DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

M&T

+18
Admin
Tom_SK
WaterFox
hunterh
meee...
Johnny Bravo
kompot
majdzo
metluck
Iperitas
Gilmak
miso422
Mischou
hps
Darckol
Aetius
Erien
defragment
22 posters

Strana 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Goto down

M&T - Stránka 2 Empty Re: M&T

Odoslať  kompot Po jún 16, 2008 3:55 pm

Tak ja som tu uz tiez Smile. Takze uz osm to niekam napsial Smile a teraz zasek.
Pozdravujem vsetkych novych aj starych, A podobne ako defragment s niektorymmi som spolupracoval predtym a tesim na spolupracu s dalsimi Wink.

A ja osm mal vzdy iba dobre skusenosti Smile.
Teraz zrovna tusim ze ma neminie skusenost s EMPs Smile))))

kompot

Počet príspevkov : 22
Registration date : 16.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Aetius Po jún 16, 2008 4:05 pm

Uvidime, co su zac...ti z EMPs Cool
Aetius
Aetius

Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo Po jún 16, 2008 4:12 pm

A už to začína jak vidím...doniesli ste si tému sosmi aj sem M&T - Stránka 2 A080 ...chudák...jemu sa musí v tej robote (Unomedical M&T - Stránka 2 C035 ) hnusne štikútať...ale šak my niiiič M&T - Stránka 2 A015 ...ma smolu M&T - Stránka 2 C055 !!! ...Rispekta M&T - Stránka 2 C050 M&T - Stránka 2 D015

Johnny Bravo

Počet príspevkov : 155

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Po jún 16, 2008 4:13 pm

Aj ja Vás všetkých zdravím Laughing

a teším seba na spoluprácu, a dobré vzťahy Laughing

Tak lovu zdar rendeer

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Po jún 16, 2008 5:26 pm

no ja zdravim kompotka a aj zvysok ally MaT. dufam ze sa tu budete mat pekne a ze sa nasim nepriatelom bude darit tak ako legends v ich najvacsom rozmachu Very Happy
meee...
meee...

Počet príspevkov : 218
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  kompot Po jún 16, 2008 5:30 pm

meee... napísal:no ja zdravim kompotka a aj zvysok ally MaT. dufam ze sa tu budete mat pekne a ze sa nasim nepriatelom bude darit tak ako legends v ich najvacsom rozmachu Very Happy

Ty kua volam ti na phone Smile a ty ma zrusis ze potrebujem podporu Smile))) ale neviem ci stihas

kompot

Návrat hore Goto down

Odoslať  kompot Po jún 16, 2008 7:17 pm

Kurnik 52 utokov od EMPs na moje dedinky Very Happy nevynehali ani jednu Smile pale

kompot

Návrat hore Goto down

Odoslať  defragment Po jún 16, 2008 7:38 pm

myslim ze sosmi to ma podobne, mozno este horsie.. Wink
defragment
defragment

Počet príspevkov : 92

Návrat hore Goto down

Odoslať  majdzo Po jún 16, 2008 7:38 pm

kompot ak potrebujes viac pretorianov tak mi napis postou na traviane kolko a kam ich chces.
majdzo
majdzo

Počet príspevkov : 15
Alliancia : DET@
Registration date : 15.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Aetius Po jún 16, 2008 7:55 pm

Kompot, ak bude este treba podporu, tak to napis tu alebo do travianovskej posty ako HS...
Aetius
Aetius

Počet príspevkov : 54

Návrat hore Goto down

Odoslať  kompot Po jún 16, 2008 7:59 pm

HS nebudem pisat uz , neverim je tam niekde niekto kto donasa alebo ma zastup sosmiho... Bol by som rad vedel kto to je. Lebo ked som poslal HS. Sosmi mi napisal spravu ze ked si myslim ze ked napisem v celej nasej aliancii nech poslu fake ze sa on z toho nepokaka Very Happy. Uz od nasa verim iba niektorym ludoom a viac sa priklanam potom spravam ktore budem smerovat ku Smile nasim bratom v KPS DE

kompot

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo Po jún 16, 2008 8:41 pm

kompot napísal:HS nebudem pisat uz , neverim je tam niekde niekto kto donasa alebo ma zastup sosmiho... Bol by som rad vedel kto to je. Lebo ked som poslal HS. Sosmi mi napisal spravu ze ked si myslim ze ked napisem v celej nasej aliancii nech poslu fake ze sa on z toho nepokaka Very Happy. Uz od nasa verim iba niektorym ludoom a viac sa priklanam potom spravam ktore budem smerovat ku Smile nasim bratom v KPS DE

Najhoršie je...že môžeš veriť aj tomu nesprávnemu M&T - Stránka 2 A025 ...možno to vyznie blbo...ale ja som si to zúžil na maximum M&T - Stránka 2 B015 ...dúfam že správne kua M&T - Stránka 2 D015

Johnny Bravo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po jún 16, 2008 8:43 pm

@kompot.A ktorú hs ti sosmi poslal? Vašu, alebo našu? Inak, beťár je ten sosmi, veru beťár. Tuším ho naozaj zlanárim k nám.
No ale asi by ste ma fakt už poslali niekam, že? bom To už by tu bola totálna nuda.

Erien

Počet príspevkov : 444

Návrat hore Goto down

Odoslať  kompot Po jún 16, 2008 8:47 pm

No ja som poslal HS nech poslu vsetci faky... asi o 3 hodky na to som zacal posielat aj ja faky. do toho aj ostre tka isto aj kubik aj folvaro atd...

potom som pisal sosmimu po tom utoku ked moja army dorazila ze nechcel som nikdy na neho utocit ale neneham katovat army postupne clen po clenovi.
Na otmi odpisal ze nech si nemyslim ze ked ja poslem HS o tom ze maju vsetci poslat faky ze sa z toho pokaak Very Happy a uz sa iba pridavali na mna utoky jeden po druhom Very Happy teda tie utoky isli aj predtym ako som mu pisal.

kompot

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po jún 16, 2008 8:52 pm

@Johnny Bravo,ahoj chrobáčku. Ale nám ten sosmi nasadil chrobáka do hlavy, že? Ale zvedavá som teda riadne. A nepovie a nepovie. Ani po dobrom, ani po zlom. Dokonca bol z toho šokovaný, keď som ho poslala do r..i, že mi to nechce povedať. Normálne som ho tým paralyzovala. Smile

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  kompot Po jún 16, 2008 8:59 pm

Tych pripadov bolo viac ... priklad Arsione napisal ze konci ako HS a bum o par hodin udrel sosmi Smile jak to ?

kompot

Návrat hore Goto down

Odoslať  metluck Po jún 16, 2008 9:04 pm

vyriesi sa to jednoducho tak , ze zlikvidujeme sosmiho a mala by sa angazovat cela KPS
metluck
metluck

Počet príspevkov : 55
Alliancia : KPSdeM&T

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo Po jún 16, 2008 9:09 pm

metluck napísal:vyriesi sa to jednoducho tak , ze zlikvidujeme sosmiho a mala by sa angazovat cela KPS

sme tu len chvíľku a hneď ťahať celú KPS do "našich" problémov?...hmmm...nie moc etické...najprv to treba poriešiť u nás...a potom celkovo...veď počkajme dokedy nezošediveje M&T - Stránka 2 A050 M&T - Stránka 2 D015 M&T - Stránka 2 D015 M&T - Stránka 2 D015

Johnny Bravo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Po jún 16, 2008 9:13 pm

Johnny Bravo napísal:
metluck napísal:vyriesi sa to jednoducho tak , ze zlikvidujeme sosmiho a mala by sa angazovat cela KPS

sme tu len chvíľku a hneď ťahať celú KPS do "našich" problémov?...hmmm...nie moc etické...najprv to treba poriešiť u nás...a potom celkovo...veď počkajme dokedy nezošediveje M&T - Stránka 2 A050 M&T - Stránka 2 D015 M&T - Stránka 2 D015 M&T - Stránka 2 D015

suhlasim s tebou Johnny ,ale treba si aj uvedomit že už nie je len MT3 ale ,že sme jedna big ally a musim tahat za jeden povraz...... /moj nazor/

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po jún 16, 2008 9:17 pm

No dobre chlapci, dobre, ukecám ho. Ale potom neplačte, že sa nudíte. OK?

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo Po jún 16, 2008 9:25 pm

Erien napísal:No dobre chlapci, dobre, ukecám ho. Ale potom neplačte, že sa nudíte. OK?

Chrobačku nikto nechce aby si ho ukecala M&T - Stránka 2 E045 ...

Johnny Bravo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po jún 16, 2008 9:32 pm

Tak mi potom dajte vedieť kedy. OK? Inak, mám taký pocit, že nás KPS vyhostí z tohto fora. Čo myslíte, do kedy nás tu budú tolerovať? Smile Dáme typ? Už som dlho nič nevyhrala. Naposledy, keď som uhádla toho majstra sveta, pamätáte? Alebo, že by sa to tu konečne rozjelo?

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  majdzo Po jún 16, 2008 9:40 pm

KPS netusila akych spamerov si berie pod svoje kridla Laughing
Erien tomu ze ukecas sosmiho aby presiel k nam moc neverim scratch mas sice dobre donucovacie prostriedky ale neviem neviem...
majdzo
majdzo

Počet príspevkov : 15
Alliancia : DET@
Registration date : 15.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  hunterh Po jún 16, 2008 9:43 pm

No pekne to tu zije Laughing Vitajte vsetci medzi nami.Ak bude treba akakolvek pomoc ci uz podpora alebo utok mozete sa na nas obratit aj tak nam hniju vojaci doma a ludia sa pomaly nudia.Co sa tyka doveryhodnosti ludi,na delikatne akcie dam len doveryhodnych Wink
Sosmi by uz mohol konecne dososat a cim viac ludi sa zapoji tym lahsie to pojde,takze sme s vami.
hunterh
hunterh

Počet príspevkov : 31
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po jún 16, 2008 9:53 pm

No som proti tomu, aby proti jednému hráčovi šli tri ali. A myslite aj na dôsledky.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: