DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

otazky a odpovede abo matika a logika.

+5
Nemo
Gilmak
shark999
gorgo
Londyn
9 posters

Goto down

otazky a odpovede abo matika a logika. Empty otazky a odpovede abo matika a logika.

Odoslať  Londyn Po august 25, 2008 6:48 am

tak zacnime:
ako dlho sa nam vlecie kat? 3 polia ako dlho cvala rimsky konik? 14
kedy som dostal HS? 13:40 kedy dorazi utok? druhy den rano o 3:40 = rozdiel 14 hodin
ziadam setkych, dajte co najviac, mam strach.
zaokruhlime to(12)...konik ide 3x rychlejsie ako kat. mam pravdu? snad...
ako je mozne, ze vas fakol KONOM? netusim...
a) neboli ste na ucte viac ako 50 hodin a nemate sajnu co na vas ide...(mali by ste cervenu a gilmak by vas uz pravdepodobne kickol Very Happy)
b) ste mali na.... v gatiach a nedrzali ste sa hesla 2x meraj a 1x rez...
xapem setkych, kt su pod utokmi, ticho vam aj zavidim, len si treba davat trosku vacsi pozor na taketo veci.

P.S. prave som prisiel z prace, ak by som mal viac sil tak to napisem krajsie a mozno sa viac rozpisem, ale nemam sil.bru.

Londyn

Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008

Návrat hore Goto down

otazky a odpovede abo matika a logika. Empty Re: otazky a odpovede abo matika a logika.

Odoslať  gorgo Po august 25, 2008 10:55 am

No zvolat podpory koli jednemu konovi je jedna vec, ale nemat ani 100 pretov ktory by zabranili tomuto:
http://travilog.org.ua/sk/4268959/9b478c0ca9385df90c857461025f88a8
To je uz fakt sila. Suspect
gorgo
gorgo

Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

otazky a odpovede abo matika a logika. Empty Re: otazky a odpovede abo matika a logika.

Odoslať  shark999 Po august 25, 2008 11:17 am

NO NA TO LEN TOLKO....TIE KASINA BOLI ZBURANE NA POZIADANIE....TAKZE ZIADNA SILA Smile......P3TOO POTREBOVAL MIESTO V DEDINE A CEZ HLAVNU BUDOVU BURAT Z 20 NA 0.....3-4 DNI.....TOTO BOLO JEDNODUCHSIE RIESENIE.....
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Po august 25, 2008 1:45 pm

shark999 napísal:NO NA TO LEN TOLKO....TIE KASINA BOLI ZBURANE NA POZIADANIE....TAKZE ZIADNA SILA Smile......P3TOO POTREBOVAL MIESTO V DEDINE A CEZ HLAVNU BUDOVU BURAT Z 20 NA 0.....3-4 DNI.....TOTO BOLO JEDNODUCHSIE RIESENIE.....

aha takze stavi jenom kone nebo je idiot,zajimavy

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Po august 25, 2008 5:53 pm

Gilmak napísal:
shark999 napísal:NO NA TO LEN TOLKO....TIE KASINA BOLI ZBURANE NA POZIADANIE....TAKZE ZIADNA SILA Smile......P3TOO POTREBOVAL MIESTO V DEDINE A CEZ HLAVNU BUDOVU BURAT Z 20 NA 0.....3-4 DNI.....TOTO BOLO JEDNODUCHSIE RIESENIE.....

omyl, aj majster tesar sa uhne.. bojovny hrac sa casto rozbija... a tiez ak chce niekto vysoky lvl poli postavit, musi uvazovat prakticky...

gilmak noze davaj dalsi tip Wink
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Odoslať  Darckol Po august 25, 2008 8:21 pm

Diky ta tip viem co mam zburat Very Happy Ale akoze ked zburam napr stajne tak budem moct dalej rozsirovat obchodnu kancelariu?
Darckol
Darckol

Počet príspevkov : 53
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tetus Po august 25, 2008 8:35 pm

JJ mal by si ved ju uz mas postavenu tak nic sa na tom nezmeni...
Tetus
Tetus

Počet príspevkov : 150

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Po august 25, 2008 10:05 pm

Nemo napísal:
Gilmak napísal:

omyl, aj majster tesar sa uhne.. bojovny hrac sa casto rozbija... a tiez ak chce niekto vysoky lvl poli postavit, musi uvazovat prakticky...

nevim jian moznost tam neni,pokud si zboura kasarnu nema na vyber uz stavet pozemni jednotky,nebo je uz ma postaveny ale to mu je k nicemu az o ne prijde,a nebo treba veri v BOHA ze mu sesle pozemni jednotky z nebe.

Gilmak

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po august 25, 2008 10:59 pm

Nemusí veriť v BOHA, stačí ked mu pošle aliancia podporu. Very Happy

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Ut august 26, 2008 2:22 am

Gilmak napísal:
Nemo napísal:
Gilmak napísal:

nevim jian moznost tam neni,pokud si zboura kasarnu nema na vyber uz stavet pozemni jednotky,nebo je uz ma postaveny ale to mu je k nicemu az o ne prijde,a nebo treba veri v BOHA ze mu sesle pozemni jednotky z nebe.

ee hadaj dalej, aby to netrvalo vecne, nasepkam: velke kasarne Smile
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Ut august 26, 2008 9:03 am

A to mi chces povedat ze kasarne z 20. levelu da dole 50 katov??? Sa mi nechce verit.... Takze on teraz je 24 hodin na nete ked chce utocit? Lebo s jednotkami co sa robia vo velkych kasarnach (ciye nie v hlavnej dedine) je velka babracka, treba ti aspon 5 sypok v tej dedine a nonstop ju zasobovat obylim ak niekde posles taky normalnejsi utok... confused Je tu sice pekny moment prekvapenia pri prvom utoku, ked necakaju ze sa z vedlajsej dediny vyruti taka armada,( ak ovsem nema neako stupinde to prezdradzujuci nazov), ale ked konkurencia zisti co tam mas tak, tak ti ju pravdepodobne budu skusat prebrat a to sa bude tazko branit...
Podla mna si mal tie kasarne nechat, je este vela budov ktore sa daju zburat a miesto nich sa postavia sklady na polia, lebo koli tomu si to asi dal zburat... (aj ked pomaly ale aspon zopar vojakov by mal v hlavne na fake utoky) Ak nestavia ovsem 19. level, vtedy je uz tazko vyberat co zburat a co nie, ale kasarne by som asi nebural ani v takomto pripade.
gorgo
gorgo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Ut august 26, 2008 10:55 am

gorgo napísal:A to mi chces povedat ze kasarne z 20. levelu da dole 50 katov??? Sa mi nechce verit.... Takze on teraz je 24 hodin na nete ked chce utocit? Lebo s jednotkami co sa robia vo velkych kasarnach (ciye nie v hlavnej dedine) je velka babracka, treba ti aspon 5 sypok v tej dedine a nonstop ju zasobovat obylim ak niekde posles taky normalnejsi utok... confused Je tu sice pekny moment prekvapenia pri prvom utoku, ked necakaju ze sa z vedlajsej dediny vyruti taka armada,( ak ovsem nema neako stupinde to prezdradzujuci nazov), ale ked konkurencia zisti co tam mas tak, tak ti ju pravdepodobne budu skusat prebrat a to sa bude tazko branit...
Podla mna si mal tie kasarne nechat, je este vela budov ktore sa daju zburat a miesto nich sa postavia sklady na polia, lebo koli tomu si to asi dal zburat... (aj ked pomaly ale aspon zopar vojakov by mal v hlavne na fake utoky) Ak nestavia ovsem 19. level, vtedy je uz tazko vyberat co zburat a co nie, ale kasarne by som asi nebural ani v takomto pripade.

ak si si predtym vybil vojsko a mas pekelnu hodinovku v hlavnej, tak ti velke kasarne pridu vhod, a 5 sypok neni tak vela zas Smile
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Ut august 26, 2008 11:34 am

Ja viem, ale z tej hlavnej sa toho naposielas ako blazon potom. A 5 sypok je minimum. 10 je optimum. 12 je super. Cool
gorgo
gorgo

Návrat hore Goto down

Odoslať  p3tooo Ut august 26, 2008 11:39 am

Gilmak napísal:

hm, zaujimave citanie...vidim, ze chlapci z kps DE su zvyknuti na iny slovnik ako my z DT
nabuduce si to odpusti, a ked ma uz chces nazyvat vselijako inak, len menom nie..tak si aspon vopred zisti, ze co mam v plane a preco som to urobil...

p3tooo

Počet príspevkov : 12
Registration date : 10.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Londyn Ut august 26, 2008 11:50 am

skus zareagovat aj na prvy post tohto topicu...

Londyn

Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  p3tooo Ut august 26, 2008 12:13 pm

tak skusim...
je jasne, ze mas pravdu...reagoval som trochu unahlene, namiesto toho aby som porozmyslal Very Happy
takze priznavam si chybu Embarassed

p3tooo

Počet príspevkov : 12
Registration date : 10.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Ut august 26, 2008 3:22 pm

ja abych se priznal neim jak velka kasarna funguje ale dle pravidel se muze scitat i s normalni kasarnou a tim vlastne muzes stavet dve jednotky pozemni naraz,ale ty jsi jednu zboural a nechal si jen tu drazsi takze nechapu z jakeho duvodu jsi to udelal,kdyz uz si mam jednu z tech dvou nechat tak si necham kasarnu...jak rikam je to muj prvni server jeste jsem noob,nejsem ostrilenej jako ostatni.ale tohle nechapu.

Gilmak

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Št august 28, 2008 10:14 am

Velke kasarne sa nedaju postavit v hlavnej dedine, preto sa to robi tak ze sa postavia vo vedlajsej najlepsie blizko hlavnej aby si moho armadu davat na podporu do hlavnej kym ju nepostavis, ked jeu na niekoho posles, tak ju z hlavnej dediny stiahnes a musis tu dedinu nonstop zasobovat obylim z hlavnej takze je dobre ak mas v nej aspon 10 sypok, ze ked mas armadu so spotrebou 10k obylia na hodinu, tak sa aj vyspis. Cool
Takze je to komplikovany sposob, nakladny, ale zas mas rychlejsiu obnovu armady.
gorgo
gorgo

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 Pi august 29, 2008 6:31 am

1. neurazajte sa navzajom...nikda nevies kedy budes od toho "idiota" potrebovat pomoc.....
2. tak jak pisal gorgo...robit hlavnu armu vo vedlajsej dedine je narocnejsie....zalezi od stylu hry ci utocis casto alebo raz za cas to posles rozbit pre dobro inych....taktiez zalezi ci si zlatkar alebo ani netusis co zlatky su....pokial nezlatkujes a nie si ochotny to robit tak neodporucam robit hl. armu vo vedlajsej dedine.....utok na dialku tazko uzivis...raz snad ano ale tyzden v kuse nie.....ked zlatkujes pravidelne tak mas aspon tych 10h. pokoj.....samozrejme hovorim o armach 50k+....to je nevyhoda hl. arny vo vedlajsej dedine.....co sa tyka vyhody to ocenis ked sa seknes a prides o hl.armu....taktiez nemam na mysli armu 3k...ale 30k+.....kym to znova vybudujes v hl. dedine ....je koniec servra.....vtedy jednoznacne je mat hl.armu vo vedlajsej dedinke je vyhoda...
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Návrat hore

- Similar topics
» OTAZKY

Povolenie tohoto fóra: