Podme sa hadat...
+21
hps
VITTER
gorgo
Kiya
kubik
dajatron
kompoti
elbi
shark999
babia
kačička
WaterFox
marso
Shingen
Berbo
fks2
miso422
Darckol
Malkavian
Erien
Nemo
25 posters
DET :: Spolocne forum :: Pokec
Strana 3 z 6
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Podme sa hadat...
teba mozem uplatit tiez... mam plno stebiel z obilia to moji akosi nechcu jest
ale mas pravdu toto sa na hadku akosi nepodoba...
ale mas pravdu toto sa na hadku akosi nepodoba...
kompoti- Počet príspevkov : 72
Alliancia : DET©
Registration date : 07.08.2008
Nemo napísal:to sa vy u vas doma takto hadate? nemalo toto byt skor v casti cierny trh?
PS: mna akosi nikto nejde uplatit... hm.. hm...
ale mnooooo
a čo takto chata revuce ,nejaký ten alkohol , atď, atď
dajatron- Počet príspevkov : 228
Nemo napísal:to sa vy u vas doma takto hadate? nemalo toto byt skor v casti cierny trh?
PS: mna akosi nikto nejde uplatit... hm.. hm...
Chceš hádku?OK!
Mám tu krátky príbeh pre teba:
Dnes večer som dal do poriadku môj účet,všetko som dal dorobiť,potom som poslal VŠETKO vojsko zafarmiť si troška a pokojne som išiel na záchod...
...No a ked som sa vrátil,čo ma čakalo!?No HS od teba,aby sme útočili na mohykána!!!
Ty ale vieš načasovať tvoje listy!
Shingen- Počet príspevkov : 21
Registration date : 21.11.2008
mame utocit na mohykana mam doma armadu co ho nepotesi ale inak je na nic ... dajte mi cel uz ma nebavi ta army
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008
tak ta potvora co ho zastupuje sa nudi tak reku mu trosku zabavy spravim
komu sa nepaci... tomu sa nepaci uz asi 2 tyzdne som nevidel iny cerveny krizik ako od natarov... a to som herr pekne katoval aj ja
komu sa nepaci... tomu sa nepaci uz asi 2 tyzdne som nevidel iny cerveny krizik ako od natarov... a to som herr pekne katoval aj ja
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
co vam vsetkym drbe? .... si myslite ze ja som dal za tool 485 obilia?...... alebo zeleza?...... prachy moji mili... prachy....akceptujem sk ale iba do 1.januara... potom uz iba eura....
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
shark, aj naturálie sú platidlo.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
shark a bereš aj stravenky??
Berbo- Počet príspevkov : 39
Registration date : 19.07.2008
Erien napísal:shark, aj naturálie sú platidlo.
uu erien to bol navrh pre sharka...mozno by to mal vziat
Malkavian- Počet príspevkov : 140
shark999 napísal:co vam vsetkym drbe? .... si myslite ze ja som dal za tool 485 obilia?...... alebo zeleza?...... prachy moji mili... prachy....akceptujem sk ale iba do 1.januara... potom uz iba eura....
... preco aj cecka si menil 3 bublinkove za 3 obycejne nie.... aj to bol kseft, a boli sme happy
kompoti- Počet príspevkov : 72
Alliancia : DET©
napadlo vobec niekoho niekedy, ze na fore to zije ale nie volnym sposobom?
Nemo napísal:napadlo vobec niekoho niekedy, ze na fore to zije ale nie volnym sposobom?
Jasné , šak stačí aby sa Nemo napajedil a a hneď je daný smer debaty
dajatron napísal:Nemo napísal:napadlo vobec niekoho niekedy, ze na fore to zije ale nie volnym sposobom?
Jasné , šak stačí aby sa Nemo napajedil a a hneď je daný smer debaty
noo prihorieva, ale jeste este nebudes
to ma prekvapilo, že sa chceš hádať práve Ty Nemo, sú tu aj žlčovitejšie povahy.... taký sharky alebo gorgo sú tvojimi veľkými súpermi
kubik- Počet príspevkov : 69
Alliancia : DET - M&T
kubik napísal:to ma prekvapilo, že sa chceš hádať práve Ty Nemo, sú tu aj žlčovitejšie povahy.... taký sharky alebo gorgo sú tvojimi veľkými súpermi
ti trocha pripomeniem žlčovitu povahu
Odoslať pre Nemo Today at 12:06 pm
fajn tak kaslite na to... raz hubuje sa, ze neni tool aktualny, potom napisete ze vam to je jedno lebo len poslete.. a potom sa vam zas nepaci ze posielame HS ze poslite obilie...
viete vy vobec co chcete?!
sa tu este idete rozculovat, naserte ma a dam ako zastupca div burat a nie stavat, si uz konecne vstupte do svedomia Exclamation Exclamation Exclamation
furt sa vam nieco nepaci ale ked dostanete kritiku, tak sa idete posrat, ze je tak kritika nefer... kto posiela obilie a je mu jedno ze pretecie tak nech radsej ani neposiela a potom nech sa necuduje, ze mu bude vojsko poslane spat.
RANO SOM PISAL ZE PRETECIE 200 k LEBO JEB*TE NA TOOL A TERAZ ZAS PRETECIE OBILIE O CCA 220K A POTOM ZRAZU NENI OBILIE.... LEBO MUDRI LUDIA CO TU HUBUJU POSLU OBILIE KED PRETECIE A POTOM HO NEMAJU KED HO TREBA Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
MAGORI
Nemo
Ja som davno pradavno uz napisal, naserte ma a bude AMEN!
Inak som celkom mily a chapavy
Nemo napísal:Ja som davno pradavno uz napisal, naserte ma a bude AMEN!
kua ako Nemo teraz s tymi HS si aj mna nastval posielal som obilicko a stav sypky nebol aktualizovany. Vyzeralo, ze budeme na 0 tak som posielal nasledne 3 taketo HS no fakt to nastve aj najkludnejsieho "aj ked nim nie som", ale fakt si ma hecol.
Za dalsie treba aj Zafire nadat, ze posle HS, ze treba obilie posielat a tool je neaktualizovany cez 2 hodiny.
HS treba pisat popripade posielat ked vidim, ze je nedostatok popripade, ze sme zacali menej posielat obilie.
fks2- Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008
kto ten tool aktualizuje? Tomu treba nakopať prdel, že aj dve hodiny dlabe na to a potom buď preteká sýpka alebo sú obrancovia nútení žuvať aj vlastné kožené opasky, len aby sa pri živote udržali.... čoskoro budú mať žalúdočné vredy.... si uvedomte, že raz prežraní a potom zas vyhladovaní vojaci toho veľa neubránia..... mimochodom, zaujímal by ma zdravotný stav našich obrancov, ich hygienické možnosti, dostatok latrín a toaletného papiera, počet ošetrovateliek a pod.....
kubik- Počet príspevkov : 69
Alliancia : DET - M&T
Čas: 2008-11-17 09:04:58 »Poslať obilie do nášho divu«
Stav sýpky Nápoveda Štatistiky Prihlásiť sa Registrácia
Stav sýpky
Dáta sú staré 2:38:10 (hod:min:sek)
len tak pre debatu a teraz poslat neposlat ? nema rozdrapí ked pošlem zo zásobovačiek
Stav sýpky
Dáta sú staré 2:38:10 (hod:min:sek)
len tak pre debatu a teraz poslat neposlat ? nema rozdrapí ked pošlem zo zásobovačiek
tool aktualizuje vzdy ten, kto drzi prave straz v DS ... zdravotny stav nasich obrancov - chvilu ako v raji a potom ako v koncentrakukubik napísal:kto ten tool aktualizuje? Tomu treba nakopať prdel, že aj dve hodiny dlabe na to a potom buď preteká sýpka alebo sú obrancovia nútení žuvať aj vlastné kožené opasky, len aby sa pri živote udržali.... čoskoro budú mať žalúdočné vredy.... si uvedomte, že raz prežraní a potom zas vyhladovaní vojaci toho veľa neubránia..... mimochodom, zaujímal by ma zdravotný stav našich obrancov, ich hygienické možnosti, dostatok latrín a toaletného papiera, počet ošetrovateliek a pod.....
Kiya- Počet príspevkov : 115
Alliancia : DET
Čoooooooooooooooo?!?!?!? Ja že som žlčovitá povaha?!?! No pekne! Šak ja som kľudas, jak vyši(nu)tý! Jasne?!?kubik napísal:to ma prekvapilo, že sa chceš hádať práve Ty Nemo, sú tu aj žlčovitejšie povahy.... taký sharky alebo gorgo sú tvojimi veľkými súpermi
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
hej blázni, však kto može a komu to situácia umožňuje tak posielajte radšej viackrát za deň v menších dávkach(mne to situácia neumožňuje, lebo mám pomalých obchodníkov ) a chcem tu vidieť tie komentáre typu "objavil si Ameriku" a pod., veď sa hádajme teda, ale aspon to už ku.va postavme keď už sme tu
Berbo- Počet príspevkov : 39
Registration date : 19.07.2008
@ NEMO
JA nechcem provokovať ani napadať len aby sa vedelo reagovať na včerajšok :
Zásobovanie Natarky aliancie DET Čas: 2008-11-17 10:12:54 »Poslať obilie do nášho divu«
Stav sýpky
Dáta sú staré 3:24:56 (hod:min:sek)
JA nechcem provokovať ani napadať len aby sa vedelo reagovať na včerajšok :
Zásobovanie Natarky aliancie DET Čas: 2008-11-17 10:12:54 »Poslať obilie do nášho divu«
Stav sýpky
Dáta sú staré 3:24:56 (hod:min:sek)
div
Ja ani to neviem,že komu máme písať,aby aktualizoval tool.Mecenášovi?
p.s.
Joj!nemo ma zabije za tento príspevok!
p.s.
Shingen- Počet príspevkov : 21
Registration date : 21.11.2008
Shingen napísal:Ja ani to neviem,že komu máme písať,aby aktualizoval tool.Mecenášovi?
p.s.
mal by si si začat taký malí plytký hrob kopat
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
DET :: Spolocne forum :: Pokec
Strana 3 z 6
Povolenie tohoto fóra: