MAUGLI
+6
Admin
gorgo
Hoshimaru
meee...
matiseek
cikulkovo
10 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: MAUGLI
tie posledné utoky maugliho na masiara so spoločnou obranou a podporou a potom následné útokygorga na maugliho, ktoré ho knokautovali patrili zatial k vrcholom tohto serveru. Je dobre, že to bol aj tímový boj s podporami a trochou lsti pri útoku gorga. Na zdravie...nech víťazia len tí nalepší.
Anonymný- Anonymný
dnes vecer to ma spocitane gilmak a este niekto z LEGENDS. nasi bratia v zbroji M&T dnes vecer idu na nich... takze ziadne bratrickovanie a katy na nich. ked boli taki silni tak nech sa teraz ukazu co v nich je.
meee...- Počet príspevkov : 218
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
jaj bratu a to prečo to tu takto verejne plácneš na fórum???
astro- Počet príspevkov : 38
no to by si nemusel ale co uz...inak k tomu ze je to jedno z najlepsich akcii na servri som hrdy ze som bol jej sucastou lebo tak ako som mal podporu tak som posielal faky...a myslim ze viac z nas je na seba praom hrdy...DE is da best
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008
hehe, môžem si aj ja pripísať úspech keď som poslal po jednom pandrlákovi na každú maugliho dedinu?
žartujem, mne stačí zatiaľ úspech čo sme mali u Krauseho, to bola tiež pekná akcia. Každopádne skladám klobúk pred všetkými kto sa na tomto podieľali. Myslím, že hráča ako Maugli muselo zložiť keď prečítal "Žiadny z tvojich vojakov sa nevrátil". Na to asi nebol zvyknutý :-D
žartujem, mne stačí zatiaľ úspech čo sme mali u Krauseho, to bola tiež pekná akcia. Každopádne skladám klobúk pred všetkými kto sa na tomto podieľali. Myslím, že hráča ako Maugli muselo zložiť keď prečítal "Žiadny z tvojich vojakov sa nevrátil". Na to asi nebol zvyknutý :-D
astro- Počet príspevkov : 38
Jasne ze vsetci mate na tom zasluhu, rychlymi podporami, ktore cez vikend zachranili masiarovu novu dedinu a krasne preriedili utocnu silu legends. Je to o tom, ze nas je v tejto aliancii dost aktivnych hracov, ktory hraju za alianciu, nielen za seba a to je pekne. No mame tu nove vyzvy a dalsich hracov z Legends, ktorych ako tu uz bolo spominane bud treba prebrat k nam, alebo rozbit a zacat panovat nasemu kvadrantu.
A dost o Mauglim, myslim ze je nacase uzvriet tuto temu.
A dost o Mauglim, myslim ze je nacase uzvriet tuto temu.
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
tak tak maugli je historia ideme dalej
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolenie tohoto fóra: