DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ALIANCIA

+9
Nemo
Torchion
defragment
Tom_SK
Johnny Bravo
Bibiba
Franz Karmasin
shark999
Erien
13 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

ALIANCIA - Stránka 2 Empty Re: ALIANCIA

Odoslať  Johnny Bravo Ut september 02, 2008 10:42 am

rubenso napísal:
Nemo napísal:

ako fakt nechapem, preco M&T vraj nema na forach travilogy o utokoch a obranach... ako mame vediet my, ze co robite vy v M&T?

doplnim defragmenta mne sa zda ze otazky a staznosti mate furt iba vyy.a po druhe mi nevidime vase linky a ani linky dalsich sestier tak preco ich mate vydet vy Question Evil or Very Mad

Ešte jeden príspevok od hráča mimo M&T a mažem to...na svojom fóre sa môžme stažovať na čo len chceme...ale mne tu nikto nebude hovoriť že moja ali je čudná Wink...Keby sa tu dokazalo rozoberať niečo iné...márna snaha...

Už je to otrepané...M&T je taká, hentaká, toto robí zle, tamto robí zle, stažuje sa, nedáva sem reporty...ty vole unavuje ma to...fakt zaradom mažem tie drblé rečičky a hotovo...oznamujem Vám to oki? Aby sa mi nikto nesťažoval...

Johnny Bravo

Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Ut september 02, 2008 12:36 pm

EDIT: waw tak v ramci spravedlnosti uznavam,ze uz som stratil prehlad ovlaknach johnny kludne maz Wink ja som uz nevedel kam vsade sa pise.. a teda reagujem. Sad moja chyba moja prevelka chyba Embarassed Sad Shocked

takze ostatnym sry...

Naposledy upravil Nemo dňa Ut september 02, 2008 1:49 pm, celkom upravené 3 krát.
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

ALIANCIA - Stránka 2 Empty Špeh

Odoslať  Erien Ne september 07, 2008 3:24 am

Už dvaja hráči z našej aliancie boli vyhodení z dôvodu, že mali zástup hráčov inej ali, v tomto prípade ALIANCIE.
Jedná sa o hráčov juri5 a hráča jjj. Mňa by zaujímalo, ako sa to dá zistiť, že hráč má zástup z inej ali. Vlastne ako sa to dá zistiť, koho vôbec má hráč za zástup. A ak sa to dá zistiť, poprosila by som o dôkazy, že to tak bolo. Verím, ža ak to niekto zistil, tak tie dôkazy má tiež, nie je problém ich predložiť. Ak sa tie dôkazy akože nedajú predložiť, tak to budem pokladať za obyčajné dohady a justičný omyl. Ale ako viem, tak vyjadrenie od jjj si nik nežiadal. Ďakujem

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo Ne september 07, 2008 3:28 am

Nemo napísal:EDIT: waw tak v ramci spravedlnosti uznavam,ze uz som stratil prehlad ovlaknach johnny kludne maz Wink ja som uz nevedel kam vsade sa pise.. a teda reagujem. Sad moja chyba moja prevelka chyba Embarassed Sad Shocked

takze ostatnym sry...

Pohodááá Very Happy tabáček Smile

Johnny Bravo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Ne september 07, 2008 3:33 am

Erien napísal:Už dvaja hráči z našej aliancie boli vyhodení z dôvodu, že mali zástup hráčov inej ali, v tomto prípade ALIANCIE.
Jedná sa o hráčov juri5 a hráča jjj. Mňa by zaujímalo, ako sa to dá zistiť, že hráč má zástup z inej ali. Vlastne ako sa to dá zistiť, koho vôbec má hráč za zástup. A ak sa to dá zistiť, poprosila by som o dôkazy, že to tak bolo. Verím, ža ak to niekto zistil, tak tie dôkazy má tiež, nie je problém ich predložiť. Ak sa tie dôkazy akože nedajú predložiť, tak to budem pokladať za obyčajné dohady a justičný omyl. Ale ako viem, tak vyjadrenie od jjj si nik nežiadal. Ďakujem

Tak aby som nezabudla, bola by som rada, keby sa tu aspoň spomenulo to meno zástupcu z inej ali.
Meno zástupcu z našej ali viem.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Ne september 07, 2008 3:46 am

[quote="Erien"]
Erien napísal:Už dvaja hráči z našej aliancie boli vyhodení z dôvodu, že mali zástup hráčov inej ali, v tomto prípade ALIANCIE.

je hodne zpusobu jak to zjistit,ale nebudu je tu jmenovat...

a jde o to ze hrac juri mel i v profilu napsany ze je to neci hodne dobrej kamos od aliance,,,a hrace jjj nevim jak zjistili ale stejne to byl hrac k nicemu nezlob se na me ale hrac s pozici 300/-300 je nepouzitelnej na nic...podpory ti neposle protoze to nestihne a utok nam muze bejt u prdele protoze kvuli takovemu hraci se musi general starat aby on dosel vcas...

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Ne september 07, 2008 3:56 am

No asi sa tu dôkazov nedočkám. Ale počkám si, možno hej. A Gilmak, tvoja úvaha o hráčovi jjj je dosť mylná. Je to skúsený hráč, ktorého vyštvala do toho sektoru v ktorom je, práve ALIANCIA. No a jeho nevraživosť voči ALIANCII bola zjavná. A bol to skúsený hráč aj v tom, že sa vedel útokom ali brániť sám. A ak vás nepresvedčím, že to bol skúsený hráč, tak na sk1 bol v ali, ktorá zvíťazila v stavbe divu sveta. Toto všetko sa dá podložiť. Stačí sa pozreť do archívov. Ale tu sa také niečo asi nepreferuje.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Ne september 07, 2008 11:25 pm

Ako som predpokladala. Dôkazov sa nedočkám. Hmmm, som zvedavá, kto bude ďaľší na rade. Wink

Erien

Návrat hore Goto down

ALIANCIA - Stránka 2 Empty ???

Odoslať  BigT Ut september 09, 2008 12:06 am

Takze citam to zhora, zdola - odpredu odzadu ale aj tak nechapem. Mozno som vstupil do vyssich kruhov k druhom Homo Inteligentis a ja obycajny Homo Hovno by som asi ani nemal reagovat, ze?
Ale nie teraz vazne - podla mna je najvecsi problem to , ze 90% hracov z ali MaT sa na forum ani nepozrie, cize je to tu stale o tych istych ludoch a ziadne ozivenie , ziadne ine nazory. Preto apelujem na vedenie - co keby ste skusili zopar povinnych hlasovani , zopar vynutenych prispevkov od inych hracov ali (vratane mna) ? Mozno by sa konecne veci rozhybali...

"Kto druhemu jamu kope, tak sa z lesa ozyva."

BigT

Počet príspevkov : 30

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo So september 27, 2008 1:04 pm

Vigora vyjadriš sa k téme po akej dlhej dobe, mimo témy úplne a ešte i kydáš na niekoho?...tak to nie Wink

Eri píš ďalej pííííííš Smile

Johnny Bravo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Vigora100g So september 27, 2008 1:20 pm

pekne od teba ze si ma zmazal

mimochodom nekydal som na nikoho konkretne ale som to napisal vseobecne. kto sa v tom najde tak tomu to patri.

Vigora100g

Počet príspevkov : 5
Registration date : 02.07.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: