OTAZKY
5 posters
Strana 1 z 2 • 1, 2
OTAZKY
tak moja prva otazka to je jedno na kohokolvek je lepsie stavat army v kasarnach a vo velkych kasarnach alebo stavat tri armady v troch dedinach ... toto ma zaujima lebo som prave s tym zacal a stale aj tak usetrim viac surovin ako keby som sprevadzkoval velke kasarne ktore som ani nestaval hm...?
sorry za toho smeja ale strasne sa mi paci
sorry za toho smeja ale strasne sa mi paci
sobik33- Počet príspevkov : 250
Alliancia : DET
Registration date : 28.04.2008
Re: OTAZKY
utocne alebo obranne vojsko?
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
Nemo napísal: utocne alebo obranne vojsko?
utočne obranne samozrejme vo viacerycch
sobik33 napísal:Nemo napísal: utocne alebo obranne vojsko?
lepsie stavat jednu obrovsku armadu v jednej dedine rozposlanu ako podpory do inych(ked nestihas zivit), ako stavat 3 male armady. a co sa tyka velkych kasarni, ak mas vela surovin, oplati sa stavat vo velkych. armada je ovela rychlejsie postavena, popripade obnovena. neviem presne cas o kolko ale ide to mrtne rychlo jedina nevyhoda je ze velke kasarne sa daju postavit len vo vedlajsich dedinach
meee...- Počet príspevkov : 218
Registration date : 15.03.2008
meee... napísal:sobik33 napísal:Nemo napísal: utocne alebo obranne vojsko?
lepsie stavat jednu obrovsku armadu v jednej dedine rozposlanu ako podpory do inych(ked nestihas zivit), ako stavat 3 male armady. a co sa tyka velkych kasarni, ak mas vela surovin, oplati sa stavat vo velkych. armada je ovela rychlejsie postavena, popripade obnovena. neviem presne cas o kolko ale ide to mrtne rychlo jedina nevyhoda je ze velke kasarne sa daju postavit len vo vedlajsich dedinach
no nic nove som sa nedozvedel z tvojej odpovede :D no ja viem ze vo velkych kasarnach je stavanie vojakov tak isto rychle na max urovni ako v obycajnych cize je to dvakrat tak vojakov za styrikrat vetsiu cenu spolu cize kazdeho vojaka preplatis raz!! no ide mi o to ze som mal army a som tu daval vela prispevkov o sachmat ak si si vsimol a dost som si rozbyl na nej army a nemam uz sancu v jednych kasarnach spravit taku velku army aby som ohrozil div tak idem spravit tri take velke armady ako len stihnem jednu v hlavnej zo zostavajucimi jednotkami a dalsie dve vo vedlajsich ale len v obycajnych kasarnach... tak moj utok pripadne na div alebo na niekoho zlikvidovanie budem posielat tak aby dve vedlajsie army dorazili v rovnaku sekundu do dedinky a potom to z hlavnej uz uplne zavrsim kde mam aj uz pomerne dost katov :D
len nezabudni na zivenie tych vojsk
nieje probleeem :D ale nie sak ked budem v nudzi tak susedia mi pomozu ak budu mat kde ich uchovat
sobik33 napísal:nieje probleeem :D ale nie sak ked budem v nudzi tak susedia mi pomozu ak budu mat kde ich uchovat
nehrozi. susedia mnohi bojuju uz teraz s nedostatkom obilia
Nemo napísal:sobik33 napísal:nieje probleeem :D ale nie sak ked budem v nudzi tak susedia mi pomozu ak budu mat kde ich uchovat
nehrozi. susedia mnohi bojuju uz teraz s nedostatkom obilia
tak v to dufam ze maju take problemy vlastne cim mame vetsie problemy z obylim tym sme na tom lepsie
ludia piste cosi nebaviii ma to tu chodit!!!
sobik33 napísal:ludia piste cosi nebaviii ma to tu chodit!!!
PRECO MAS TAKEHO AVATARA?
Nemo napísal:sobik33 napísal:ludia piste cosi nebaviii ma to tu chodit!!!
PRECO MAS TAKEHO AVATARA?
akoze co tym ces povedat chlapce?
Naposledy upravil sobik33 dňa Ut október 07, 2008 6:18 pm, celkom upravené 1 krát.
Avatára
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Avatára (zriedkavo avatar) je v hinduistickej filozofii inkarnácia vyššej bytosti (déva) alebo najvyššej bytosti (boh) na Zemi.
Sanskritské slovo avatāra- doslova znamená zostúpenie (avatarati) a myslí sa ním zvyčajne vedomý zostup do nižších sfér existencie. V hinduizme sa používa najčastejšie na označenie inkarnácií bohov Višnu alebo Ganéšu. Termín avatar používajú aj stúpenci iných (dharmických) náboženstiev na označenie pozemských inkarnácií iných božstiev, napríklad Ježiša.
Avatára (zriedkavo avatar) je v hinduistickej filozofii inkarnácia vyššej bytosti (déva) alebo najvyššej bytosti (boh) na Zemi.
Sanskritské slovo avatāra- doslova znamená zostúpenie (avatarati) a myslí sa ním zvyčajne vedomý zostup do nižších sfér existencie. V hinduizme sa používa najčastejšie na označenie inkarnácií bohov Višnu alebo Ganéšu. Termín avatar používajú aj stúpenci iných (dharmických) náboženstiev na označenie pozemských inkarnácií iných božstiev, napríklad Ježiša.
sobik33 napísal:Avatára
toto da google ak das hladat: avatar a otvoris prvy najdeny odkaz (rozumej najcastejsie citany) Dufam, ze prekladat nemusim
From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search
This article is about virtual user representations. For other uses, see Avatar (disambiguation).
An avatar is a computer user's representation of himself or herself, whether in the form of a three-dimensional model used in computer games,[1] a two-dimensional icon (picture) used on Internet forums and other communities,[2][3] or a text construct found on early systems such as MUDs. It is an “object” representing the embodiment of the user. The term "avatar" can also refer to the personality connected with the screen name, or handle, of an Internet user.[4]
Vedeli ste ze ak zadate do googla vyraz "google" tak znicite internet?? prosim vas neskusajte to
Tetus napísal: idem na to
no a teraz mi povedz ako budem hravat travian
na to som nemyslel noo a teraz co...
Tetus- Počet príspevkov : 150
Tetus napísal:na to som nemyslel noo a teraz co...
to neviem nikde som sa nedocital ako obnovit internet ak niekto skusi napisat to google... skus tam napisat google odzadu :D
sobik33 napísal:Tetus napísal:na to som nemyslel noo a teraz co...
to neviem nikde som sa nedocital ako obnovit internet ak niekto skusi napisat to google... skus tam napisat google odzadu :D
si robite prcu ze?
Nemo napísal:sobik33 napísal:Tetus napísal:na to som nemyslel noo a teraz co...
si robite prcu ze?
nie preco? tu sa riesia vazne veci
Ja som to napsial od zadu a Padol mi Windows
Kto ma nejaký napad?... skusit napisat Windows od zadu??
to akoze od nudy si zrusite notas. no pekne uchylne
Tetus napísal:Ja som to napsial od zadu a Padol mi Windows
tak ja uz ti neviem poradit si to cele pokazil nemal si zadavat to google pokial viem som ta varoval!!! kurnik preco si to spravil??? radsej nechci aby sme sa do teba obuvali
to hadam nie sparvil som chybu uznavam
Strana 1 z 2 • 1, 2
Povolenie tohoto fóra: