ODKIAL POCHADZA UNAS
+15
Berbo
turgooon
rosomak
Gilmak
soild
Malkavian
meee...
kubik
Erien
Nemo
defragment
jojsi
gorgo
VITTER
shark999
19 posters
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
kto je hrac UNAS
ODKIAL POCHADZA UNAS
zahadny mystericiozny a dosial neodhaleny,,,, s velkym prehladom o politickej situacii na sk6
tak davam hlasovat a debatovat kto co je zac ten UNAS kedze je to postava ktora rozvirila hladinu sk6 skusme trosku spekulovat... ...moznosti som dal odbrucha cize neberte to vazne
tak davam hlasovat a debatovat kto co je zac ten UNAS kedze je to postava ktora rozvirila hladinu sk6 skusme trosku spekulovat... ...moznosti som dal odbrucha cize neberte to vazne
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Re: ODKIAL POCHADZA UNAS
Mion21
EDIT: Akurat neviem kto je mion21, medzi hracmi nie je
EDIT2: Skoda ze medzi moznostami nie je Erien
EDIT: Akurat neviem kto je mion21, medzi hracmi nie je
EDIT2: Skoda ze medzi moznostami nie je Erien
VITTER- Počet príspevkov : 66
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 23.06.2008
no miona osobne nepoznam ale je to chalanisko co prispieva do travianskeho fora casto.... ma prehlad ma kontakty.... potencionalny UNAS na sk6 uz vystriedal par nickov kedze zacinal tusim v DB ale pocas prazdnin dal zrusit ucet lebo vtedy DB bojovalo s Emps ... a zrejme si chcel uzit prazdniny.... ale teraz hraje pod nejakym inym nickom..... netusim akym
a kde sa objavuje? Alebo co je na nom take zaujimave ze sa tu ma o tom hlasovat?
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
A CO AK JE UNAS MH1
jojsi- Počet príspevkov : 137
Registration date : 09.08.2008
no ked som cital vcera tie prispevky tak mi napadlo ze to bude niekto z det, a kedze shark vypisal tuto temu, tak mam podozrenie ze vie kto to je, a mne najviac pasuje moznost NEMO.
defragment- Počet príspevkov : 92
Registration date : 14.06.2008
v poslednej dobe som tu len po nociach, ani nestiham mat zastup na Div... Tool pouzivate sami a aj plany ste prebrali bez mojej pritomnosti.
ale dakujem, za jediny hlas def
ale dakujem, za jediny hlas def
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
No ja som dala hlas- niekto iný. Myslím si, že je to hráč DET, ale Unas mi nesedí ani na jedného.
@VITTER, až taký spamer nie som. A na travianske forum ani nie som prihlásená.
@VITTER, až taký spamer nie som. A na travianske forum ani nie som prihlásená.
Erien- Počet príspevkov : 444
ja mám pocit, že je to čawko
kubik- Počet príspevkov : 69
Alliancia : DET - M&T
ked bude div na lvl97 poviem vam kto je UNAS a nevypisujte mi. predtym vam to nepoviem...
meee...- Počet príspevkov : 218
Registration date : 15.03.2008
meee... napísal:ked bude div na lvl97 poviem vam kto je UNAS a nevypisujte mi. predtym vam to nepoviem...
to skoro znie ako priznanie
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
mee taze ty vies kto naozaj je unas? .... no verim ze sa to dozvieme as na konci tomi staci ... mozes aspon nieco prezdradit s ktorej je ali abo tak?
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008
jedno je iste..... UNAS v zainteresovanych kuloaroch zatienil aj herr mohykana a som fakt zvedavy na tu show ked prezradi svoju identitu na konci servra ako slubil
No mne sa zdá pri čítaní, že Unas je zaujatý voči Mohykánovi a EMPs. Bo iné ali tam nespomýna. No a voľakedy bol takto zaujatý jeden hráč voči Makavelimu. Ale neviem si spomenúť na meno. Makaveli sa ale nedal tak vyprovokovať ako Mohykán. Ten na tie jeho reči vobec nereagoval.
erien nieje to pravda, v inom vlakne nie o dive, unas pise aj o inych ally.
pre zvedavcov: cakajte na uroven 97 bude to zaujimave odhalenie to vam vravim a nie info z ktorej je ally nedam von. je mi luto
pre zvedavcov: cakajte na uroven 97 bude to zaujimave odhalenie to vam vravim a nie info z ktorej je ally nedam von. je mi luto
neni to maugli viem že tu už dlho nieje ale kto vie
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
meee... napísal:erien nieje to pravda, v inom vlakne nie o dive, unas pise aj o inych ally.
Ty vieš ale dráždiť moju zvedavosť. Ty sa chceš na tú večeru pozvať ešte pred skončením servera,že?
A prišiel by aj Unas?
soild napísal:neni to maugli viem že tu už dlho nieje ale kto vie
ja mam dva tipy jeden z nich je maugli druhej si necham na 96 lvl divu,ale mauglici byli dva pokud se nepletu jeden slovenskej a druhej ceskej,ceskyho bych tipnul slovenskej netusim,jako myslim ze ten ucet vlastnili dva ruzni lidi:D,,,a je fakt ze ceskej maugli mel kontaktu hooooodne...a unas vypada jako ze vi hodne ale na 100 prdu je to nekdo zaujatej proti emps,takze to muze bejt95% serveru,tak gl:D,teda krome erien a me...
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008
a čo ked sa nedostane žiadny div na level 95 čo potom hahahhhhaha
rosomak- Počet príspevkov : 124
@rosi, aj ked server skončí na budúci rok, niekto ten div postaviť musí. Alebo ešte lepšie, niekomu sa ten div postaviť musí. Inak ten server neskončí.
@Gilmak, iba my dvaja?
@Gilmak, iba my dvaja?
ja si myslim ze Milanek. Unas ma vela informacii z ruoznych aliancii a mylanek ich uz aj par vystriedal (DF, DETc, KPS a bohvie este ake dalsie ucty mal/ma)
turgooon- Počet príspevkov : 36
Registration date : 08.08.2008
Erien napísal:meee... napísal:erien nieje to pravda, v inom vlakne nie o dive, unas pise aj o inych ally.
Ty vieš ale dráždiť moju zvedavosť. Ty sa chceš na tú večeru pozvať ešte pred skončením servera,že?
A prišiel by aj Unas?
erien na tu veceru stale cakam a unas nepride urcite, za to vlozim ruku do ohna
UNAS je djtomi21 100%
Berbo- Počet príspevkov : 39
Alliancia : DET@
Registration date : 19.07.2008
meee... a bude to odhalenie stáť za to? Budeme šokovaní, alebo to bude iba suché konštatovanie?
Unas = Nemo.
mal sa vyjadrit ku logom a kazdemu z nas odpisat namiesto toho nebol hodku na nasom fore, ale na travianskom kde napisal 1 stranovy prispevok o mohykanovi, kt mu tu hodku trval...
Dakujem, dakujem...som star
Nemo a nesnaz sa vyhovorit, ze si tu nebol preto, lebo si vencil psa abo mama xela aby si poupratoval...take na mna neplati.
mal sa vyjadrit ku logom a kazdemu z nas odpisat namiesto toho nebol hodku na nasom fore, ale na travianskom kde napisal 1 stranovy prispevok o mohykanovi, kt mu tu hodku trval...
Dakujem, dakujem...som star
Nemo a nesnaz sa vyhovorit, ze si tu nebol preto, lebo si vencil psa abo mama xela aby si poupratoval...take na mna neplati.
Londyn- Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008
Strana 1 z 2 • 1, 2
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: