DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AA utočná hlasovanie

Goto down

AA utočná hlasovanie Empty AA utočná hlasovanie

Odoslať  Bibiba Pi jún 27, 2008 12:12 am

Takže ako som slúbil je tu nove hlasovanie za utočnu AA a kedže predpokladam že bude schvalena spojíme to a hned aj schvalime meno takže: po roznych pripomienkach a rataniach /aby to ozaj vyšlo aj to je tak tak/ musi sa posielat po 1000 surovin z každej suroviny/za den t. j. 4000/den, s touto AA sa nesmie utočit len v nutnom pripade ked utok schvali vedenie/väčšina/ je stavana na dobytie natarov a tažkeho nepriatela hlasovat možu len KPSDE a KPSDE-A. kedže viem že MT si AA stavia/stavalo/ tak su mimo a Code možu hlasovat a budem rad no musia potom zabezpečit aj posielanie surovin . Hlasovanie prebehne nasledovne odkliknete za alebo proti no kedže zaroven hlasujeme aj ine musi každy napisat zaroven aj toto : 1,som za/proti/ AA. 2,som za ....../meno kandidata/ 3,som za /proti/ 1 alebo naraz 2 AA. Takže kandidati 1-Bibiba disponuje: MC15 +100 % oazy , mlyn ,pekaren samozrejmostou,2 kandidat Putty disponuje MC 15 +75% oazy mlyn , pekaren samozrejmostou. podmienky stavitel AA musi mat 2 zastupcov. musí dat osobné číslo mobilu 2 ludom , musí byt min 30x30 poličok od nepriatela , 1 hračovi da heslo na učet, ten ho nesmie nikomu dat / v podstate keby ten hrač čo ma jeho heslo zradil tak cez e-mail to heslo dostaneme nazad / všetky podmienky splnuju obaja /ak je s tým heslom problem može sa tato podmienka stiahnut čislo na osobný mobil 2 hračov tiež zaručuje v pripade potreby povedat toto heslo do mobilu / takže hlasujeme 7 dni dik. PS: po 1-2 mesiacoch sa budu suroviny zvyšovat dame zase hlasovat o kolko
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: