Zaujimave utoky
+45
Aetius
djander
masiar
babia
fks2
turgooon
elbi
Mavinius Megas
kubik
marso
karol001
Darckol
dajatron
rb1skunk
Tetus
Slaine
bobrikbobrik
mecenas
.jjj.
rubenso
Nemo
rosomak
shark999
kompoti
Johnny Bravo
soild
matiseek
Lucius Maximus
Mischou
defragment
Erien
Malkavian
puTTy
WaterFox
melanche
Kanaa
Gilmak
keny_spss
Londyn
meee...
cikulkovo
Admin
Bibiba
hps
gorgo
49 posters
Strana 7 z 10
Strana 7 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zaujimave utoky
Chcem sa spytat ci by niekto nechcel prevetrat vojsko na fofak -a
Darckol- Počet príspevkov : 53
Registration date : 14.06.2008
Tak len tolko nic som nepisal o revenge viem ze pises ako priklad ,ale rozoberal som preco utoky boli take nie preco hraci neboli taký, vieme ze nie kazdžý je tu denne niekolko hodin a dava zlatky do toho ostatne vychadza z týchto 2 veci ale aj v škole sa uči a vysvetluje daný predmet a neskúma sa ci je žiak zo slabsej rodiny a ci chodi denne do školy proste sa vysvetli učivo a kdo ma zaujem uči sa. Dal som svoj výklad /názor/ a z utokov je to aj vidiet co je dolezite /učinné/ stavat aku army atd -nekritizoval som niiekoho ,ale poukazoval , kdo chce sa z toho pouci a ked na to nema prostriedky tak nema dolezita je myslienka ja sa tiez z takýchto utokov učim od toho sme na svete učit sa aby sme raz niečo vedeli ako sa vraví, čim viac vieš tým viac si človekom a tý čo vedia ale nemaju tý môžu byt hrdí že vedia aj ked nemaju HOWGNemo napísal:jednoducha poznamka, kazdy hrac ma vojska podla svojich moznosti.. revenge bojoval vela a nie je to tak davno co sa rozbil.
tiez, nie kazdy ma surky na vela vojska, zlatky a skvele MC ako hlavnu dedinu...
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
Bibiba napísal:tak tu su dnesne utoky na EMPs an ich DS, nie je to zle moj nazor akurat ta hlavna budova keby padla tak by to bolo na 1 no problem je malo katov a malo koni ktore urcuju silu uderu jediný z 4 utočnikov pegam by ju dal dole ale zase by nemohol 2x strielat mozte sa vyjadrit a stavat katov tý co sa chystaju zautocit na DS do buducna
http://travilog.org.ua/sk/2805342/8322651a4f22e260e01b9ed7c992a31b
http://travilog.org.ua/sk/8277473/219538cecf8ce2f8e13c82d9089d81a6
http://travilog.org.ua/sk/2970442/c462f1d181b4b1e7ff378d258c594c52
http://travilog.org.ua/sk/3562512/2e4819bcc65be53607fd370b4f65c6f8
takze v prvom rade som prekvapeny, ze si nepochvalil utocnikov..
ako druhe chcem sa opytat, preco ich kritizujes ze maju taku resp onaku armadu, ked sa stavim ze si ani jednemu z nich nepomol s uskladnenim jednotiek, aby mohli dodatocne vyrabat viacero katov..
a za tretie chcem sa ta opytat kolkym hracom si v spolocenstv DET pomohol s uskladnenim jednotiek, aby mohli vystvat armady s dostatocnym mnozstvom katov? nemusim menovat, staci povedat cislo. Ja osobne viem o troch, ktorym si nepomohol a este si bol arogantny.
dakujem za odpoved
turgooon- Počet príspevkov : 36
Registration date : 08.08.2008
turgooon napísal:Bibiba napísal:tak tu su dnesne utoky na EMPs an ich DS, nie je to zle moj nazor akurat ta hlavna budova keby padla tak by to bolo na 1 no problem je malo katov a malo koni ktore urcuju silu uderu jediný z 4 utočnikov pegam by ju dal dole ale zase by nemohol 2x strielat mozte sa vyjadrit a stavat katov tý co sa chystaju zautocit na DS do buducna
http://travilog.org.ua/sk/2805342/8322651a4f22e260e01b9ed7c992a31b
http://travilog.org.ua/sk/8277473/219538cecf8ce2f8e13c82d9089d81a6
http://travilog.org.ua/sk/2970442/c462f1d181b4b1e7ff378d258c594c52
http://travilog.org.ua/sk/3562512/2e4819bcc65be53607fd370b4f65c6f8
takze v prvom rade som prekvapeny, ze si nepochvalil utocnikov..
ako druhe chcem sa opytat, preco ich kritizujes ze maju taku resp onaku armadu, ked sa stavim ze si ani jednemu z nich nepomol s uskladnenim jednotiek, aby mohli dodatocne vyrabat viacero katov..
a za tretie chcem sa ta opytat kolkym hracom si v spolocenstv DET pomohol s uskladnenim jednotiek, aby mohli vystvat armady s dostatocnym mnozstvom katov? nemusim menovat, staci povedat cislo. Ja osobne viem o troch, ktorym si nepomohol a este si bol arogantny.
dakujem za odpoved
pockat pockat nikto ich nekritizoval ked tak tak to bola konstruktivan kritika to ze odviedli dobru pracuí je bez pochyb tak prestan utocit ne niekoho kto sa snazi kritikou pomoct vseci potrebujeme navody a som si isty ze ked bibiba nepomohol mal na to dobry dvovod
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008
turgooon je nabruseny.. docasne...
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
tak som sa tu teraz dostal a paf takze Turgon toto si asi posral nepochvalil som poukazal som na nedostatky a slabiny ake mame chvali sa samo po druhe komu saom pomohol s uskladnenim no minimalne 8 minimalne vravim ale len ked som vedel kde ho mozem poslat sam mam akutny problem s obilim myslim ze tu pomaham skoro kazdemu ked už mam toho vela za den a pisu kde co ako tak som napisal pr. včera napis jednemu zo 4 ktorý utocili ci tam mozes odlozit army naco ja mam pisat cez 2 ludí? , kua kde sme v materskej skolke už som sa fakt nasral to si skus vsetko robit za inýcjh- napisem Bibibovi nech sa stara a riesi moj problem , mozem povedat s kludným svedomim ze tak ako ja tu pomaham tak tu pomahaha malo kto urcite nie viac ako 3-4 a ty rozhodne medzi tých 4 nepatríš toto viac na mna neskúšajte ze ja tu nepomaham a len kritizujem nemate ponatia čo konkretne ja tu pre ali robim ani ponatia, ale su tu ludia ktorý to vedia len toklko poviem že by ste boli prekvapený keby som tu na SK6 nehral a ani hrat viac Travian nebudem mam len jedny nervy a ked si niekto prdne tak je nie som vinný že to cítit, presne pre toto sa my tu hnusí ohovaranie a intrigy , vieš čo dam ti svoj účet a všetky povinosti co som tu robil preber ich osobne ta na fore tu pochvalim a zaujmi moje miesto taký krasny darček k vianociam my nik neda, len kvôli Vam som tu zostal a davno neskončil a toto je uz na mna vela necakal som nikdy od Vas podakovanie ale čo je vela je vela Howg. rTu na forko napis že primaš moj ucet funkciu a vsetky povinosti co som tu robil a ja ti to po Sharkovi alebo Nemovi všetko odovzdam a dam stavku že to nezvladneš si na rade je to tvoje chvál pomáhaj a bud lepší ako bol Bibiba.
Nerobte cecky teraz pred koncom je to zbytocne. Obaja ste "arogantny" a tvrdohlavy popripade mate uz ine zaujmy ako travian. V klude to dohrajte/me. Viem, ze bracho ma malo casu + "fakt neviem preco mi zrusil zastup k tomu " cize bude mat toho viac.
Dufam, ze sa neujde aj mne hubovej polievky .
Dufam, ze sa neujde aj mne hubovej polievky .
fks2- Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008
Bibiba napísal:tak som sa tu teraz dostal a paf takze Turgon toto si asi posral nepochvalil som poukazal som na nedostatky a slabiny ake mame chvali sa samo po druhe komu saom pomohol s uskladnenim no minimalne 8 minimalne vravim ale len ked som vedel kde ho mozem poslat sam mam akutny problem s obilim myslim ze tu pomaham skoro kazdemu ked už mam toho vela za den a pisu kde co ako tak som napisal pr. včera napis jednemu zo 4 ktorý utocili ci tam mozes odlozit army naco ja mam pisat cez 2 ludí? , kua kde sme v materskej skolke už som sa fakt nasral to si skus vsetko robit za inýcjh- napisem Bibibovi nech sa stara a riesi moj problem , mozem povedat s kludným svedomim ze tak ako ja tu pomaham tak tu pomahaha malo kto urcite nie viac ako 3-4 a ty rozhodne medzi tých 4 nepatríš toto viac na mna neskúšajte ze ja tu nepomaham a len kritizujem nemate ponatia čo konkretne ja tu pre ali robim ani ponatia, ale su tu ludia ktorý to vedia len toklko poviem že by ste boli prekvapený keby som tu na SK6 nehral a ani hrat viac Travian nebudem mam len jedny nervy a ked si niekto prdne tak je nie som vinný že to cítit, presne pre toto sa my tu hnusí ohovaranie a intrigy , vieš čo dam ti svoj účet a všetky povinosti co som tu robil preber ich osobne ta na fore tu pochvalim a zaujmi moje miesto taký krasny darček k vianociam my nik neda, len kvôli Vam som tu zostal a davno neskončil a toto je uz na mna vela necakal som nikdy od Vas podakovanie ale čo je vela je vela Howg. rTu na forko napis že primaš moj ucet funkciu a vsetky povinosti co som tu robil a ja ti to po Sharkovi alebo Nemovi všetko odovzdam a dam stavku že to nezvladneš si na rade je to tvoje chvál pomáhaj a bud lepší ako bol Bibiba.
reagujem na tvoje spravy sperd asi tyzdna kde si sa sam ponukal, ze pomuozes hracom ktori chcu stavat katy. tvoja odpoved "ak nemas aspon 2,5k katov tak mi ani nepis" ma velmi sklamala. takze preto som napisal co som napisal. som rad ze si aspon niekomu pomohol.
mimochodom ked tu hovoris o skuolke, tak ja som si tiez nieco vybavil, vzdy mi to vsak vedenie poslalo spat.
ps ty sam si mi vcera pisal, aby som ja hodil a pomahal inym hracom.. sory ale toto mi pride ako intrigy.
turgooon- Počet príspevkov : 36
Registration date : 08.08.2008
Vážení spoluhráči, teraz vám poviem jednu vec a tú si zapamätajte. Bez Bibibu by sme neboli tam, kde sme.
Je to jeden z hráčov, ktorých si vážime za jeho otvorenosť, priamosť a čestnú hru. Tiež sa mi jeho kritiky nepáčili(komu aj,že?), ale viem, že je to pre dobro ali, a že vždy viedol ali dobre. A vždy sme sa mohli na neho spoľahnúť.
@Bibiba, do funkcie si ťa zvolili hráči, preto ich teraz na konci hry nemôžeš sklamať odchodom.
Je to jeden z hráčov, ktorých si vážime za jeho otvorenosť, priamosť a čestnú hru. Tiež sa mi jeho kritiky nepáčili(komu aj,že?), ale viem, že je to pre dobro ali, a že vždy viedol ali dobre. A vždy sme sa mohli na neho spoľahnúť.
@Bibiba, do funkcie si ťa zvolili hráči, preto ich teraz na konci hry nemôžeš sklamať odchodom.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
bibiba: pěkně naplánovaný útok, ako vždy
turgoon: pomoct s uskladněním jednotek, vím že o tom raz písal sharky v HS.. že když už nevíme jak to zvládat s obilím, že se máme ozvat a oni nám poradí.. myslím že stačí len napísať pár zpráv, pozeptat se a nespoléhat, že bibiša zařídí vše a jak si psal o tom, že bol bibiša "arogantní" nooo, hahaa, myslím že to je i tvůj šálek kávy, ještě si moc dobře pametám na naši slovní přestřelku, která vyústila i v zajímavou debatu tady na fórku, nemo taky ví o čem mluvím, protože on tu "debatu" na fórku vlastně rozpoutal ahhaaaha, a bolo to tak ostré, že to hoshi smazal.. nemo škoda že si topic "podme sa hadat" nezaložil tehdy.. mohlo to tu být ještě hodně zajímavé..
a protože jsem v topicu zajímavé útoky, tak aby se neřeklo, že nepíšem k tématu, tak pošlu alespoň toto:
http://travian-reports.net/sk/raport.php?id=806d81c2c
turgoon: pomoct s uskladněním jednotek, vím že o tom raz písal sharky v HS.. že když už nevíme jak to zvládat s obilím, že se máme ozvat a oni nám poradí.. myslím že stačí len napísať pár zpráv, pozeptat se a nespoléhat, že bibiša zařídí vše a jak si psal o tom, že bol bibiša "arogantní" nooo, hahaa, myslím že to je i tvůj šálek kávy, ještě si moc dobře pametám na naši slovní přestřelku, která vyústila i v zajímavou debatu tady na fórku, nemo taky ví o čem mluvím, protože on tu "debatu" na fórku vlastně rozpoutal ahhaaaha, a bolo to tak ostré, že to hoshi smazal.. nemo škoda že si topic "podme sa hadat" nezaložil tehdy.. mohlo to tu být ještě hodně zajímavé..
a protože jsem v topicu zajímavé útoky, tak aby se neřeklo, že nepíšem k tématu, tak pošlu alespoň toto:
http://travian-reports.net/sk/raport.php?id=806d81c2c
melanche- Počet príspevkov : 101
Registration date : 27.04.2008
turgooon napísal:Bibiba napísal:tak som sa tu teraz dostal a paf takze Turgon toto si asi posral nepochvalil som poukazal som na nedostatky a slabiny ake mame chvali sa samo po druhe komu saom pomohol s uskladnenim no minimalne 8 minimalne vravim ale len ked som vedel kde ho mozem poslat sam mam akutny problem s obilim myslim ze tu pomaham skoro kazdemu ked už mam toho vela za den a pisu kde co ako tak som napisal pr. včera napis jednemu zo 4 ktorý utocili ci tam mozes odlozit army naco ja mam pisat cez 2 ludí? , kua kde sme v materskej skolke už som sa fakt nasral to si skus vsetko robit za inýcjh- napisem Bibibovi nech sa stara a riesi moj problem , mozem povedat s kludným svedomim ze tak ako ja tu pomaham tak tu pomahaha malo kto urcite nie viac ako 3-4 a ty rozhodne medzi tých 4 nepatríš toto viac na mna neskúšajte ze ja tu nepomaham a len kritizujem nemate ponatia čo konkretne ja tu pre ali robim ani ponatia, ale su tu ludia ktorý to vedia len toklko poviem že by ste boli prekvapený keby som tu na SK6 nehral a ani hrat viac Travian nebudem mam len jedny nervy a ked si niekto prdne tak je nie som vinný že to cítit, presne pre toto sa my tu hnusí ohovaranie a intrigy , vieš čo dam ti svoj účet a všetky povinosti co som tu robil preber ich osobne ta na fore tu pochvalim a zaujmi moje miesto taký krasny darček k vianociam my nik neda, len kvôli Vam som tu zostal a davno neskončil a toto je uz na mna vela necakal som nikdy od Vas podakovanie ale čo je vela je vela Howg. rTu na forko napis že primaš moj ucet funkciu a vsetky povinosti co som tu robil a ja ti to po Sharkovi alebo Nemovi všetko odovzdam a dam stavku že to nezvladneš si na rade je to tvoje chvál pomáhaj a bud lepší ako bol Bibiba.
reagujem na tvoje spravy sperd asi tyzdna kde si sa sam ponukal, ze pomuozes hracom ktori chcu stavat katy. tvoja odpoved "ak nemas aspon 2,5k katov tak mi ani nepis" ma velmi sklamala. takze preto som napisal co som napisal. som rad ze si aspon niekomu pomohol.
mimochodom ked tu hovoris o skuolke, tak ja som si tiez nieco vybavil, vzdy mi to vsak vedenie poslalo spat.
ps ty sam si mi vcera pisal, aby som ja hodil a pomahal inym hracom.. sory ale toto mi pride ako intrigy.
najprv sa vyjadrim k tomuto tak s rychla .... a co si cakal koho zauima armada mensia ako 2,5K katou ??? naco nam to je radcej budem uskladnovat niekomu kto realne vei ohrozit div tak co kua tam bolo arogantne ???
a teras bibiba nerob prdel prosim ta kvoli tomu ze sa jeden ----- rozhodol ze ti napise nieco zle nebal to nie kovli ostatnym radcej vyrazte jeho ... bez bibibu by to neslo od zaciatku servra z nim komunikujem a vzdy som sa na neho mohol spolahnut ... no ale co je podstatne... bibiba bez teba to nepojde proste a ver mi ze vieme co robi vedenie ako nemoze robit v podstate nic nemoze tak jak ja na noc vypnut a mat party proste musi stale zit s travianom a nemoze pocuvat ode dementou dojebavanie za to ze nepochvalili niekoho verim ze ta tvoja sprava bola pisana v navale hnevu ktori pride ked je clovek pod stresom a chce s tym vsetkym udriet a vykakat sa na to proste bibia ked pojdes ty idem s tebou pravdepodobne a mam pocit ze aj WF sa prida a tak padne vedenie akademia a bojim sa ze nebudeme jediny
Proste vazeny vseci budet na bibibu mili ked odide rozpadne sa nam to tu pod rukami a to vsetko kovli comu kovli niekomu co sa rozplace a urazi pri jednej drsnej sprave ... ved je to vojna treba kusok sa na to pozret s nadhladom nie sa urazit hned
A bibiba nezabudaj slubil si nam dalsi server niektorim tak verim ze sa tam stretneme ...
Proste vazeny vseci budet na bibibu mili ked odide rozpadne sa nam to tu pod rukami a to vsetko kovli comu kovli niekomu co sa rozplace a urazi pri jednej drsnej sprave ... ved je to vojna treba kusok sa na to pozret s nadhladom nie sa urazit hned
A bibiba nezabudaj slubil si nam dalsi server niektorim tak verim ze sa tam stretneme ...
Taky detail pre vsetkych co nechapu problem 2.5K katov
ten kto ich potreboval zivit asi mal v plane robit katy dalej aby ich mohol mat 3-4K. Ako dobre viete, DET sa nahra na okamzite jednorazove vykatovanie vsetkych konkurentov... naopak snazime sa utocit prilezitostne a podla potrieb.. to ze niekde vidite vysoky lvl DS neznamena, ze tam su aj sklady na jeho dokoncenie. a kedze sa server ku koncu este vobec nechyli... napr. take skatnutie o 10 dni znamena, dalsich 10 dni pre vyrobu katov.
vdaka tomu, ze v DET sa podporuju a aj podporovali hraci, ktori sa rozhodnu robit megaarmu nemusime dnes 3krat spekulovat ci si mozme dovolit utocit na EMPs ci nie... EMPs uz ma vacsinu armad rozbitu.. ostava im len EVE.
aby sme sa rozumeli, hraci co pred par tyzdnami mali len 2,5K katov by dnes s pomocou po tych par tyzdnoch mohli mat kludne 4K katov a s dalsou pomocou pred koncom servera mat 5K katov.
takze mne osobne, ako osobe co sa snazi strategicky uvazovat, nepride vhodne ludi odbit len preto, ze zacali hrat neskor, su to lamky (hraju 1. server) atd.
Skor si myslim, ze aj Bibiba ma svoje "dni" ked z roznych dovodov sa nevie spravat milo. NIK nie je dokonaly a NIK nemoze ocakavat, ze sa na neho nenajde kritika. Ako na turgoona aj na Bibiba.
UROBTE MI LASKAVOST, NEPITVAJTE TO DALEJ.
PS: ak ten problem s katmi nadalej trva, staci mi napisat v hre. ja to vyriesim. a este daco, ak mate niekto zli den, napiste mne. ja vas schladim aj mimo vlakna: Podme sa hadat... (100% garancia)
ten kto ich potreboval zivit asi mal v plane robit katy dalej aby ich mohol mat 3-4K. Ako dobre viete, DET sa nahra na okamzite jednorazove vykatovanie vsetkych konkurentov... naopak snazime sa utocit prilezitostne a podla potrieb.. to ze niekde vidite vysoky lvl DS neznamena, ze tam su aj sklady na jeho dokoncenie. a kedze sa server ku koncu este vobec nechyli... napr. take skatnutie o 10 dni znamena, dalsich 10 dni pre vyrobu katov.
vdaka tomu, ze v DET sa podporuju a aj podporovali hraci, ktori sa rozhodnu robit megaarmu nemusime dnes 3krat spekulovat ci si mozme dovolit utocit na EMPs ci nie... EMPs uz ma vacsinu armad rozbitu.. ostava im len EVE.
aby sme sa rozumeli, hraci co pred par tyzdnami mali len 2,5K katov by dnes s pomocou po tych par tyzdnoch mohli mat kludne 4K katov a s dalsou pomocou pred koncom servera mat 5K katov.
takze mne osobne, ako osobe co sa snazi strategicky uvazovat, nepride vhodne ludi odbit len preto, ze zacali hrat neskor, su to lamky (hraju 1. server) atd.
Skor si myslim, ze aj Bibiba ma svoje "dni" ked z roznych dovodov sa nevie spravat milo. NIK nie je dokonaly a NIK nemoze ocakavat, ze sa na neho nenajde kritika. Ako na turgoona aj na Bibiba.
UROBTE MI LASKAVOST, NEPITVAJTE TO DALEJ.
PS: ak ten problem s katmi nadalej trva, staci mi napisat v hre. ja to vyriesim. a este daco, ak mate niekto zli den, napiste mne. ja vas schladim aj mimo vlakna: Podme sa hadat... (100% garancia)
ok cel som pokracovat ale len dodam ja chapem s tymi katmi ... myslel som to tak ze radcej pomozeme niekomu kto ma 2K katou a bude tehat na 4K n konci ako niekomu kto ma 500 a bude tahat na 2K ... ale to je jedno chapeme vseci uz
tak dalej nebudem rozvadzat vsetko je jak ma byt
tak dalej nebudem rozvadzat vsetko je jak ma byt
Bibiba napísal:tak som sa tu teraz dostal a paf takze Turgon toto si asi posral nepochvalil som poukazal som na nedostatky a slabiny ake mame chvali sa samo po druhe komu saom pomohol s uskladnenim no minimalne 8 minimalne vravim ale len ked som vedel kde ho mozem poslat sam mam akutny problem s obilim myslim ze tu pomaham skoro kazdemu ked už mam toho vela za den a pisu kde co ako tak som napisal pr. včera napis jednemu zo 4 ktorý utocili ci tam mozes odlozit army naco ja mam pisat cez 2 ludí? , kua kde sme v materskej skolke už som sa fakt nasral to si skus vsetko robit za inýcjh- napisem Bibibovi nech sa stara a riesi moj problem , mozem povedat s kludným svedomim ze tak ako ja tu pomaham tak tu pomahaha malo kto urcite nie viac ako 3-4 a ty rozhodne medzi tých 4 nepatríš toto viac na mna neskúšajte ze ja tu nepomaham a len kritizujem nemate ponatia čo konkretne ja tu pre ali robim ani ponatia, ale su tu ludia ktorý to vedia len toklko poviem že by ste boli prekvapený keby som tu na SK6 nehral a ani hrat viac Travian nebudem mam len jedny nervy a ked si niekto prdne tak je nie som vinný že to cítit, presne pre toto sa my tu hnusí ohovaranie a intrigy , vieš čo dam ti svoj účet a všetky povinosti co som tu robil preber ich osobne ta na fore tu pochvalim a zaujmi moje miesto taký krasny darček k vianociam my nik neda, len kvôli Vam som tu zostal a davno neskončil a toto je uz na mna vela necakal som nikdy od Vas podakovanie ale čo je vela je vela Howg. rTu na forko napis že primaš moj ucet funkciu a vsetky povinosti co som tu robil a ja ti to po Sharkovi alebo Nemovi všetko odovzdam a dam stavku že to nezvladneš si na rade je to tvoje chvál pomáhaj a bud lepší ako bol Bibiba.
Myslim ze tvoje zasluhy ti nikto neberie,spolu so sharkom, nemom, fks2 a Kiyou sa tu o to starate, bez vas by sme davno skoncili, dufam ze som niekoho nevynechal, staci len ked prestanes byt arogantny.......................................................................................
babia- Počet príspevkov : 83
Arogancia je slovo pod ktorým každý vidí to svoje aj ked je presne formulovaná,- aby som to ukoncil a nestracali týmto čas už ma to prešlo, ale stojim si za sebou, človeka/mna / proste naserie ked robím ako kôn a niekdo potom na mna slovne zautoči a riadne ani neviem začo ked už tak my turgoon mohol napisat do žltej posty že sa mu nieco nepaci a z týmy 2,5k katmy si stojim proste už pred mesiacom som ja a aj Shark pisal HS robte tý čo mate väčšie army katy hlavne, ty co na to maju teda ,ale naco je komu 60k army s 2k katmy? teraz na konci servra? nanič, tých co sa zamerali na obranu sa to netýka alebo co maju male army a robia zaškodnikov ale kdo sa citi a hrá ako velký hrac a ma na budovanie velkej army ten toto musel davno pochopit a kedze nerad stracam cas opakovanim tej istej vety viac krat tak sa snazim pomahat tým co sa snazia, chapu a robia čo sa od nicjh žiada. Poviem to otvorene aj v reale my bolo vytknute že som trochu tvrdý ale zaroven vedia že som tvrdý aj na seba /tažké detstvo/. Viem že som tu na Vas alebo v pošte pár krát vyskočil , ale je to niekedy tlak a velký a to maju aj iný z vedenia takže prepáčte ak som sa vždy nesprával milo, ale viem to nie som bezcitný , len sa držim hesla- najprv práca potom zábava. Týmto to uzatvaram dohrame to spolu a ked už môžem sa chcem podakovat všetkým čo to tu doteraz vydržali podielaju sa na výstavbe DS a robia vsetko pre to aby sme to spolu vyhrali /každý podla možnosti/ este osobitne hracovi Shark, Nemo a Kiya že posledný týžden to tahaju bezo mna, kedze v reále mam problem ktorý ale za 3 dni skonči a ja sa možem zase plne venovat Travianu. Ps: ešte malej Svinke z DTc za to ze ma zachránila pred skatovaním od EMps a samozrejme stavitelom ktorý ozaj drú a už som raz som napisal vetu :ešte sa nikde a nikomu nepodarilo aby ho pochopili všetci a všetci ho mali radi, lebo ludia sme odlišný ako aj naše názory a skutky, týmto zatvaram temu dík
Caute,
este som tu nikdy nedal ziaden prispevok, tak aspon raz nejaky ohorok..
http://travilog.org.ua/sk/3736571/cf9f4f5926611e63b8c64c8761fbda9e
a za tymto slo este osem utokov na vsetky polia Skoda len ze to spadlo vsade o tri urovne
este som tu nikdy nedal ziaden prispevok, tak aspon raz nejaky ohorok..
http://travilog.org.ua/sk/3736571/cf9f4f5926611e63b8c64c8761fbda9e
a za tymto slo este osem utokov na vsetky polia Skoda len ze to spadlo vsade o tri urovne
Naposledy upravil masiar dňa St december 17, 2008 10:48 am, celkom upravené 1 krát.
masiar- Počet príspevkov : 2
Registration date : 19.03.2008
tie šurky to je radost, priprav sklady na to a vieš preco padli len o 3? ma tam kamenika takže na jednu vlnu treba 200 katov, okrem poli tam stači menej /150/,ale podla suriek vyzera ze tam nechodi spehni ho a uvidíš či ho drazíme /skatujeme/
Tak isto dopadol aj Corey999 a aj ten mal kamenika na 20. A odvtedy je tam kazdy den No hrdina si na imperatorisoch zgustol - 53 lev
masiar- Počet príspevkov : 2
Registration date : 19.03.2008
No konecne mam aj ja nieco do svojej rubriky:
http://travilog.org.ua/sk/5650122/99350ee356ac346e74c8b7874b9d8a95
Na prvy pohlad mam pocetne vatsie straty no v surovinach je to len 1M, kdezto na druhej strane su straty omnoho cennejsich jednotiek za 2M A este taka vec, ze ak si nenacasoval do tej dediny prichod obylia po mojom utoku, tak mu to tam zacalo potom pekne kapat, lebo som mu ukradol vsetko obylie co tam mal
http://travilog.org.ua/sk/5650122/99350ee356ac346e74c8b7874b9d8a95
Na prvy pohlad mam pocetne vatsie straty no v surovinach je to len 1M, kdezto na druhej strane su straty omnoho cennejsich jednotiek za 2M A este taka vec, ze ak si nenacasoval do tej dediny prichod obylia po mojom utoku, tak mu to tam zacalo potom pekne kapat, lebo som mu ukradol vsetko obylie co tam mal
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
http://travilog.org.ua/sk/9902141/3c50094a5dc740fec3b80ee4a1c195b4
http://travilog.org.ua/sk/6140206/1776ff0e5670c5d79247474a895c76c5
http://travilog.org.ua/sk/3425436/afff6c227abf90b05e0d822d3d6935e4
http://travilog.org.ua/sk/3425436/afff6c227abf90b05e0d822d3d693
http://travilog.org.ua/sk/6410513/c60c9da83e25af71df5c448f0015ff24
http://travilog.org.ua/sk/5343442/5b1342c45f21508cec2aa95e5797a234
http://travilog.org.ua/sk/1829028/18bee426547c3b3f5e04a6a38f20a01b
http://travilog.org.ua/sk/2488461/2ec13aced894e77bf4c79ce826ae8014
http://travilog.org.ua/sk/6140206/1776ff0e5670c5d79247474a895c76c5
http://travilog.org.ua/sk/3425436/afff6c227abf90b05e0d822d3d6935e4
http://travilog.org.ua/sk/3425436/afff6c227abf90b05e0d822d3d693
http://travilog.org.ua/sk/6410513/c60c9da83e25af71df5c448f0015ff24
http://travilog.org.ua/sk/5343442/5b1342c45f21508cec2aa95e5797a234
http://travilog.org.ua/sk/1829028/18bee426547c3b3f5e04a6a38f20a01b
http://travilog.org.ua/sk/2488461/2ec13aced894e77bf4c79ce826ae8014
djander- Počet príspevkov : 20
Registration date : 12.08.2008
no djander treba dobudovat a najblizsie utocit podla pokynov... ok?
tak ten šiel na mňa preto lebo som kusa skatoval mohykana....asi hodinu ako prišly naňho útoky vyrazily proti mňe a ja neverim na náhody...
Naposledy upravil djander dňa Ne december 21, 2008 12:52 am, celkom upravené 1 krát.
djander- Počet príspevkov : 20
Registration date : 12.08.2008
prečo na nas utočí EVE ?
dajatron- Počet príspevkov : 228
Spojenectvá:
~Fenix~
®EMPsII®
®EMPsI®