DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zastupy

Goto down

Zastupy Empty Re: Zastupy

Odoslať  fks2 Ut október 28, 2008 1:01 am

Ahojte
Takze v kratkosti sa pokusim zhrnut zastupy co som porobil. Sustredil som sa hlavne na Hlavne dedinky na ktore by sa mal kazdi hrac travianu sustredit.
Najdolezitejsie v hlavnej su SYPKY, SKLADY. Sklady pretoze musite vytiahnut vyssie leveli obilnych policok a sypky, pretoze v hlavnej mate mnohonasobne vyssiu produkciu obilia ako v inych dedinkach. Kazdemu by som odporucil "minimalne" 2 sklady a 3 sypky (Treba si otvorene priznat, ze kazdi aktivni 5-6 skaldov a aspon 3-4 sypky by mal mat). Toto minimum by ste sa mali pokusat splnit v hlavnych dedinkach.
Vo vedlajsich dedinkach staci ako minimum 1 sklad a 2 sypky.
Pokial nestaviate utocnu armadu v hlavnej tak treba mat v dedinke, kde mate utocnu army aspon 5-6 sypok. Dovod je jednoduchy pokial posielate aramdu na dlhsie von na utok na + 30hodin tak je skutocne problem si nonstop posielat obilie do vedlajsiej dedinky v ktorej mate minus kludne aj 20k obilia za hodinu.
Dolezite pri stavani Hlavnej dedinky je palisada, val, hradba na 20 lvl. Koli percentam pri obrane vasej hlavnej dedinky.

Ohladne armad. Pokial ste sa sustredili na obranu armadu, alebo mate menej ako 5k utocnych jednotiek (tazko sa da urcit presne cislo) tak by ste skutocne mali radsej stavat obranne jednotky. TO ZNAMENA, ZE NESTAVAJTE KATY POKAIL HRATE NA OBARANU NECH SI VEDENIE VYPISUJE CO CHCE. Pokial staviate katy tak ich stavajte tam kde mate hlavnu utocnu armadu. Pokial ste ich postavili v dedinke bez utocnej armady tak k nim dorobte minimalne 1k utocnej pechoty.
Pokial ste sa sustredili na utok tak by ste mali spravit min takych 15k pandrlakov a aspon 1k katov. Ked si prepocitate, ze za 1 mesiac spravi riman cca 8k imperanov tak by to nemal byt problem. (Pokial ide o obilie tak si kludne rozposlite tuto armadu ako podpory do inich dediniek, aby ste boli v pluse). Level 20, ze maju byt to by malo byt samozrejme.
Ohladne spehov pokuste sa v kazdej dedinke kde mate aradu mat aspon 25 spehov.

Ohladne pretekajucich skladov. Pokial mate malo casu a pretekaju vam sklady alebo sypky a vy nemate ako minut tieto komodity. (Bohuzial zastupcovia uz asi nie su) Skuste rozsirit sklady popripade vyrobit armadu a rozposlat na podpory do inych dediniek.

Je to skutocne iba v skratke to najmenej co som mohol napisat. Niektori sa tam najdete a niektori mate postavene dadinky aj nad moje ocakavania. Ohladne menej aktivnych viem, ze toho je vela a neda sa to vsetko naraz postavit tak skuste aspon to minimum splnit ohladne skladov, sypok a palisad v Hlavnych dedinkach. Pokial mate akekolvek nejasnosti napiste mi najdem si cas a kludne Vam urobim zastup 2-3x a pokusim sa poradit. Tieto zastupy co som robil boli na zistenie v akom stave mate dedinky a skutocne som nemal cas si s vacsinou z vas popisat. Pokial ste zastup nedali dufam, ze sa to nejako poriesi.

fks2

Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008

Návrat hore Goto down

Zastupy Empty Zastupy

Odoslať  fks2 Ut október 21, 2008 1:16 pm

Zdravim
Tymto chcem oznamit, ze sa budu robit zastupy od stredy 14.00 do piatka predpokaldam. Pisal som aj hromadnu spravu. (Podla mna lepsia komunikacia ako cez forum), ale aby ste o tom boli informovany aj takto. Chcel by som ist ku kazdemu nazret do dedinky nasledne Vam napisem co by som "odporucal" zmenit. Odporucania su vo vasom zaujme samozrejme, ze Vas nedonutim to splnit pokial nebudete chciet, ale je to urcite len pre Vas dobre a pokial by ste fakt nevedeli preco tak, kludne napiste pokusim sa to vysvetlit.

fks2

Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008

Návrat hore Goto down

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: