DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

B-N-X

+12
Erien
Kiya
soild
kačička
kubik
rosomak
babia
dajatron
fks2
marso
Nemo
svinka
16 posters

Strana 1 z 3 1, 2, 3  Next

Goto down

B-N-X Empty B-N-X

Odoslať  svinka St november 05, 2008 12:41 pm

včera večer sme organizovali podporu u hráča frogg
a takto to dopadlo dnes ráno scratch

http://travilog.org.ua/sk/1771873/d8f914613d1ef8845693065e6791ff8a

potom nasledoval katový vláčik asi v 20 útokoch, v každom išlo 100 katov....
a dedina mass pasce 2 bola zbúraná.... v priebehu 20 sekúnd....
Crying or Very sad

Naposledy upravil svinka dňa St november 05, 2008 1:38 pm, celkom upravené 1 krát.
svinka
svinka

Počet príspevkov : 86
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

B-N-X Empty Re: B-N-X

Odoslať  Nemo St november 05, 2008 12:56 pm

ja by som rad vedel, ze kde boli podpory...

HS sa poslala vcas do DETc aj DET, ocakaval som beton okolo 40K-60K v 3 dedinach.. co neni vobec problem... ale ako vidim, niekto, resp. vela ludi sa na to vykaslalo...

som hlboko sklamany.

som zvedavy, ze ked bude treba posielat podpory pri stavbe DS nielen do DS ale aj pre hracov, na ktorych pojdu utoky.. ci budete rovnako na to kaslat...

ti co ste neposlali, ho ste mohli - ste mi pokazili den. dakujem.

EDIT: za DETc mozem povedat este toto: ako som pisal, odteraz kto neposle podporu, leti z ally okamzite! a neopovazte sa mi viac stazovat ze nemate obilie pre svoje obranne vojska, nech vam teda podochnu hladom, ked ich odmietate poslat do boja Exclamation
myslim, ze je jasne, ze po tolkych mesiacoch snahy z vas vychovat bojovnikov, ako som s Vami teraz spokojny.
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626

Návrat hore Goto down

Odoslať  svinka St november 05, 2008 1:37 pm

tu je kompletný multiraport, akurát posledný link mi nechcelo nahrať...

http://travian-reports.net/sk/raport.php?id=8e8d96ceb,e02dfab4c,385a16f76,5f94db923,fff4b1d3e,a4a5b7bc7,8b62b1df2,e6270cffb,f8da8bbe8,4b2998350,13f96882d,c09b479d8,ec5d4e0b9,e865fbad6,cef96d6c2,15d94ace6,233d7033b,dbf8da074,35db8f7e6,4b974aa07,ec2ca1687,5332eab5c,1b826247f,a0bbab9c4,473681eab

ja som mala zástup u frogga, v podstate najviac obrany sa sústredilo v hlavnej dedine, produkcia obilia tam bola mínus 45k...
mne tam pokapalo vyše 4k deff jednotiek....
svinka
svinka

Návrat hore Goto down

Odoslať  marso St november 05, 2008 1:44 pm

Mrzi ma ze sme prisli o dedinku. Sam som to pokaslal, ked som poslal podpory z uplne inych dedin ako som mal nakliknute (nikdy neotvarat viac okien s travianom). Ta jedna tam preto este stale cestuje. Nebudem sa tu vyhovarat, tych zhruba 1000 pretorianov by nepomohlo, mohli skapat, a na chybu som prisiel az ked to ostatni nestihali ... FOK

marso

Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  svinka St november 05, 2008 1:50 pm

no, veď aj takáto podpora včera prišla:
http://travilog.org.ua/sk/3526075/c8cafb1340edb74375ba7cd9f31f6b91
affraid
svinka
svinka

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 St november 05, 2008 1:59 pm

Nezacnime tu hlavne nariekat nad tym co sa stalo. Treba napisat kolko trvala cesta hlavnej utocnej armady do ex-masspasce2 a rychlo mu nieco s jeho hlavnou dedinkou porobit pokial ma take minusy v nej ake bude mat ked tam bude zivit podporu od EMPs a allyancie + cakat kym sa mu to vrati.
O hlavnu neprisiel to je najdolezitejsie a teraz sa aspon uvidi ako sme na tom a ako sa vieme zorganizovat.

fks2

Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  svinka St november 05, 2008 2:23 pm

takže aby sa vedelo, že koľko tam bolo podpory, tak tu je link z prvého útoku na hlavnú dedinu GODLIKE:
http://travilog.org.ua/sk/5042175/11981c2522d34cc96ba6398513a81ef3
čiže cca 57k deff

a tu je link z prvého útoku na mass pasce:
http://travilog.org.ua/sk/9312681/7ab8644126bcc16a040fe3e1cdb6f02c
čiže cca 45k deff

najmenej prišlo do tej nešťastnej mass pasce 2, nejakých 26k
pig
svinka
svinka

Návrat hore Goto down

Odoslať  dajatron St november 05, 2008 4:11 pm

Fakt strašne malá podpora ,súhlasím s nemom však načo to hráme ak si nemáme pomáhat ? len preto aby sme na konci hry povedali ,, mal som 25 000 vojačikov až do konca hry a ani jeden mi neumrel v boji ? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
dajatron
dajatron

Počet príspevkov : 228

Návrat hore Goto down

Odoslať  babia St november 05, 2008 10:45 pm

Nemo napísal:ja by som rad vedel, ze kde boli podpory...

HS sa poslala vcas do DETc aj DET, ocakaval som beton okolo 40K-60K v 3 dedinach.. co neni vobec problem... ale ako vidim, niekto, resp. vela ludi sa na to vykaslalo...

som hlboko sklamany.

som zvedavy, ze ked bude treba posielat podpory pri stavbe DS nielen do DS ale aj pre hracov, na ktorych pojdu utoky.. ci budete rovnako na to kaslat...

ti co ste neposlali, ho ste mohli - ste mi pokazili den. dakujem.

EDIT: za DETc mozem povedat este toto: ako som pisal, odteraz kto neposle podporu, leti z ally okamzite! a neopovazte sa mi viac stazovat ze nemate obilie pre svoje obranne vojska, nech vam teda podochnu hladom, ked ich odmietate poslat do boja Exclamation
myslim, ze je jasne, ze po tolkych mesiacoch snahy z vas vychovat bojovnikov, ako som s Vami teraz spokojny.

Ja ked som cital HS s podporou, ta uz som nestihol zo ziadnej mojej dediny poslat podporu.... Utok bol cca o 04:00 rano akeby som poslal podporu tak tam dojde cca o 10tej.... no je daleko odo mna a mozno som neskoro cital HS

babia

babia

Počet príspevkov : 83

Návrat hore Goto down

Odoslať  svinka St november 05, 2008 10:48 pm

HS som písala o deviatej ráno, čiže 19 hodín pred útokom.... pig
svinka
svinka

Návrat hore Goto down

Odoslať  babia St november 05, 2008 10:50 pm

ja sa nehadam o to kedy si to pisala, ide o to ze ja a ani moj zastup sme neboli online... a ked som sem vecer prisiel tak bolo neskoro.... bol som cely den v praci a nebol som na nete

svinka napísal:HS som písala o deviatej ráno, čiže 19 hodín pred útokom.... pig

babia

Počet príspevkov : 83

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo St november 05, 2008 11:26 pm

vidim to tak, ze bude vam treba HS o podporu posielat na zlatej tacke (strieborna asi nestaci) minimalne 3 dni vopred.. len aby som bol isty ze vcas precitate.. nieto este aby som chcel ze poslete...

to je taky problem rano pred odchodom z domu sa kuknut ci sa nieco deje? tusim by to kazdeho stalo len 5 min casu...

kazdopadne vam velmi pekne dakujem za takyto darcek k 5.11. ...
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  marso Št november 06, 2008 12:10 am

Treba uznat jedno, ten hrac, ktory poslal utok to evidentne pekne premakal. Ak som dobre pozeral, celu dedinu skatoval jeden jediny hrac (sorry ak sa mylim ). cistiacim utokom sme prisli o vsetky podpory (aj ked teda, ako som uz pisal vyssie, moji lajdaci, mojou chybou boli este len na ceste). Do buducna by sme mali planovat cast podpor na cas tesne po cistiacom utoku (moze prist nejaky dalsi) ale zastavilo by to katapulty so stovkou vojakov.

Neviem koko hracov branilo jednotlive dediny, ale tie podpory boli relativne slusne. Aj ked na utok v tejto faze hry zjavne nestacia.

Treba sa z toho v prvom rade poucit a nie hned sa tu "vyhrazat" ze nieco nevyslo tak oko to bolo naplanovane. Aj ked urcite chapem tych, ktori boli do stvrtej (o stvrtej) hore a kukali ako puci, ze sme prisli o jednu dedinu utokom jedneho hraca. Co by nemalo byt problem ubranit.

P.S. Toto je len hra ...

...hra je to timova

marso

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Št november 06, 2008 12:18 am

tato akcia nebola od brucha

ale planovana.. ale ked prislo na konaniec spoluhracov ako ally, tak tam zlyhala.. ako som pisal vyssie, HS vam asi bude treba posielat skor, mozno mesiac bude stacit...
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 Št november 06, 2008 12:50 am

Problem je, ze tych co sa to tyka na forum ani nepridu. Nemo zbytocne robis cecky. Bolo by fajn radsej pozret kto vobec tu spravu precital a kto nie. (myslim od svinky o podporu)

fks2

Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  rosomak Št november 06, 2008 8:57 am

no dopadlo to naprd a nemo pochop niekto tu nema čas byť tak ako ty ja som prečítal žiados ale aby som poslal musel by som najskôr stiahnuť vojakov nemam ani jedneho obranneho doma a kým by prišli a znova odyšli je po funuse počítam že takýto problem maju viacerý tak sa nerozčuluj neni len travian su aj dôležitejšie veci po takýchto spravach mam 100 chuti sa tu na to vykašlať

rosomak

Počet príspevkov : 124

Návrat hore Goto down

Odoslať  rosomak Št november 06, 2008 9:33 am

nemo važne sa zbytočne rozčuluješ a tými vyhražkami že kto nepošle podporu leti s ali to len viac kazíš ja poletím rad s ali je mi to šumafuk ako to tu dopadne som tu už len kôli 1 osobe a niečo som slubil ak budem môcť tak to splnim teraz prídu natari hram prvý raz ale podla toho čo som počul tak bud treba každeho hrača aby posielal surky a obranných vojakov pôjde len o rýchlosť kto skôr postavý

rosomak

Počet príspevkov : 124

Návrat hore Goto down

Odoslať  kubik Št november 06, 2008 11:06 am

Do M&T nedošla žiadna správa, bol by som poslal podpory aj z účtu, na ktorý mám zástup... pre nema - pracujem, robím 12-tky, ráno odchádzam o piatej, večer sa vraciam o pol deviatej a počas práce nemôžem ísť na net, takých je nás viac a to treba zohľadniť...keď mám voľno, som na traviane 5x denne a keď som chcel odoslať túto správu, vypadla na hodinu elektrika.... takže netreba žiadne zlaté podnosy, ale zalarmovať trebárs všetky sestry, myslím, že sa tam vždy nájde niekto online

kubik

Počet príspevkov : 69
Alliancia : DET - M&T
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  svinka Št november 06, 2008 11:29 am

fks2 napísal:Problem je, ze tych co sa to tyka na forum ani nepridu. Nemo zbytocne robis cecky. Bolo by fajn radsej pozret kto vobec tu spravu precital a kto nie. (myslim od svinky o podporu)

správu neprečítali len traja hráči....
svinka
svinka

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Št november 06, 2008 11:35 am

rosomak napísal:nemo važne sa zbytočne rozčuluješ a tými vyhražkami že kto nepošle podporu leti s ali to len viac kazíš ja poletím rad s ali je mi to šumafuk ako to tu dopadne som tu už len kôli 1 osobe a niečo som slubil ak budem môcť tak to splnim teraz prídu natari hram prvý raz ale podla toho čo som počul tak bud treba každeho hrača aby posielal surky a obranných vojakov pôjde len o rýchlosť kto skôr postavý

ako chces vystavat DS ked hraci na vsetko kaslu? to utocne vojsko uz teraz je schopne katnut pri obrane 2M cely velky sklad....

a ako sef ally budem vydavat take rozhodnutia ako uznam za vhodne... takisto si dovolim rozhodnut, ako dlho mam nervy sefovat bande neschopakov...

lebo nic ine ma za sucasnych okolnosti pre vacsinu clenov DETc nenapadne ako spravne pomenovanie...

slovny futbal ma kto hrat - pisat slova , ale posielat podpory od toho je panstvo prilis lenive Exclamation Exclamation Exclamation
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  kačička Št november 06, 2008 11:47 am

Nemo napísal:
rosomak napísal:nemo važne sa zbytočne rozčuluješ a tými vyhražkami že kto nepošle podporu leti s ali to len viac kazíš ja poletím rad s ali je mi to šumafuk ako to tu dopadne som tu už len kôli 1 osobe a niečo som slubil ak budem môcť tak to splnim teraz prídu natari hram prvý raz ale podla toho čo som počul tak bud treba každeho hrača aby posielal surky a obranných vojakov pôjde len o rýchlosť kto skôr postavý

ako chces vystavat DS ked hraci na vsetko kaslu? to utocne vojsko uz teraz je schopne katnut pri obrane 2M cely velky sklad....

a ako sef ally budem vydavat take rozhodnutia ako uznam za vhodne... takisto si dovolim rozhodnut, ako dlho mam nervy sefovat bande neschopakov...

lebo nic ine ma za sucasnych okolnosti pre vacsinu clenov DETc nenapadne ako spravne pomenovanie...

slovny futbal ma kto hrat - pisat slova , ale posielat podpory od toho je panstvo prilis lenive Exclamation Exclamation Exclamation
Banda neschopakov tu nesedi celý den, ja mam aj ine veci na starosti keby som to stihol tak tam pošlem všetko a to som písal aj zastupcom že to môžu posielať kam chcu
kačička
kačička

Počet príspevkov : 38
Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild Št november 06, 2008 12:06 pm

V našej ali tiež žlta pošta nebola
soild
soild

Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  marso Št november 06, 2008 12:40 pm

Slovny futbal je to jedine co na fore este bezi (mimochodom nestoji za vela, kedze malokto vie prihravat)

Absentuje tu akekolvek realne info. Forum je na to aby sa diskutovalo, preto diskutujeme aj v tejto teme. Ale v ostatnych zostalo absolutne ticho nic sa nedeje. Mozno funguju uzatvorene fora o tom nepochybujem, ale podla mna obcas treba veci vysvetlit, nie len poslat usecny pokyn. Ja osobne hram gamesku a nie som v armade.

@Nemo - Zbytocne sa rozculujes a podla mna uz aj prestrelujes. Tu bandu neschopakov si si mohol odpustit. Nikto z nas nepozna ludi v aliancii natolko, aby ich takto castoval. To ze zlyhala jedna akcia neznamena, ze zlyhaju aj ostatne.

marso

Návrat hore Goto down

Odoslať  dajatron Št november 06, 2008 1:17 pm

Povedal by som skludnime hormón ..............

Nie je namieste sa uražat ako malé dedi a hned končit s hrou alebo niekoho vyhadzovat ,mali by sme byt jeden team a to hlavne teraz ......
treba sa s tejto situácie poučiť ,zmobilizovať, poriešit všetci povinne svoje zastúpi aby bol vždy niekto online .... ide koniec hry ,víťazstvo , však pre toto sme obetovali 11 mesiacov času tak to nepokazme hašterivosťou ..............
Hlavy hore a poďme bližšie k celu ........... king
dajatron
dajatron

Počet príspevkov : 228

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Št november 06, 2008 1:53 pm

marso napísal:Slovny futbal je to jedine co na fore este bezi (mimochodom nestoji za vela, kedze malokto vie prihravat)

Absentuje tu akekolvek realne info. Forum je na to aby sa diskutovalo, preto diskutujeme aj v tejto teme. Ale v ostatnych zostalo absolutne ticho nic sa nedeje. Mozno funguju uzatvorene fora o tom nepochybujem, ale podla mna obcas treba veci vysvetlit, nie len poslat usecny pokyn. Ja osobne hram gamesku a nie som v armade.

@Nemo - Zbytocne sa rozculujes a podla mna uz aj prestrelujes. Tu bandu neschopakov si si mohol odpustit. Nikto z nas nepozna ludi v aliancii natolko, aby ich takto castoval. To ze zlyhala jedna akcia neznamena, ze zlyhaju aj ostatne.

som sefom tejto ally nejake tie mesiace u mnohych som bol opakovane ako zastup, bolo niekolko vynosov atd.
vela hracov je tym, cim je, lebo s prepacenim som ich k tomu dokopal... pisal som opakovane HS u nas nech si robia vsade areny.. takze vyhovorky typue ten hrac je prilis daleko.. neuznavam.. a vyhovorky typu pracujem a som tu len vtedy a vtedy tiez nie... ak sa niekto planuje logovat raz za den tak to je co za aktivitu?
zastupcovia? kde boli a co robili?

vedenie ma realny zivot.. pracu a niektori aj rodiny, naco sa ma vedenie teda snazit, ak clenstvo ma vsetko na haku, lebo.. a vyhovoriek neni koniec?
osobne ma stve ani nie tak strata dedinky, ale fakt ze kvoli pristupu hracov, kvoli ktorym sa tu jedujem a snazim nejednu noc do rana... nedokazali sme zrusit utocne vojsko, ktore neskor katne minimalne 1 velky sklad v DS --- ked tak bude pamatajte, ze zodpovedny je kazdy jeden lenivec.

a s prepacenim, to mam kvoli jednej podpore do 3 dedin burcovat HS 260 hracov v 5 ally, aby bola sanca, ze sa posle nejaka podpora????

sa zobudte ludkovia a zacnite byt sebakriticky!!!

neakceptujem ziadne dalsie recicky, vedenie sa snazilo a hraci to odflakli.. ak sa vam to zda v pohode, tak prestante snivat o DS - pretoze ziadny DS nebude !!!

- ako chcete prebrat natarku v cas.... viete vy pride neskoro.. tak este kym sa dohodneme, ze natarku preberieme tu a tu.. kym vy si to precitate.. potom budete mat cas poslat vojsko.. potom si najdete cas poslat nejaku tu podporu do DS... a mozno raz za tyzden poslete nejake to obilie do DS... atd
s takymto pristupom co tu obhajujete niektory, ze nemam sa tu rozculovat, lebo vsetko je ok ... ste mali byt davno farmy Twisted Evil

a piste si co chcete, pravdu nezmenite.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 1 z 3 1, 2, 3  Next