MAUGLI
+6
Admin
gorgo
Hoshimaru
meee...
matiseek
cikulkovo
10 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
MAUGLI
Takze maugli si zacina do nasho hraca bobrikbobrik, sami dvaja ten utok nevykryjeme tak poprosim podpory do Slimcity na dlhsie kym si maugli tych svojich 1700 palok neznici
cikulkovo- Počet príspevkov : 153
Alliancia : KPS.{DE}
Registration date : 15.03.2008
Re: MAUGLI
na kolkatke ma rezidenciu a hradby, bude tam treba aspon minimum 800 pretov, ale cim viac, tak tym vacsie straty.
matiseek- Počet príspevkov : 26
Registration date : 14.03.2008
radim ti aby si napisala hosimu oficialu ziadost o podporu. nech rozposle hromadnu spravu. musi tam byt stav sypky, produkcia, hratby, rezidencia, do akej dediny poslat podporu a kto utoci teda ak si to uz neurobila
meee...- Počet príspevkov : 218
Alliancia : DET
tak v prvom rade by ste mali zacat komunikovat medzi sebou, ste tam pri sebe traja, podpory budu urcite, ale najskor si musite zohnat k.... zastup, co tu bude stale, alebo si to nejak rozdelit, aby vas nenasli ofline, rozsirit hradby na co najvyssiu uroven.
maugli najskor spehuje a potom utoci, tak by bolo dobre vystavat pretov, mozno aj osteparov, nie su dobry proti pechote, ale cim vacsie mnozstvo, tak tym mensie straty budu a poslat ich do nejakej centralnej dediny a pockat, kym maugli nevyspehuje a potm poslat tak, aby prisli skor(nepozeral som, ako je daleko od vas, ale vy ste dost blizko, tak sa to presunut urcite stihne), ako on zautoci, ked tam uvidi len zopar podpor a par vojacikov na obranu, tak isto posle vsetko.
maugli najskor spehuje a potom utoci, tak by bolo dobre vystavat pretov, mozno aj osteparov, nie su dobry proti pechote, ale cim vacsie mnozstvo, tak tym mensie straty budu a poslat ich do nejakej centralnej dediny a pockat, kym maugli nevyspehuje a potm poslat tak, aby prisli skor(nepozeral som, ako je daleko od vas, ale vy ste dost blizko, tak sa to presunut urcite stihne), ako on zautoci, ked tam uvidi len zopar podpor a par vojacikov na obranu, tak isto posle vsetko.
Ja o tom uz viem bobribobrik ma nastarost pozvysovat sypku hradby atd...a ostepy sa budu posielat tiez..maugli ma tych 1700 palkarov v 3 dedine nie? v prvej ma urcite aj jazdu a silnejsiu armadu....alebo aspon mal..takze moze zautocit aj tou..taktiez ak posleme na podporu spehov moze si spehovat kolko chce a taktiez ked je tu speh tak sa to dozvie tak ci tak :D
Hoshimaru- Počet príspevkov : 96
budem skepticky...
Hracom s popkou ako Maugli moze trvat postavenie 1700 palkarov asi 3-4 dni maximalne, takze jemu by trebalo vukradat oazy a katapultovat dediny dost aktivne, alebo nieco ine vymysliet, ja som tu novy, ale neverim, ze ked sa rozbije na jednom utoku tak ho to odradi od dalsich. Ja mam popku o tretinu mensiu, ale ani straty 800 palkarov ma neodradili od toho aby som na niekoho prestal utocit, lebo tam ma podpory, prave naopach, rozhodol som sa postavi 2500 aby som mal nabuduce mensie straty.
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
tak ja mu mozem poslat 1500 ostepov ako podporu a 500 rytierov, len aj mna spehoval, no matisko mi robil zastup a vzdy mu uhol, skoda, bo by sa rozbil
1.maugli dnes zutocil na jedneho s 870 palkami a prisiel o 500
2.tak kazdy na maugliho poslime fake utok a vykradnime mu medzi tym oazy 10% ked mu zobere kazdy za chvilu nebude mat co stavat a hlavne tie kde ma obilie aspon ho spomalime teda myslim si
2.tak kazdy na maugliho poslime fake utok a vykradnime mu medzi tym oazy 10% ked mu zobere kazdy za chvilu nebude mat co stavat a hlavne tie kde ma obilie aspon ho spomalime teda myslim si
dobry napad
Uz som poslal 2 utoky, dorazia ale az o 18 hodin, tak by bolo dobre poslat co najviac od vsetkych ludi co to naozaj hraju.
ja mam k nemu dve a pol hodky, maugli poslal na mna fake vraj chcel zistit aku mame organizaciu a ze za ako dlho si stihnem vybvit podporu... no len ma nasral... a vraj je u nas nejaky spehun od Legends
no fasa
tak to je radost hrat s tymi spehmi....
ale vazne mne to tak nepriamo naznacil maugli, ze maju u nas dakoho a ze isto mame aj my u nich... a mam poslat ten fake ci ako?
ja pouzivam takuto fintu na speede ked dakto na mna posle fake a caka ze zautocim lebo ma doma podporu mu napisem ze viem ze tam ma podporu aj odkoho ze mam dobre zdroje a uz vyzveda co a ako ta neistota
no to hej, ale ako vieme kazda lepsia ally na kazdom servery ma vo svojom vnutry speha. je to smutne ale spehovia sa vo vojenskych konfliktoch zjavuju uz od nepamati a robia dobru robotu. inak to nieje ani u travianu. na sk3 mam v mojej ally speha a ani za boha neviem kto to je. zenprijemnuje nam tam zivot uz nejaky ten den
meee...- Počet príspevkov : 218
Maugli poslal na mna utoky... Ma to ale ku mne asi 14 hodin.... som mu poslal asi 8 fakov ale este len dorazia, tak ma asi chce tiez pozdravit... mile to chlapca, neviem co proti nemu stale mate
myslis, ze je to len fake? poslala by som podpory, len nestihnu dorazit skor jak ten schyzák
idu aj katy, pozri, sa mi to neche pocitat a aj tak neviem, z ktorej dediny.
Neboojte sa o mna.
Ja sa o seba postaram. Este som tuto ally nic nepytal, lebo nebol dovod a Maugli poslal len faky urcite, sak katmi by sli 30 hodin.. A mam tu par osobnych spojencov, takze neaku podporu tu mam, ale fakt neverim, zeby poslal normalny utok, ved ma ani nespehoval a neukradne nic aj keby mi tu smiesnu podporu rozbil... O 12 hodin uvidme, ale ja sa nebojim. On je skor zufaly z tych mojich fakov co posielam king
Tak maugli si zrusil ucet, po psychyckej stranke asi dost utrpi Legends, co viem tak bol hlavny organizator a teraz ho stratili.
puTTy- Počet príspevkov : 68
maugli si zrušil účet? mauglí si zrušil účet? napíš to ešte raz!
astro- Počet príspevkov : 38
tak ich mozme dokoncit zacnime tymi ospodu kazdy ked posle utok aj ked pojde 20 hodin samozrejme s katmi tak by mali postupne klesnut na same dno alebo sa rozpadnut
skúsme iné riešenie najprv: oni sa rozpadnú aj bez toho aby sme ich katovali, morálka pôjde dole. mali hráča ktorý to od začiatku na tomto serveri viedol (po tom čo odpálili dejv-a) a aj neskôr sa držal na špici a priznajte si že keď na vás útočil mali ste rešpekt. majú dobrých hráčov, ktorí by mohli ísť k nám skôr než ich vychytajú iné ali. je to trochu samovražedné lebo ma môžu nahradiť ale v prospech aliancie, za pokus by to stálo. diplomat, skúsiš vyjednávať?
astro- Počet príspevkov : 38
Podla mna po psychyckej stranke v prvom rade utrpel najma maugli, ked si rozbil armadu na masiarovi. Potom ten moj utok, ktorym som ho pripravil o 80k suriek. Mrzelo ma ze som vam tu nepovedal co planujem, ale narokom som od vas ziadal na fore len fake utoky, ak by sme tu mali spiona, tak aby sa maugli nedozvedel co k nemu ide. Ale plan zafungoval, to jeho nadute ego tie straty neprezilo a urcite s inymi vyhovorkami ukoncil svoje posobenie na tomto severi, ak vobec neake vysvetlenie nakoniec dal.
Rest in peace unworthy hero.
Rest in peace unworthy hero.
Ten Astrov napad neni zlý aj ked si osobne myslim že je na to ešte skoro
Bibiba- Počet príspevkov : 244
dnes pijemeeeeeeeeeeeeeeeeeeee