DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AA utočná hlasovanie

+24
cikulkovo
Kanaa
Gilmak
Tom_SK
Kanek
Admin
13Eagle
Malkavian
Hoshimaru
bobrikbobrik
Darckol
Valhala
therasto
WaterFox
Surko
Marecek201555
majdzo
kuklac88
soild
meee...
puTTy
sikon
Erien
Bibiba
28 posters

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Goto down

ste za utočnú AA

AA utočná hlasovanie - Stránka 2 Vote_lcap74%AA utočná hlasovanie - Stránka 2 Vote_rcap 74% 
[ 31 ]
AA utočná hlasovanie - Stránka 2 Vote_lcap26%AA utočná hlasovanie - Stránka 2 Vote_rcap 26% 
[ 11 ]

Celkom hlasov : 42

Poll closed

AA utočná hlasovanie - Stránka 2 Empty Re: AA utočná hlasovanie

Odoslať  Hoshimaru So jún 28, 2008 7:36 pm

Erien napísal:Hoshimaru, nechcem tu do toho kecať, ale kolonku, kde sme diskutovali o AA si tuším dnes uzamkol. Toto už je dôsledok diskusie na túto tému. Už je hlasovanie. A keď už je diskusia aj tu, tak by som chcela len podotknúť, že ja počítam s AA aj na zastrašenie nepriateľa, ktorý nedá našim hráčom pokoj. Trebárs keby sme ju už mali, mohla sa použiť na hráča, ktorý útočí na knigt4, alebo na Phoebe511 a rozbili by sa im armády. No a potom keď prídu natari tak na nich. Ale to myslím tých útočných armád bude viac aj u jednotlivcov.
mno som pisal preco som predtym nepisal...nevedel som o tom lebo som nechodil na forko lebo som kazdy den makal na brigade 12ky....bolo to tam pisane.....som vsak myslel ze ked sa bude nieco take dolezite preberat tak sa mi da o tom vedet lebo som viacerym ludom hvooril ze teraz brigadujem....mno necham to uz teraz teda tak....budu sa teda robit utocne armady....ludia sa ucia zo svojich chyb..uvidime ako to dopadne co sa tyka zastrasenia nepriatela...mno to je slaby dovod..ak to ma byt AA tak sa nema zbytocne nicit a hlavne prezradzat....
Hoshimaru
Hoshimaru

Počet príspevkov : 96
Alliancia : DET
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien So jún 28, 2008 8:21 pm

No s tým utajením kde bude AA to bude trochu obtiažne. To si myslím, že sa nezatají a ani to nemusí niekto nepriateľom vyzvoniť. Každý všímavý hráč na to príde, bo si domyslí, že jeden hráč nemôže mať sám od seba taký kolos. No a na natarov je to podľa mňa ešte skoro stavať a zbytočne živiť. To stačí keď ohlásia ich príchod. A aké armády na natarov posielali na sk 1 je v travianskom fore na sk1 v sekcii div sveta. Sú tam reporty od ali ktorá vyhrala na sk1.

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... So jún 28, 2008 8:33 pm

Hoshimaru napísal:.....riesenie je dost jednoduche.....ako som uz spomynal schiza zo speedu...pytate sa ako je mozne ze ho nikto neznicil .....dovod je jednoduchy...mal prisebe dvoch kamosov ktory nemali nic ine len obranne armady.....ked isli utoky....poposielali sa podpory a konec..vybavene....oni len napodobnovali sposobi inych skusenych hracov.....je to napisane aj tuto na forku....v topicu DESATERO.....vola sa ta strategia "Vlcia štvorka" (v ich pripade boli len 3ja) je to znamen uz vsade..ale malo ludi to pouziva......ty co to vedia pouzivat a pouzivaju to su moc silny.....teoria je jednoducha....jeden hrac stava utocnu armadu....traja dalsi mu posielaju denne produkciu tak aby nepresiahli tu svoju.....max co sa da...za zvysok sa rozvyjaju a stavaju obranu....to co poslu je hodinova produkcia takze im este ostane 23hodin na minanie ....na obranu a stavanie..co je viac nez dost...ich popka mozno na tom trosku utrpi..ale co s popkou?....zabere dedinu a ma dalsi zdroj obilia a surovin....a skoro nic ho to nestoji....sami osebe maju mensie armady na podporu katapalutov.....a mensie svoje armady....popripade lupenie alebo nicenie mensieho odporu......vyuzitie takejto strategie ma viacej moznosti....bud stava armadu na natarsku dedinu na plany alebo na cuzdi DS (v tom pripade musi stavat aj katapuly neprestajne) alebo pouziva armadu na zabavu a cistenie okolia a nepriatelov........

vlciu stvorku sme hrali na predchadzajucom skx. ale tam je to podla mna jednoduchsie kedze vsetko ide 3x rychlejsie. ale fungovalo to. je to tiez dobre riesenie. k tom by som este povedal ze sa to kludne moze uskutocnit popri AA. ved 1000 surovin nemoze byt vasa hodinova produkcia. tak max. v jednej dedine Wink a kolko ich mame v primere? tak 4. takze sa mozu urobit aj stvorky aj AA. 1000 z kazdej surky pojde na AA a hodinova produkcia pojde pre utocnika zo stvorky. to by nemal byt problem. k tomu skx kde sme to tak hrali, fakt to fungovalo a hraci sa blizsie spoznali najma koli tomu ze boli v jednotlivych vlcich stvorkach. rozbili sme kopec nepriatelskych utocnych armad s tym. problem bol len na zaciatku kedy sa ludia nevedeli dohodnut kto bude s kym a kto bude utocnik a kto obranca. pri tom sme sa hrozne zamotali a riesili to straaasne dlho, ale ked sa to doriesilo bola pohoda a fungovalo vsetko ako hodinky.
pokial sa nemylim MaT tiez fungovalo podobnym stylom len s viacerimi hracmi ako kohorty Wink

takze si myslim ze by sa kludne dalo spachat jedno velke zlo v podobe AA + vlcie stvory. nieje to az tak vela produkcie co maju viac ako 2 dediny s plno rozvinutymi poliami a banami.
meee...
meee...

Počet príspevkov : 218
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kanek So jún 28, 2008 9:52 pm

Vím, že jsem jeden z mála, ale jsem proti, a názor nikdy nezměním
Kanek
Kanek

Počet príspevkov : 41
Registration date : 22.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tom_SK So jún 28, 2008 11:42 pm

ja som zmenil nazor , bol som pôvodne za ale teraz som proti
prečo , no len z toho dôvodu že ste sa dušovali že obrana nieje problem že to sa zorganizuje , ale to tu problem je a velky , nejde mi o to že mi na tej podpore padlo tolko falanxov kolko padlo , za par dni to mam späť vystavane zožerie mi to dennu produkciu surovin čo je da sa povedať skoro nič , ale ide mi o to že som tam bol na obrane skoro sam ak nepočitam plus dalších zopár jednotiek a zopár vlastných čo tam mal ten človek ...
vy chcete budovať AA ale pozerate len na to, ale to že tu niekto žiada o pomoc na to nehladite ...

ked si dame tieto problemy do poriadku potom môžeme uvažovať o AA ...
snivate velice o tom ako bude AA rozbíjať nepriatelov že to je riešenioe problemu vdaka nej budeme v bezpečí , ale čo do tej doby to si nehame všetkýh hráčov sfarmiť ???

Tom_SK

Počet príspevkov : 28

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Ne jún 29, 2008 12:21 am

Bibiba napísal:Takže ked pisem do fora prečitam si najprv znenie otazku alebo dovod prečo a čo sa robi -Tom sk nikdo okrem teba nevie kde a prečo padli tvoji falanxovia ale ty a Kanek si najprv prečítajte hlavný text tohto fora a ked viete čitat tak aj asi pochopíte čo okrem Vas asi všetci pochopili hlasovat možu len KPSDE a KPSDE-A a je tam aj dovod
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tom_SK Ne jún 29, 2008 12:47 am

čítať viem , len som chcel upozorniť na to že ak je takyto super prehlad a spolupraca v spoločenstve tak to nema zmysel stavať , budem sa opakovať ale vobec mi nevadí že padli , ale ti že vela reči ale skutek utek ..... no a prepač ale ked ty sam nevieš o tom kto tu na fore žiadal o pomoc tak to je trocha smutne , nechcem to tu spamovať takže pokračovanie bud cez pmky alebo lepšie verejne v inom vlákne ...

Tom_SK

Počet príspevkov : 28

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Ne jún 29, 2008 8:17 am

1.jsem pro
2.ani jeden ja zastavam nazor ze by to mel byt German.utok na ukor ceny,nejlepsi volba je german.
3.2 aa

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kanaa Ne jún 29, 2008 10:20 am

1. som za
2. Bibiba
3. jedna AA
Kanaa
Kanaa

Počet príspevkov : 9
Alliancia : DET-DG

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kanaa Ne jún 29, 2008 10:27 am

Kanaa napísal:1. som za
2. Bibiba
3. jedna AA

takze skusim sa opravit...ked som precital hosiho prispevok tak som ksu zmenil nazor

1.som za ally army
2.bibiba, putty a este niekto, trebars Gilmak alebo neviem
3. 3-viac AA
Kanaa
Kanaa

Počet príspevkov : 9

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo Ne jún 29, 2008 2:28 pm

Sorry za spam, ale ako pozerám väčšina je za AA a za Bibinka, tak keby si Bibiba chcel, tak mi posli na icq ( 316443563 ) linky a ja sa regnem ( uz sa mi zmazal ucet ), aby si mal zlatky, myslim, ze za tyzden ich zopar nahram, bo potom uz odchadzam makat a chcem Vam este nejako pomoooct queen

cikulkovo

Počet príspevkov : 153
Alliancia : KPS.{DE}

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Ne jún 29, 2008 4:01 pm

zlata to zena Smile btw. ja tiez hram len tu a na skx tak sa mozem este na nejake srv. regnut koli zlatkam Wink
meee...
meee...

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Ne jún 29, 2008 5:20 pm

meee... napísal:zlata to zena Smile btw. ja tiez hram len tu a na skx tak sa mozem este na nejake srv. regnut koli zlatkam Wink

to ja si je platim kartou:D

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Admin Ne jún 29, 2008 5:25 pm

Gilmak napísal:
meee... napísal:zlata to zena Smile btw. ja tiez hram len tu a na skx tak sa mozem este na nejake srv. regnut koli zlatkam Wink

to viacery vcera 250 zlatiek Smile no co uz moja hodinova mzda na to posla
Admin
Admin
Admin

Počet príspevkov : 105
Registration date : 11.03.2008

http://kpsde.heavenforum.com

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Ne jún 29, 2008 5:57 pm

Gilmak napísal:

tak to aj ja sem-tam, ale budes ich platit kartou a j tomu kto bude mat AA? lebo o tom je rec Wink
meee...
meee...

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo Ne jún 29, 2008 10:10 pm

Juj, nespamujte tu kua o plateni zlatiek, ja som to napisala Bibibovi a uz to tu nerieste, vdaka...

cikulkovo

Počet príspevkov : 153
Alliancia : KPS.{DE}

Návrat hore Goto down

Odoslať  melanche Po jún 30, 2008 1:24 am

1. ano
2. Bibiba + další.. (souhlasím i s Gilmouškem - jedna z AA by mohla být germánem)
3. měli bychom se už konečně sladit, sjednotit - bez vyčítek, naschválu, dohadování, hádání, sprosťáren... a vytvořit ten správný tým a skládat se klidně i na xxxxx AA Smile
melanche
melanche

Počet príspevkov : 101
Registration date : 27.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hoshimaru Po jún 30, 2008 1:32 am

Mno takze.....po dlhsom rozhovore z Bibibom kde mi osvetlil niake veci o ktorych som nemal ani tusenie a preco sa vlastne v prvom rade rozhodol stavat AA.....som musel uznat ze som sa v tomto mylil a ked berem na vedomie veci ktore som sa dozvedel musim povedat ze aa je v tomoto pripade vazne asi najlepsie riesenie....i ked to com som pisal vyzsie je pravda na vacsine serveroch...v nasej situacii bude naozaj najlepsia ta AA...takze

1. Ano
2. Bibiba,Putty,+
3. 3-4AA

Dalsia vec ktoru by som chcel povedat.....i keby som neviem ako nesuhlasil z hlasovanim.....hlasovanie je hlasovanie....a nech dopadne akokolvek ocakavam ze kazdy vratane tych ktory hlasovani pre opacnu moznost budu respektovat rozhodnutie vacsiny a tak sa budu aj spravat a zapajat sa.....
Hoshimaru
Hoshimaru

Počet príspevkov : 96
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Ut júl 01, 2008 11:44 pm

Ahojte som za!!! Wink

1 Ano
2. Bibiba
3. 2 AA

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný St júl 02, 2008 9:44 am

1. Ano
2. Bibiba,Putty
3. 2 AA

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  petobiker St júl 02, 2008 12:50 pm

1. som za
2. Bibiba
3. jedna AA

petobiker

Počet príspevkov : 5
Registration date : 20.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba St júl 02, 2008 8:26 pm

Zdravím Vas takže 7 dnova lehota hlasovania uplynula väčšina hlasovala za útočnú AA kedže behom hlasovania sa prihlasil další dobrovolník na stavanie AA a viac hračov hlasovalo za 2 a aj viac a po vzajomnej dohode vo vedení sme sa rozhodli že ideme stavat naraz 3 útočne AA je to proste nutnost a už sme mali týmto smerom íst davno vobec to nie je vyhoda skor obeta tých 3 že sa na to dali kedže musia investovat ovela viac ako dostanú a túto armadu nesmu použit na lupenie/výnimka je lupež vlastnej dediny za učelom doplnenia surovín/ ani iný ciel len ako som to už písal ciel ktorý určí vedenie / aj to väčšina/ bud to budu natary alebo silný nepriatel ali ,túto podmienku možte sledovat všetci a jej porušenie bude potrestané., tiež platia aj ostatne podmienky musia byt určený 2 zastupci učtu / ale kvoli porušeniu pravidiel sa budú striedat raz bude jeden raz druhy /, Heslo - takže takto ludia ja som ochotny ako som aj navrhovat dat svoje heslo jednemu z Vas a to pre pripad že by sa so mnou niečo stalo aby ta AA mala zmysel, nebojim sa zneužitia lebo cez e-mail by som sa aj pri zneužití vždy dostal nazad a ja to tu hram pre Vas preto my to nevadi , Putty sice bol proti ale on je dobrý chlapec pochopí že o svoj účet nemože príst a Gilmak je inteligentný ten to bere ako ja /dúfam/ v skratke ja navrhujem toto 2 budu oficialne určený ako zastupci budu o nich vediet všetci v ali zastupovat bude bud jeden alebo druhý 2 naraz len pri dlhšej nepritomnosti zastup musí byt daný vždy pri dlhšej ako 3-4 hodinovej nepritomnosti. Takže AA budu stavat náš nový zaujemca 1 ,Gilmak 2, Putty a 3 Bibiba podmienky su určene ---suroviny -kedže malo byt posielané po 1000 suriek z každeho a každemu no ideme robit až 3 AA spravíme to socialne a členovia s popkou do 4000 budu posielat po 500 z každeho a každemu z týchto 3 s popkou nad 4000 budu posielat po 1000 . Viem že už tu budete niektorý šomrat že je to vela atd tak som si dal namahu a vypočital som kolko šuriek potrebuje Riman za 24hod investovat a to som ratal imperiana a cezara takže 132000 dreva,149000hliny a 189840 železa obile som neratal kedže tam by som musel ratat aj čo zožeru. Z tohto vidno že cca dostane / orientačne nechce sa mi ratat presne/ tak polovicu toho čo skutočne musí do army dotyčný investovat a v tom neni stavba obilných poli preto som aj obile vobec neratal ak sa mýlim opravte ma vravim cca posielat sa začne od pondelka buduceho týzdna suradnice zadam a z týmy zlatkamy to platí 20 zarobených zlatiek 10 dni nemusi posielat do konca týždna vam na otazky tu budem ešte odpovedat ale prosím normalne otazky tiež si chcem Travian aj užit dakujem
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild Št júl 03, 2008 12:14 am

no ja som napočital za jednu 11 a za 2 a viac 11 takže neviem ešte v ktorej teme sa tu vyjadrili, a ak tak poprosim ako kto hlasoval a za čo v tabulke lebo zachvilu bude naozaj tých armád 25...
soild
soild

Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Št júl 03, 2008 1:33 am

soild napísal:no ja som napočital za jednu 11 a za 2 a viac 11 takže neviem ešte v ktorej teme sa tu vyjadrili, a ak tak poprosim ako kto hlasoval a za čo v tabulke lebo zachvilu bude naozaj tých armád 25...

soild ale to bude len dobre ked bude AA 25. to nebude na skodu ale v prospech Wink
meee...
meee...

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild Št júl 03, 2008 8:28 am

meee... napísal:
soild napísal:no ja som napočital za jednu 11 a za 2 a viac 11 takže neviem ešte v ktorej teme sa tu vyjadrili, a ak tak poprosim ako kto hlasoval a za čo v tabulke lebo zachvilu bude naozaj tých armád 25...

soild ale to bude len dobre ked bude AA 25. to nebude na skodu ale v prospech Wink
tak ja už si staviam non-stop svoju vlastnu ak myslim že už 2 týžden sa my nezmestia surky do skladov tak ich davam do kasarni a stajni
soild
soild

Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Návrat hore

- Similar topics