Búranie
+5
Hoshimaru
meee...
WaterFox
Kanek
čviro
9 posters
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 1
Búranie
Čo je najlepšie zbúrať v hl. dedine ked potrebujem miesto?
Ked zbúram kováčsku dielnu tak sa mi zruší aj bonus na útok?
Ked zbúram kováčsku dielnu tak sa mi zruší aj bonus na útok?
čviro- Počet príspevkov : 8
Registration date : 06.04.2008
Re: Búranie
V první řadě bourej:
Ambasádu a úkryt
Dále já určitě bourám radnici
A také, pokud ti to nesebere oázy hrdinský dvůr, protože až si zabereš oázy, tak ti stačí klidně jen jeden hrdiňák
Ambasádu a úkryt
Dále já určitě bourám radnici
A také, pokud ti to nesebere oázy hrdinský dvůr, protože až si zabereš oázy, tak ti stačí klidně jen jeden hrdiňák
Kanek- Počet príspevkov : 41
Registration date : 22.03.2008
Diky, ukryty už som poničil.
No a ked sundám ambošku tak ostanem v aly aj nadalej, alebo si ju musim spraviť v druhej dedine a opäť ma musíte prijať?
No a ked sundám ambošku tak ostanem v aly aj nadalej, alebo si ju musim spraviť v druhej dedine a opäť ma musíte prijať?
postav ju v druhej dedine a potom zburaj v hlavnej, kovacsku dielnu zburaj, bonusy ostanu, to iste aj zbrojnica, aj akademiu mozes ked mas vsetko vyskumane
WaterFox- Počet príspevkov : 66
Alliancia : KPS{DE}A
Registration date : 14.03.2008
oki, hlavne o to mi šlo že či tie bonusy ostanú - dík.
takze ja nicim v tomto poradi:
ukryt, ambasada(ked si v ally ktora sa ti paci a aj ty sa pacis im, nepotrebujes ambasadu ked uz tam si), akademia(ked uz je vsetko vyskumane), radnica, a potom uz ide vsetko okrem skladov a kamenara!!! na toho pozor!!!
ukryt, ambasada(ked si v ally ktora sa ti paci a aj ty sa pacis im, nepotrebujes ambasadu ked uz tam si), akademia(ked uz je vsetko vyskumane), radnica, a potom uz ide vsetko okrem skladov a kamenara!!! na toho pozor!!!
meee...- Počet príspevkov : 218
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
ja buram takto ukryt,ambasada,kamenar,akademia,kovacska dielna,zbrojnica,pila,zlievaren,tehelna....
kamenar je budova na velku picu...teda od zaciatku pomoze v neskorsej fazy hry je to uplne nanic...ak ta katuje skuseny clovek tak rata ze kamerata mas takze to je jedno...radnica je podla mna tiez dolezita pretoze neskor jedine co ta zastavuje vo vyvoji su KB....a co sa tyka hrdinskeho dvora....ak v tej dedine nemas oazia utocnu armadu je to naozaj nanic...ale vacsinou oazi byvaju...a 25-50% je dost...i ked mas len jednu oazu..
kamenar je budova na velku picu...teda od zaciatku pomoze v neskorsej fazy hry je to uplne nanic...ak ta katuje skuseny clovek tak rata ze kamerata mas takze to je jedno...radnica je podla mna tiez dolezita pretoze neskor jedine co ta zastavuje vo vyvoji su KB....a co sa tyka hrdinskeho dvora....ak v tej dedine nemas oazia utocnu armadu je to naozaj nanic...ale vacsinou oazi byvaju...a 25-50% je dost...i ked mas len jednu oazu..
Hoshimaru- Počet príspevkov : 96
Hoshimaru napísal:ja buram takto ukryt,ambasada,kamenar,akademia,kovacska dielna,zbrojnica,pila,zlievaren,tehelna....
a ako si pisal ze nicis tehelnu, pilu, zlievaren, neprides o bonus?
meee...- Počet príspevkov : 218
mno prides ale na obilne polia lvl 16 jednoducho nove sklady potrebujes.......a nebude predsa nicit kasarne alebo stajne kde stavam neustale jednotky...material si mozem preposielat z inych dedin....a ked postavam dost vysoke polia mozem zase zburat sklady a postavit tehelnu.pilu a zlievaren....i ked mas hlavnu MC 15 tak to je jedno....meee... napísal:Hoshimaru napísal:ja buram takto ukryt,ambasada,kamenar,akademia,kovacska dielna,zbrojnica,pila,zlievaren,tehelna....
a ako si pisal ze nicis tehelnu, pilu, zlievaren, neprides o bonus?
mam otázku to kamenár nepomáha aj pri pevnosti hradieb? bo ked hej tak potom ho nieje dobre búrať
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
soild napísal:mam otázku to kamenár nepomáha aj pri pevnosti hradieb? bo ked hej tak potom ho nieje dobre búrať
ja to teda bouram tak ze ukryt(teda ten jsem nemel ani jednou postaveny),ambasada,akademie(pokud tam neni vudce),zbrojnice,kovacska dilna,no a pak zu by bylo na dlouhym premysleni co a zbourat,ale asi bych sel do trhu,ten zas az tolik nepotrebujes,tak moc,pokud teda nepouzivas zlatky,a kdyz potrebujes suroviny tak si jednoduse pro ne prijdes,nez je poslat.
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008
soild napísal:mam otázku to kamenár nepomáha aj pri pevnosti hradieb? bo ked hej tak potom ho nieje dobre búrať
hej, pomáha, bo ja som raz útočil na hlavnú dedinu jedneho tipka, poslal som cca 80 baranidiel a nezbural som ani jeden stupen, mal kamenara na 18, takze pomaha
mno tak ano...ale vacsinou sa to neoplati......ja napriklad baranidla na germana posielam len ked tam posielam aj katy lebo chcem daco skatovat inak nie..pretoze germanske hradby sa skoro nedaju zburat..teda musis mat kopu baranov....a ked nechcem katovat tak sa neobtazujem...mno ja som nemal u dlho postaveneho kamenara...skor ci neskor ho aj vy budete muset zburat ...
Dobre tak ja ti to vysvetlim som riman hradby na urovni 20 sa pomerne lahko buraju ale maš k obrane + 1,8 a to nieje zanedbatelneHoshimaru napísal:mno tak ano...ale vacsinou sa to neoplati......ja napriklad baranidla na germana posielam len ked tam posielam aj katy lebo chcem daco skatovat inak nie..pretoze germanske hradby sa skoro nedaju zburat..teda musis mat kopu baranov....a ked nechcem katovat tak sa neobtazujem...mno ja som nemal u dlho postaveneho kamenara...skor ci neskor ho aj vy budete muset zburat ...
ake 1.8 ????
WaterFox napísal:ake 1.8 ????
Asi myslel nasobok, tj vydrz hradieb*1,8. Alebo inak povedane 180% tj. 8lvl kamenara
puTTy- Počet príspevkov : 68
jhaj, boha ja som to nepochopil, omlúvam sa
tak ano...ono to pomoze...ale treba chapat aj to ze skor ci neskor to budes muset zburat......si kukni kolko treba skladov na lvl 17 obilne polia .....takze ak nateba nikto nebude utocit tak to len zbytocne zabera miesto a prides o kopu surovin kym ho postavis...
nie nie pretoriani + 1.8 k obrane abo dačo aj ine od rimanov tj ked to nerozbiju 108 obrana pretoriana tak som to myslel to ste nevedeli to ste mysleli že tie hradby su na srandu ostatny maju menši bonus (galovia, germani)puTTy napísal:WaterFox napísal:ake 1.8 ????
Asi myslel nasobok, tj vydrz hradieb*1,8. Alebo inak povedane 180% tj. 8lvl kamenara
suroviny kradnem dokonca som vo výrobe obilia v minuse a sa bojim, že my sypka nebude stačiťHoshimaru napísal:tak ano...ono to pomoze...ale treba chapat aj to ze skor ci neskor to budes muset zburat......si kukni kolko treba skladov na lvl 17 obilne polia .....takze ak nateba nikto nebude utocit tak to len zbytocne zabera miesto a prides o kopu surovin kym ho postavis...
Ty pocuj, ty na com ficis? Aj ja by som chcel mat take halusky.soild napísal:suroviny kradnem dokonca som vo výrobe obilia v minuse a sa bojim, že my sypka nebude stačiťHoshimaru napísal:tak ano...ono to pomoze...ale treba chapat aj to ze skor ci neskor to budes muset zburat......si kukni kolko treba skladov na lvl 17 obilne polia .....takze ak nateba nikto nebude utocit tak to len zbytocne zabera miesto a prides o kopu surovin kym ho postavis...
Iperitas- Počet príspevkov : 47
Registration date : 20.05.2008
Na ničom aspoň dnes staviam prave zase obilne pole a som v mínuse momentalne 200 a aj tak sa to dajak dole nehýbe a už sa to presýpa v sýpkeIperitas napísal:Ty pocuj, ty na com ficis? Aj ja by som chcel mat take halusky.soild napísal:suroviny kradnem dokonca som vo výrobe obilia v minuse a sa bojim, že my sypka nebude stačiťHoshimaru napísal:tak ano...ono to pomoze...ale treba chapat aj to ze skor ci neskor to budes muset zburat......si kukni kolko treba skladov na lvl 17 obilne polia .....takze ak nateba nikto nebude utocit tak to len zbytocne zabera miesto a prides o kopu surovin kym ho postavis...
jaj som to konecne pochopil..proste je v minuse z obilim ale tolko lupi opilia ze ma furt plnu sypku...mno tak chlapce holt musis viac jednotiek postavit ja som bol najviac v minuse asi -3,5k ...tutu na tomto serveru asi pred dvoma tyzdnami potom som sa rozhodol ze to uz nejde a rozmlatil som tu armadu niekde ....mno teraz tam stavam obranusoild napísal:Na ničom aspoň dnes staviam prave zase obilne pole a som v mínuse momentalne 200 a aj tak sa to dajak dole nehýbe a už sa to presýpa v sýpkeIperitas napísal:Ty pocuj, ty na com ficis? Aj ja by som chcel mat take halusky.soild napísal:suroviny kradnem dokonca som vo výrobe obilia v minuse a sa bojim, že my sypka nebude stačiťHoshimaru napísal:tak ano...ono to pomoze...ale treba chapat aj to ze skor ci neskor to budes muset zburat......si kukni kolko treba skladov na lvl 17 obilne polia .....takze ak nateba nikto nebude utocit tak to len zbytocne zabera miesto a prides o kopu surovin kym ho postavis...
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: