DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hlasovanie o stavbe divu

+13
Vigora100g
Robertus SPQR
Erien
fks2
kompoti
marso
Berbo
Malkavian
turgooon
Shingen
Mavinius Megas
soild
Nemo
17 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Chcete aby rastol lvl Divu Sveta?

Hlasovanie o stavbe divu - Stránka 2 Vote_lcap13%Hlasovanie o stavbe divu - Stránka 2 Vote_rcap 13% 
[ 7 ]
Hlasovanie o stavbe divu - Stránka 2 Vote_lcap7%Hlasovanie o stavbe divu - Stránka 2 Vote_rcap 7% 
[ 4 ]
Hlasovanie o stavbe divu - Stránka 2 Vote_lcap45%Hlasovanie o stavbe divu - Stránka 2 Vote_rcap 45% 
[ 25 ]
Hlasovanie o stavbe divu - Stránka 2 Vote_lcap35%Hlasovanie o stavbe divu - Stránka 2 Vote_rcap 35% 
[ 19 ]

Celkom hlasov : 55

Poll closed

Hlasovanie o stavbe divu - Stránka 2 Empty Re: Hlasovanie o stavbe divu

Odoslať  soild Št december 11, 2008 6:47 pm

Erien napísal:@Nemo.A ešte jeden dotaz k možnosti č.3. A čo potom? N oa reagujem na tvoju správu. Pár dní dozadu sme nevedeli, čo zamýšľate. Toto všetko bolo "upečené" tesne po katovačkách. A v divoch padali sklady a vy už ste piekli túto bábovičku. A ešte v divoch tlelo a plány boli už fuč. Tak nehovor, že túto otázku ti mali položiť vtedy. V osudnú noc viem, ako to všetko prebiehalo. A aj ked sme sa na skype hádali a ja som nesúhlasila, tak mi to bolo nanič, bo rozhodlo iba vedenie. Takže neviem načo tu dávaš to "demokratické" hlasovanie, ktoré je na dve veci. Na nič a na h***o.
Ja som za 3 ale suhlasim že hlasovania su na hovno jedno už dopadlo a aj tak sa tak nerobilo rovno dajme hlasovanie či je hlasovanie na h****
soild
soild

Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Št december 11, 2008 7:23 pm

chcete? Laughing Laughing Laughing
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Št december 11, 2008 9:25 pm

Ten moj názor, že to hlasovanie je na dve veci patrí do diskusie. Ja by som to nenzvala hlasovaním, ale prieskumom, čo by hráči chceli.
Hlasovanie: čo sa odhlasuje, to sa aj robiť bude.
Prieskum: čo by hráči chceli robiť.

A som rada, že si spomenul obilie a jeho nedostatok v divoch. Tak tu by som urobila rázny krok. Kto si schoval vojsko v dive a neposiela obilie, tak by som mu ho pekne krásne poslala domov, nech si ho živí tam a sám. Zdá sa mi, že veľa hráčov si do divov vojsko uschovalo a spolieha sa na to, že mu ho niekto uživí. Ja to pokladám za príživníctvo.

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  hps Št december 11, 2008 9:48 pm

bola by chyba posielat vojsko domov. ked zdochne v dive hladom aspon sa zmeni na potravu. nieco ako konzervy ;-)

hps

Počet príspevkov : 96
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  kačička Št december 11, 2008 11:15 pm

hps napísal:bola by chyba posielat vojsko domov. ked zdochne v dive hladom aspon sa zmeni na potravu. nieco ako konzervy ;-)
Ano zaujimave ale to zdochýna od toho čo je tam najviac, mysliš že to budu skrite koniky, ja osobne kym nedostanem jasnu odpoved na riešenie tochto problemu neplatičov(mal by prisť asi exekutor) budem posielať len na uživenie svojich + niečo malo naviac inak už tak posielam 3 den a od vtedy ma dajak vychodny div problem, a svoje jednotky som poslal radšej do spojeneckých divov takže aj tak mi je jedno ako dopadne toto hlasovanie
kačička
kačička

Počet príspevkov : 38
Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Malkavian Št december 11, 2008 11:17 pm

toto nieje riesenei nechat pomriet vojakou kvoli kretenom ... ked mas posli

Malkavian

Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Hlasovanie o stavbe divu - Stránka 2 Empty východný div

Odoslať  Shingen Št december 11, 2008 11:28 pm

Nechcem tu robiť problémy,iba som prečítal tieto príspevky a potom som sa pozrel na divy.
Prvé,čo ma napadlo,že ako je to možné,že ak sa tam stavia non-stop,tak prečo je tam 380 popka(východný div)a v ostatných viac ako 500.
Stále je tu reč o tom,že robíte infraštruktúru,ale potom kde sú bodíky(popka)?
Ja tu nechcem,aby ste mi napísali romány o tom,že teraz čo robíte a prečo to robíte,to nechám na vás(mna to nezaujíma),ja iba chcem VIDIET ,že robíte niečo!!
Podla mna Erien a aj ostatní (pomaly už aj ja)majú strach,že ostatné aliancie pochodujú hore a my sme tu zostali na mieste a že potom budú mať neprekonatelný náskok.(Sorry erien,ak sa mýlim)
Za ostatných nemôžem hovorit,ale ja tu sedím každý den od obeda do 9 večer a potom aj od polnoci do 2 ráno a fakt robím všetko,čo mi kážu,posielam obilie,ako mi stíhajú obchodníci,aj obranné vojsko už mám,keby niečo,ale ked vidím,že stagnujeme,tak ma začína nebaviť táto celá hra.
Sleep confused Sleep
p.s.
Čakám na reakcie,ako napr.netrep hlúposti,ak tomu nerozumieš alebo z takého k*k*ta,ako ty sa mi ježia vlasy,hoci som holohlavý atd.
Ale ja som myslel,že preto je forum,aby sme sem napísali naše otázky a obavy a potom sme dostali odpovede a nie virtuálnou palicou na naše hlavy!
...áno,už je vo mne 1,5l piva a 3poháre domácej!(my máme 62 stupnovu) pirat
Shingen
Shingen

Počet príspevkov : 21
Registration date : 21.11.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  kačička Št december 11, 2008 11:33 pm

Tak skapu kretenom čo dodať, problem č. 1 niesu natary, niesu to ani utoky ani podpora, ani ako sa stavia div ale to ČO je v žltej pošte 5x denne. ANO JE TO OBILIE V DIVOCH
kačička
kačička

Počet príspevkov : 38
Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Št december 11, 2008 11:47 pm

Shingen, nie nemýliš sa. Uplne s tebou súhlasím. Už boli všetky divy katnuté a stále napredujú. A už tu niekto hovoril, teraz si neviem spomenúť kto, že stavali div a presne toto urobili, zamerali sa na infraštruktúru a potom už tú stratu nedohnali. A spoliehať sa, že niekto katne prvému div, je dosť chabé. Čo ak sa netrafia? To už potom nedoženieme určite.

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  rosomak Pi december 12, 2008 12:50 am

Erien napísal:Shingen, nie nemýliš sa. Uplne s tebou súhlasím. Už boli všetky divy katnuté a stále napredujú. A už tu niekto hovoril, teraz si neviem spomenúť kto, že stavali div a presne toto urobili, zamerali sa na infraštruktúru a potom už tú stratu nedohnali. A spoliehať sa, že niekto katne prvému div, je dosť chabé. Čo ak sa netrafia? To už potom nedoženieme určite.
erien pokial viem tak mi sme ešte ani riadne nekatovali takže treba vyčkať skatovali nam oba divy to je pravda emps zorganizovala katovanie divov to sa dalo čakať no ale aj mi budeme to mi ver Twisted Evil a emps malo na nas stratu par dni teraz ju dohnalo mi niečo skatneme a zase mame navrh a aliancia ta sa tiež dočka Twisted Evil

rosomak

Počet príspevkov : 124
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 Pi december 12, 2008 4:23 am

Prosim tu zltu postu 5x denne neberte ako nieco strasne proste vedenie (my, chudak Nemo ukecal som ho, aby to robil) chce aby ste posielali obilicko a sledovali stav sypky v dive. V ziadnom pripade sa na to nehnevajte potom by som sa hneval ja a boli by sme setci nahnevany. Je to podla mna celkom mile ked pridete a vzdy mate zltu postu. tongue

fks2

Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Malkavian Pi december 12, 2008 8:23 am

treba pisat basnicky aj som s tym zacal ale potom som stratil papier kde som si v skole spisoval basnicky ... ale ja s tym zacnem ked znova budem mat cas spat tak namiesto toho spanku Smile

Malkavian

Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Návrat hore

- Similar topics