Novy server s DET?
+4
elbi
miso422
Berbo
Londyn
8 posters
DET :: Spolocne forum :: Pokec
Strana 1 z 1
Novy server s DET?
Planuje sa, ze by sme sa spolocne rozhodli navstivit novy server po skonceni 6? abo uz mate travianu setci plne zuby a idete sa venovat inym cinnostiam a real zivotu? Nexem dat hlasovanie, ale skuste napisat ci by ste to skusili abo nie.
Londyn- Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008
Re: Novy server s DET?
ja už to dohrám tu, a na sk2 už len tak light
Berbo- Počet príspevkov : 39
Alliancia : DET@
Registration date : 19.07.2008
ja si dam uz z travianom prestavku aspon do septembra. Cakaju ma statnice a aj nad bakalarkou by som uz mal zacat rozmyslat.
miso422- Počet príspevkov : 34
Alliancia : S-DET@
Registration date : 14.06.2008
no ak pojde viac hracov mozno to este raz skusim
elbi- Počet príspevkov : 66
čo sa mna týka s6 mi zobral 10 mesiacov života ( práca ,šport,priatelia,rodina ) všetko som musel zredukovať na úkor travianu ,aj keď je to dobrá hra a získal som pár dobrých priateľov odporúčam všetkým venujte sa reálu ,živým ludom a stretnutiam .Ja určite ďalej nejdem
PS1: Radšej treba spraviť vlákno kde si môžme vymeniť kontakty a komunikovať s kamarátmi aj po skončení s6 .
PS2: Hral som dosť aktívne a viem kolko to stálo času , týmto vyjadrujem obdiv vedeniu a staviteľom muselo to íst riadne do súkromia a záujmov ...
PS1: Radšej treba spraviť vlákno kde si môžme vymeniť kontakty a komunikovať s kamarátmi aj po skončení s6 .
PS2: Hral som dosť aktívne a viem kolko to stálo času , týmto vyjadrujem obdiv vedeniu a staviteľom muselo to íst riadne do súkromia a záujmov ...
dajatron- Počet príspevkov : 228
Registration date : 07.08.2008
dajatron napísal:čo sa mna týka s6 mi zobral 10 mesiacov života ( práca ,šport,priatelia,rodina ) všetko som musel zredukovať na úkor travianu ,aj keď je to dobrá hra a získal som pár dobrých priateľov odporúčam všetkým venujte sa reálu ,živým ludom a stretnutiam .Ja určite ďalej nejdem
Ahojte, pripájam sa k dajatronovi a tiež vzdávam hold a poďakovanie nášmu vedeniu za všetko to, čo pre našu hru spravili a obetovali.... všetkým prajem, nech vám v reálnom živote nikdy nechýba ten "kúsoček šťastia " pri dosiahnutí svojich cieľov a snov
boba1- Počet príspevkov : 9
plne suhlasim s dajatronom. zabralo to dost casu a ine som ani nerobil len sedel za PC a chodil do prace..... a to som este sem tam aj v praci hral cez mobil. tak tomu sa vravi zavislost ked nevidrzim domov. ale bolo to fajn a som rad ze som si s vami mohol zahrat!
ale skoro rok sa tomu venovat je trocha dlha doba ktora by sa dala aj inac vyuzit.
ja som najprv rozmyslal ze zacnem zas ale az po restarte 6-ky ze ked uz tak od sameho zaciatku.
ale zas ta druha stranka je ze to bude dalsi zabity rok. takze neviem. asi si dam pauzu a ked sa budem nudit tak to skusim zas.
a s tou vymenou kontaktov je celkom dobry napad.
ale skoro rok sa tomu venovat je trocha dlha doba ktora by sa dala aj inac vyuzit.
ja som najprv rozmyslal ze zacnem zas ale az po restarte 6-ky ze ked uz tak od sameho zaciatku.
ale zas ta druha stranka je ze to bude dalsi zabity rok. takze neviem. asi si dam pauzu a ked sa budem nudit tak to skusim zas.
a s tou vymenou kontaktov je celkom dobry napad.
kompoti- Počet príspevkov : 72
Alliancia : DET©
Ja mam taky oddychovy ucet na sk1 nikto neutoci len si tak pokojne zijem A snad sa mi podari vyrobit najvacsiu army vsetkych dob
Darckol- Počet príspevkov : 53
DET :: Spolocne forum :: Pokec
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: