M&T
+18
Admin
Tom_SK
WaterFox
hunterh
meee...
Johnny Bravo
kompot
majdzo
metluck
Iperitas
Gilmak
miso422
Mischou
hps
Darckol
Aetius
Erien
defragment
22 posters
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 2 z 4
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: M&T
Tak ja som tu uz tiez . Takze uz osm to niekam napsial a teraz zasek.
Pozdravujem vsetkych novych aj starych, A podobne ako defragment s niektorymmi som spolupracoval predtym a tesim na spolupracu s dalsimi .
A ja osm mal vzdy iba dobre skusenosti .
Teraz zrovna tusim ze ma neminie skusenost s EMPs ))))
Pozdravujem vsetkych novych aj starych, A podobne ako defragment s niektorymmi som spolupracoval predtym a tesim na spolupracu s dalsimi .
A ja osm mal vzdy iba dobre skusenosti .
Teraz zrovna tusim ze ma neminie skusenost s EMPs ))))
kompot- Počet príspevkov : 22
Registration date : 16.06.2008
Uvidime, co su zac...ti z EMPs
Aetius- Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 14.06.2008
A už to začína jak vidím...doniesli ste si tému sosmi aj sem ...chudák...jemu sa musí v tej robote (Unomedical ) hnusne štikútať...ale šak my niiiič ...ma smolu !!! ...Rispekta
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Aj ja Vás všetkých zdravím
a teším seba na spoluprácu, a dobré vzťahy
Tak lovu zdar
a teším seba na spoluprácu, a dobré vzťahy
Tak lovu zdar
Anonymný- Anonymný
no ja zdravim kompotka a aj zvysok ally MaT. dufam ze sa tu budete mat pekne a ze sa nasim nepriatelom bude darit tak ako legends v ich najvacsom rozmachu
meee...- Počet príspevkov : 218
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
meee... napísal:no ja zdravim kompotka a aj zvysok ally MaT. dufam ze sa tu budete mat pekne a ze sa nasim nepriatelom bude darit tak ako legends v ich najvacsom rozmachu
Ty kua volam ti na phone a ty ma zrusis ze potrebujem podporu ))) ale neviem ci stihas
Kurnik 52 utokov od EMPs na moje dedinky nevynehali ani jednu
myslim ze sosmi to ma podobne, mozno este horsie..
defragment- Počet príspevkov : 92
kompot ak potrebujes viac pretorianov tak mi napis postou na traviane kolko a kam ich chces.
majdzo- Počet príspevkov : 15
Alliancia : DET@
Registration date : 15.06.2008
Kompot, ak bude este treba podporu, tak to napis tu alebo do travianovskej posty ako HS...
Aetius- Počet príspevkov : 54
HS nebudem pisat uz , neverim je tam niekde niekto kto donasa alebo ma zastup sosmiho... Bol by som rad vedel kto to je. Lebo ked som poslal HS. Sosmi mi napisal spravu ze ked si myslim ze ked napisem v celej nasej aliancii nech poslu fake ze sa on z toho nepokaka . Uz od nasa verim iba niektorym ludoom a viac sa priklanam potom spravam ktore budem smerovat ku nasim bratom v KPS DE
kompot napísal:HS nebudem pisat uz , neverim je tam niekde niekto kto donasa alebo ma zastup sosmiho... Bol by som rad vedel kto to je. Lebo ked som poslal HS. Sosmi mi napisal spravu ze ked si myslim ze ked napisem v celej nasej aliancii nech poslu fake ze sa on z toho nepokaka . Uz od nasa verim iba niektorym ludoom a viac sa priklanam potom spravam ktore budem smerovat ku nasim bratom v KPS DE
Najhoršie je...že môžeš veriť aj tomu nesprávnemu ...možno to vyznie blbo...ale ja som si to zúžil na maximum ...dúfam že správne kua
@kompot.A ktorú hs ti sosmi poslal? Vašu, alebo našu? Inak, beťár je ten sosmi, veru beťár. Tuším ho naozaj zlanárim k nám.
No ale asi by ste ma fakt už poslali niekam, že? To už by tu bola totálna nuda.
No ale asi by ste ma fakt už poslali niekam, že? To už by tu bola totálna nuda.
Erien- Počet príspevkov : 444
No ja som poslal HS nech poslu vsetci faky... asi o 3 hodky na to som zacal posielat aj ja faky. do toho aj ostre tka isto aj kubik aj folvaro atd...
potom som pisal sosmimu po tom utoku ked moja army dorazila ze nechcel som nikdy na neho utocit ale neneham katovat army postupne clen po clenovi.
Na otmi odpisal ze nech si nemyslim ze ked ja poslem HS o tom ze maju vsetci poslat faky ze sa z toho pokaak a uz sa iba pridavali na mna utoky jeden po druhom teda tie utoky isli aj predtym ako som mu pisal.
potom som pisal sosmimu po tom utoku ked moja army dorazila ze nechcel som nikdy na neho utocit ale neneham katovat army postupne clen po clenovi.
Na otmi odpisal ze nech si nemyslim ze ked ja poslem HS o tom ze maju vsetci poslat faky ze sa z toho pokaak a uz sa iba pridavali na mna utoky jeden po druhom teda tie utoky isli aj predtym ako som mu pisal.
@Johnny Bravo,ahoj chrobáčku. Ale nám ten sosmi nasadil chrobáka do hlavy, že? Ale zvedavá som teda riadne. A nepovie a nepovie. Ani po dobrom, ani po zlom. Dokonca bol z toho šokovaný, keď som ho poslala do r..i, že mi to nechce povedať. Normálne som ho tým paralyzovala.
Tych pripadov bolo viac ... priklad Arsione napisal ze konci ako HS a bum o par hodin udrel sosmi jak to ?
vyriesi sa to jednoducho tak , ze zlikvidujeme sosmiho a mala by sa angazovat cela KPS
metluck- Počet príspevkov : 55
Alliancia : KPSdeM&T
metluck napísal:vyriesi sa to jednoducho tak , ze zlikvidujeme sosmiho a mala by sa angazovat cela KPS
sme tu len chvíľku a hneď ťahať celú KPS do "našich" problémov?...hmmm...nie moc etické...najprv to treba poriešiť u nás...a potom celkovo...veď počkajme dokedy nezošediveje
Johnny Bravo napísal:metluck napísal:vyriesi sa to jednoducho tak , ze zlikvidujeme sosmiho a mala by sa angazovat cela KPS
sme tu len chvíľku a hneď ťahať celú KPS do "našich" problémov?...hmmm...nie moc etické...najprv to treba poriešiť u nás...a potom celkovo...veď počkajme dokedy nezošediveje
suhlasim s tebou Johnny ,ale treba si aj uvedomit že už nie je len MT3 ale ,že sme jedna big ally a musim tahat za jeden povraz...... /moj nazor/
Anonymný- Anonymný
No dobre chlapci, dobre, ukecám ho. Ale potom neplačte, že sa nudíte. OK?
Erien napísal:No dobre chlapci, dobre, ukecám ho. Ale potom neplačte, že sa nudíte. OK?
Chrobačku nikto nechce aby si ho ukecala ...
Tak mi potom dajte vedieť kedy. OK? Inak, mám taký pocit, že nás KPS vyhostí z tohto fora. Čo myslíte, do kedy nás tu budú tolerovať? Dáme typ? Už som dlho nič nevyhrala. Naposledy, keď som uhádla toho majstra sveta, pamätáte? Alebo, že by sa to tu konečne rozjelo?
KPS netusila akych spamerov si berie pod svoje kridla
Erien tomu ze ukecas sosmiho aby presiel k nam moc neverim mas sice dobre donucovacie prostriedky ale neviem neviem...
Erien tomu ze ukecas sosmiho aby presiel k nam moc neverim mas sice dobre donucovacie prostriedky ale neviem neviem...
majdzo- Počet príspevkov : 15
Alliancia : DET@
Registration date : 15.06.2008
No pekne to tu zije Vitajte vsetci medzi nami.Ak bude treba akakolvek pomoc ci uz podpora alebo utok mozete sa na nas obratit aj tak nam hniju vojaci doma a ludia sa pomaly nudia.Co sa tyka doveryhodnosti ludi,na delikatne akcie dam len doveryhodnych
Sosmi by uz mohol konecne dososat a cim viac ludi sa zapoji tym lahsie to pojde,takze sme s vami.
Sosmi by uz mohol konecne dososat a cim viac ludi sa zapoji tym lahsie to pojde,takze sme s vami.
hunterh- Počet príspevkov : 31
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
No som proti tomu, aby proti jednému hráčovi šli tri ali. A myslite aj na dôsledky.
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 2 z 4
Povolenie tohoto fóra: