hráči v DET
+3
Nemo
Bibiba
jojsi
7 posters
DET :: Forum DET :: Vase navrhy vedeniu
Strana 1 z 1
hráči v DET
Mal by som taký návrh na vedenie, možno už aj nad niečím podobným rozmýšlajú .....
Skončil nam jeden velky konflikt s alianciou. Myslim ze by nebolo zle porozmyslat ako sa ktory hraci snazili, ako sa zápajali do útokov,ako posielali podpory, ako reagovali na HS-ky a jednoducho ako boli aktívny....
Sme predsa DET výber hráčov (aj v profile je neaktivita sa netoleruje) a teraz keď je trošku voľnejšie nebolo by sa zle povenovať týmto veciam ....
Určite by sa dobrý aktívny hráči zo sestier potešili keby sa sem dostali , tak to aj bolo prezentované .......
do DET za odmenu.
Myslim že by niektorych hracov nebolo zle dat na aspon na nejaky cas do sestry, nech porozmyslaju ako by mohli ally viac pomahat.
Spomeniem ako priklad mojho suseda tetusa.... Kolko trval konflikt s alianciou ? A kolko poslal na nich utokov abo aspon fejkov? Ja som si nic nevšimol .... neviem ci sa bal odvety, abo ze pride o vojakov abo tam ma kamaratov , ale keby aspon na fore par krat nepisal ze chce utocit , a mohlo by sa nieco organizovat a je tu nuda ..... bla bla bla reci, reci, reci .
Ale zato pri farmeni je uz ina aktivita, kvoli farmam sa tu uz pohadal min. so styrmi spoluhracmi co ja viem ..... a ked zacal rosomak vsetku armu stale na otocku posielat na ciele v ALIANCII nebolo sa treba bat ze by jeho farmam pretiekli sklady, strazil mu ich kolega tetus
a posledna kvapka , kvoli comu som sa to tu rozhodol napisat bola .....ked som HS-kou pred par dnami organizoval k sebe podpory vseci susedia mi poposielali spustu podpor aj tý čo boli ďalej, bolo to fakt super (teda týyyy čo boli on-line) , okrem tetusa , aj ked viem že bol on-line, žiadna snaha nič ani obilie nenukol nič ..... to ma trošku sklamalo a myslim ze by sa to tu vobec nemalo stavat mali by sme byť dobry team.
Kludne ak ma niekto na mna nejakú kritiku, kludne to tu napiste rad sa zamyslim a pokusim zlepsit, prip. ak by bol niekto az tak moc so mnou nespokojny, nemam problem v tejto vyberovej aliancii uvolnit miesto niekomu, kto bude pre ally užitočnejši a ist do DETc......naozaj chcem aby tato ally slapala co najlepsie.
Tak len tolko z mojej strany viem ze na vstup do DETU cakaju viacery borci zo sestier, tak by mozno nebolo zle dat im sancu.
Skončil nam jeden velky konflikt s alianciou. Myslim ze by nebolo zle porozmyslat ako sa ktory hraci snazili, ako sa zápajali do útokov,ako posielali podpory, ako reagovali na HS-ky a jednoducho ako boli aktívny....
Sme predsa DET výber hráčov (aj v profile je neaktivita sa netoleruje) a teraz keď je trošku voľnejšie nebolo by sa zle povenovať týmto veciam ....
Určite by sa dobrý aktívny hráči zo sestier potešili keby sa sem dostali , tak to aj bolo prezentované .......
do DET za odmenu.
Myslim že by niektorych hracov nebolo zle dat na aspon na nejaky cas do sestry, nech porozmyslaju ako by mohli ally viac pomahat.
Spomeniem ako priklad mojho suseda tetusa.... Kolko trval konflikt s alianciou ? A kolko poslal na nich utokov abo aspon fejkov? Ja som si nic nevšimol .... neviem ci sa bal odvety, abo ze pride o vojakov abo tam ma kamaratov , ale keby aspon na fore par krat nepisal ze chce utocit , a mohlo by sa nieco organizovat a je tu nuda ..... bla bla bla reci, reci, reci .
Ale zato pri farmeni je uz ina aktivita, kvoli farmam sa tu uz pohadal min. so styrmi spoluhracmi co ja viem ..... a ked zacal rosomak vsetku armu stale na otocku posielat na ciele v ALIANCII nebolo sa treba bat ze by jeho farmam pretiekli sklady, strazil mu ich kolega tetus
a posledna kvapka , kvoli comu som sa to tu rozhodol napisat bola .....ked som HS-kou pred par dnami organizoval k sebe podpory vseci susedia mi poposielali spustu podpor aj tý čo boli ďalej, bolo to fakt super (teda týyyy čo boli on-line) , okrem tetusa , aj ked viem že bol on-line, žiadna snaha nič ani obilie nenukol nič ..... to ma trošku sklamalo a myslim ze by sa to tu vobec nemalo stavat mali by sme byť dobry team.
Kludne ak ma niekto na mna nejakú kritiku, kludne to tu napiste rad sa zamyslim a pokusim zlepsit, prip. ak by bol niekto az tak moc so mnou nespokojny, nemam problem v tejto vyberovej aliancii uvolnit miesto niekomu, kto bude pre ally užitočnejši a ist do DETc......naozaj chcem aby tato ally slapala co najlepsie.
Tak len tolko z mojej strany viem ze na vstup do DETU cakaju viacery borci zo sestier, tak by mozno nebolo zle dat im sancu.
jojsi- Počet príspevkov : 137
Alliancia : DET
Registration date : 09.08.2008
Re: hráči v DET
tak ja by som tu tolko kritiky narobil ze by ozaj aj 10 museli odist odtialto no nechcem robit rýchle uzavery, no viacerý alebo niektorý to hraju ako keby slo o prdel o nic mozno to tak je ale vzdy ked niekdo tu na to sere alebo neurobi ako ma , iný to musia tahat aj zanho co vycerpava a toto som uz pisal ja dam priklad napisem HS kde napisem poslat mensiu army poslete 50-100 /hrač preco/napisem väčšiu /hrac sosmi/ poslete 1000, napisem nenechavajte si utocnu army ani v hl. dedine ked ide utok nemusi byt fake a minimalne co som sledoval tak 6 hraci presne opacne. Pisal som neutocte jednotlivo treba organizovat pras naopak a mnoho dalsich veci neviem kolký by tu ostali keby sme mali byt tvrdý asi tak urcite som za aby sa zobraly sem dobrý hraci a slabsi preradili samo ze sa to moze zase vratit zavisi od aktivity
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008
no bibiba ma pravdu, chyby robia mnohi hraci...
k tetus - mal by sa vyjadrit on sam, preco farmil a podpory neposlal...
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
ved jasne chyby robia všetci ,ale keď chýba snaha , a priority sú niekde inde........niektorý by sa mali zabudit , v DET by sa nemalo spinkať .....
jojsi- Počet príspevkov : 137
Registration date : 09.08.2008
tady se nám konverzace nějak nerozvíjí
můj názor: myslím si, že by mohlo dojít k nějakému přerozdělování hráčů, popřípadě kontrolování – aby vedení vědělo, jak na tom ty jejich „ovečky“ jsou.. někteří z nás třeba mají zbrojnici/kovárnu na 15té či vyšší úrovni,.. ale přitom v nich žádné své jednotky nezlepšují, v hlavní dědince nepostaví ani druhou sýpku (toto třeba beru za samozřejmost) nebo nereagují na HS a vím o čem mluvím, zastupovala jsem už pár hráčů od nás..
jojsi má pravdu.. tento topic je velmi zajímavý a myslím, že by se zde mělo více konverzovat..
co se týče mě, tak nějaká kritika už byla na fórku vyslovena .. a chci jen říci, že to můžete klidně napsat mě osobně, nebo si postěžovat vedení, já - stejně jako jojsi nemám problém s tím, že bych uvolnila místo někomu, kdo by byl podle vás užitečnější..
můj názor: myslím si, že by mohlo dojít k nějakému přerozdělování hráčů, popřípadě kontrolování – aby vedení vědělo, jak na tom ty jejich „ovečky“ jsou.. někteří z nás třeba mají zbrojnici/kovárnu na 15té či vyšší úrovni,.. ale přitom v nich žádné své jednotky nezlepšují, v hlavní dědince nepostaví ani druhou sýpku (toto třeba beru za samozřejmost) nebo nereagují na HS a vím o čem mluvím, zastupovala jsem už pár hráčů od nás..
jojsi má pravdu.. tento topic je velmi zajímavý a myslím, že by se zde mělo více konverzovat..
jojsi napísal: Kludne ak ma niekto na mna nejakú kritiku, kludne to tu napiste rad sa zamyslim a pokusim zlepsit, prip. ak by bol niekto az tak moc so mnou nespokojny, nemam problem v tejto vyberovej aliancii uvolnit miesto niekomu, kto bude pre ally užitočnejši a ist do DETc......naozaj chcem aby tato ally slapala co najlepsie.
co se týče mě, tak nějaká kritika už byla na fórku vyslovena .. a chci jen říci, že to můžete klidně napsat mě osobně, nebo si postěžovat vedení, já - stejně jako jojsi nemám problém s tím, že bych uvolnila místo někomu, kdo by byl podle vás užitečnější..
melanche- Počet príspevkov : 101
Registration date : 27.04.2008
suhlasím s jojsim a aj s melanche treba niečo spravyť s hračmi čo sa moc nezapajaju v DET ja si myslim že to neni trest ale uvolnenie miesta aktývnejším hračom čo viac pomôžu v DET ako v nejakej sestre lebo pomôžu takto viac a tý čo su neni taký aktývny tak tý môžu pokračovať v sestre lebo DET by mala byť elita ja nemam problem tiež isť do hociktorej sesterskej ali mne je jedno kde budem budem to hrať stale rovnako
rosomak- Počet príspevkov : 124
ehm mne to len vyhovuje.
hraci DETc maju motivaciu sa snazit a hraci DET, ktory maju necakana povinnosti v RL - frajerka, skola, praca, choroba atd si mozu dat pohovo na nejaky cas u nas.
netreba robit z toho vedu. niekedy clovek nema cas hrat na 100%. napr. Tetus ma armu - lebo si ju vybudoval a tiez 30K utocnych bodov... takze tak
kazdy unaveny hrac je u nas vitany bezna kura 2 tyzdne - do vypoklonkovania spat do sluzby v DET.
Poplatky: sudrznost s DETc, snaha posielat podpory.
hraci DETc maju motivaciu sa snazit a hraci DET, ktory maju necakana povinnosti v RL - frajerka, skola, praca, choroba atd si mozu dat pohovo na nejaky cas u nas.
netreba robit z toho vedu. niekedy clovek nema cas hrat na 100%. napr. Tetus ma armu - lebo si ju vybudoval a tiez 30K utocnych bodov... takze tak
kazdy unaveny hrac je u nas vitany bezna kura 2 tyzdne - do vypoklonkovania spat do sluzby v DET.
Poplatky: sudrznost s DETc, snaha posielat podpory.
ja si myslím a v dobrom to tu napíšem
staré dobré limity z DTC
určiť obranné jednotky percentuálne z POPky tak isto útočné
určiť úroveň kovačskej, zbrojnice, valu-hradby a hlavne hrdinu
ak to nemá ten ktorý hráč poslať ho do sestry dozbrojiť dorozvíjať ak má
môže sa vratiť
je pre mňa česť že môžem byť v DET a nie je mi jedno kde som ale ak
nebudem splňať stanovené limity /ktoré podotýkam by sa mali meniť každý mesiac/
potom to musím prijať ako hráč
držte sa a nedajte sa
staré dobré limity z DTC
určiť obranné jednotky percentuálne z POPky tak isto útočné
určiť úroveň kovačskej, zbrojnice, valu-hradby a hlavne hrdinu
ak to nemá ten ktorý hráč poslať ho do sestry dozbrojiť dorozvíjať ak má
môže sa vratiť
je pre mňa česť že môžem byť v DET a nie je mi jedno kde som ale ak
nebudem splňať stanovené limity /ktoré podotýkam by sa mali meniť každý mesiac/
potom to musím prijať ako hráč
držte sa a nedajte sa
Robertus SPQR- Počet príspevkov : 54
Nemo napísal:no bibiba ma pravdu, chyby robia mnohi hraci...
Priznavam urobil som vela chýb a ohladom farmenia uz by to malo byt ok kto ma problem nech mi napise ocakavam ze to bude melanche
ale za to ze si neukladam linky z utokov to neznamna ze som ich nefarmil pred spojenim...a podpory ano neposielal som moc niekedy poslal brat...ale nehovorim ze stale viacere boli hlavne na cas okrem slaineho a iných co boli pod stalim tlakom u slaineho som ih nemal dolho neskor som ic stiahol neboli na nich ziande straty tak som potom posielal iba obilie...Asi tak kto ma este nieco proti mne nech napise occakavam ze budem zaspamovany
Tetus- Počet príspevkov : 150
Nemo:
Neviem co do toho tahas moje Off ano nieje najvecsie je male ale aj Evulo ho nema o nic vecsie ako ja a ma ovela vecsiu armadu ako ja..
Neviem co do toho tahas moje Off ano nieje najvecsie je male ale aj Evulo ho nema o nic vecsie ako ja a ma ovela vecsiu armadu ako ja..
Tetus napísal:Nemo:
to bola skor chvala, niekde si tie body nabrat musel
aha no potom diky
DET :: Forum DET :: Vase navrhy vedeniu
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: