Natari na s3
5 posters
DET :: Spolocne forum :: Pokec
Strana 1 z 1
Natari na s3
no aby ste mali predstavu proti comu budeme asi stat http://travilog.org.ua/sk/1112721/4b841f246965a88aee341c1451272006
Naposledy upravil hps dňa Pi júl 04, 2008 11:03 pm, celkom upravené 1 krát.
hps- Počet príspevkov : 96
Registration date : 15.03.2008
Re: Natari na s3
hps napísal:no aby ste mali predstavu proti comu budeme asi stat http://travilog.org.ua/sk/1112721/4b841f246965a88aee341c1451272006
pokuď myslíš národ natarů.. tak ti rozhodně žádné legionáře, pretoriány či imperiány nemají...
měl by si se lépe informovat
http://www.travian-help.cz/narody/natari/
melanche- Počet príspevkov : 101
Alliancia : DET
Registration date : 27.04.2008
ja viem ze nemaju je to zaznam z travilogu ten nahradil ich jednotky za rimske jednotky. mozno preto ze ja som riman. zaujimave su len tie pocty. na slovenskom s3 boli odblokovane natarske dediny dnes o 15:00. toto bol zaznam otukavacieho utoku mojej aliancie. inak tu armadu sme im dali dole asi za 3 hodiny. teraz to uz len udrzat.
hps napísal:ja viem ze nemaju je to zaznam z travilogu ten nahradil ich jednotky za rimske jednotky. mozno preto ze ja som riman. zaujimave su len tie pocty. na slovenskom s3 boli odblokovane natarske dediny dnes o 15:00. toto bol zaznam otukavacieho utoku mojej aliancie. inak tu armadu sme im dali dole asi za 3 hodiny. teraz to uz len udrzat.
aha aha
tak jim dejte co proto
melanche- Počet príspevkov : 101
Alliancia : DET
Registration date : 27.04.2008
na s3 to hram len tak rekreacne a moja aliancia nema sancu postavit div ako prva. ale beriem to ako dobry trenik ked sa objavia natari tu ;-)
@hps, na s1 sme boli na 40 mieste(ali MSN IP, MSN H, MSN L) a div sme stavali Síce sme ho prví nepostavili, ale kto sa môže pochváliť, že ho staval?
Ba silné ali, ktoré medzi sebou bojovali, sa potom zlučovali, aby nejaký div stavali.
Ba silné ali, ktoré medzi sebou bojovali, sa potom zlučovali, aby nejaký div stavali.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
Ked sadostaneme k divu na tomto serveri tak to bude moja prva ucast na stavbe Uz sa tesim - len aby som zas daco nepokafral
Darckol- Počet príspevkov : 53
no my sme 22 pvovodne sme mali podporovat spolocenstvo HUNTS ale ked sa natari objavili pri nas tak sme si povedali ze sa zabavime ;-) inak na s3 sa uz natari objavili na nahodnych poziciach
NA poslednom speede sme stavali div ako GYS neskocili sme prvy ale treti ale nasa alli co bola celu dobu okolo 4 5 mesta naoniec skoncila ako prva. A chcem vam povedat ty ktory neviete ze ak nahodou budeme stavat DS tak aby ste aspon v par dedinach postavili obchodne kancelarie aby ste vladali zasobovat oblilim armadu na podporach. A ak nemate zaujem posielat svoje jednotky na podpory teraz a niektory ani zasobovat obilim tak mozete zabudnut na DS.
Už som to písala v sekcii div, ale apelujem na tom, aby mal každý a v každej dedine obchodného kancelára a na čo najvyššom lvl. Ak dojdu natari na dediny už sa vykašleme a budeme posielať iba podpory a suroviny. To už bude potom najdôležitejšie.
A hps, presne tak isto sme na s1 dopadli my. Silné ali sa na nás vykašlali, tak sme si div vydobili sami. No a tešili sme sa ako malé deti.
A hps, presne tak isto sme na s1 dopadli my. Silné ali sa na nás vykašlali, tak sme si div vydobili sami. No a tešili sme sa ako malé deti.
Erien- Počet príspevkov : 444
no u nas to bolo naopak my sme sa vykaslali na silne ali a povedali sme si ze si postavime vlastny div ;-)
No tak ludia ja som staval DS iba na Speede ale tam som ho ani nedostavala.....Lebo jeden typek na mna zacal utocit ......A nemal som sancu vs jednotky v DS a doma ma znicil .....Tak ani neviem ci moja ally ho postavila...
Anonymný- Anonymný
DET :: Spolocne forum :: Pokec
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: