Natari
+2
someliér
Nemo
6 posters
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 1
Natari
Takze, aby urcite kazdy vedel, natari na sk6 pribudnu 13.11.2008.
14.11. budu oznamene ich aktivovanie = odvtedy mozno na nich aj utocit
link:
http://forum.travian.cz/showthread.php?t=94519
14.11. budu oznamene ich aktivovanie = odvtedy mozno na nich aj utocit
link:
http://forum.travian.cz/showthread.php?t=94519
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
Re: Natari
chcel som len par veci si ujasnit
a to
kolko natariek prebrieme KPS bude mat svoj div ci bude 1 spolocny ?
lebo stale mi to neni naksi jasne ....
dalsia vec ak sa bude reberat viac divov (natariek) Tak sa musiem dohodnut kto bude podporovat aky div ...
to su asi zakladne otazky :-D
co sa tyka dalsich info ... Ako bojujete proti spehom vo vasich alianciach ? lebo mi v KPS vraj mame 2 ... tak by som sa chcel informovat ako by sme mali postupovat a pripadne napady vyuzit ....
a este nieco :-) kto ma pristup na toto forum ? je to uzamknuta miestnost pre hrstku "vyvolených" alebo pre vsetkych ? dik za opovede
S pozdravom
"Tajný agent" KPS
Somelier
a to
kolko natariek prebrieme KPS bude mat svoj div ci bude 1 spolocny ?
lebo stale mi to neni naksi jasne ....
dalsia vec ak sa bude reberat viac divov (natariek) Tak sa musiem dohodnut kto bude podporovat aky div ...
to su asi zakladne otazky :-D
co sa tyka dalsich info ... Ako bojujete proti spehom vo vasich alianciach ? lebo mi v KPS vraj mame 2 ... tak by som sa chcel informovat ako by sme mali postupovat a pripadne napady vyuzit ....
a este nieco :-) kto ma pristup na toto forum ? je to uzamknuta miestnost pre hrstku "vyvolených" alebo pre vsetkych ? dik za opovede
S pozdravom
"Tajný agent" KPS
Somelier
Naposledy upravil someliér dňa Ne november 02, 2008 1:03 pm, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : lebosom nieco opravoval omg)
someliér- Počet príspevkov : 9
Alliancia : KPS
Registration date : 23.10.2008
takze zakl. info.... toto je spolocne forum pre vsetky detka + pokus dostat sem kps a samozrejme ma tu pristup kazdy kto tu ma kamosa(tak dobreho ze mu da aj heslo na nick)tzv spehovia ......je to normalne prirodzene presne tak mame tzv, spehov v inych alianciach aj my.... takze z tohto dovodu sa niektore veci nedavaju na forum... respektive sa davaju na uzavrete forka pre vyvolenych kde bezny clen nema pristup respektive nema tusenia ze take nieco existuje taktiez preferujem nedavat sem info o divoch.... respektive davat info matuce
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
hh ... EMPS ako som si vsimol uz speha nemaju :-D ... isli na to celkom dobre lenze ako sa spominalo za 2tyzdne su tu natari ... a dotedy take opatrenia nestihneme pravit ako EMPS napr
someliér napísal:hh ... EMPS ako som si vsimol uz speha nemaju :-D ... isli na to celkom dobre lenze ako sa spominalo za 2tyzdne su tu natari ... a dotedy take opatrenia nestihneme pravit ako EMPS napr
co spravili?
ak si si nevsimol ...
rozdeili alianciu asi na 10sektorov po 10 hracov asi ...
nemalo im ako unikat info lebo proste davali falosne spravy kazdemu sektoru a potom sa to uz len zuzilo na par hracov pripadne a bolo to
lenze ta ich akcia trvala niekolko tyzdnov a nesli natary :-d
nemalo im ako unikat info lebo proste davali falosne spravy kazdemu sektoru a potom sa to uz len zuzilo na par hracov pripadne a bolo to
@somelier vitaj u nás na fore spoločenstva. Dúfam, že sa tu budeš cítiť ako doma.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
someliér napísal:ak si si nevsimol ...
lol zaujimave ale dufam ze nie uplne ucinne i ked mne je to jedno... pocit vyhry bez speha je krajsi... preto ziadnych nemam
tak ale s tym rozdelenim sme to robili kedysi aj mi na tomot srv a tiez sa nam podarilo par spehov chytit..ale to bolo este daavno ....Nemo napísal:someliér napísal:ak si si nevsimol ...
lol zaujimave ale dufam ze nie uplne ucinne i ked mne je to jedno... pocit vyhry bez speha je krajsi... preto ziadnych nemam
Hoshimaru- Počet príspevkov : 96
Alliancia : DET
Registration date : 14.03.2008
Hoshimaru napísal:tak ale s tym rozdelenim sme to robili kedysi aj mi na tomot srv a tiez sa nam podarilo par spehov chytit..ale to bolo este daavno ....Nemo napísal:someliér napísal:ak si si nevsimol ...
tvoje odpovede sa od začiatku servera rapídne skrátili , ešte že SK6 onedlho končí bo by si prestal aj prispievať :D
WaterFox- Počet príspevkov : 66
Alliancia : KPS{DE}A
Registration date : 14.03.2008
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: