ALIANCIA
+9
Nemo
Torchion
defragment
Tom_SK
Johnny Bravo
Bibiba
Franz Karmasin
shark999
Erien
13 posters
DET :: Forum DET-M&T :: Spravy vedenia
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
ALIANCIA
nakoľko je tu šum, že ali ALIANCIA sa na nás chystá, tak som si to chcela ujasniť v ali DET. Článok dávam aj sem, možno si ho prečítajú tu skôr.:
Ja mám jeden podstatný dotaz na vedenie DET. Ako je to s ALIANCIOU? Chcem vedieť, či prebiehajú nejaké rokovania, alebo sa chystáte vyhlásiť im vojnu? Bo reči tipu ALIANCIA sa na nás chystá mne nestačia. Ja nechcem info čo sa tu šušká, ja chcem fakty. A to su oficiálne rokovani diplomatov a podľa toho sa potom zariadime. Ale to, že sa navzájom posielajú fake a sem tam sa niekto pokúša o krádnutie surovín mne nestačí na to, aby sa tu všetky frakcie len dohadovali, či sa ALIANCIA na nás chystá, alebo nie. Poprosím o odpoveď a poprosila by som aj o to, ak prebiehali diplomatické rokovania, tak ako dopadli. A ak neprebiehali, tak chcem vedieť, ako chce spoločenstvo pokračovať. Myslím rokovania, alebo len zbojníčenie. Ak sa jedná o zbojníčenie, malo by sa o tom rokovať, nakoľko v popise ali KPSDe bolo voľakedy napísané, že útočiť na silnejšieho hráča sa má rokovať v ali. No a to je podľa mojho názoru nechať ho útočiť veľká nezodpovednosť, lebo tým ohrozuje aj ostatné aliancie. A ja som nikde nevidela hlasovanie, či vlastne chceme s ALIANCIOU takéto boje, nebodaj vojnu. Sorry, že som sa rozpísala, ale myslím, že to bude zaujímať aj ostatných v spoločenstve.
Ďakujem vedeniu ali DET, že sa mi k tomu vyjadrí.
Ja mám jeden podstatný dotaz na vedenie DET. Ako je to s ALIANCIOU? Chcem vedieť, či prebiehajú nejaké rokovania, alebo sa chystáte vyhlásiť im vojnu? Bo reči tipu ALIANCIA sa na nás chystá mne nestačia. Ja nechcem info čo sa tu šušká, ja chcem fakty. A to su oficiálne rokovani diplomatov a podľa toho sa potom zariadime. Ale to, že sa navzájom posielajú fake a sem tam sa niekto pokúša o krádnutie surovín mne nestačí na to, aby sa tu všetky frakcie len dohadovali, či sa ALIANCIA na nás chystá, alebo nie. Poprosím o odpoveď a poprosila by som aj o to, ak prebiehali diplomatické rokovania, tak ako dopadli. A ak neprebiehali, tak chcem vedieť, ako chce spoločenstvo pokračovať. Myslím rokovania, alebo len zbojníčenie. Ak sa jedná o zbojníčenie, malo by sa o tom rokovať, nakoľko v popise ali KPSDe bolo voľakedy napísané, že útočiť na silnejšieho hráča sa má rokovať v ali. No a to je podľa mojho názoru nechať ho útočiť veľká nezodpovednosť, lebo tým ohrozuje aj ostatné aliancie. A ja som nikde nevidela hlasovanie, či vlastne chceme s ALIANCIOU takéto boje, nebodaj vojnu. Sorry, že som sa rozpísala, ale myslím, že to bude zaujímať aj ostatných v spoločenstve.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
Re: ALIANCIA
Erien napísal:....Ďakujem vedeniu ali DET, že sa mi k tomu vyjadrí.
Tak to som aj ja zvedavy ....alebo sa budu vyhrážat ako naposledy...drž hubu inak ta sfarmime...
Anonymný- Anonymný
No a bola by som rada, keby naše vedenie voči tomu zaujalo stanovisko. Ja navrhujem za našu ali rokovania. Ja chcem jasne vedieť na čom sme, nemám rada dohady. Podľa rokovaní sa zariadime. To je môj návrh. Očakávam vaše.
TRAVIAN.....VOJENSKO-BUDOVATELSKA STRATEGICKA HRA......JEDZE JE AJ VOJENSKA...TO ZNAMENA ZE SA TAM AJ BOJUJE....UTOKY NA ALIANCIU A OD ALIANCIE BERTE AKO PRIRODZENU SUCAST HRY....NIC VYNIMOCNE...IDE TU HLAVNE O TO ZABAVIT SA...TAK PRAJEM PRIJEMNU ZABAVU.....POKIAL SA VAM UTOKY NA ALEBO OD ALIANCIE NEPACIA PREJDITE Z TRAVIANU NA FARMAVIAN, POPRIPADE CHARITAVIAN...TAM SA NEUTOCI
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Prosím? Toto mám brať ako odpoveď vedenia ali DET, alebo je to len súkromný názor sharka? Ja som z tejto odpovede šokovaná.
shark999 napísal:TRAVIAN.....VOJENSKO-BUDOVATELSKA STRATEGICKA HRA......JEDZE JE AJ VOJENSKA...TO ZNAMENA ZE SA TAM AJ BOJUJE....UTOKY NA ALIANCIU A OD ALIANCIE BERTE AKO PRIRODZENU SUCAST HRY....NIC VYNIMOCNE...IDE TU HLAVNE O TO ZABAVIT SA...TAK PRAJEM PRIJEMNU ZABAVU.....POKIAL SA VAM UTOKY NA ALEBO OD ALIANCIE NEPACIA PREJDITE Z TRAVIANU NA FARMAVIAN, POPRIPADE CHARITAVIAN...TAM SA NEUTOCI
shark, to si dufam nemyslel vazne, alebo ano?!
Franz Karmasin- Počet príspevkov : 11
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 29.06.2008
shark999 napísal:TRAVIAN.....VOJENSKO-BUDOVATELSKA STRATEGICKA HRA......JEDZE JE AJ VOJENSKA...TO ZNAMENA ZE SA TAM AJ BOJUJE....UTOKY NA ALIANCIU A OD ALIANCIE BERTE AKO PRIRODZENU SUCAST HRY....NIC VYNIMOCNE...IDE TU HLAVNE O TO ZABAVIT SA...TAK PRAJEM PRIJEMNU ZABAVU.....POKIAL SA VAM UTOKY NA ALEBO OD ALIANCIE NEPACIA PREJDITE Z TRAVIANU NA FARMAVIAN, POPRIPADE CHARITAVIAN...TAM SA NEUTOCI
mam pocit že si z nas robís pič.... ok,tak si robme all ...
Anonymný- Anonymný
[quote="Erien "] nakoľko je tu šum, že ali ALIANCIA sa na nás chystá, tak som si to chcela ujasniť v ali DET. Článok dávam aj sem, možno si ho prečítajú tu skôr.:
TAK je tažko na toto odpovedat ako slová ja chcem fakty, zbojnícenie a podobne ked už spomínaš o utocení silnejsieho aj v DE sa tým myslelo ak jednotlivec utoci tu utocime vsetci a že citujem: , lebo tým ohrozuje aj ostatné aliancie tak to by som chcel pochopit ,kto? ohrozuje ake aliancie? O com tu vsetkom vlastne pises a neboj mne to myslí no nechce sa my verit tomu co citam ja neviem o alianciach iných ako pr. KPS aj to len priklad neverim že myslis MT ako alianciu je tu vidim DET a jej sestry nič ine a tpo popvažujem len za jednu ali a mysliš zle ostatne spoločenstva teda sestry zaujimaju ine veci napr. ako sa ubranit pripadne ako ustedrit aliancii uder ako to spravime dalej, nie ci chceme vojnu s ALIANCIA proste si si pomylila server alebo ine akože MT nechce vojnu hura ideme do kde vlastne? Vojna bude teraz alebo o 2 mesiace a ci s ALIANCIA alebo iným tažko povedt ale bude
TAK je tažko na toto odpovedat ako slová ja chcem fakty, zbojnícenie a podobne ked už spomínaš o utocení silnejsieho aj v DE sa tým myslelo ak jednotlivec utoci tu utocime vsetci a že citujem: , lebo tým ohrozuje aj ostatné aliancie tak to by som chcel pochopit ,kto? ohrozuje ake aliancie? O com tu vsetkom vlastne pises a neboj mne to myslí no nechce sa my verit tomu co citam ja neviem o alianciach iných ako pr. KPS aj to len priklad neverim že myslis MT ako alianciu je tu vidim DET a jej sestry nič ine a tpo popvažujem len za jednu ali a mysliš zle ostatne spoločenstva teda sestry zaujimaju ine veci napr. ako sa ubranit pripadne ako ustedrit aliancii uder ako to spravime dalej, nie ci chceme vojnu s ALIANCIA proste si si pomylila server alebo ine akože MT nechce vojnu hura ideme do kde vlastne? Vojna bude teraz alebo o 2 mesiace a ci s ALIANCIA alebo iným tažko povedt ale bude
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008
Erien napísal: nakoľko je tu šum, že ali ALIANCIA sa na nás chystá, tak som si to chcela ujasniť v ali DET. Článok dávam aj sem, možno si ho prečítajú tu skôr.:
TAK je tažko na toto odpovedat ako slová ja chcem fakty, zbojnícenie a podobne ked už spomínaš o utocení silnejsieho aj v DE sa tým myslelo ak jednotlivec utoci tu utocime vsetci a že citujem: , lebo tým ohrozuje aj ostatné aliancie tak to by som chcel pochopit ,kto? ohrozuje ake aliancie? O com tu vsetkom vlastne pises a neboj mne to myslí no nechce sa my verit tomu co citam ja neviem o alianciach iných ako pr. KPS aj to len priklad neverim že myslis MT ako alianciu je tu vidim DET a jej sestry nič ine a tpo popvažujem len za jednu ali a mysliš zle ostatne spoločenstva teda sestry zaujimaju ine veci napr. ako sa ubranit pripadne ako ustedrit aliancii uder ako to spravime dalej, nie ci chceme vojnu s ALIANCIA proste si si pomylila server alebo ine akože MT nechce vojnu hura ideme do kde vlastne? Vojna bude teraz alebo o 2 mesiace a ci s ALIANCIA alebo iným tažko povedt ale bude .
Trocha tu tomu nechápem...no už nemám slov...Čo som sa dopočul o jednaniach...a odmietnutí...heh...mám dosť no...
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Registration date : 16.06.2008
Ja už ano Zhrniem: Je jedna ali DET a nakoľko nás je veľa tak sú ďaľší hráči ali DET v iných sekciách(sestrách). Takže tak. Len neviem potom prečo majú tie iné sekcie aj vedenie? No už budem ticho. No a k tým bojom? Vojna nebude, budú iba lupy. Kto chce nech lúpi, kto bude potrebovať pomoc proti lúpežníkom, tak máme posielať.
A možem si já tých lúpežníkov, čo budú mať zálusk na môj tovar, ukecať?
Už mlčím. Radšej budem už ticho.
A možem si já tých lúpežníkov, čo budú mať zálusk na môj tovar, ukecať?
Už mlčím. Radšej budem už ticho.
už len maličkost Erien aj v reale je viac veducich na jednej prevadzke od majstra až po riaditela a vsetci maju spolocný zaujem chod firmy a navzajom spolupracuju ale najväčšie slovo ma riaditel a hned odpoviem aj na otazku preco my v DET mame byt tý riaditelia? lebo sme asi dokazali viac ako vy už len dat dokoopy tak silnú ali ale aj ine veci možme sa vymenit ked si lepsia poviem to tak ani nemam cas tu chodit denne a vypisovat si tu a som na nete stale ale mam tolko starosti s chodom aliancie že na pokeci o takýchto veci neostava cas, nechcem vytahovat ale asi ste zabudly že bez nasej pomoci by ste cela ali MT bojiovali doteraz proti sosmimu a bornagarovi a nikoho nenapadlo vtedy hlasovat ci ideme vam pomoct alebo nie proste sme isli a nekritizovali preco ste nanho utocili a nepýtali ste sa atd. no vy ked DET bojuje tak sa citite ukrivdený že sa nehlasovalo vas sa nikdo nepýtal atd mne je zle a ked sa pozrem tak stale tie iste mena Erien ,mordor, bravo atd tak svoju energiu využite v prospech ali nie na rozvracanie, ani nemusiš odpovedat nemam cas si tu vypisovat len sa zamyslite ,alebo si piste vsak ked nemate co robit tak aspon pisete a cudujete sa ked vam shark napise somarinu lebo na vase blbosti sa neda niekedy slusne odpovedat tak skuste naplanovat spolocný utok tam dajte energiu s pozdravom
Vždy keď sa na niečo pýtam som obvinená z rozvracania aliancie. Len som chcela vedieť ako to vlastne je, lebo mi na túto otazku, čo som položila nevedel nik odpovedať. Ja nemám rada iba dohady, aj chcem mať vo všetkom jasno a preto som sa spýtala priamo a bez okolkov. Už mi je to jasné, ďakujem za vysvetlenie.
Teraz si to dosral dosť...tak ja ukľudnujem hráčov z mojej ali...že treba stáť za vami...V príspevkoch jasne stojim za tebou a DET...a ty tak?...že ja rozvraciam ali???...keby som chcel rozvratit ali...už to dávno spravím...moje meno (nick) prosím nehadž do jedného vreca;)...
Sľúbila som ti J.B., že už nebudem reagovať, ale musím tu vysvetliť jednu vec. Ak sa vám zdá, že rozvraciam ali DET, tak vás môžem ubezpečiť, že nerozvraciam a ani hráči našej frakcie. Neviem ako ste na to prišli. Ja som položila otázku, na ktorú som čakala odpoveď, nakoľko mi to nebolo jasné. Teraz už je. To je z mojej strany všetko.
[quote=Johnny Bravo""][Teraz si to dosral dosť...tak ja ukľudnujem hráčov z mojej ali...že treba stáť za vami...V príspevkoch jasne stojim za tebou a DET...a ty tak?...že ja rozvraciam ali???...keby som chcel rozvratit ali...už to dávno spravím...moje meno (nick) prosím nehadž do jedného vreca;).../quote]
ano J.Bravo prepac teraz to spätne citam tvoj nick tam mal byt sice ale myslene že vy traja tu najviac pisete a neskor tam som napisal rozvracanie to rozvracanie tam nemalo byt, berem spät , proste som chcel aby ste energiu co tu davate ste davali do pisania svojim hracom typu ked ma nasa hlavna sestra problemy s niekým je to aj nas problem takže čo a ako by sme eliminovali nepriatela nie tie slova čo odzneli nepýtali ,vnutri vznikaju nepokoje pojdu k iným a my nechceme atd atd vzniklo to utokom nasho 1 hraca na ich jedneho no ony sa cela ali potom nanho vrhli tak sme sa my cela ali vrhli na nich branime si každeho čo je naš lebo tak to ma byt no a to vam garantujem že nie je len moj nazor vsak aj vidite co pisu v inych sestrach jedine kdo takto reaguje su jedine od Vas tie prispevky potom sa necudujte ze od nas výde hnev a utocne vety prip. len odvrknutie, ked sme pri tom stale prave MT robila to co nik iný nerobil ked sme niekoho farmili usiel k vam na spolocnou army sa podielali vsetci len od vas nik ,nasli sme u vas spiona a vieme ze nebol jedinný a co sa s nim stalo? prepustili ste ho aj v reale sa strielalo za zradu vo vojne aj tu sa hrame na vojnu takže jednoducho nemalo z neho ostat nič, tieto veci ostavaju daju sa odpustit no tazko na ne zabudnut a venoval som tomuto pisaniu tolko casu že už mohla padnut dedina od nepriatela tak sa idem venovat tomu a už skuste aj vy tam smerovat tu energiu vela štastia
ano J.Bravo prepac teraz to spätne citam tvoj nick tam mal byt sice ale myslene že vy traja tu najviac pisete a neskor tam som napisal rozvracanie to rozvracanie tam nemalo byt, berem spät , proste som chcel aby ste energiu co tu davate ste davali do pisania svojim hracom typu ked ma nasa hlavna sestra problemy s niekým je to aj nas problem takže čo a ako by sme eliminovali nepriatela nie tie slova čo odzneli nepýtali ,vnutri vznikaju nepokoje pojdu k iným a my nechceme atd atd vzniklo to utokom nasho 1 hraca na ich jedneho no ony sa cela ali potom nanho vrhli tak sme sa my cela ali vrhli na nich branime si každeho čo je naš lebo tak to ma byt no a to vam garantujem že nie je len moj nazor vsak aj vidite co pisu v inych sestrach jedine kdo takto reaguje su jedine od Vas tie prispevky potom sa necudujte ze od nas výde hnev a utocne vety prip. len odvrknutie, ked sme pri tom stale prave MT robila to co nik iný nerobil ked sme niekoho farmili usiel k vam na spolocnou army sa podielali vsetci len od vas nik ,nasli sme u vas spiona a vieme ze nebol jedinný a co sa s nim stalo? prepustili ste ho aj v reale sa strielalo za zradu vo vojne aj tu sa hrame na vojnu takže jednoducho nemalo z neho ostat nič, tieto veci ostavaju daju sa odpustit no tazko na ne zabudnut a venoval som tomuto pisaniu tolko casu že už mohla padnut dedina od nepriatela tak sa idem venovat tomu a už skuste aj vy tam smerovat tu energiu vela štastia
Bibiba toho zradcu aj začali farmiť teda niektoré dediny , len ako utiekol do 4LIANCI4 nejak sme na to ostali dva , nuž aspon sa ujde viac suriek , je naplanované preberanie niektorých dedín , ale ak budu všetci len vyplakávať že nemajú koho farmiť tak sa to takto nedá , majú tu farmu a nič sa nedeje ...
Tom_SK- Počet príspevkov : 28
Bibiba napísal:[quote=Johnny Bravo""][Teraz si to dosral dosť...tak ja ukľudnujem hráčov z mojej ali...že treba stáť za vami...V príspevkoch jasne stojim za tebou a DET...a ty tak?...že ja rozvraciam ali???...keby som chcel rozvratit ali...už to dávno spravím...moje meno (nick) prosím nehadž do jedného vreca;).../quote]
chytim sa jedneho slova co si tu napisal: "nepokoje"
tie vznikaju z roznych dovodov, napriklad ked sa deje nieco s cim ludia nesuhlasia.. alebo ked su ti ludia poslabsie informovani... alebo.. alebo..
chcem povedat ze v m&t nepokoje nehrozia, ale realny stav je taky ako keby nepokoje aj mohli prist... mne tu fakt chyba informovanost... totiz nemam sajnu ako prebiehaju utoky na alianciu v inych ally, lebo kazdy si to pise do svojej sekcie fora kam ostatni nemaju pristup... a to je zial na skodu veci... takze ja neviem ci sa na alianciu utoci vo velkom, alebo len mierne, alebo uz len cisto symbolicky...
a tiez chcem podotknut ze viacero hracov nechape boje medzi alianciou a det (myslim celym spolocenstvom) rozputalo sa tu nieco, co podla mna nema takticky, vojensky ani diplomaticky vyznam... vybiju sa vojackovia a mier pride tak ci tak...
defragment- Počet príspevkov : 92
defragment napísal:Bibiba napísal:[quote=Johnny Bravo""][Teraz si to dosral dosť...tak ja ukľudnujem hráčov z mojej ali...že treba stáť za vami...V príspevkoch jasne stojim za tebou a DET...a ty tak?...že ja rozvraciam ali???...keby som chcel rozvratit ali...už to dávno spravím...moje meno (nick) prosím nehadž do jedného vreca;).../quote]
tie vznikaju z roznych dovodov, napriklad ked sa deje nieco s cim ludia nesuhlasia.. alebo ked su ti ludia poslabsie informovani... alebo.. alebo..
chcem povedat ze v m&t nepokoje nehrozia, ale realny stav je taky ako keby nepokoje aj mohli prist... mne tu fakt chyba informovanost... totiz nemam sajnu ako prebiehaju utoky na alianciu v inych ally, lebo kazdy si to pise do svojej sekcie fora kam ostatni nemaju pristup... a to je zial na skodu veci... takze ja neviem ci sa na alianciu utoci vo velkom, alebo len mierne, alebo uz len cisto symbolicky...
a tiez chcem podotknut ze viacero hracov nechape boje medzi alianciou a det (myslim celym spolocenstvom) rozputalo sa tu nieco, co podla mna nema takticky, vojensky ani diplomaticky vyznam... vybiju sa vojackovia a mier pride tak ci tak...
Už som raz písal Kiya na hrad ! no teraz defragment na hrad k nej!!!
defragment napísal:
konecne rozumna rec suhlasim s tymto aj ja....
Anonymný- Anonymný
Mam stale silnejsi pocit, ze sa v tomto nasom spolocenstve presadzuje iba jedno pravidlo : DRZ HUBU A KROK a o ine sa nestaraj !!! Toto co tu riesime su dost zavazne otazky a mali by sme si ujasnit ako v nich jednotne postupovat. A ked tu citam tie nic nehovoriace prispevky niektorych poprednych hracov tohto spolocenstva, mam v tom troska zmätok. Bez vzajomneho informovania sa o dalsich krokoch, to bude dost blbe ...
Torchion- Počet príspevkov : 3
Registration date : 02.07.2008
Torchion napísal:Mam stale silnejsi pocit, ze sa v tomto nasom spolocenstve presadzuje iba jedno pravidlo : DRZ HUBU A KROK a o ine sa nestaraj !!! Toto co tu riesime su dost zavazne otazky a mali by sme si ujasnit ako v nich jednotne postupovat. A ked tu citam tie nic nehovoriace prispevky niektorych poprednych hracov tohto spolocenstva, mam v tom troska zmätok. Bez vzajomneho informovania sa o dalsich krokoch, to bude dost blbe ...
presne ako vravis: Bez vzajomneho informovania.... ako fakt nechapem, preco M&T vraj nema na forach travilogy o utokoch a obranach... ako mame vediet my, ze co robite vy v M&T? M&T sa stale (poviem na rovinu) drzo dozaduje odpovedi na otazky, ktore zneju len a len stale a stale z M&T a stale a stale ta ista skupina ludi.. a zaroven stale a stale ta ista skupina ludi nevie zdovodnit, preco v M&T na forach vraj vobec neriesa utoky, obrany a teda hlavne spominane travilogy. ako sorry, ale ako ally vystupujete dooost divne. stale ziadate, ale kolko veci robite vy? a ako sme o tom my ostatni informovani?! hlavne ze milostpanstvo (par stale tych istych clenov) cele dni riesi, ze M&T neni informovane. ako informuje M&T o svojej cinnosti?
ked nedajboze clovek povie nazor opacny (ale zhodny s vacsinou clenov sustavy DET), tak uz je hned zle...
preco sa neozyvaju clenovia z ally DET-DG, DET@, DET-CoDE, DET-D ci DETc ??? uvedomujete si toto vobec? oni sa vobec nepotrebuju takto stazovat.
viac ako 24 hodin je na spolocnom fore tema... M&T sa dozaduje... M&T nieco nevyhovuje... mate svoje vedenie? mate ! mate svojich zastupcov vo vedeni sustavy DET? mate! tak KUA nespamujte forum a komunikujte so svojimi bossmi.
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
Nemo napísal:Torchion napísal:Mam stale silnejsi pocit, ze sa v tomto nasom spolocenstve presadzuje iba jedno pravidlo : DRZ HUBU A KROK a o ine sa nestaraj !!! Toto co tu riesime su dost zavazne otazky a mali by sme si ujasnit ako v nich jednotne postupovat. A ked tu citam tie nic nehovoriace prispevky niektorych poprednych hracov tohto spolocenstva, mam v tom troska zmätok. Bez vzajomneho informovania sa o dalsich krokoch, to bude dost blbe ...
presne ako vravis: Bez vzajomneho informovania.... ako fakt nechapem, preco M&T vraj nema na forach travilogy o utokoch a obranach... ako mame vediet my, ze co robite vy v M&T? M&T sa stale (poviem na rovinu) drzo dozaduje odpovedi na otazky, ktore zneju len a len stale a stale z M&T a stale a stale ta ista skupina ludi.. a zaroven stale a stale ta ista skupina ludi nevie zdovodnit, preco v M&T na forach vraj vobec neriesa utoky, obrany a teda hlavne spominane travilogy. ako sorry, ale ako ally vystupujete dooost divne. stale ziadate, ale kolko veci robite vy? a ako sme o tom my ostatni informovani?! hlavne ze milostpanstvo (par stale tych istych clenov) cele dni riesi, ze M&T neni informovane. ako informuje M&T o svojej cinnosti?
ked nedajboze clovek povie nazor opacny (ale zhodny s vacsinou clenov sustavy DET), tak uz je hned zle...
preco sa neozyvaju clenovia z ally DET-DG, DET@, DET-CoDE, DET-D ci DETc ??? uvedomujete si toto vobec? oni sa vobec nepotrebuju takto stazovat.
viac ako 24 hodin je na spolocnom fore tema... M&T sa dozaduje... M&T nieco nevyhovuje... mate svoje vedenie? mate ! mate svojich zastupcov vo vedeni sustavy DET? mate! tak KUA nespamujte forum a komunikujte so svojimi bossmi.
pokusim sa ti pokojne a slusne odpovedat na tvoje otazky, aj napriek tomu ze si ich postavil ako recnicke..
m&t nedava reporty lebo m&t na alianciu nijako zasadne neutoci a tympadom ani aliancia neutoci na m&t...
cela tato vojna je v m&t vnimana ako nezmyselna a preto je taky aj postoj hracov.. ak sa tie utoky vobec daju nazvat vojnou...
cit: ked nedajboze clovek povie nazor opacny (ale zhodny s vacsinou clenov sustavy DET), tak uz je hned zle...
tak toto si trochu otocil, ze... ci uz naposledy mordor v sekcii priani a zelani, alebo ktokolvek iny pred nim: slusne prezentovali nejaky nazor, do ktoreho sa (nie vzdy, ale predsa) niekto z vedenia obul a sprdol dotycneho hraca aj celu situaciu... viem ze niektorych hracov z m&t tu na fore viaceri nemozu vystat, ci uz su korene v minulosti alebo neviem kde, ale nezabudajme na slusnost a argumentujme vecne..
mna uz tiez nebavi tu stale citat hadky, a v poslednej dobe sa k temam radsej ani nevyjdarujem, vecsinou ani nieje k comu.
no ked chceme spolu dalej fungovat tak sa aj tak spravajme, a to hovorim vedeniu det, ktore sem chodi, ale aj hracom m&t... a ked si myslite ze pre m&t bude lepsie vystupit mimo spolocenstvo det, tak kludne sa dohodnite, ved zrusit spojenectvo je jednoduchsie ako vyhodit hraca.. to tiez patrilo vedeniu aj hracom m&t.
hawk.
defragment- Počet príspevkov : 92
Nemo napísal:
ako fakt nechapem, preco M&T vraj nema na forach travilogy o utokoch a obranach... ako mame vediet my, ze co robite vy v M&T?
doplnim defragmenta mne sa zda ze otazky a staznosti mate furt iba vyy.a po druhe mi nevidime vase linky a ani linky dalsich sestier tak preco ich mate vydet vy
rubenso- Počet príspevkov : 64
Alliancia : det-mat
Registration date : 22.07.2008
Strana 1 z 2 • 1, 2
DET :: Forum DET-M&T :: Spravy vedenia
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: