Otázka a odpovede
+3
Johnny Bravo
Malkavian
soild
7 posters
DET :: Spolocne forum :: Pokec
Strana 1 z 1
Otázka a odpovede
No otázka pre admina prečo zavrel tému ked ju vytvorila Erien a prva tema bola forum romanum a znela takto
Druha vec vidim že potrestanie gilmaka netrvalo ani den za to vulgarne vyjadrovanie a keby to bol niekto iny tak tu nieje 3 dni.Erien napísal:Ďakujem revengemu za darček A v tejto sekcii by som privítala všetkých hráčov, ktorí sa tu chcú porozprávať o všeličom, bez toho, že by to niekomu vadilo a odbočovali by sme od dannej témy. Budem rada, ak nejaké témy pridáte, fantázii sa medze nekladú. A hlavne by som bola rada, keby ste tu presadzovali svoje názory a hlavne pripomienky. Tak ako sme to mali na našom fore MT3 a MT.
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
Re: Otázka a odpovede
erien odisla ... mozno preto zavreli forum .... a to s tym glimakom nebol som tu neviem
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008
Malkavian napísal:erien odisla ... mozno preto zavreli forum .... a to s tym glimakom nebol som tu neviem
Kam odišla?????...Ako mi vysvetli jedno...my sme vaša konkurencia????...alebo čo???...ona zradila hej? a odišla k nepriateľovi??? ktorý ma ROVNAKÉ! fórum???? Tak mi povedz KAM ODIŠLA????
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008
....ok povodne som neico odpisal ale to by nebolo dobre...
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008
Malkavian napísal:....ok povodne som neico odpisal ale to by nebolo dobre...
Anonymný- Anonymný
no odpovede som sa nedočkal, inak erien neodišla len prestupila pre lepšiu spoluprácu a vztahmy
Cau, mam malu otazku, ked vyslem utok a obilie mam do - zacnu kapat vojaci co ostali doma alebo zacnu kapat ty ktory su v utoku a je ich najviac ???? Postupnost poznam to som nasie na nete len neviem ako to je pri utoku ??
macoac- Počet príspevkov : 12
Registration date : 09.08.2008
RAD BY SOM ODPOVEDAL ALE NEVIEM.... AJ MNE SA STALO ZE ZDOCHLO PAR PINDUROV ALE TO BOLO V DOSLEDKU NEPRITOMNOSTI.... POKIAL SI ONLINE ALEBO TEDA VIES ZE TI BUDU KAPAT VOJACI TAK TOMU RADSEJ ZABRAN AKO ZISTOVAT KTORI POKAPU SKOR...
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
To je len take spekulovanie lebo viem ze kto skape premeni sa na obilie v takom mnostve ako stalo jeho vyrobenie. Vzdi padne prvi ten koho je najviac ale ci to plati aj pri tom ked niesu jednotky v dedine?
lebo keby tam bol len senator a zozeru toho tak sneho sa dostane dost do sipky
lebo keby tam bol len senator a zozeru toho tak sneho sa dostane dost do sipky
Ja viem odpoved tý čo su doma, viem to lebo som bol v -, a zvišok bol na lupeži, doma som mal obranu a začala kapať
No tak to by sa dalo vyuzit v pripade nudze . ked budu v utoku dam im zozrat senatorou a vyuzijem aj ine surky ako obilie taky iny npc obchodnik
Všimol som si novu taktiku ktoru začali použivať aliancie s ktorými mame don posielaju podpory do fariem kam občas chodim (expujem hrdinu a zbavujem sa tam nepotrebných jednotiek ) nezačneme niečo take robiť aj my
soild napísal:Všimol som si novu taktiku ktoru začali použivať aliancie s ktorými mame don posielaju podpory do fariem kam občas chodim (expujem hrdinu a zbavujem sa tam nepotrebných jednotiek ) nezačneme niečo take robiť aj my
toto by mal robit kazdy podla svojich moznosti.. kto ma vela obrany moze spekulovat... kto neviem kam poslat, ciel mu vieme dat.
ale tusim by sme to mohli plosne
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
Nepotrebných jednotiek???? A načo ste potom tých vojačikov robili? A za týždeň tu budú natari, tak aké jednotky su nepotrebné? Pošlite ich na natarov.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
Erien na natarov musiš poslať aj hrdinu a myslim že bonus k utoku je lepši. Odpoved nepotrebne jednotky riman- jazda veľa žere a pechota kapala ked som nebol často dona, načo som ich robil no jednoducho nemal som kde vkladať surky čo som pokradol tak som staval všetko možne čo sa popri pechote dalo.Erien napísal:Nepotrebných jednotiek???? A načo ste potom tých vojačikov robili? A za týždeň tu budú natari, tak aké jednotky su nepotrebné? Pošlite ich na natarov.
DET :: Spolocne forum :: Pokec
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: