otvaram temu oazy :)
+3
hunterh
WaterFox
meee...
7 posters
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 1
otvaram temu oazy :)
nevie mi niekto poradit ako to je s oazami?
1) viem ze sa da lupezne napadnut vlastna oaza(ved preco by nie ) a priniest z nej aj nejake suroviny, ale aky to ma dopad? klesne loajalnost alebo co?
2) ked tam poslem podporu, odkial ta podpora zere obilie? z dediny s ktorej som ju poslal alebo z oazy? a ak z oazy ako to vpliva na jej produktivitu?
dakujem
1) viem ze sa da lupezne napadnut vlastna oaza(ved preco by nie ) a priniest z nej aj nejake suroviny, ale aky to ma dopad? klesne loajalnost alebo co?
2) ked tam poslem podporu, odkial ta podpora zere obilie? z dediny s ktorej som ju poslal alebo z oazy? a ak z oazy ako to vpliva na jej produktivitu?
dakujem
meee...- Počet príspevkov : 218
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
Re: otvaram temu oazy :)
1) ked utocis na vlastnu oazu tak si beres suroviny z vlastneho skladu a to 10 percent,
2) podpora v oaze zere obilie z dediny z ktorej bola poslana
WaterFox- Počet príspevkov : 66
Alliancia : KPS{DE}A
Registration date : 14.03.2008
WaterFox napísal:1) ked utocis na vlastnu oazu tak si beres suroviny z vlastneho skladu a to 10 percent,
takze je to o hovne a jednotiek v oaze sa tym padom uzivi tolko ako v dedine odkial ich posielas hej?
presne ako hovoris
WaterFox napísal:presne ako hovoris
dakujem. konecne mam v tom jasno
dneska pri utoku na oazu som objavil sposob ako zautocit normalnym utokom a nie lupezou, ked si klikneete na oazu a date preskumat opustene udolie, na pravej strane mate zoznam svojich dedin, kliknite na inu a potom zase na tu s ktorej chcete utocit a moznost poslat normalny utok sa odblokuje,
ak to niekto poznate tak nic, ale ja som to zbadal prvy krat a ito niesom sam
ak to niekto poznate tak nic, ale ja som to zbadal prvy krat a ito niesom sam
Myslim ale ze na oazu je vyhodnejsie poslat lupezny utok,nestratis tolko jednotiek,pokial ti ide len o jej obsadenie.
hunterh- Počet príspevkov : 31
jj.. oplati sa radsej viackrát poslat lupezný utok, koli mensim stratam..
bobrikbobrik- Počet príspevkov : 28
Registration date : 23.04.2008
no naskytla sa dalsia otazka ohladom oaz: ked mi niekto utoci na oazu vidim to v dedine z ktorej som oazu prebral ako utok? alebo sa to proste neda zistit? este mi nikto doteraz neutocil na oazy a preto sa pytam.
meee... napísal:no naskytla sa dalsia otazka ohladom oaz: ked mi niekto utoci na oazu vidim to v dedine z ktorej som oazu prebral ako utok? alebo sa to proste neda zistit? este mi nikto doteraz neutocil na oazy a preto sa pytam.
ano, ten útok vidíš v dědině, z které si oázu přebral.. a ten útok není červený, ale fialový
melanche- Počet príspevkov : 101
Registration date : 27.04.2008
To waterfox: poznam to ale aj ked pošleš ten normalny utok len ho preskumaju /lupež/nepadne všetko v podstate je jedno preskumat oazu a normalny utok skus a uvidiš
Bibiba- Počet príspevkov : 244
melanche napísal:meee... napísal:no naskytla sa dalsia otazka ohladom oaz: ked mi niekto utoci na oazu vidim to v dedine z ktorej som oazu prebral ako utok? alebo sa to proste neda zistit? este mi nikto doteraz neutocil na oazy a preto sa pytam.
ano, ten útok vidíš v dědině, z které si oázu přebral.. a ten útok není červený, ale fialový
vdaka rozmyslal som totiz ze ci by to nebol vhodny ukryt na senatora alebo nieco take specialnejsie. hlavne ked je ta oaza medzy vsetkymi mojimi dedinami
mno ja tam na speede bezne posielam jednotky...ono to vacsine hracov unikne..ale napriklad ak mate niakeho silneho suseda a viete ze ma v dedine dost vleku armadu a nechcete mat ziadne straty....a potrebujete surky tak kludne mu zautocte na oazu z tej dediny...v oazeniesu hradby ani nic ..a ked neni online tak nieco potiahnete a ked ma velku produkciu a sklady tak mate pekny ulovok zadarmo:D..avsak takto vam to moze vyst len prvy krat..neskor si to uz asi bude branit ...takze potom uz fake utoky a ide to zase
Hoshimaru- Počet príspevkov : 96
prefikane
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: