NAZOV PRE DIV
+5
pirhi
janci jr
sobik33
melanche
shark999
9 posters
DET :: Spolocne forum :: PRIPRAVA NA DIV
Strana 1 z 1
NAZOV PRE DIV
KEDZE TO DIELO BUDE NASE SPOLOCNE TAK DUFAM ZE SA ZAPOJA VIACERI ...... KTO MA NEJAKY DOBRY NAVRH NECH HO NAPISE SEM ..... POTOM SA DA HLASOVANIE A VITAZNY NAZOV SA DA NASEMU DIVU.... KEDZE V HLASOVANI SU IBA 10 MOZNOSTI A NAVRHOV PREDPOKLADAM VIAC TAK SA DA SEMIFINALE A POTOM FINALE
...................................................................................................................................................
MOJE NAVRHY SU:..... HVIEZDA SEVERU
............................. VELKY DRAK
...................................................................................................................................................
MOJE NAVRHY SU:..... HVIEZDA SEVERU
............................. VELKY DRAK
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Re: NAZOV PRE DIV
a co takhle matylda?? haha ale náhodou, našla jsem na netu toto:
-----> Jméno Matylda je staroněmeckého původu. Jeho první složku tvoří výraz maht („moc“ nebo „síla“) a druhá část hildi značí „boj“.
nic jiného mě zatím nenapadá ale i tak se spíše příkláním k matyldě
-----> Jméno Matylda je staroněmeckého původu. Jeho první složku tvoří výraz maht („moc“ nebo „síla“) a druhá část hildi značí „boj“.
druhý můj návrh: Galaxie Severu - galaxie je hvězdná soustava složená z hvězd, mlhovin, hvězdokup atd. tak náš div galaxie severu jako soustava spojeneckých aliancií, hráčů..shark999 napísal:KEDZE TO DIELO BUDE NASE SPOLOCNE...
nic jiného mě zatím nenapadá ale i tak se spíše příkláním k matyldě
melanche- Počet príspevkov : 101
Registration date : 27.04.2008
[/quote]-----> Jméno Matylda je staroněmeckého původu. Jeho první složku tvoří výraz maht („moc“ nebo „síla“) a druhá část hildi značí „boj“. [/quote]
Nechcem tu pripadat ako rasista alebo odporca inych narodnosti pripadne jazykov ale mam pocit ze je tento server SK6 to SK znamena slovensky no a ja osobne nemam rad cudzie jazyky bo som z nich uplne lavy :D aj reparat som robil z nemciny tieto prazdniny takze asi tak :D a este ked je Matylda staroněmeckého původu tak to uz vonkoncom nechcem :D nic v zlom
Ten druhy navrh ta Galaxia Serveru mi vyhovuje
(Cesi mi na servru nevadia ) sak sme jedna krv a tym rozumiem aj ked po cesky hovoria
ESTE RAZ NIC PROTI NIKOMU NEMAM MOJ NAZOR KOLI SKOLE
Nechcem tu pripadat ako rasista alebo odporca inych narodnosti pripadne jazykov ale mam pocit ze je tento server SK6 to SK znamena slovensky no a ja osobne nemam rad cudzie jazyky bo som z nich uplne lavy :D aj reparat som robil z nemciny tieto prazdniny takze asi tak :D a este ked je Matylda staroněmeckého původu tak to uz vonkoncom nechcem :D nic v zlom
Ten druhy navrh ta Galaxia Serveru mi vyhovuje
(Cesi mi na servru nevadia ) sak sme jedna krv a tym rozumiem aj ked po cesky hovoria
ESTE RAZ NIC PROTI NIKOMU NEMAM MOJ NAZOR KOLI SKOLE
sobik33- Počet príspevkov : 250
Registration date : 28.04.2008
takze ja navrhujem Pernikova Chalupka
janci jr- Počet príspevkov : 9
Registration date : 08.08.2008
janci jr napísal:takze ja navrhujem Pernikova Chalupka
nakolko sme ali "dragon empire of twilight" tak by som div nazval twilight dragon...alebo nieco v tom zmysle, lebo si niesom uplne isty ci je to dobre... (nechceme vyzerat ako lamy... )
pirhi- Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET©
pirhi napísal:nakolko sme ali "dragon empire of twilight" tak by som div nazval twilight dragon...alebo nieco v tom zmysle, lebo si niesom uplne isty ci je to dobre... (nechceme vyzerat ako lamy... )
ako si myslel to lamy? to ze bude nazov po slovensky?
sobik33 napísal:pirhi napísal:nakolko sme ali "dragon empire of twilight" tak by som div nazval twilight dragon...alebo nieco v tom zmysle, lebo si niesom uplne isty ci je to dobre... (nechceme vyzerat ako lamy... )
ako si myslel to lamy? to ze bude nazov po slovensky?
ee, moze byt aj po slovensky, alebo aj po cinsky...ale nech je to gramaticky spravne...
napr soild to napisal trosku odveci...pokial viem malo by byt "lamí div" resp. "div lamy"
pirhi- Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET©
Ja navrhujem MASTER okrem mnoho významov ma tento názov aj pivo 13° polotmave
kačička- Počet príspevkov : 38
Registration date : 09.08.2008
kačička napísal:Ja navrhujem MASTER okrem mnoho významov ma tento názov aj pivo 13° polotmave
a preco nie CORGON
macoac- Počet príspevkov : 12
macoac napísal:kačička napísal:Ja navrhujem MASTER okrem mnoho významov ma tento názov aj pivo 13° polotmave
a preco nie CORGON
mna napadol heineken *****
A co tak "Impregnable fortress"? Trosku provokacia a aj vyzva pre nasich nepriatelov, vsak?
Aetius- Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 14.06.2008
mna by to nevyprovokovalo lebo tomu vôbec nerozumiemAetius napísal:A co tak "Impregnable fortress"? Trosku provokacia a aj vyzva pre nasich nepriatelov, vsak?
kačička- Počet príspevkov : 38
kačička napísal:mna by to nevyprovokovalo lebo tomu vôbec nerozumiemAetius napísal:A co tak "Impregnable fortress"? Trosku provokacia a aj vyzva pre nasich nepriatelov, vsak?
tak to sme potom dvaja
kačička napísal:mna by to nevyprovokovalo lebo tomu vôbec nerozumiemAetius napísal:A co tak "Impregnable fortress"? Trosku provokacia a aj vyzva pre nasich nepriatelov, vsak?
Jooj, znamena to "Nedobytna pevnost"
Aetius- Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 14.06.2008
Aetius napísal:kačička napísal:mna by to nevyprovokovalo lebo tomu vôbec nerozumiemAetius napísal:A co tak "Impregnable fortress"? Trosku provokacia a aj vyzva pre nasich nepriatelov, vsak?
Jooj, znamena to "Nedobytna pevnost"
uf len ci bude nedobytna :D heh ale nie ale tak ja som za slovensky nazov!!!!
POPROSIM CI BY SA NAJSKOR NEDALA ANKETA ZE CI TO MA BYT SLOVENSKY NAZOV ALEBO NAZOV V CUDZOM JAZYKU!!
DET :: Spolocne forum :: PRIPRAVA NA DIV
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: