®EMPs® contra !!!masaker!!!
5 posters
DET :: Spolocne forum :: WORLD OF WAR
Strana 1 z 1
®EMPs® contra !!!masaker!!!
Cafte, masaker sa rozhodol rusenie uctu riesit tym, ze nastve celu ali ®EMPs®, takze poslal fake asi na kazdeho ich hraca. teraz idu na neho utoky, vraj ak je zaujem, mozeme u neho rozbit niektoru ich utocnu armadu takze teraz staviam pre neho obranu, mam zozbieranych dost jednotiek na to, aby ustal jednu vlnu utokov, kedze ho este stale povazujem za clena nasej ali. Otazka je, ako dalej. Budeme ho branit, alebo na to kasleme? Ked uz aj tak nechce hrat, mozeme si rozdat jeho osady. Ide najma o to, ci chceme konflikt s ®EMPs®?
preco- Počet príspevkov : 20
Registration date : 14.03.2008
Re: ®EMPs® contra !!!masaker!!!
Ja by som rad potom rezervoval neake MC pre troya, mame taku dohodu ze ked mu nieco zozeniem, tak mi da ten flek co mi obsadil. A nemusel si to davat prave na forum ci ho budeme chranit? A mohli ste ho uz pre istotu vyhodit...preco napísal:Cafte, masaker sa rozhodol rusenie uctu riesit tym, ze nastve celu ali ®EMPs®, takze poslal fake asi na kazdeho ich hraca. teraz idu na neho utoky, vraj ak je zaujem, mozeme u neho rozbit niektoru ich utocnu armadu takze teraz staviam pre neho obranu, mam zozbieranych dost jednotiek na to, aby ustal jednu vlnu utokov, kedze ho este stale povazujem za clena nasej ali. Otazka je, ako dalej. Budeme ho branit, alebo na to kasleme? Ked uz aj tak nechce hrat, mozeme si rozdat jeho osady. Ide najma o to, ci chceme konflikt s ®EMPs®?
Iperitas- Počet príspevkov : 47
Alliancia : DET
Registration date : 20.05.2008
pohodicka to len aby boli ludia informovani ostatne budeme komunikovat samostatne, prva vlnu utokov uz je na ceste, takze to uz nic neovplyvni len chcem, aby sa mi ti, ktori o tom mozu rozhodnut ozvali a pripadne mi povedali ci mam podpory stiahnut a masakera poslat prec Ak chces to MC, fajn, aj mne sa paci, ale ber ho skor ako ho EMPs rozbombarduju , alebo sa s nimi dohodnime nech neutocia, ze si masakera potrhame, ked nema lepsi sposob ako skoncit hru
Mozem prispiet - ak sa mazbiera dost hracov , ktori do toho pojdu tak poslem aj ja dost znacne mnozstvo jednotiek - staci cas a miesto ...
BigT- Počet príspevkov : 30
Registration date : 14.06.2008
poslem aj ja...neni problem, ale musi to byt 100% beton, nie ze sa pride o obranu
p3tooo- Počet príspevkov : 12
Registration date : 10.08.2008
Dakujem za ponuky,
, myslim že to bola hlupost ked už tak mal zautočit na ALIANCIA .na EMPS sme utočili len na II a výnimka bol Sosmi ktorý nebol domacipreco napísal: Cafte, masaker sa rozhodol rusenie uctu riesit tym, ze nastve celu ali ®EMPs®, takze poslal fake asi na kazdeho ich hraca. teraz idu na neho utoky, vraj ak je zaujem, mozeme u neho rozbit niektoru ich utocnu armadu takze teraz staviam pre neho obranu, mam zozbieranych dost jednotiek na to, aby ustal jednu vlnu utokov, kedze ho este stale povazujem za clena nasej ali. Otazka je, ako dalej. Budeme ho branit, alebo na to kasleme? Ked uz aj tak nechce hrat, mozeme si rozdat jeho osady. Ide najma o to, ci chceme konflikt s ®EMPs®?
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008
kto ma zaujem o ucet hraca !!!masaker!!! nech ich vezme rychlo. Ucet bude zruseny o 66 hodin, takze v noci z pondelka na utorok
DET :: Spolocne forum :: WORLD OF WAR
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: