PRIPRAVY
+10
Marecek201555
soild
kubik
woodoo panenka
dajatron
svinka
Robertus SPQR
sobik33
marso
shark999
14 posters
DET :: Spolocne forum :: PRIPRAVA NA DIV
Strana 1 z 1
PRIPRAVY
CAUTE LUDIA.... TAK POMALY NASTAVA CAS KEDY SI TREBA JASNE ROZDELIT ULOHY....UCET NA KTOROM BUDEME STAVAT DIV JE UZ VYBRATY{KOLI BEZPECNOSTI ZATIAL TO NEDAM VONKU}......CO BUDEME POTREBOVAT:....1. STAVITELOV.... KEDZE TEN UCET POJDE NONSTOP 24H 7 DNI V TYZDNI... TAK EVIDENTNE JEDNA PERSONA TO NEUKERUJE.....POPROSIM TYCH KTORI MAJU ZAJEM STAVAT A STARAT SA O DIV NECH SA MI OZVU..... POTREBUJEME NOCNYCH HRACOV DENNYCH HRACOV... VSETKY ZIADOSTI BUDU SKUMANE SETRENE A VYBERIE SA TEAM STAVITELOV KTORI SA BUDU O NAS DIV PEKNE STARAT...POPROSIM NEPISTE TO TU...ALE V HRE PRIAMO MNE.... A PRIPRAVTE SI SKYPE... PRETOZE DALSIE DEBATY BUDU VYLUCNE NA SKYPE....
2. POTREBUJEME LUDI MEDZI KTORIMY BUDU PUTOVAT PLANY....A ZE TO NIE JE SRANDA TO SA PRESVEDCIA DOTYCNI .... CIZE ZAUJEMCOVIA TIEZ HLASIT MNE....
3. BUDEME POTREBOVAT AJ UCTY KTORE BUDU ZASOBOVAT DIV OBILIM V KRITICKYCH HODINACH.... CIZE TI HRACI BUDU MAT KVANTUM SYPOK A KANCELARA NA NAJVYSSOM LEVLI(IDEALNI JE GERMAN).... ZA DALSIE LUDI KTORI BUDU OCHOTNI ZAHRAT KOLI ZLATKAM INY SERVER V PROSPECH TYCHTO HRACOV ABY ONI MOHLI PREZLATKOVAT SUROVINY NA OBILIE...
4. TREBA TERAZ PORIADNE KALKULOVAT S KB ABY STE MALI DOSTATOK KB A 3 OSADNIKOV V DEN OBJAVENIA NATARIEK ABY SME SI TO TAM PEKNE ZAPLNILI ZASOBOVACKAMI... BUDE TO KOORDINOVAT JEDEN CLOVEK ABY SA NESTALO ZE 5 HRACOV POJDE ZALOZIT DEDINKU NA JENO A TO ISTE MIESTO......TAKZE VAZNE TREBA KALKULOVAT S KB ABY SA NESTALO ZE NEBUDU BODIKY A TYMPADOM DEDINKY
5. BUDEME POTREBOVAT LUDI KTORI POJDU NA NATAROV(ROZBIT OBRANU A PRIPRAVIT CESTU PRE PREHOVARACOV....TYCH ARMAD BUDE TREBA VIAC.... IDE HLAVNE O ARMADY KTORE NEDISPONUJU KATMI BARANMI...A KTORE BUDU DOSTATOCNE VELKE...
6. POTREBUJEM VEDIET STAVY ARMAD NASICH SESTIER.... TYKA SA TO HLAVNE KATOVYCH ARMAD... TIE NAM BUDE TREBA... TAKZE HRACI KTORI STAVATE KATOVE ARMADY..CCA 4K+ KATOV DAJTE MI O SEBE VEDIET NECH VAS ZARADIM DO ZOZNAMU... A SEFOVIA JEDNOTLIVYCH SESTIER DOHLIADNITE NA TO...MATE O SVOJICH OVECKACH VACSI PREHLAD
---------------TAKZE PRE ZATIAL BY STACILO ABY SOM VAS MOC NEVYLAKAL CO VSETKO TREBA ...OPAKUJEM KAZDY KTO MA ZAJEM O NEJAKU ULOHU NECH MI PISE OSOBNE...ZAROVEN KEDZE PREDPOKLADAM 2X VIAC AKO HALDU POSTY POPROSIM O STRPENIE PRI MOJICH ODPOVEDIACH...... AKO SAMI MATE MOZNOST VIDIET BUDE TO TEAMOVA PRACA A ZALEZI NAJME NA POCTE HRACOV KTORY TO TEAMOVO BUDU HRAT...KED NAS BUDE 30 OSTANE NAM IBA ULOHA SSKLONIT SA PRED SUPEROM A ZABLAHOZELAT MU K VITAZSTVU... POKIAL SA NAS ZAPOJI 250 BUDU BLAHOZELAT NAM.....
PS:AKO NIEKTO NAPISAL DO NASHO PROFILU
Zoskupenie DET je tu preto, aby všetkým ostatným ukázalo ako sa víťazí
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TAK HO NESKLAMME A UKAZME TO ZVYSKU SK6
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
¸,¤°´'`°•.¸O¸.•°´'`°¤,¸
Dragon Empire of Twilight
*´'`°¤¸¸.•'´O`'•.¸¸¤°´'`*
(_¸.•*´'`°¤¸'¸¤°´'`*•.¸_)
2. POTREBUJEME LUDI MEDZI KTORIMY BUDU PUTOVAT PLANY....A ZE TO NIE JE SRANDA TO SA PRESVEDCIA DOTYCNI .... CIZE ZAUJEMCOVIA TIEZ HLASIT MNE....
3. BUDEME POTREBOVAT AJ UCTY KTORE BUDU ZASOBOVAT DIV OBILIM V KRITICKYCH HODINACH.... CIZE TI HRACI BUDU MAT KVANTUM SYPOK A KANCELARA NA NAJVYSSOM LEVLI(IDEALNI JE GERMAN).... ZA DALSIE LUDI KTORI BUDU OCHOTNI ZAHRAT KOLI ZLATKAM INY SERVER V PROSPECH TYCHTO HRACOV ABY ONI MOHLI PREZLATKOVAT SUROVINY NA OBILIE...
4. TREBA TERAZ PORIADNE KALKULOVAT S KB ABY STE MALI DOSTATOK KB A 3 OSADNIKOV V DEN OBJAVENIA NATARIEK ABY SME SI TO TAM PEKNE ZAPLNILI ZASOBOVACKAMI... BUDE TO KOORDINOVAT JEDEN CLOVEK ABY SA NESTALO ZE 5 HRACOV POJDE ZALOZIT DEDINKU NA JENO A TO ISTE MIESTO......TAKZE VAZNE TREBA KALKULOVAT S KB ABY SA NESTALO ZE NEBUDU BODIKY A TYMPADOM DEDINKY
5. BUDEME POTREBOVAT LUDI KTORI POJDU NA NATAROV(ROZBIT OBRANU A PRIPRAVIT CESTU PRE PREHOVARACOV....TYCH ARMAD BUDE TREBA VIAC.... IDE HLAVNE O ARMADY KTORE NEDISPONUJU KATMI BARANMI...A KTORE BUDU DOSTATOCNE VELKE...
6. POTREBUJEM VEDIET STAVY ARMAD NASICH SESTIER.... TYKA SA TO HLAVNE KATOVYCH ARMAD... TIE NAM BUDE TREBA... TAKZE HRACI KTORI STAVATE KATOVE ARMADY..CCA 4K+ KATOV DAJTE MI O SEBE VEDIET NECH VAS ZARADIM DO ZOZNAMU... A SEFOVIA JEDNOTLIVYCH SESTIER DOHLIADNITE NA TO...MATE O SVOJICH OVECKACH VACSI PREHLAD
---------------TAKZE PRE ZATIAL BY STACILO ABY SOM VAS MOC NEVYLAKAL CO VSETKO TREBA ...OPAKUJEM KAZDY KTO MA ZAJEM O NEJAKU ULOHU NECH MI PISE OSOBNE...ZAROVEN KEDZE PREDPOKLADAM 2X VIAC AKO HALDU POSTY POPROSIM O STRPENIE PRI MOJICH ODPOVEDIACH...... AKO SAMI MATE MOZNOST VIDIET BUDE TO TEAMOVA PRACA A ZALEZI NAJME NA POCTE HRACOV KTORY TO TEAMOVO BUDU HRAT...KED NAS BUDE 30 OSTANE NAM IBA ULOHA SSKLONIT SA PRED SUPEROM A ZABLAHOZELAT MU K VITAZSTVU... POKIAL SA NAS ZAPOJI 250 BUDU BLAHOZELAT NAM.....
PS:AKO NIEKTO NAPISAL DO NASHO PROFILU
Zoskupenie DET je tu preto, aby všetkým ostatným ukázalo ako sa víťazí
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TAK HO NESKLAMME A UKAZME TO ZVYSKU SK6
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
¸,¤°´'`°•.¸O¸.•°´'`°¤,¸
Dragon Empire of Twilight
*´'`°¤¸¸.•'´O`'•.¸¸¤°´'`*
(_¸.•*´'`°¤¸'¸¤°´'`*•.¸_)
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Re: PRIPRAVY
Myslim, ze pomalicky, ale isto by sme mali zalozit temu: kto ma kolko kulturnych bodov na zalozenie novych osad. Ja osobne by som mal mat o 10 dni dost KB na 3 zasobovacie dedinky. Myslim, ze sa to da lahko vypocitat, nech vie logistik rozmiestnovania novych dedin s kolkymi dedinkami mozno ratat :-). Pocitam ze ich budu stovky, takze to nebude jednoduche.
marso- Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008
ja mam KB na 1 dedinku
sobik33- Počet príspevkov : 250
Registration date : 28.04.2008
ja mam KB na dve a pracujem ešte na tretej
Robertus SPQR- Počet príspevkov : 54
Robertus SPQR napísal:ja mam KB na dve a pracujem ešte na tretej
ja som na tom rovnako
svinka- Počet príspevkov : 86
Alliancia : DETc
ja mam body aj osadnikav na 2 uz len suradnice
dajatron- Počet príspevkov : 228
Taktéž mám kulturní body na 2 vesnice a pořád ve vesnicích slavíme a slavíme...
woodoo panenka- Počet príspevkov : 21
Registration date : 23.06.2008
ja mám zatiaľ len na jednu a pol, dúfam, že do príchodu budem mať na dve, ale andante má na 4 dediny spolu so Stanley II.
kubik- Počet príspevkov : 69
Alliancia : DET - M&T
Registration date : 14.06.2008
Ja prave pripravujem dedinku z 5 sentormi bohužial ešte trochu treba postaviť sklad trochu
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
Ja mam kulturne body na 4 dedinky
Marecek201555- Počet príspevkov : 63
Alliancia : KPS-DE
Registration date : 14.03.2008
SHARK:pekne ale mam pripomienku k 1 bodu nemozeme mat uz teraz urceneho hraca na stavbu divu lebo nevies kde budu hodene natarske dedinky a ten co bude staviat div musi byt co najblizsie natarskej vesnice!a teraz nech sa stavaju hlavne areny,obchodny kanc .co najvyssi lvl.,zbrojnice s vojakmi na 20lvl.,velke kasarne ,stajne. a hned ak sa hodia natarske vesnice podla toho sa dohodne v ten den so spojencami kto to bude stavat a kto podporovat a na druhy asu den sa musi natarka hned prebrat
orol225- Počet príspevkov : 3
Registration date : 17.09.2008
orol225 napísal:SHARK:pekne ale mam pripomienku k 1 bodu nemozeme mat uz teraz urceneho hraca na stavbu divu lebo nevies kde budu hodene natarske dedinky a ten co bude staviat div musi byt co najblizsie natarskej vesnice!a teraz nech sa stavaju hlavne areny,obchodny kanc .co najvyssi lvl.,zbrojnice s vojakmi na 20lvl.,velke kasarne ,stajne. a hned ak sa hodia natarske vesnice podla toho sa dohodne v ten den so spojencami kto to bude stavat a kto podporovat a na druhy asu den sa musi natarka hned prebrat
orol nic proti tebe,ale aj keby natarku hodilo hned vedla teba, tak si myslim ze ty by si ju neprebral a uz vobec nestihal zasobit...hrac ktory bol navrhnuty by ju urcite zasobil 3x rychlejsie ako ty...
mecenas- Počet príspevkov : 22
@mecenáš, au, to bolelo. Každé zrnko bude dobré do divu a každá surka tiež. No a aj ja lama, by som ten div kludne mohla prebrať, stačí v správny čas poslať senátora. Tomu sa hovorí byť v správny čas na správnom mieste. A to kludne môže byť aj orol. No a nedávno sa tu viedla dlhá diskusia o hráčoch ali ***A***, akí budú dôležití na stavbe divu. Viac, ako ich farmiť. Samo s tým súhlasím. A hodlám uzatvoriť spojenectvo s každým, kto sa ozve a bude chcieť prispievať surkami na div. Prečo? No preto, lebo ak nebudú posielať nám, tak budú iným. No a možno o víťazovi rozhodne to jedno zrnko naviac zaslané.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
orol len tak pre info...nase spolocenstvo aliancii a plus nasi spojenci ovladame dokopy celi sever....cize severozapad a severovychod preto si mozme dovolit urcit hracov stavitelov...kedze ludia ktory by nam to mohli prebrat skor su bud nasi a ty o tych staviteloch vedia...alebo vedia ze ONI stavat nemaju alebo nepriatelia ktory su daleko...takze mame tu prioestor na rozhodovanie o stavitelovi.....hlavne koli tomu bolo spravene spolocenstvo S...cize Sever.....
Len tak pre info mam 12 kmenovych vodcov 12 osadnikov a KB na asi 12 dediny kto ma viacej?? haa?
Len tak pre info mam 12 kmenovych vodcov 12 osadnikov a KB na asi 12 dediny kto ma viacej?? haa?
Hoshimaru- Počet príspevkov : 96
Registration date : 14.03.2008
DET :: Spolocne forum :: PRIPRAVA NA DIV
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: