Chceme vyhrát???
+12
Erien
turgooon
kubik
Malkavian
Londyn
Shingen
soild
Bibiba
miso422
Masko555
Nemo
woodoo panenka
16 posters
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Chceme vyhrát???
Chci se tady veřejně zeptat... chceme vyhrát nebo proč se tady vlastně celou dobu o něco snažíme? Copak nikdo nevidíte, že když tady máme rozestavěné tři divy, které jsou na lvl. mezi 20 a 30, že je nám to dost k ničemu, když VIVAT má lvl 48??!!!! Ještě k tomu teď máme podporovat DDT div, který je na lvl. 32 !!! Klidně mě můžete vyhodit z aliance, ale tohle podporovat nebudu!!! Od začátku posílám obilí, podpory a suroviny ke sklicko21 a u toho i zůstanu i když evidentně pokud s tím něco všichni neuděláme vyhraje VIVAT!!!
A víte proč s nimi máme dohody o neútočení??? No to je dost jasné - protože jsme se vzájemně cítili ohrožení!!! Tak to je opravdu dost o ničem taková hra!!!
A víte proč s nimi máme dohody o neútočení??? No to je dost jasné - protože jsme se vzájemně cítili ohrožení!!! Tak to je opravdu dost o ničem taková hra!!!
woodoo panenka- Počet príspevkov : 21
Registration date : 23.06.2008
Re: Chceme vyhrát???
tak mmt, keby vsetci mlatili A ked sme bojovali, A by dnes nebola...
a k tym divom, v M&T este asi neviete, ale A poslala utoky na div DDT. dnes by uz mali byt logy. takze vdaka takejto spoluprace, divy DET navstivilo menej katovacich utokov.
poprosim preto hrdinov, ktori si myslia, ze DET zvladne porazit EMPs aj Aliancia, nech si to premyslia zas
a k tym divom, v M&T este asi neviete, ale A poslala utoky na div DDT. dnes by uz mali byt logy. takze vdaka takejto spoluprace, divy DET navstivilo menej katovacich utokov.
poprosim preto hrdinov, ktori si myslia, ze DET zvladne porazit EMPs aj Aliancia, nech si to premyslia zas
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
Chceme vyhrať? Chceme! Vyhráme? No uvidíme meškáme.
Priznám sa, ešte pred dvoma mesiacmi som si myslel že naše spoločenstvo bude jednoznačným víťazom...teraz už len umelo verím.
Priznám sa, ešte pred dvoma mesiacmi som si myslel že naše spoločenstvo bude jednoznačným víťazom...teraz už len umelo verím.
Masko555- Počet príspevkov : 10
Registration date : 15.03.2008
tak umelo vyckaj logy z utokov na ine natarky... z DDT cakam kazdu chvilu a kedze DDT malo aj vlastne utocne vojska.. cakam, ze nejake logy z utokov na A budu tiez....
ludkovia, neviem co skor... viete niekto je aj pracepovinny
ludkovia, neviem co skor... viete niekto je aj pracepovinny
ja uz par dni podporujem div ktory stavia 9. peší pluk. Je na tom najlepsie zo vsetkych DET divov.
miso422- Počet príspevkov : 34
Alliancia : S-DET@
Registration date : 14.06.2008
Tak taketo bludy my vždy brali chut sa tu trapit, bla bla bla , asi len to sa da povedat, ked si prečitate navod na travian pise sa tam že je to stratégia a strategia je o myslení ,osobne si myslím že Travian je blbo vymyslený čo sa týka pravidiel je zameraný len cisto na na donutenie hracov aby do toho davaly zlatky čo to kazi všetko ale to moj nazor no jednoznačne každý strategicky mysliaci vie že ked sa iný rozbiju na pr. DDT tak sa nerozbiju na nas ako prve, podruhe a co že Aliancia ma už 48 lvi dnes ma a zajtra mat nemusi logicky nie? dalej maš panenka taku army aby si dal dole ten div? alebo aspon jeden sklad tam? pr. 4-5K katov a k tomu prislusnu army? Som presvecený že nie tak nechaj taktiku na vedeni my vidíme a počujeme ale aj myslíme , vyhrat tu moze aj uplne mala ali ktoru si nik nevsimne pri tom vzajomnom utoceni , proti ALIANCIA su 2ali KPS a DDT a my ked mozme spravit taku malickost ako podporit ich tak je to nutnost a logický krok to spravit -ja som ich podporil a vyhadzovat ta nik nebude s ali kazdý ma právo na svoj názor aj ked mylný,ale píš to ako svoj názor nie sposobom že sme slepý /nevidime/ a nebudeš tu robit to čo iný tým len kazíš chut a morálku tým iným dakujemwoodoo panenka napísal:Chci se tady veřejně zeptat... chceme vyhrát nebo proč se tady vlastně celou dobu o něco snažíme? Copak nikdo nevidíte, že když tady máme rozestavěné tři divy, které jsou na lvl. mezi 20 a 30, že je nám to dost k ničemu, když VIVAT má lvl 48??!!!! Ještě k tomu teď máme podporovat DDT div, který je na lvl. 32 !!! Klidně mě můžete vyhodit z aliance, ale tohle podporovat nebudu!!! Od začátku posílám obilí, podpory a suroviny ke sklicko21 a u toho i zůstanu i když evidentně pokud s tím něco všichni neuděláme vyhraje VIVAT!!!
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
Dnesk spadla aliancii v dive pop asi o 50 takže aj tam ich bol navštiviť mikulaš len asi na nich trochu zabudol bo boli zlý
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
soild napísal:Dnesk spadla aliancii v dive pop asi o 50 takže aj tam ich bol navštiviť mikulaš len asi na nich trochu zabudol bo boli zlý
este aj padne ta pop a asi v oboch divov do zajtra
ale ako vravim vytrimte... mame info ale len ze idu utoky, logy budu par hodin po utokoch.. utoky tam idu 1-2 dni...
chapeme sa?
Nemo napísal:soild napísal:Dnesk spadla aliancii v dive pop asi o 50 takže aj tam ich bol navštiviť mikulaš len asi na nich trochu zabudol bo boli zlý
este aj padne ta pop a asi v oboch divov do zajtra
ale ako vravim vytrimte... mame info ale len ze idu utoky, logy budu par hodin po utokoch.. utoky tam idu 1-2 dni...
chapeme sa?
No konečne!Už sa teším na logy!
Shingen- Počet príspevkov : 21
Registration date : 21.11.2008
konecne niekto spokojny
jak spokojny...az po logoch...Nemo napísal:konecne niekto spokojny
Londyn- Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008
woodoo panenka napísal:Chci se tady veřejně zeptat... chceme vyhrát nebo proč se tady vlastně celou dobu o něco snažíme? Copak nikdo nevidíte, že když tady máme rozestavěné tři divy, které jsou na lvl. mezi 20 a 30, že je nám to dost k ničemu, když VIVAT má lvl 48??!!!! Ještě k tomu teď máme podporovat DDT div, který je na lvl. 32 !!! Klidně mě můžete vyhodit z aliance, ale tohle podporovat nebudu!!! Od začátku posílám obilí, podpory a suroviny ke sklicko21 a u toho i zůstanu i když evidentně pokud s tím něco všichni neuděláme vyhraje VIVAT!!!
takze ako uz bibiba povedal je to kravina ved staci seria dobrych utokou a budu nahrany a jak tak pozeram utoky uz svoju pracu urobili sleduj jak sa spomali ...
A k tomu co podporujes ja osobne podporujem vsetky 4 divi co staviame vsade mam nejaku tu army a obilei ktore nezozeru doma posielam tam jednoduche len treba mat vsade Obchodne aby si to zvladal ...
Tak sa zamysli kusok rozumu zober do hrsti a nechod proti muru podporoval si div ktori padol terba ist po tom co sa stavia ak nedokazes podporovat dva !
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008
prosím neútočiť na panenku, bez info si každý myslí niečo iné, ja sa tiež radšej pýtam defa, lebo mám o našu perníkovú chalúpku obavy, ale vedeniu dôverujem a pomáham, kde to treba.....nie každý spamuje defa...... a Ty bibiba nemusíš byť hneď nabrúsený, ak má niekto iný názor
kubik- Počet príspevkov : 69
Alliancia : DET - M&T
Londyn napísal:jak spokojny...az po logoch...Nemo napísal:konecne niekto spokojny
uz su na fore
http://kpsde.heavenforum.org/forum-f16/topic-t183-240.htm#8969
woodoo panenka napísal:Chci se tady veřejně zeptat... chceme vyhrát nebo proč se tady vlastně celou dobu o něco snažíme? Copak nikdo nevidíte, že když tady máme rozestavěné tři divy, které jsou na lvl. mezi 20 a 30, že je nám to dost k ničemu, když VIVAT má lvl 48??!!!! Ještě k tomu teď máme podporovat DDT div, který je na lvl. 32 !!! Klidně mě můžete vyhodit z aliance, ale tohle podporovat nebudu!!! Od začátku posílám obilí, podpory a suroviny ke sklicko21 a u toho i zůstanu i když evidentně pokud s tím něco všichni neuděláme vyhraje VIVAT!!!
a preco si myslis ze lvl divu je taky duolezity? ak nemas vybudovanu infrastrukturu na vysoke levely, tak ti nepomuoze ze mas prvy 50 leve, zatial co ostatny maju iba 10tky. pri 80tke ta muoze vela divov predbehnut. Kludne muozes byt navnadou pre vychytavanie utocnych armad nepriatela, bez realnej sance dokoncit po lvl 100. takze pokoj, travian je strategicka hra a to ze mame silnych a sikovnych spojencov v podobe DDT je len a len dobre. Ja radsej uvidim ako vitaza nas div ci uz DDT, KPS alebo nas ako aliancie, Emps, ci ostatne. ty snad nie?
turgooon- Počet príspevkov : 36
Registration date : 08.08.2008
Už som naštvaná. A to si fakt myslíte, že tí súperi sú takí blbí a že vám na to skočia? Presne tak isto, ako vy im. Skrátka a jasne už si tie army niekde vybite, nech možeme pokračovať.
Erien- Počet príspevkov : 444
Erien napísal:Už som naštvaná. A to si fakt myslíte, že tí súperi sú takí blbí a že vám na to skočia? Presne tak isto, ako vy im. Skrátka a jasne už si tie army niekde vybite, nech možeme pokračovať.
chcela si povedat sediet na riti a kukat ako nas zrusia uplne ze? kym ma DET armady, superi si premyslia kazdy dalsi krok, Husite do nas nepojdu - nechcu, aby ich DET katlo.
Erien, nechapem, co ta trapi. Sklickov div sa stavia, Gilmak je stavitel ... nebojuje sa, v podstate sa hra SimCity na sklickovom dive.. preco zrazu chces len bojovat?
jj vsetko je fajn pocuj ja by som len cel vediet ajk su plany kusok som zmeteny ... jedne je u 9. pesieho pluku a jedne sme posunuli DDT ... mame este nejake ? ... pripadne daju sa este zohnat ?
@Nemo, ked to tu už bude bez armád, tak sa už možno niektorý ten div dostavia a bude.
@Malkavian, ano dajú sa zohnať. Ak sa vrátia späť.
Erien napísal:@Nemo, ked to tu už bude bez armád, tak sa už možno niektorý ten div dostavia a bude.
Erien asi si nepochopila kto je nepriatel a ako sa vravi stat proti vetru sa neda.Tak je postavena aj tato hra, ze stavat si div a napchat tam obranu a nikto ti ho nekatne by nemalo zmysel. Aj mne je luto, ze niektori ludia stavaju utocne armady aj ja by som si chcel pekne v klude stavat div, ale zjavne sa to neda cize je 100% jasne, ze na nas budu utocit a vykatuju nas pokial budeme mat 1 div.
2 vec je ze dodivov DDT, KPS sa prispieva dobrovolne a pre DET suprvorade divy DET. Uz to chapes?
To je ako operacia kryjeme sa za negrov v tomto pripade za DDT, KPS. Viacej polopatisticky sa to uz neda vysvetlit (kazdi to tak hra).
fks2- Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008
Cchcel si povedať, že DDT a KPS sú naši obetní baránci, že? Vedia o tom? Bola tá dohoda taká? Viete koho najviac obdivujem? Ali Husité. Prečo, to vám vysvetlovať snáď nemusím.
Erien napísal:Cchcel si povedať, že DDT a KPS sú naši obetní baránci, že? Vedia o tom? Bola tá dohoda taká? Viete koho najviac obdivujem? Ali Husité. Prečo, to vám vysvetlovať snáď nemusím.
My sme sa obetovali ako prvi nie? ked hrame ako spojenci, nemal by byt problem si podelit utoky.. ci by bolo fer aby DDT a KPS stavalo ale nik tam neutocil len na DET by sa utocilo?
Husite su zatial velke sklamanie, slubili kazdemu vsetko a nic nesplnili.. len ze neutocia a to je aj dovod, pre ktory im sotva bude dovolene vyhrat.
Erien napísal:Cchcel si povedať, že DDT a KPS sú naši obetní baránci, že? Vedia o tom? Bola tá dohoda taká? Viete koho najviac obdivujem? Ali Husité. Prečo, to vám vysvetlovať snáď nemusím.
Mozem sa ta opytat za koho hras? ... preoc by niekto bol obetyn baranok ??? ved sme psojenci mi sme nastavili kozu proti EMPs oni proti aliancii ja tomu hovorim spolupraca nie obetovanie ... A obdivujes inu ali ... za koho vlastne hras ... a nedokoncim lebo by to znelo ako vyhananie ...
Takže nemo zase sme sa "nepochopili". Reagovala som na tvoje slová, ktoré ako vždy ideš prekrútiť. Si v tom macher. Inak položím otázku a ty mi povedz, ktorá možnosť je správna.:
1. Bola dohoda, že KPS a DDT divy budú stavať ako naši spojenci, a ktorý div (myslím všetky spojenecké divy)bude na tom najlepšie po katovačkách, ten sa dorobí?
2. KPS a DDT divy sa skatnú a my sa aj so spojencami (KPS a DDT) pustíme do stavby našich dvoch divov?
Stačí, ak mi odpovieš 1 alebo 2.
Podľa sekcie hlasovanie o dive by sa mal moj bod č.2 zhodovať s bodom č.3 v hlasovaní.
K bodu č.1 už si viem predstaviť ako naši vojaci prebehujú z divu do divu. Total schaosení.
1. Bola dohoda, že KPS a DDT divy budú stavať ako naši spojenci, a ktorý div (myslím všetky spojenecké divy)bude na tom najlepšie po katovačkách, ten sa dorobí?
2. KPS a DDT divy sa skatnú a my sa aj so spojencami (KPS a DDT) pustíme do stavby našich dvoch divov?
Stačí, ak mi odpovieš 1 alebo 2.
Podľa sekcie hlasovanie o dive by sa mal moj bod č.2 zhodovať s bodom č.3 v hlasovaní.
K bodu č.1 už si viem predstaviť ako naši vojaci prebehujú z divu do divu. Total schaosení.
tak co schovame sa za spojencou ... ved aj tak vytastvo bude vsetkych troch nech sa postavi akykolvek div tak co riesi prosim ta ?
Strana 1 z 2 • 1, 2
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: