 4  Next

Návrat hore