Obilie
+7
marso
Slaine
sobik33
metluck
Nemo
Tetus
popular
11 posters
DET :: Spolocne forum :: Pokec
Strana 1 z 1
Obilie
sorry, ze pisem sem, no nemam tusaka, kde inde napisat, lebo ziadnba vhodna sekcia neni
vymenim akukolvek surovinu za OBILIE - to potrebujem ja
vymenim aj v pomere 1,5 : 1
to znamena, poslem 15000 dreva a vy mne len 10000 obilia
pls je to surne a dlhodobe
vymenim akukolvek surovinu za OBILIE - to potrebujem ja
vymenim aj v pomere 1,5 : 1
to znamena, poslem 15000 dreva a vy mne len 10000 obilia
pls je to surne a dlhodobe
popular- Počet príspevkov : 10
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
Re: Obilie
Aj ja mam taký problem odporucam zlatky a obchod cez NPC
Tetus- Počet príspevkov : 150
Alliancia : DET
o viem, no bohuzial som len chudobny STUDENT, cize az tak moc si toho dovolit nemozem, preto sa pytam
popular- Počet príspevkov : 10
popular napísal:o viem, no bohuzial som len chudobny STUDENT, cize az tak moc si toho dovolit nemozem, preto sa pytam
sefe tak si zaloz na sovj ref kod kazdy tyzden 2 dedinky a mas 40 zlatiek tyzdenne
Nemo- Počet príspevkov : 626
Nemo napísal:popular napísal:o viem, no bohuzial som len chudobny STUDENT, cize az tak moc si toho dovolit nemozem, preto sa pytam
sefe tak si zaloz na sovj ref kod kazdy tyzden 2 dedinky a mas 40 zlatiek tyzdenne
NEMO to je ale podvod,nehnusi sa ti to?
metluck- Počet príspevkov : 55
Alliancia : KPSdeM&T
Registration date : 14.06.2008
metluck napísal:Nemo napísal:popular napísal:o viem, no bohuzial som len chudobny STUDENT, cize az tak moc si toho dovolit nemozem, preto sa pytam
sobik33- Počet príspevkov : 250
Registration date : 28.04.2008
metluck napísal:Nemo napísal:popular napísal:o viem, no bohuzial som len chudobny STUDENT, cize az tak moc si toho dovolit nemozem, preto sa pytam
zalozenie dedin nie je podvod. o tom ci je to podvod alebo nie sa rozhodne az podla ucelu.. ak len zlatky tak hol mozme sa bavit dalej, ak chce niekto vyskusat bonifacove ulohy.. mam prave mat 3 dediny: 1 galsku, 1 rimsku a 1 germansku a potom ma na zaklade coho aj prispiet do diskusie ohladne vyhodnosti/nevyhodnosti bonifacovych uloh pre jednotlive narody.
plus ak ucet niekto silno farmi.. nehral by ho nikto rozumny dalej.. a ked niekomu ucet daruje tiez zakladatelovi nikto nemoze nic vycitat
nemo- ked si zarabas zlatky sam tak je to proti pravidlam....
a ja hladam zase niekoho kto chce obilie mam ho trocha viacej.... respektive plne sypky:D
a ja hladam zase niekoho kto chce obilie mam ho trocha viacej.... respektive plne sypky:D
Slaine- Počet príspevkov : 39
Registration date : 20.08.2008
Slaine napísal:nemo- ked si zarabas zlatky sam tak je to proti pravidlam....
uz som sa bal ze som tu sam poctivec
metluck- Počet príspevkov : 55
Alliancia : KPSdeM&T
Registration date : 14.06.2008
Osobne si myslim, ze prepracovany system ZLATIEK kazi zabavu. Jednoducho je vela ludi, ktori ziju v tejto hre len zasluhou zlatiek (a je jedno, ci si ich kupuju, alebo zarabaju cez regnutie sa na osobny kod). Chcu byt silni, najlepsi, prvi. V podstate nemam nic proti tomu, kedze je hra tak nastavena, ak chu peniaze investovat do zabavy, je jedno ci sedia pri kompe doma , gamesia v herni, alebo idu na kolotoce :-). Tvorcovia hry tiez musia z niecoho zit. Vyuzivaju vlastnost niektorych ludi, ktori chcu byt prvi za kazdu cenu, a tak sa im z celeho sveta peniazky len tak sypu
Ja osobne zlatky napouzivam a som napriek tomu vysmiaty :-). Chapem, ze na konci hry pri stavbe divu sa to v konkurencii s ostatnymi bez nich neda, co je troska skoda...
Sorry, trosku som sa zamyslel.
P.S. mne osobne by sa viacero uctov na zarobenie zlatiek hrat nechcelo. Aj ked na vyskusanie si hry za ine narody je to dobra vec
Ja osobne zlatky napouzivam a som napriek tomu vysmiaty :-). Chapem, ze na konci hry pri stavbe divu sa to v konkurencii s ostatnymi bez nich neda, co je troska skoda...
Sorry, trosku som sa zamyslel.
P.S. mne osobne by sa viacero uctov na zarobenie zlatiek hrat nechcelo. Aj ked na vyskusanie si hry za ine narody je to dobra vec
marso- Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008
Ano je to porusenie pravidiel...Ale co uz inak sa neda nerad by som ja zacal pisat ohladom tohoto nedopadlo by to dobre
Tetus- Počet príspevkov : 150
ludia počkajte ked prídu natary bude obilia veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela
rosomak- Počet príspevkov : 124
rosomak napísal:ludia počkajte ked prídu natary bude obilia veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela
ano v nasich dedinkach hej ale ci aj v natarskej
ja si takisto myslim ze zlatky kazia tuto hru.....ja som minul iba tie, ktore som mal od zaciatku a dalsie som si nikdy nekupil a ani inak nezadovazil......bez zlatiek by sa lepsie ukazalo ako to kto hra a aky je dobry.....lenze tvorcovia vsadili na to ze ked tu niekto rok sedi tak chce vyhrat a preto je do toho schopny vrazit aj kopu penazi.......skoda
rb1skunk- Počet príspevkov : 64
Registration date : 09.08.2008
rb1skunk napísal:ja si takisto myslim ze zlatky kazia tuto hru.....ja som minul iba tie, ktore som mal od zaciatku a dalsie som si nikdy nekupil a ani inak nezadovazil......bez zlatiek by sa lepsie ukazalo ako to kto hra a aky je dobry.....lenze tvorcovia vsadili na to ze ked tu niekto rok sedi tak chce vyhrat a preto je do toho schopny vrazit aj kopu penazi.......skoda
kazdy musi z niecoho zit si myslim aj tvorcovia
tvorcovia sa maju isto kralovsky
rosomak- Počet príspevkov : 124
rosomak napísal:tvorcovia sa maju isto kralovsky
lol tusim si kukal Dune .. tvorcovia
alebo si myslel programatorov v DE ?
Nemo napísal:rosomak napísal:tvorcovia sa maju isto kralovsky
lol tusim si kukal Dune .. tvorcovia
alebo si myslel programatorov v DE ?
nic z toho co si napisal Nemo som nepochopil
rb1skunk napísal:ja si takisto myslim ze zlatky kazia tuto hru.....ja som minul iba tie, ktore som mal od zaciatku a dalsie som si nikdy nekupil a ani inak nezadovazil......bez zlatiek by sa lepsie ukazalo ako to kto hra a aky je dobry.....lenze tvorcovia vsadili na to ze ked tu niekto rok sedi tak chce vyhrat a preto je do toho schopny vrazit aj kopu penazi.......skoda
pekne uvahy
moj nazor a skusenost
kym som mal svoju ali zlatky som nepotreboval ale ked mi det c zrusila hracov a dlhu dobu som odolaval utokom a mal velke straty ,musel som ich zopar utratit na rozvoj sur poli a ci uz som par dedin zalozil alebo si nejake kupil............
dajatron- Počet príspevkov : 228
Suhlas ešte som nepoužil ani jednu a zatial my to dajak nechýba, možno že to +25% obilia preto sa pozeram ešte po dajakom aspon ešte jednom MC.rb1skunk napísal:ja si takisto myslim ze zlatky kazia tuto hru.....ja som minul iba tie, ktore som mal od zaciatku a dalsie som si nikdy nekupil a ani inak nezadovazil......bez zlatiek by sa lepsie ukazalo ako to kto hra a aky je dobry.....lenze tvorcovia vsadili na to ze ked tu niekto rok sedi tak chce vyhrat a preto je do toho schopny vrazit aj kopu penazi.......skoda
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
DET :: Spolocne forum :: Pokec
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: