Zastup ,div
+2
jojsi
dajatron
6 posters
DET :: Forum DET© :: Vase navrhy vedeniu
Strana 1 z 1
Re: Zastup ,div
kompoti napísal:Nemo napísal:fks2 napísal:Pokial viem tak Zastupy a zastupcovia boli spisani a su vedeni v zozname, ktory ma Nemo.
Pokial chces zastup u viacerych tak nie je problem si myslim.
myslienka je dotiahnut nas zoznam, niekolko hracov nema stale zastup, pokial by si to dajatron zobral na starost a spolupracoval so mnou a fks2, tak by som bol len rad.
a kto vsetko este nema zastup?
asi vela ludi ale to ukažu nasledovné dni a sharkové HS
dajatron- Počet príspevkov : 228
Registration date : 07.08.2008
Nemo napísal:fks2 napísal:Pokial viem tak Zastupy a zastupcovia boli spisani a su vedeni v zozname, ktory ma Nemo.
myslienka je dotiahnut nas zoznam, niekolko hracov nema stale zastup, pokial by si to dajatron zobral na starost a spolupracoval so mnou a fks2, tak by som bol len rad.
a kto vsetko este nema zastup?
kompoti- Počet príspevkov : 72
Alliancia : DET©
dajatron napísal:Chcem len reagovať na uplynulé dni a útok na froga :
Nebolo by rozumne keby sme si tu vedeli odkontrolovať kto robí zástup komu ,každý má možnosť dvoch zástupcov ,ten čo môže byt on-line celý deň by mohol robiť zástup tomu kto môže len ráno ,večer .
Napríklad ja :
Môžem skoro celý deň
Som Zástup kompoti
A vklude ešte jeden vezmem
Napriklad ja nemam ziadny zastup... mozme sa dohodnut
babia- Počet príspevkov : 83
Nemo napísal:fks2 napísal:Pokial viem tak Zastupy a zastupcovia boli spisani a su vedeni v zozname, ktory ma Nemo.
ja som za ,myslím ze je to potrebne aby sa neopakovali niektoré situácie ,zas to však stojí a padá na každom hráčovi det c ,,,,,,, idem pisat žltú poštu
fks2 napísal:Pokial viem tak Zastupy a zastupcovia boli spisani a su vedeni v zozname, ktory ma Nemo.
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Pokial viem tak Zastupy a zastupcovia boli spisani a su vedeni v zozname, ktory ma Nemo.
fks2- Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008
ok ja som za ale zatial sa nič neudialo ,žiadna pošta ,žiadny oznam alebo treba HS ?jojsi napísal:DOBRY NAPAD ale nepísal by som to tu na fóre
DOBRY NAPAD ale nepísal by som to tu na fóre
jojsi- Počet príspevkov : 137
Alliancia : DET
Registration date : 09.08.2008
Zastup ,div
Chcem len reagovať na uplynulé dni a útok na froga :
Nebolo by rozumne keby sme si tu vedeli odkontrolovať kto robí zástup komu ,každý má možnosť dvoch zástupcov ,ten čo môže byt on-line celý deň by mohol robiť zástup tomu kto môže len ráno ,večer .
Napríklad ja :
Môžem skoro celý deň
Som Zástup kompoti
Napríklad ja :
Môžem skoro celý deň
Som Zástup kompoti
DET :: Forum DET© :: Vase navrhy vedeniu
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: