DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

B-N-X

+12
Erien
Kiya
soild
kačička
kubik
rosomak
babia
dajatron
fks2
marso
Nemo
svinka
16 posters

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Goto down

B-N-X - Stránka 2 Empty Re: B-N-X

Odoslať  Kiya Št november 06, 2008 2:13 pm

No fajn, kazdeho to urcite mrzi, ze to dopadlo ako dopadlo ... vsetci si z toho zoberieme ponaucenie a zobudime sa - uz je na case ... nerozduchavajme tu dalsie spory, to len potesi protivnika ... prave naopak, vzchopme sa a snazme sa vsetci o to viac - o chvilu su tu natari, takze budicek cheers
Dost bolo hadok, tymi sa nic nezmeni akurat neprajnici sa raduju ... tento neuspech by nas mal posilnit, budeme ostrazitejsi Smile zacina to tu na viacerych doliehat, tak to predychajme a hor sa pokracovat v hre.
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Št november 06, 2008 2:16 pm

Mám jeden dotaz. Prečo zaútočili na frogga?

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya Št november 06, 2008 3:17 pm

Erien napísal:Mám jeden dotaz. Prečo zaútočili na frogga?
bola to odpoved na jeho utoky - utocil na hraca z ich ali
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Št november 06, 2008 5:57 pm

Ďakujem za odpoveď.

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  rosomak Št november 06, 2008 6:23 pm

Nemo pokial viem tak som nikde nenapísal že chcem stavať DS su to tu len zbytočne hadky ak frogg chce nech si zoberie dedinu odomňa ked už o jednu prišiel

rosomak

Počet príspevkov : 124

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Št november 06, 2008 8:18 pm

tak ako som si kral blaznov jocolor king

pisem cely cas--- bola dobra akcia, mal padnut utok o sile cca 90-100K ktory je uz teraz dost silny katnut velky sklad v DS pri 2M obrane...

a my sme tu sancu kvoli nasim spacom prepasli... 1 dedina hore dole.. v porovnanim s tym vojskom je sumafuknic.

tak este raz a naposledy, citajte co pisem.. aj ked zurim ma to hlavu aj patu... neznicili sme superovo vojsko Exclamation Exclamation Exclamation
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Odoslať  rosomak Št november 06, 2008 9:25 pm

nemo nehnevaj sa ale nemyslim že s tým čím zautočil dokaže zrušiť velký sklad Very Happy bola to schopna armi ale viem o ovela väčších a ked som si simuloval tak tie väčšie armi čo som vydel dokazali skatnuť tak nanajvýš 6-7 urovní Very Happy

rosomak

Návrat hore Goto down

Odoslať  jojsi Pi november 07, 2008 1:54 am

jou , chvilu tu clovek nieje a ked kukne na forko , sak to sa ani kludne precitat neda, adrenalin sa rychlo vlieva do zil , a už sa treba ovladať.... nie je vobec tazke sa pri traviane vytocit (mne sa to tiez par krat podarilo) , ale tie urazky ... Mad

jojsi

Počet príspevkov : 137
Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 Pi november 07, 2008 4:07 am

rosomak asi nechapes co sa snazi Nemo napisat. Tak sa ti to pokusim vysvetlit. Pointa je, ze zautocil na nas hrac s "slusnov armadou" a utocil iba na 3 dedinky z velkej dialky a my sme mu tu armadu neboli schopni zrusit aj ked bolo dost casu. Ide o to, ze velku utocnu armadu nepostavis zo dna na den, ale podpory a obranne jednotky postavis (doplnis stavy)velmi rychlo.
Za dalsie utocil s armadou z vedlajsej dedinky a nie z hlavnej cize ma/l velke minusy cca 60k v dedinke a mna skor mrzi, ze sa nic nepodniklo proti utocnikovi. Pekne sladko spime a mame mrte DoN a tak aj dopadneme. Pokial nezautoci na nas nejaka ally tak bude vela hracov pekne dalej spinkat a nic nerobit. (Bohuzial potom uz bude neskoro)

fks2

Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  jojsi Pi november 07, 2008 7:12 pm

a vy zase nechapete , co vam chcel povedat rosomak ... v DETc je nejaka partia ludi , ktory drzia spolu , su tam aktivnejsi hraci, aj menej aktivny aj ty co na to dlabu, ale urazat tuto partiu , ktora je nasa srdcovka, kedze sme s nimi hrali a odtial vysli....
dovi, dopo ci ako to pise nemo

jojsi

Návrat hore Goto down

Odoslať  pupkac Pi november 07, 2008 9:30 pm

Ja si myslím, že Nemo má pravdu. Mali by sme byť pozornejší. Ja som o všetkom vedel včas a dovtedy som odkladal obranu (chcel som prísť tesne), až som to nestihol a je to čisto moja chyba. Moc ma to mrzí. A bola to práve MASS2. do ostatných som stačil poslať aspoň niečo.

pupkac

Počet príspevkov : 14

Návrat hore Goto down

Odoslať  rosomak Pi november 07, 2008 11:33 pm

pre fks ja som sa prespal v off do prvej 40 lol! Sleep vieš že ma bavý takto drychmať lol! Sleep podla mňa sa nemo rozčuluje opravnene ale zase vyhražky typu letí s ali nie su na mieste a teraz ked volate po odplate ved ho zafejkujte a pošlite nejake ostre ja nemam problem poslať utok len vieš prichadzaju natary a niekto ma nejaku ulohu podla mňa by mali poslať odplatu tý čo budu zaškodničiť

rosomak

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 So november 08, 2008 1:25 am

rosomak no asi si stale trosku zabrzdeny a stale nechapes, ze pisem o hracoch, ktori nic neposlali popripade su menej aktivni. Preco si myslis, ze si pupok sveta a pise sa iba o tebe? Skus porobit zastupy v nasej ally a potom budes inak pisat a snad pochopis, ze tu nejde iba o teba.
PS slovesa su s makkym i alebo to si zo mna natvrdo. lol!

fks2

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba So november 08, 2008 2:31 am

uff je tu toho vela čítat prešiel som to zbežne ako to býva každý má svoju pravdu ale určite by tu nemali zaznievat také urážky ako zabrzdený atd, písal som tu viackrát táto hra je sproste vyriešená ide tu o prachy ,preto je nastavena na co najväčší počet hračov aj ked totalnych slabochov ktorým slovo Travian, zodpovednost a spolupráca nič nehovorí ale aj ich surky su dobré/ čo je smutne/ale k veci jednoznačne ked sli a len 3 útoky na 1 hraca nemôže byt problem za tak dlhý cas 3 dediny zabetonovat a ako som cital dokonca za sebou 20 utokov no musel by som vediet podrobnosti a ked nic ine tak sa dala po prvom utoku tam vsunut asi este vlastna podpora vravim podrobnosti neviem Fks2 mi písal aby na toho týpka niekto zaútocil -môj nazor nebolo to dobre riešenie a ani nie je, dokonca by som povedal ze chybné -utok by čakali treba si uvedomit že by tam sli podpory s celej EMPs je to ich ali ak neviete - aj nadalej som názoru nechat tú malu ali a neutocit na nu ak poslu utoky ony zabezpecit obranu, aby sa rozbili . PS že neposlali podpory tý čo mohli lebo všetci nemohli to je jasné, vieme preco tak to je smutné a aj ja som sa už rozčúlil tu na Traviane pre tých čo vidia len seba a vlastne normálnou cestou nie je možné ich donútit aj ja som bol za spolupracu tu a takých co videli len seba sme vyhadzovali este v DET, preto som vymyslel AA teraz to už môžem prezradit nie kvôli šurkam ako si mnohý mysleli ale aby som videl spoluprácu a kdo nebol ochotný sa prispôsobit musel von, no kecam zase vela tak bru noc a už len tolko rosomak je dobrý hrac a netreba mu nadavat učí sa rýchlo aj ked sem tam robí chyby keby boli všetci taký "pribrzdený" bola by tu radost hrat
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  rosomak So november 08, 2008 9:15 am

bibiba dikes nemuselo to byť to s tým tvrdým alebo mäkkým i tak slovenčina neni moja silna stranka moja sestra by vam vedela o tom rozpravať moja silna stranka je byť pribrzdený cheers lol! a to myslim važne (všimnite si tie iy) lol!

rosomak

Návrat hore Goto down

Odoslať  svinka So november 08, 2008 11:09 am

@ Bibiba
takže podrobnosti k útoku, keďže som to mala v priamom prenose... len škoda, že frogg tak skoro vymazal všetky hlásenia..
išlo po 30 rovnakých útokov na 3 rôzne dediny o presne rovnakom čase... medzi prvým a posledným rozdiel necelých 30 sekúnd.... na 2 dediny všetko fake.... a na mass pasce 2 by nám nebolo pomohlo vsunúť podpory po prvom čiastiacom útoku, lebo totiž on nebol prvý... najprv prišlo asi 7 fake, až potom ostrý a za ním katy.... čiže mal to tipex dobre premyslené... a tam by sme sa museli trafiť na sekundu presne, lebo od ostrého útoku do zbúrania dediny uplynulo 19 sekúnd...
a súhlasim s Bibibom, že odveta by sa nám mohla pekne vypomstiť...

A ešte niečo k oprávnenej Nemovej kritike:
pár hráčov mi písalo, že prečo som túto tému hodila na spoločné fórum, veď je to naša hanba (DETc), tak prečo to musíme riešiť tu. No tak teda to nie je len naša hanba, pretože HS so žiadosťou o podporu dostala aj DET... čiže týka sa to aj ich...

pig
svinka
svinka

Počet príspevkov : 86

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba So november 08, 2008 12:11 pm

tak podla utoku a casovania slo o dobreho hraca aj pretio som zamietol poziadavku FKS2 o utok DET na tohto hraca proste bola by to chyba, to som však už písal no nasiel som dozadu spravy az do 5,11 viac nemam /vela sprav/ no osobne nepamätám u nás HS správu o podporu pre froga, kdo ju dal u nas? osobne poznam 3 čo my tu písali davno že by radi poslali 10.000 podpory niekde takže rad by som sa dozvedel či ta HS v DET bola /možno si ozaj len nepamätám/, skuste niekto toto potvrdit dôkazom že bola, je my čudne že niekto maže niečo vo svojich hlaseniach ako prečo to robí je záhada, však posledne /prvé/sa mažú automaticky/. DTc je ako my bolo písané/Husite/ zameraná hlavne na obranu to je robí len obranne vojská pri tej popke by ste mali mat u každeho hraca cca po 50.000 obranných jednotiek a čakal som že prave vy a akademia ked bude treba budete podporovat iných čo to budu potrebovat tých co maju tolko utocnej že nemôžu už mat obrannú. Uzavrime to /tu Hs by som chcel dokaz/ dajte 2 ludi na kontroly a nech sa zistí kdo tu nema a preco nema dostatočnu army, s vetou Nema že kdo neposle/kdo môže/ toho vyhodí tak za takýto tvrdý postup som bol aj ja a aj som no nie už teraz na konci servra, teraz už nám ostáva len apelovat na lojalitu a logické uvažovanie každého hráca ktorý tu strávil skoro rok a jediným zmyslom toho bolo pomáhat si tu navzájom ináč tu tvrdol zbytočne, ked vidim snaživost iného hráča sám sa potom snažím a naopak tak sa snažte a ukážte kolegom že to stalo tu za to ten rok života, lenivec v reále je lenivcom aj v hre, ked na ulici stretnem truhlíka obídem ho tu ho obíst nemôžem ale len zničit,vyhodit alebo sa s ním nejak dohodnút ale to plati len ak dotyčný ma nejakú prirodzenú inteligenciu a uvedomí si že o čo viac na to sere o to viac iný musí makat a to platrí v práci aj v Traviane., PS boli to mnohý dobrý hráči a skončili preto že mali všetko ako treba ale boli na nesprávnom mieste v nesprávny čas a mnohý sa tu zašívali lebo sa dostali pod ochranu ali ktorá potom makala aj za nich a ako v reale sa priživovali, je to všade takto nie len u nas a cas travený pri Traviane s tým nič nemá dik
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  melanche So november 08, 2008 12:44 pm

pro bibišu:

shark999 04.11.08
HS-podpora pre brata 08:20:16

Ahojte,

na nasho hraca frogg utoci hrac z BNX - dokopy 90 utokov, katove vlaciky.
Poprosim do tychto dedin na stanoveny cas 3:58 rano v stredu poslat podpory do dedin:

Godlike 188/71 na 3:58 rano
mass pasce 74/80 na 3:58 rano
mass pasce2 75/83 na 3:58 rano

je dolezite aby ste podpory poslali vcas a nie prilis skoro, kto nevie poslat nacas nech posle aj obilie pre svoje vojsko na podpore... chysta sa riadny beton.

kto posle vojsko nech napise frogg a tiez aj dohodne snim obilie presne.

dakujeme
melanche
melanche

Počet príspevkov : 101
Registration date : 27.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 So november 08, 2008 3:05 pm

rosomak to "pribrzdeny" som pisal preto, ze ako si sam uviedol si v top 40 utocnikoch (a chces sa handrkovat na fore o podpory, ktore neproslali hraci co su malo aktivny) a toto je skor o NEaktivite hracov a NEposielani podpor. (radsej som to uviedol 2x lol! )
Skor je tu problem,ze mame vela for a ani na jednom sa nic nedeje. Ako niekto pisal, ze jedina tema do ktorej sa prispieva je slovny fuckball. Preto aktivnejsi prispievaju aj do tem, kde ich moc netreba a zbytocne sa potom rozpisujeme.
Skor to vidim, ze je tu ukrutna nuda a nic sa nedeje. Radsej by som s tym nieco spravil. Sak toto nie je SIMCITY. Potom zasa pridu natari a pokial to cloveka unudilo predty, ze sa nic nedialo, tak sa na to rychlo vykasle ked sa mu prestane darit stavat simcity.

fks2

Návrat hore Goto down

Odoslať  jojsi So november 08, 2008 3:08 pm

fks2 napísal: mna skor mrzi, ze sa nic nepodniklo proti utocnikovi. Pekne sladko spime a mame mrte DoN a tak aj dopadneme. Pokial nezautoci na nas nejaka ally tak bude vela hracov pekne dalej spinkat a nic nerobit. (Bohuzial potom uz bude neskoro)
uz ma tie urazky fakt hnevaju, to ze je niekto zabrzdeny dokaze napisat kazdy zabrzdenec.....
fks2 kedze si vyplakaval ze sa tu spi a ze sa nepodnikla odveta, tak je logicke ze sa to dotyka nasich TOP utocnikov a kedze na popredne miesto patri aj rosomak, tak sa necuduj ze zareagoval (ci to bolo adresovane na tych z DETc co maju 5-25k army?), takisto som chcel hned aj na to reagovat ale som to nechal tak ... no boli by sme s rosom dvaja pribrzdenci alien
inak s taktickeho hladiska sa mi zda strasna hovadina utocit na toho hraca , je dobry a mysliet si ze sa tam nerozbijeme v tychto mierovych casoch je naivne.
Teraz by nebolo zle zareagovat a napisat ze som pokakany a naco mam tych vojakov, alebo nieco este stavnatejsie .... ked uz sa pomaly znizujeme na taku komunikaciu aka tu nebola od zaciatku servera
Idem chrapat Crying or Very sad
PS : slovny fotbalek za nic nemoze

Naposledy upravil jojsi dňa So november 08, 2008 3:27 pm, celkom upravené 1 krát.

jojsi

Návrat hore Goto down

Odoslať  marso So november 08, 2008 3:26 pm

Utok na hraca Frogg nam ukazal ako na tom v reale sme. Z tohto pohladu by som to bral, ako pozitivum (aj ked sa ukazali negativa). Ten utok ma skor psychologicky dopad. To ze sme prisli o dedinu je vedlajsie. Predpokladam, ze s tymto do toho BNX a EMPs sli. preto to tu teraz preberame, preto sa to mozno na inom forme prebera v opacnom garde :-). Odvetou za ten utok moze byt jedine postavenie a ubranenie divu skor ako ostatni, bolo zbytocne to vracat.

Poucenim pre cele spolocenstvo DET je, ze pokial sa nezaktivizuje naozaj kazdy hrac, nemame sancu byt TOP (berte z rezervou). V kazdej aliancii, ci zoskupeni aliancii su hraci, ktori su aktivni, so strategickym myslenim, skuseni, nenechaju sa hned vytocit a podobne, ako aj ti, co stavaju mestecko bez nejakeho hlbsieho rozmyslania, nechodia na forum a podobne.

Obdivujem hracov, ktori okrem hrania, dokazu radit ostanym a riadit aliancie (oni vedia ktori su to) - klobuk dole. Nechapem kde na to beru cas ... Po tolkych mesiacoch chapem, ze setria sily na rozhodujuci cas na serveri, a ze nateraz aktivita fora padla na bod mrazu.

Aj ked niekedy staci oznamit, sme tu, pracujeme na Nataroch, vcas sa vsetko dozviete... Mozno sa to zda hlupe, ale taketo "masirovanie" je v case letargie znacnym ozivenim :-)

Urazky, vyhrazky si treba nechat inde, teraz treba s rozvahou pristupovat k tomu, aby ti, co su neaktivni pochopili o co tu ide.

marso

Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  rosomak So november 08, 2008 4:56 pm

marso mudra reč klobuk dolu myslím to važne

rosomak

Návrat hore Goto down

Odoslať  melanche So november 08, 2008 9:50 pm

jojsi napísal:PS : slovny fotbalek za nic nemoze
ďakujem jojsiku, že si se zastal fotbálku Wink hahaaa já už se bála, že tento topic zatrhnou Very Happy
melanche
melanche

Počet príspevkov : 101
Registration date : 27.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 So november 08, 2008 10:28 pm

[quote="jojsi"]
fks2 napísal: mna skor mrzi, ze sa nic nepodniklo proti utocnikovi. Pekne sladko spime a mame mrte DoN a tak aj dopadneme. Pokial nezautoci na nas nejaka ally tak bude vela hracov pekne dalej spinkat a nic nerobit. (Bohuzial potom uz bude neskoro)
uz ma tie urazky fakt hnevaju, to ze je niekto zabrzdeny dokaze napisat kazdy zabrzdenec.....
fks2 kedze si vyplakaval ze sa tu spi a ze sa nepodnikla odveta, tak je logicke ze sa to dotyka nasich TOP utocnikov a kedze na popredne miesto patri aj rosomak, tak sa necuduj ze zareagoval (ci to bolo adresovane na tych z DETc co maju 5-25k army?), takisto som chcel hned aj na to reagovat ale som to nechal tak ... no boli by sme s rosom dvaja pribrzdenci alien

Takze, za prve spor vznikol pretoze sa NEPOSLALI podpory, aj ked boli utoky do predu 30h.
Za dalsie jojsi pokial nevies co som pisal o "pripadnom" (neuskutocnenom protiutoku v teoretickej rovine) tak to slusne napisem budz ticho a nezapajaj sa. (+ Nikde som nevyplakaval iba som navrhoval z dovodov ktore uvediem. Mne moze byt suma fuk, ze tato armada bude utocit na nas div a pokial sa ti nepaci vedenie v DET© hned ma mozes vystriedat. S radostov ta tu uvitame)
Teraz to vysvetlim. Hrac co neutocil z hlavnej dedinky, ale vedlajsej. V tej dedinke mal minusi okolo 60k za hodinu co je celkom dost problem zasobovat obilim, kedze poslal armadu na cca 60h prec. Pokial sa uvedomis tak sypky ma povedzme na 480k co spotrebuje za 8h ak su namaxime. Cize pokial by sa poslali co by len fake od viacerych hracov tak by si to chlapec uzil a povedzme 20h by sa triasol o celu svoju utocnu armadu pretoze drzat v dedinke este aj podpory urcite dost znacne tak je moznost, ze mu tam vela jednotiek POKAPE. Za dalsie obilie co mu poslu (pokial si, si nevsimol by chybalo inym hracom kedze hra je v stadiu, ze vela ludi ma slusne armady a su v minuse s obilim.
No a v neposlednom rade pokial by si si pozrel, kde sa hrac co utok poslal nachadza (v okoli je KPS) a aj pre nich by bolo vyhodne rychlov akciou mu zrusit taku armadu a spravit si bespecny sektor.
Z tychto dovodov som pisal aby bola uskutocnena protiakcia ci uz len vo forme fake.
Teraz dalsie vysvetlenie. Hracom KPS som nepisal pretoze mi bolo napisane, ze sa nic nebude podnikat. (Tym to pre mna zhaslo a respektujem tento nazor) Tak prosim nereagujte na tento clanok pretoze ste o nom nemohli ani len vediet.
Tu som vysvetlil snad z akeho dovodu som chcel robit protiakciu a dufam, ze sa to tym uzavrelo a zasa dalsi hrac z Det co je v prvej stovke v utocnikoch mi nebude pisat, ze som ho urazil pretoze nezautocili.
jojsi zjavne ti nedochadza, ze tato debata a "spinkanie" NIE JE adresovane k aktivnym ludom co tu travia vela casu tak neviem naco na toto reagujete.
Tymto sa este raz ospravedlnujem vsetkym hracom (TRAVIAN sk6), ktori si myslia, ze mnou mohli byt osloveny (aj ked neboli) na "vyplakanej" akcii, (ktora sa neuskutocnial) pretoze som malo plakal.

fks2

Návrat hore Goto down

Odoslať  jojsi Ne november 09, 2008 2:44 am

no a ze to tu nezije ....
fks2 skusim ti len trosku vysvetlit ako som to myslel...
urcite som nechcel kritizovat vedenie DET , nemo je velmi dobry a robi pre DETc (a nielen) strasne vela a fakt klubuk dole, ty sa isto tiez snazis, a to co ste pisali o podporach je pravda a mate pravo byt nastvaty (to ze popkami tretia a piata ally nedokazu urobit brutal beton v troch dedinach za ten cas je fakt smutne)...... mne len vadia tie urazky a kto neposle leti .... ked mi to vadi tak to napisem
k tomu utoku , ked neberiem do uvahy ze este zlahka relaxujeme pred tym co sa za kratky cas spusti a zoberiem to z mojho pohladu ale viem ze podobne ako ja su na tom v DET viacery. Armu mam porozdelovanu po viacerych dedinach kvoli velkemu minusu, samozrejme obilie uz musim menit ako vascina cez obchodnika NPC. K tomu typkovy to mam vyse 43 hod. to znamena ze ten pekny minusik budem musiet drzat pri utoku min.87 hod (ked budem velky optimista a budem si nahovarat ze ta armicka urcena na nieco ine sa vrati v akej takej sile). A samozrejme musim hned ratat ze ten hrac hned ako zbada utok tak ma min. on zafejkuje a ja mozem zacat betonovat nejak tak ako si to tu pekne rozpisal (este vacsi minus atd.)
A co mozem sposobit jemu max vykatovat 1-2 dediny ale ma ich este dost, podla mna s obilim nebude mat nejake problemy lebo kedze ma tu armu vo vedlajsej tak urcite meni surky za obilie vo velkom cez NPC , takze to bude musiet menit akurat trosku castejsie, teda ak mu nasi kamosi nebudu posielet zrnkove injekcie ked zvola podpory (myslim ze ak spomenie ze ide na neho niekto z DET ...) .... preto sa mi ten napad moc nezda , mi by sme si urobili vacsie komplikacie ako by mal ten utocnik, ja som skor za necakane udery bez nejakych velkych strat a tu mam pocit ze cele Empsko by bolo vytesene ze nas dostali tam kde chceli .... ak zle uvazujem kludne ma oprav , rad sa poucim .... uz je vela hodin tak to radsej ukoncim...dufam to ma nejaku hlavu a patu

jojsi

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: