DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

oazy

+24
Iperitas
Gilmak
dajatron
Marecek201555
kubik
bobrikbobrik
melanche
rb1skunk
Robertus SPQR
Ok.tam
Hoshimaru
shark999
Bibiba
Nemo
Tetus
gorgo
Kiya
Franz Karmasin
Darckol
soild
metluck
astro
defragment
rubenso
28 posters

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Goto down

oazy - Stránka 2 Empty Re: oazy

Odoslať  Bibiba So august 23, 2008 6:33 pm

moj nazor je že by sa ozaj oazy nemali zajednavat a to po 1 postavim dedinu a hned si zajednam oazu prip. len idem postavit /blbost/ atd proste oazy kdo skor postavi dvor a pebere oazu nech je jeho jeho ak teda vybil dotyčny zver a mal straty/ čo su to straty? dajme min 100 jednotiek / budiž nech si v tomto pripade rezervuje max. ale do 8hod ju musi mat, nie tento vykend je moja a pod. a čo ci je oaza ferova alebo janova ide o produkciu surovin a ta ostava pre spolocný zamer tak sa zase nehandrkujete. Kdo už len toto vymyslel oazy rezervovat sa už spamätajte nie je II svetova a nemame pridel chleba. Dediny sa rezervuju oazy nein ak sa chcete zase podaktorý hadat dame hlasovat o tom som pevne presvečený že zdravý rozum zvítazí
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  rubenso So august 23, 2008 7:04 pm

dobre a ked si vybijes oazu budes mat straty a nejaky mudri ked bude vybita ti ju prebere
dajte hlasovanie a bude Very Happy ja som za Exclamation
rubenso
rubenso

Počet príspevkov : 64
Alliancia : det-mat
Registration date : 22.07.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya So august 23, 2008 7:28 pm

Myslim, ze treba pochopit, ze sme sa zlucili a kazda z aliancii mala vlastny system fungovania a jasne, ze si chce udrzat ... netreba hned odsudzovat, ked ste to nevyskusali ... ako som uz pisala, kolko ludi tolko chuti ... nech rozhodne narod - som za hlasovanie (komu sa to nepaci, bude mat sancu to vyjadrit) ... takto to bude najspravodlivejsie
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  rubenso So august 23, 2008 7:55 pm

Kiya napísal:Myslim, ze treba pochopit, ze sme sa zlucili a kazda z aliancii mala vlastny system fungovania a jasne, ze si chce udrzat ... netreba hned odsudzovat, ked ste to nevyskusali ... ako som uz pisala, kolko ludi tolko chuti ... nech rozhodne narod - som za hlasovanie (komu sa to nepaci, bude mat sancu to vyjadrit) ... takto to bude najspravodlivejsie
ple s tebou suhlasim Surprised
rubenso
rubenso

Alliancia : det-mat
Registration date : 22.07.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So august 23, 2008 8:42 pm

Bibiba napísal:moj nazor je že by sa ozaj oazy nemali zajednavat a to po 1 postavim dedinu a hned si zajednam oazu prip. len idem postavit /blbost/ atd proste oazy kdo skor postavi dvor a pebere oazu nech je jeho jeho ak teda vybil dotyčny zver a mal straty/ čo su to straty? dajme min 100 jednotiek / budiž nech si v tomto pripade rezervuje max. ale do 8hod ju musi mat, nie tento vykend je moja a pod. a čo ci je oaza ferova alebo janova ide o produkciu surovin a ta ostava pre spolocný zamer tak sa zase nehandrkujete. Kdo už len toto vymyslel oazy rezervovat sa už spamätajte nie je II svetova a nemame pridel chleba. Dediny sa rezervuju oazy nein ak sa chcete zase podaktorý hadat dame hlasovat o tom som pevne presvečený že zdravý rozum zvítazí

no tak mi neda reagovat a to hned z troch dovodov na tvoj prispevok Bibiba - sry ale myslim, ze ti je treba odpovedat:

1. netreba zajednavat, takze ak si spravi niekto dedinku blizko tvojej hlavnej, alebo ti skratka zabere tu poslednu obilninovu oazu, lebo Kto prv pride, ten prv melie, tak nebudes nadavat ze? Okrem toho, rezervovanie oaz nie je vymysel na sk6, existuje a existovalo to na mnohych inych serveroch a zabezpecilo to pokoj od hadok. Navyse oaza ma vyznam nie v stratach na vojsku ( i ked asi oaza kde su aj slony, zabije viac ako 100 vojakov) ale na stratenom bonuse, ktory hracovi, co ju vybil chyba do konca hry. Takze este raz, moze niekto zobrat obilninovu oazu pri tvojej hlavnej, lebo je to v prospech ally aj ked bude oaza anektovana na obycajnu dedinku??? Asi nie, ze? (viem,ze uz mas 3 na hlavnej, toto bol len priklad)
2.do 8 hodin vs tento vikend (vikend je s I nie Y) - je vikend, existuje aj realny zivot, kazdy ma vyssiu moc =zenu, frajerku, rodinu/rodicov atd a tak sa stane ze nutne a okamzite musi clovek vstat od PC a ist het. Okrem ineho, kedze si reagoval na moj prispevok, rad by som upozornil, ze oazu som anektoval v pohode, ale ako prezieravy clovek som si ju rezervoval skor a dal aj MAXImalny cas dokedy ju budem mat Smile Dufam, ze je to uplne jasne.
3.Preberanie dedin a preberanie oaz - tu sa mozme aj do krvi hadat, ze kym oazy su ok a nie su hadky ani nic kvoli tomu, pri dedinach, sa hlava nehlava rezeruju suradnice.. hlavna dedina, nehlavna dedina... takze ako vidis z mojho prispevku, pisat, ze zrusme rezervovanie oaz a pritom je B*RDEL v dedinach je ako drazdit hada bosou nohou... mas cas Bibiba? chces nieco pre ally? tak ries pls to, co je zle a nie co funguje! dakujem za pozornost.

PS: som za hlasovanie, uz len preto, aby bolo jasne, kolko ludi bude hlasovat (tato tema sa tyka dla mna hlavne tych, co uz su nauceni rezervovat si oazy) a hlavne, predpokladam uplne jasny vysledok. Moj hlas je jasny uz teraz.

HAWK
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 So august 23, 2008 10:44 pm

zajtra bude hlasovanie...d
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167

Návrat hore Goto down

Odoslať  defragment Ne august 24, 2008 12:10 am

no ja som si este ani jednu oazu nerezervoval, dobil som zatial vsetky co som chcel,
a kde som nebol prvy tak tam sa vzdy dalo dohodnut, bibiba aj vitter mi prepustili oazy k mc, ja by som to pre ine mc spravil tiez (tusim som aj spravil)
podla mna je rezervovat si oazy fakt blbost, ovela podstatnejsie je byt so susedmi v stalom kontakte, lebo vtedy sa vsetko vydiskutuje este skor ako vznikne nejaky problem, napr s oazami, aj ked viem ze urcite sa tu najde dost hracov ktorym to vela nehovori...
defragment
defragment

Počet príspevkov : 92
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Ne august 24, 2008 12:41 am

pre nemo : tak na tvoje oztazky mas cas nemam a rieš co nefunguje tak pri vas funguje toho malo dedinky pravidla so pisal už 2x a co sa deje ? asi ty nevies alebo sa to k tebe nedostalo ale nefunguje to na 100% hadky stale su ste ako psi na seba , ano nevadilo my ze si niekto postavi pri mne dedinu a vezme my oazu c 3 chces priklad tak sa pozri na moju hlavnu dedinu vedla mna nebol v okruhu 10 policok nikdo teraz? vsetko plne a nikomu som nepisal ani raz preco sa ku mne trepú nevidis odo mna ze by som si oazu zajednal spýtaj sa defragmenta som si zalozil dedinu vedla MC že si ho preberem na druhý den to MC prebral on napisal my kdo skor pride ten skor mele nehadal som sa nech ma vsak sme team oazy som si zobral aj on potom chcel vymenit vymenil som proste nehadam sa ako vy moje moje kde si to u mna videl? spýtaj sa marecka z DET bolo 1 policko odo mna MC 15 vlastne hned pri mojej dedine chcel ho tak som mu ho dal spýtaj sa puttyho vybavyl som mu 2 MC15 spýtaj sa melanche mne sa to tu nechce vypisovat komu som co vsetko a co z DE vedia ale nikdy som sa nehadal moje ,moje aj ked my moje zobrali /vid madman/ nasere to ked je nieco jasne a ten druhý je sebec ale mne je jasne ze tu nie som sam a nehram to pre seba keby to tu bolo jasne vsetkým taketo veci by sa neriesili, a vybit oazu aspon si hrdinu vylepsim ked to nie je daleko rad to vybijem sam, je my jasne že pravidla musia byt lebo takto ako ja nerozmýsla kazdý ale vsak som to napisal ak si cital rezervuj si ale nie na neurcito alebo vikend atd idem na oazu vybit zvery ok napisem rezervujem si oazu a kolko to asi trva? tak myslim ze 3x sa otocit a je to a to sa neda za tých 8 hod ako som pisal?alebo 24 ? rozhodne nie viac vsak jasne musia byt pravidla ked kazdý chce mat čim viac aj ja som za rezervovanie aby neboli hadky ale max. v tomto zneni ako som napisal aj ked vravim nikdy som si oazu ja nerezervoval a anio si nebudem berte si ked chcete vsak my tie surky v podobe podpory poslete dufam teda
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Ne august 24, 2008 12:57 am

Bibiba napísal:pre nemo : tak na tvoje oztazky mas cas nemam a rieš co nefunguje tak pri vas funguje toho malo dedinky pravidla so pisal už 2x a co sa deje ? asi ty nevies alebo sa to k tebe nedostalo ale nefunguje to na 100% hadky stale su ste ako psi na seba , ano nevadilo my ze si niekto postavi pri mne dedinu a vezme my oazu c 3 chces priklad tak sa pozri na moju hlavnu dedinu vedla mna nebol v okruhu 10 policok nikdo teraz? vsetko plne a nikomu som nepisal ani raz preco sa ku mne trepú nevidis odo mna ze by som si oazu zajednal spýtaj sa defragmenta som si zalozil dedinu vedla MC že si ho preberem na druhý den to MC prebral on napisal my kdo skor pride ten skor mele nehadal som sa nech ma vsak sme team oazy som si zobral aj on potom chcel vymenit vymenil som proste nehadam sa ako vy moje moje kde si to u mna videl? spýtaj sa marecka z DET bolo 1 policko odo mna MC 15 vlastne hned pri mojej dedine chcel ho tak som mu ho dal spýtaj sa puttyho vybavyl som mu 2 MC15 spýtaj sa melanche mne sa to tu nechce vypisovat komu som co vsetko a co z DE vedia ale nikdy som sa nehadal moje ,moje aj ked my moje zobrali /vid madman/ nasere to ked je nieco jasne a ten druhý je sebec ale mne je jasne ze tu nie som sam a nehram to pre seba keby to tu bolo jasne vsetkým taketo veci by sa neriesili, a vybit oazu aspon si hrdinu vylepsim ked to nie je daleko rad to vybijem sam, je my jasne že pravidla musia byt lebo takto ako ja nerozmýsla kazdý ale vsak som to napisal ak si cital rezervuj si ale nie na neurcito alebo vikend atd idem na oazu vybit zvery ok napisem rezervujem si oazu a kolko to asi trva? tak myslim ze 3x sa otocit a je to a to sa neda za tých 8 hod ako som pisal?alebo 24 ? rozhodne nie viac vsak jasne musia byt pravidla ked kazdý chce mat čim viac aj ja som za rezervovanie aby neboli hadky ale max. v tomto zneni ako som napisal aj ked vravim nikdy som si oazu ja nerezervoval a anio si nebudem berte si ked chcete vsak my tie surky v podobe podpory poslete dufam teda

sefe nadychaj sa, asi si prehliadal, ze som si rezervoval oazu tuto sobotu a dnes =tu istu sobotu som aj preberal Smile a rezerva bola do nedele vecer = max 36 hodin. to asi nikoho nezabije.

a ano ako pises, nie vsetci sme rovnaki, preto su pravidla take uzitocne.
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Ne august 24, 2008 8:35 am

Viete preco tento problem vlastne vznikol? lebo lamky na zaciatku aby sa skryli, si stavali dediny pri spojencoch a teraz ked su uz ako tak zdatny tak im doslo, ze nemaju oazy, tak si tych zopar zvysnych rezervuju... Proste ked sa utvara aliancia tak ma byt urcity priestor medzi hracmi, nie velky aby stihli dojst podpory ale zas nie policko pri policku, toto je dobra pozicia pre vase farmy, ze vam tam jednotky dojdu za 7 minut! Like a Star @ heaven Suspect Like a Star @ heaven
gorgo
gorgo

Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hoshimaru Ne august 24, 2008 1:10 pm

Anonymný napísal:Pravdu mas soild..Nech to zavrie Admin prosim bo uz ma seru ...
najlepsie je ze ta stale vidim ako anonymny...kto kurva si?
Hoshimaru
Hoshimaru

Počet príspevkov : 96

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tetus Ne august 24, 2008 1:24 pm

Neviem ja len tak aj mna to zajma a niekd som cital sproste slova si mame odpustit.. Smile
Tetus
Tetus

Počet príspevkov : 150

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya Ne august 24, 2008 3:25 pm

Hoshimaru napísal:
Anonymný napísal:Pravdu mas soild..Nech to zavrie Admin prosim bo uz ma seru ...
najlepsie je ze ta stale vidim ako anonymny...kto kurva si?
anonymny - bude niekto kto uz nie je v ali a po precitani prispevkov mi to vychadza, ze cawkoo (kedze uz sem nema pristup, jeho stare prispevky sa zobrazuju ako anonymny)
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115

Návrat hore Goto down

Odoslať  Ok.tam Po august 25, 2008 9:32 pm

Vazne, tie nadavky by tu enmuseli byt.
Ok.tam
Ok.tam

Počet príspevkov : 25
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Robertus SPQR So august 30, 2008 2:21 pm

rezervujem si oázu 155/78 a oázu 158/81
Robertus SPQR
Robertus SPQR

Počet príspevkov : 54

Návrat hore Goto down

Odoslať  rb1skunk So september 06, 2008 10:47 am

105/117
zelezna......

rb1skunk

Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Franz Karmasin So september 06, 2008 1:46 pm

kedze LW 2 si nikto nerezervoval, beriem si oazu 67|56
Franz Karmasin
Franz Karmasin

Počet príspevkov : 11
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 29.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  melanche So september 06, 2008 7:43 pm

83|58
83|56
melanche
melanche

Počet príspevkov : 101
Registration date : 27.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  bobrikbobrik So september 06, 2008 10:07 pm

63/57 a 66/60

bobrikbobrik

Počet príspevkov : 28
Registration date : 23.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  kubik Po september 08, 2008 4:52 pm

rezervujem si oázy 86/11, 88/13 a 87/16, sú pri mojich dvoch dedinkách

kubik

Počet príspevkov : 69
Alliancia : DET - M&T

Návrat hore Goto down

Odoslať  Marecek201555 Po september 08, 2008 5:20 pm

Ja si rezervujem 61/62 a 63/57

Marecek201555

Počet príspevkov : 63
Alliancia : KPS-DE

Návrat hore Goto down

Odoslať  dajatron Po september 08, 2008 7:32 pm

Poprosim o rezervaciu oaz 140 /123 a 136 /122 do 3 dni su dobité

DAKUJEM
dajatron
dajatron

Počet príspevkov : 228

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak St september 10, 2008 1:03 am

zabiram si 85/19 a 89/20

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Darckol St september 10, 2008 6:30 pm

Ked sa da rezervovat tak si beriem aj ja 59/19 do 5 dni by mala byt moja (hrdinsky dvor ma brzdi Surprised )
Darckol
Darckol

Počet príspevkov : 53

Návrat hore Goto down

Odoslať  Franz Karmasin Pi september 12, 2008 6:13 pm

95|54, v noci preberam
Franz Karmasin
Franz Karmasin

Počet príspevkov : 11
Alliancia : DET-M&T