Redneck
+2
rubenso
Redneck-new
6 posters
DET :: Spolocne forum :: PREBERANIE :: DEDINY
Strana 1 z 1
Redneck
Ahoj, přenechávám hráči Kanek tyto vesnice:
01_Joža (68|57)
02_Mates (73|60)
03_Micka (68|56)
04_Rybičky (81|63)
Důvod je ten, že bude mít dual account já přeberu vesničky a budeme mít společný účet.
PS: Proto si nevšímejte krátkodobích aliancích, ve kterých je jenom Redneck
01_Joža (68|57)
02_Mates (73|60)
03_Micka (68|56)
04_Rybičky (81|63)
Důvod je ten, že bude mít dual account já přeberu vesničky a budeme mít společný účet.
PS: Proto si nevšímejte krátkodobích aliancích, ve kterých je jenom Redneck
Redneck-new- Počet príspevkov : 1
Registration date : 18.08.2008
Re: Redneck
mozem ta teda farmit
rubenso- Počet príspevkov : 64
Alliancia : det-mat
Registration date : 22.07.2008
"přenechávám hráči Kanek tyto vesnice"
znamena, ze vsetko pojde Kanekovi vratane surovin! (Kanek, oprav ma, ak by som sa nahodou mylil) Preco si hned taky nenazrany?!
Franz Karmasin- Počet príspevkov : 11
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 29.06.2008
ale myslim tie dediny ktore neprebera
rubenso- Počet príspevkov : 64
Alliancia : det-mat
Registration date : 22.07.2008
Můžete si Rednecka farmit .... ale vesnice přeberu já. A nechápu proč tu všichni na mě naráží ... ostatním někdo přenechá i víc vesnic, a vůbec nic neříkáte, ale kvůli tomu, že jsem od začátku aliance k vám nepatřil, tak proto mě chcete pořád buzerovat? Že sem vůbec někdy píšu ...
Kanek- Počet príspevkov : 41
Registration date : 22.03.2008
Kanek napísal:Můžete si Rednecka farmit .... ale vesnice přeberu já. A nechápu proč tu všichni na mě naráží ... ostatním někdo přenechá i víc vesnic, a vůbec nic neříkáte, ale kvůli tomu, že jsem od začátku aliance k vám nepatřil, tak proto mě chcete pořád buzerovat? Že sem vůbec někdy píšu ...
je to v pohode, nic si nerob, len tu mame zial par nervakov ale nastastie je ich malo
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
Z toho si nic nedělej, když půjde o přebírání vesnic nebo o surky, tak to vždycky takhle dopadne.. Já bych ti mohla povyprávět..Kanek napísal:Můžete si Rednecka farmit .... ale vesnice přeberu já. A nechápu proč tu všichni na mě naráží ...
nesouhlasím to se tu potom strhne doslova bojKanek napísal:ostatním někdo přenechá i víc vesnic, a vůbec nic neříkáte...
melanche- Počet príspevkov : 101
Alliancia : DET
Registration date : 27.04.2008
DET :: Spolocne forum :: PREBERANIE :: DEDINY
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: