ODKIAL POCHADZA UNAS
+15
Berbo
turgooon
rosomak
Gilmak
soild
Malkavian
meee...
kubik
Erien
Nemo
defragment
jojsi
gorgo
VITTER
shark999
19 posters
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
kto je hrac UNAS
Re: ODKIAL POCHADZA UNAS
Nemo riesi vela veci, nielen na fora prispieva, ale je aj mojim favoritom na UNASa ale, nechajme sa prekvapit, on sa nam predstavi nakoniec sam, teraz treba riesit bubuska a lutheu a celu tu bandu zbabelcov, za ktorych bojovali vsetci ostatny, len oni nic nedokazali (myslim EMPs)
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
Počkaj Londýn, to ešte nemusí znamenať, že písal na travian fore. To zrovna mohol baviť na skype mňa. A kedyže to bolo? Mne dohováral ktorýže to bol deň Nemo? Aha vtedy, keď sa rušilo to spojko s Husité. Pamätáš Nemo? To bolo za tú sabotáž sklíčkovho divu ali MT. Že prečo ali MT sabotuje sklíčkov div. A ja že čo? No a z nášho rozhovoru vysvitlo, že som neposlala v ten deň obilie do divu ja. Sorry, Nemo, že som ťa trošku ponaťahovala, ale takú príležitosť som si nemohla len tak nechať ujsť. No a Nemo, to obilie som neposlala preto, lebo som ho nemala a sms na zlatky nikde. Preto mi zlatky naskočili až neskor. Ale pekne sme si s Nemom zase pokecali. Že Nemo.
Ale zatiaľ žhavým kandidátom na servere na Unasa je Nemo. Ale to vlastne vieš.
Ale zatiaľ žhavým kandidátom na servere na Unasa je Nemo. Ale to vlastne vieš.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
no bol by som rad keby som nemusel reagovat na 15 okien na skype, mimochodom aj umyt riady niekto musi ked sa zide na vianocne sviatky rodina... a moj PC pouziva jasne aj semtam niekto iny.. ver never. ci miesto mna tu sedel Unas, to ti zatial nepoviem... myslim, ze teraz ma minimalne trapi, kto je Unas
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
Takže tá vyhovorka, že umývaš hrnce, keď ťa zháňajú, zabrala?
Ja som to vedela.
Ja som to vedela.
sak aj ja som mu odkazal naj sa nevyhovara na psa a upratovanie... , nejak to odignoroval
Londyn- Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008
Ale ked tak nad tym rozmyslam tak co ked si UNAS ty Erien? Vies o zakulisnych tahoch vela, lebo si sa snazila byt ferova niekedy na ukor aj vlastnej aliacnie (vojna s Alianciou, mierumilovne riesenia...) takze ti mnohy nasi superi porozpravali viac nez by mozno mali.
Nas tu na nasom fore semtam sprdnem ze niesme ferovi a UNAS zas sprdne na verejnom fore ostatnych ake podrazy robia, takze kludne by si to mohla byt aj ty.
Nas tu na nasom fore semtam sprdnem ze niesme ferovi a UNAS zas sprdne na verejnom fore ostatnych ake podrazy robia, takze kludne by si to mohla byt aj ty.
gorgo urcite je to chlap, zenske davaju najavo svoje pocity, staznosti atd... inac. toto je o muzskom EGU...
ale Londyn.... len som chcel trosku podrypnut aj do Erien aby jej luto nebolo... si to pokazil.
Gorgo, moje ego je také, že by som sa pod pseudonym neskrývala. A súhlasím s Londynom, je to mužské EGO.
A gorgo, mohol by si už vedieť, že ja svoje tajomstvá nezverejňujem.
A gorgo, mohol by si už vedieť, že ja svoje tajomstvá nezverejňujem.
No ale zdá sa mi, že Unas nám zinfarktuje z Mohykána. Na travian fore ked to písal, tak tuším do neho vstúpilo sto čertov. No ale je z DET, bo také info ako má Unas, tak také tu ja nemám. Alebo, že by to bol špion priamo vo vedení? Klobúk dolu pred nim. A naštvaný je tada riadne, ked sa nekontroluje a nechá sa odhaliť. Mohykán si ľahko spomenie, komu napísal, že už na tom účte nieje, že ho dal kamošovi, či komu. Tak nám to možno Mohykán odhalí skôr ako meee... a nebudem musieť ani večeru chystať. Ale neviem prečo Unasa vytáča ešte ten štýl hry EMPs a ALIANCIA a Husitov, tu sa tomu tuším hovorí stratégia. No chudák Unas. Ešte mesiac hry a je z toho na prášky.
Erien napísal:No ale zdá sa mi, že Unas nám zinfarktuje z Mohykána. Na travian fore ked to písal, tak tuším do neho vstúpilo sto čertov. No ale je z DET, bo také info ako má Unas, tak také tu ja nemám. Alebo, že by to bol špion priamo vo vedení? Klobúk dolu pred nim. A naštvaný je tada riadne, ked sa nekontroluje a nechá sa odhaliť. Mohykán si ľahko spomenie, komu napísal, že už na tom účte nieje, že ho dal kamošovi, či komu. Tak nám to možno Mohykán odhalí skôr ako meee... a nebudem musieť ani večeru chystať. Ale neviem prečo Unasa vytáča ešte ten štýl hry EMPs a ALIANCIA a Husitov, tu sa tomu tuším hovorí stratégia. No chudák Unas. Ešte mesiac hry a je z toho na prášky.
Erien vari sa nam snazis prestupit k EMPs ?
fks2- Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008
Erien napísal:No ale zdá sa mi, že Unas nám zinfarktuje z Mohykána. Na travian fore ked to písal, tak tuším do neho vstúpilo sto čertov. No ale je z DET, bo také info ako má Unas, tak také tu ja nemám. Alebo, že by to bol špion priamo vo vedení? Klobúk dolu pred nim. A naštvaný je tada riadne, ked sa nekontroluje a nechá sa odhaliť. Mohykán si ľahko spomenie, komu napísal, že už na tom účte nieje, že ho dal kamošovi, či komu. Tak nám to možno Mohykán odhalí skôr ako meee... a nebudem musieť ani večeru chystať. Ale neviem prečo Unasa vytáča ešte ten štýl hry EMPs a ALIANCIA a Husitov, tu sa tomu tuším hovorí stratégia. No chudák Unas. Ešte mesiac hry a je z toho na prášky.
nuz neviem, ja som si s Unasom dnes dobre pokecal myslim, ze sa skor bavi...
Nemo, hoď nám Unasa do placu, nenechávaj si ho iba pre seba. My sa s fks radi pridáme. Že fks? A budeme spamovať a spamovať....
Toto písal Unas:
zarazilo ma a preto aj pisem, ako si myslel, to preberanie natarky s divom. prepac, ale videl som cerstve logy zo zapadneho divu DET, kde sa pokusali utocnici prebrat natarku a system im napisal nieco ako: Div sveta nebol zburany.
takze akosi neviem, ako ti mohli ponuknut prebranie natarky, pokial si vsak samozrejme nerobili zarty a ty si im to uveril a sem ochotne o tom pisal
Videl čerstvé logy zo západného divu skôr ako hráči DET.
zarazilo ma a preto aj pisem, ako si myslel, to preberanie natarky s divom. prepac, ale videl som cerstve logy zo zapadneho divu DET, kde sa pokusali utocnici prebrat natarku a system im napisal nieco ako: Div sveta nebol zburany.
takze akosi neviem, ako ti mohli ponuknut prebranie natarky, pokial si vsak samozrejme nerobili zarty a ty si im to uveril a sem ochotne o tom pisal
Videl čerstvé logy zo západného divu skôr ako hráči DET.
Unas podla toho ako pise a co pise musi byt niekto, kto sa travianu na SK6 venuje o 106 :-). urcite to nie je niekto, kto to len tak z dialky sleduje.
1. Urcite je to fanusik DET :-).
2. Mozno by som dokonca povedal, ze je to niekto z vedenia DET :-).
3. Pravdepodobne sa mi javi aj moznost, ze je to Spion, ktory je clen jednej aliancie, ale "srdce mu bije pre inu".
No ved este par lvl a Meee nam to prezradi, mozno sa dokonca prizna :-)
P.S. par ludi v diskusii na verejnom fore podla mna vie o koho ide, ale zatial ich bavi hra na slepu babu
1. Urcite je to fanusik DET :-).
2. Mozno by som dokonca povedal, ze je to niekto z vedenia DET :-).
3. Pravdepodobne sa mi javi aj moznost, ze je to Spion, ktory je clen jednej aliancie, ale "srdce mu bije pre inu".
No ved este par lvl a Meee nam to prezradi, mozno sa dokonca prizna :-)
P.S. par ludi v diskusii na verejnom fore podla mna vie o koho ide, ale zatial ich bavi hra na slepu babu
marso- Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008
Berem spet, Nemo nieje Unas, ale je to nas populista Ficko...
ZE revenge jaj to som necakal taku poctu ale nie neaozaj aj som sa regol ale akosi mi pisat nejde stale pisal som aj adminom a stale nic asi im dakto zakazal mna pridat
PS zaujmalo by ma kto mi dal ten jeden hlas
Admin napísal:ZE revenge jaj to som necakal taku poctu ale nie neaozaj aj som sa regol ale akosi mi pisat nejde stale pisal som aj adminom a stale nic asi im dakto zakazal mna pridat
no hadaj, si tu ako taky tichy tien, mas nasu doveru, takze velmi vela vies... nevravim, ze si to isto ty, lebo nesmiem udat Unas, ale zas hlas si zasluzis
meee... napísal:ked bude div na lvl97 poviem vam kto je UNAS a nevypisujte mi. predtym vam to nepoviem...
mno nieco nam dlzis...lvl 97 sup sup...
podla mna si meee vymysli, ze myslel lvl 97 na jednom z nasich divov :-). To sa teda musime posnazit, aby sme sa dozvedeli, kto ten Unas naozaj je.
No neviem ako to teda Meee... myslel, ale kazdopadne mame div na 97 lvl, cize mali bz sme sa dozvediet, kto ten unas naozaj je :-). uz len ci nam to Meee... prezradi
Strana 2 z 2 • 1, 2
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 2 z 2
Povolenie tohoto fóra: