Jedny plany su znicene
+8
soild
Londyn
Nemo
marso
rosomak
dajatron
Bibiba
hps
12 posters
DET :: Spolocne forum :: WORLD OF WAR
Strana 1 z 1
Jedny plany su znicene
v diskusii na travian fore http://forum.travian.sk/showthread.php?t=211&page=19 sa objavil tento prispevok od hraca judenko z DDT:
http://travian-reports.net/sk/raport.php?id=a4a134bbf
ucet bol zruseny dve minuty po prevzati planu
teraz uvazujte co robit ?! husiti vymyslali dokym nedostali po prstoch
teraz treba ludom povedat ze ked chcu vyhrat nech neprichyluju husitov pod seba !
mohol by sem dojst sam rohac osobne toto som mu napisal rpedtym ako sa zrusil ucet
Ahoj roháč
Na teba som sa speciálne tešil. Ty a ta tvoja politika si myslíš že dokedy sa budeš ty a ta tvoja aliciancia HUSITE schovávať ?! si myslíš že si prezidentom vesmíru ?! Aj so svojimi klamstvami ! ano klames ..na zaciatku servera ste zacali schytavat od PUb-u a vzápeti ti zomrel kamarat a mal byt mier ze ! a huckal si pekne ostatne ally proti PUB-u ktorý ti ta kdlho odolával. A ked uz bola vojna medzi dagro a KPS tak ste zrazu uzavreli DoN s dargom. A zrazu ste mali spojenectva s kazdym. A to ze vyhrážas ostatným alianciám ?! 9. peší pluk mi dnes pisala ze sa jej vyhrazas ze ked zo SEVER-u neprejde ku vam stavat tak ju katnete ?! si co myslis o sebe ? huckate kazdeho proti svojim velkym kamaratom ALIANCII. Sa už zacnite uvedomovat aj s tou tvojou politiku !
A teraz som zvedavy co budete robit. Ak mas pokladnicu pozri sa do nej asi uvidiš že vám chýba jeden plán
S pozdravom judenko
HS ktoru som rozposlal vsade:
Zdravim
Chcem sa Vam prihovorit. Prave som ukradol aliancii HUSITE plan na stavbu DS a za 2 minutky sa mi zrusi ucet plan zmizne a husite budu asi prosit ostatne ally o plan a a ked nie prosit tak vyhrozovat !
Tymto by som vas chcel poprosit aby ste im nic nedavali inak bola moja snaha nanic (aj ked ten pocit stal za to) a musite si uvedomit ze su to iba ritovlezi a vyuzivaju svoje spojenectva a huckaja iných proti svojim priatelom a ked ich nikto nezastavi vyhraju tento server a to by bola hamba !!!
Poprosim aby sa tato sprava dostala do kazdej aliancie
Dakujem
judenko
kludne ma nazyvajte podrazakom, hrdinom ako len chcete spravil som len co bolo treba !!!
ucet bol zruseny dve minuty po prevzati planu
teraz uvazujte co robit ?! husiti vymyslali dokym nedostali po prstoch
teraz treba ludom povedat ze ked chcu vyhrat nech neprichyluju husitov pod seba !
mohol by sem dojst sam rohac osobne toto som mu napisal rpedtym ako sa zrusil ucet
Ahoj roháč
Na teba som sa speciálne tešil. Ty a ta tvoja politika si myslíš že dokedy sa budeš ty a ta tvoja aliciancia HUSITE schovávať ?! si myslíš že si prezidentom vesmíru ?! Aj so svojimi klamstvami ! ano klames ..na zaciatku servera ste zacali schytavat od PUb-u a vzápeti ti zomrel kamarat a mal byt mier ze ! a huckal si pekne ostatne ally proti PUB-u ktorý ti ta kdlho odolával. A ked uz bola vojna medzi dagro a KPS tak ste zrazu uzavreli DoN s dargom. A zrazu ste mali spojenectva s kazdym. A to ze vyhrážas ostatným alianciám ?! 9. peší pluk mi dnes pisala ze sa jej vyhrazas ze ked zo SEVER-u neprejde ku vam stavat tak ju katnete ?! si co myslis o sebe ? huckate kazdeho proti svojim velkym kamaratom ALIANCII. Sa už zacnite uvedomovat aj s tou tvojou politiku !
A teraz som zvedavy co budete robit. Ak mas pokladnicu pozri sa do nej asi uvidiš že vám chýba jeden plán
S pozdravom judenko
HS ktoru som rozposlal vsade:
Zdravim
Chcem sa Vam prihovorit. Prave som ukradol aliancii HUSITE plan na stavbu DS a za 2 minutky sa mi zrusi ucet plan zmizne a husite budu asi prosit ostatne ally o plan a a ked nie prosit tak vyhrozovat !
Tymto by som vas chcel poprosit aby ste im nic nedavali inak bola moja snaha nanic (aj ked ten pocit stal za to) a musite si uvedomit ze su to iba ritovlezi a vyuzivaju svoje spojenectva a huckaja iných proti svojim priatelom a ked ich nikto nezastavi vyhraju tento server a to by bola hamba !!!
Poprosim aby sa tato sprava dostala do kazdej aliancie
Dakujem
judenko
kludne ma nazyvajte podrazakom, hrdinom ako len chcete spravil som len co bolo treba !!!
Naposledy upravil hps dňa Ut december 23, 2008 6:09 am, celkom upravené 1 krát.
hps- Počet príspevkov : 96
Registration date : 15.03.2008
Re: Jedny plany su znicene
blbe je ze husitom niekto dal druhe plany. mam pocit ze im ich dala aliancia ale nie som si isty moc som stav okolo planov nesledoval. ale ak je to tak tak aspon vieme ze aliancia a husite hraju spolu
takze je to tak hrac Budzobanek prestupil z aliancie k husitom.
ALIANCIA ,EMPs,Husite a ostatne male ali hraju spolu DET hra proti vsetkým
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Alliancia : DET
práve o to by mala byt výhra cennejšia
dajatron- Počet príspevkov : 228
Registration date : 07.08.2008
ja budem u veverky presne o 18:00:01
rosomak- Počet príspevkov : 124
rosomak napísal:ja budem u veverky presne o 18:00:01
Snad mas luskacik na oriesky a nejaky ten bugzogan :-)
marso- Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008
hps napísal:takze je to tak hrac Budzobanek prestupil z aliancie k husitom.
pokial viem, teraz o 10:57 je Budzobanek v Aliancia. A stale vlastni plan.
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Nemo napísal:hps napísal:takze je to tak hrac Budzobanek prestupil z aliancie k husitom.
pokial viem, teraz o 10:57 je Budzobanek v Aliancia. A stale vlastni plan.
tak asi zakryvaci manever...rano ked tu hps prispieval, som to checkoval aj ja...bol u husitov aj s planom.
Londyn- Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008
ok a toto je moj manever kto cita toto vlakno a moze nech posiela obilie do divov
no budzobanek sa fakt vratil do aliancie. mozno to bola len jeho sukromna akcia. pripadne prebehol k husitom aby mohli zacat stavat dalsi level. pokial viem rozostavany level sa dokonci aj ked chyba plan. mohli sa tak snazit kupit si trochu casu. a je mozne aj to ze aliancia dufala ze si nevsimneme ze im takto plany poziciavaju aj ked to sa mi zda uz prekombinovane.
Naposledy upravil hps dňa Ut december 23, 2008 8:42 pm, celkom upravené 1 krát.
Tak nam Orieskoland spadol z popky 1014 na 864 vdaka dobrej praci Katov z DET, Gratulujem
marso- Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008
no bol to veru pekny masaker . som zvedavy aka bude odveta .
Jak je to s tim bubuskom kde ma ten plan a ma už len jednu dedinku jak je to s pravidlami
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
soild napísal:Jak je to s tim bubuskom kde ma ten plan a ma už len jednu dedinku jak je to s pravidlami
caka sa tusim na odpoved admina.
Nemo napísal:soild napísal:Jak je to s tim bubuskom kde ma ten plan a ma už len jednu dedinku jak je to s pravidlami
caka sa tusim na odpoved admina.
dúfam, že admin odpovie skôr, než bubuško odklikne level 100
svinka- Počet príspevkov : 86
jedna sa jednoznacne o zneuzivanie chyb v hre. ale nebol by som prekvapeny, keby admin pockal s rozhodnutim az na dokoncenie divu a tym padom aj koniec servera.
moja predpoved: admin povie ze sice boli porusene pravidla, ale uz je neskoro nieco riesit lebo server sa skoncil... bla bla bla... chyba bude odstranena... bla bla bla... viac krat sa to uz nestane
welcome to the real world, neo.
moja predpoved: admin povie ze sice boli porusene pravidla, ale uz je neskoro nieco riesit lebo server sa skoncil... bla bla bla... chyba bude odstranena... bla bla bla... viac krat sa to uz nestane
welcome to the real world, neo.
geronimus- Počet príspevkov : 22
Alliancia : ToYa
Registration date : 09.11.2008
Problém hlavnej dediny vysvetloval na travianskom fore MH vladko. Patrí medzi vážených hráčov travianu. Ako hráč bol vážený nielen u svojich spoluhráčov, ale vážili si ho aj súperi.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
Erien napísal:Problém hlavnej dediny vysvetloval na travianskom fore MH vladko. Patrí medzi vážených hráčov travianu. Ako hráč bol vážený nielen u svojich spoluhráčov, ale vážili si ho aj súperi.
tebe to vysvetlenie staci? lebo ja som hral hru, kde som mal posla mna poznat tak dolezitu vec a nie ako on pise hrat, a na konci zistiti, ze sa da nieco aj co nema logiku.
ale hlavne, ze zmena pravidiel pocas stavby natariek nikoho netrapi... je mi z toho na zvracanie. ale aspon o to lahsie sami bude s travianom koncit
PS: ja uznavam z MH len Cube.. bez komentarov
No v pravidlách som fakt nikde nenašla, že musí mať hráč určenú hlavnú dedinu. A vladka do toho aby robil MH myslím, že dotiahol práve CUBE.
Erien napísal:No v pravidlách som fakt nikde nenašla, že musí mať hráč určenú hlavnú dedinu. A vladka do toho aby robil MH myslím, že dotiahol práve CUBE.
a ja by som rad fakt rad vedel, ze skade to ty vies?
Čo skade ja viem?
O vladkovi?
Na sk1 Cube bol šéf ali G-Kru a Vladko bol tiež šéf nejakej ali už si nepamätám presne. No a obaja tam boli vážení hráči. A viem to od iných hráčov a z travianskeho fora sk1.
O dedinke?
Pravidlá som študovala v prvom rade. Aby som ich náhodou niečim neporušila. Ver, alebo never, hrám podľa pravidiel.
A ak som to nemala vedieť, tak sorry, Nemo. Nevedela som, že som to nemala vedieť.
O vladkovi?
Na sk1 Cube bol šéf ali G-Kru a Vladko bol tiež šéf nejakej ali už si nepamätám presne. No a obaja tam boli vážení hráči. A viem to od iných hráčov a z travianskeho fora sk1.
O dedinke?
Pravidlá som študovala v prvom rade. Aby som ich náhodou niečim neporušila. Ver, alebo never, hrám podľa pravidiel.
A ak som to nemala vedieť, tak sorry, Nemo. Nevedela som, že som to nemala vedieť.
Erien napísal:Čo skade ja viem?
O vladkovi?
O dedinke?
je zaujimave, ze si to predtym nespomenula a ze to ostatni nevedeli
ja viem tiez o koho ide - cube .... na s1 bol velice dobry taktik a bojovnik
LyoN- Počet príspevkov : 15
Registration date : 26.06.2008
No ale neviem Nemo, čo má s tým Cube a vladko spoločné. Nepoznám ich osobne. Alebo myslíš ten problém čo sa rieši na travianskom fore? O prebratí dediniek? A skade som to mala vedieť? Nikde to tu nebolo spomenuté, aby sme mohli o tom diskutovať. A tvoje myšlienky sa mi čítať teda nechce.
DET :: Spolocne forum :: WORLD OF WAR
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: