DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Návrh na staviteľa

5 posters

Goto down

Návrh na staviteľa Empty Návrh na staviteľa

Odoslať  Erien Ne október 05, 2008 11:57 pm

Táto téma mi tu chýbala, tak som si dovolila ju sem pridať.
Čakala som, že niekto navrhne na stvbu divu Bibibu. Doteraz ho nik nenavrhol, sám sa nenavrhne, tak to robím ja. Myslím si, že ak zvíťazíme, toto meno by v čele malo určite figurovať. Keď už tam nebude názov spoločenstva KPSDe a jeho odnoží, tak nech je na čele aspoň meno Bibiba.

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Návrh na staviteľa Empty Re: Návrh na staviteľa

Odoslať  Johnny Bravo Po október 06, 2008 12:00 am

Erien napísal:Táto téma mi tu chýbala, tak som si dovolila ju sem pridať.
Čakala som, že niekto navrhne na stvbu divu Bibibu. Doteraz ho nik nenavrhol, sám sa nenavrhne, tak to robím ja. Myslím si, že ak zvíťazíme, toto meno by v čele malo určite figurovať. Keď už tam nebude názov spoločenstva KPSDe a jeho odnoží, tak nech je na čele aspoň meno Bibiba.

Nespravil tu temu uz shark?

Johnny Bravo

Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po október 06, 2008 12:50 am

shark dal tému konkurz na staviteľa. Ja som dala tému návrh na staviteľa. A myslím si, že Bibiba do konkurzu nepatrí. Ten by ten div mal stavať automaticky. Ten konkurzom prechádzať nemusí.

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Po október 06, 2008 1:25 am

uz som sa bal ze Erien na nas zanevrela Smile

EDIT: rozhodne poloha natarky a ako dlho potrva prebratie dedinky a volny KB atd.
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Po október 06, 2008 12:13 pm

tak teraz to čitam Erien , som už pisal je nechcem stavat div /prihlasený už sú predsa 2 /ale pomahat ho stavat tak ako ostatný --stavat ho budeme všetci tato hra je tak nastavena doležite je ho postavit skor ako iný a na to teba úplnú jednotu nie riešit taketo veci, plne sa do toho musia zapojit všetci ,nejednotnost a malicherne hadky nas len rozdelia čo súper okamžite využije a to nemozme pripustit-- všetci sme tu súčastou ali DET keby nebolo obmedzenie 60 členov neboli by sme ako sestry ale jedna velka ali čo ja berem že aj sme len sa nazývame sestrami . postavit ten div ako prvý je výhra celého nášho spoločenstva, nie len par ludí to si uvedomujte dik
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Št október 16, 2008 2:14 pm

Uz su 3 Very Happy

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  orol225 St november 05, 2008 3:29 pm

sory ze to pisem ale vam to JEB... alebo ste jasnovidci ako mozte davat konkurz na stavitela divu ked ani neviete kde sa hodia natarske dediny CHapte ze div musi stavat clovek ktory bude blizsko natarskej dediny a ten ju prebere ak nA TO on NEMA UTOK TAK ZNICI NIEKTO INY A ten len PREBERE ved ked sa hodia natarky hned nebudu aktivne ,az na dalsi den tak v den D musi byt na kompe co najviac ludi a podla toho kde sa objavia natarky sa dohodne aj medzi spojencami kto bude staviat div kolko sa ich bude staviat atd.

orol225

Počet príspevkov : 3
Registration date : 17.09.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo St november 05, 2008 10:33 pm

orol .. sme v pohode.. poloha natarky nie je uplne nahodna.. ma urcite pravidla kde sa moze zjavit...
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Návrat hore

- Similar topics