DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zábava

4 posters

DET :: Forum DET :: Pokec

Goto down

Zábava Empty Zábava

Odoslať  sobik33 Ut október 07, 2008 9:08 pm

Taakze prepacte ze uz tu vyplnam tolko miesta na Fore ...

tu prosím píšte svoje denne zázitky ale cisto zázitky ktore ste zazili vo svojom zivot Very Happy:D urcite ich je vela nech uz su akokolvek dlhe urcite si to niekto ako ja precita ked sa bude nudiiit Very Happy
sobik33
sobik33

Počet príspevkov : 250
Alliancia : DET
Registration date : 28.04.2008

Návrat hore Goto down

Zábava Empty Re: Zábava

Odoslať  Nemo Ut október 07, 2008 9:30 pm

triaviansky zivot alebo realny zivot mimo PC?
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  sobik33 Ut október 07, 2008 10:25 pm

Nemo napísal:triaviansky zivot alebo realny zivot mimo PC?

reaaal
sobik33
sobik33

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo St október 08, 2008 12:51 am

v sobotu od radosti ze idem zas do prace som rozbil luster... Rolling Eyes
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... St október 08, 2008 9:52 am

tak pridam aj ja trochu, pretoze to tu vazne kape. ja som prestal prispievat, pretoze ma gorgo oznacil za spamera, koli poctu celkovych prispevkov na fore. popredne priecky vtedy boly: 1) erien 2)meee... 3)cikulkovo Very Happy a to uz cikula nehrala asi 1,5 mesiaca. aj viac. inak ta zenska mi tu desne chyba Sad

no vikend bol velmo, velmi santivy a ostry... o tom by mohli co to povedat aj kubanec a kompot, vsak chlapci??? Very Happy
u nas v stupave sa totiz diali DNI ZELA = SVIATKY KAPUSTY ako to my z nasej crew nazyvame: DNI ZLOBY http://stupava.sk/dokumenty_rozne/Den_zela2008_plagat.pdf
ako je to taka srackoidita na ktoru sa mi kazdorocne nechce, ale vzdy ma niekto zlomi a nakoniec nelutujem Smile tento rok som sa v piatok drzal na max 4-5 plznoch a troske burciaku z pezinku, ale sobota to bolo ine rodeo Smile prisiel som domov rano o 5:00 s oknom ako predna strana J&T na patronke. zaspal som obleceny v bunde, len topanky som mal vyzute, v obyvacke na sedacke. rano ma foter budi, aby som si siel lahnut do postele Embarassed kazdy den sa dozvedam aku zlobu som robil a kolko ludi ma vypadky pamati Smile povedal by som ze okrem mna a kompotovej frajerky jocolor si to nepamata este skoro kazdy clen sobotnajsej vypravy Very Happy
takze mozem strucne a jasne konstatovat: "dni zloby sa opat raz vydarili" Very Happy
meee...
meee...

Počet príspevkov : 218
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  sobik33 St október 08, 2008 11:00 am

kurna ten alkoholZábava Oregonian_winesmiley je iny zabyjak pamete niekedyZábava Money1 mne sa uz tiez parkrat stalo ze som tak blbo dopadol len nemozem niektore konkretne veci tu rozoberat bo moj oco tu tiez obcas chodi tiez chodi a nahodou by si to precital Very Happy

inac a co ked si bol spamer Very Happy:D teraz sa tak niekedy citim ja ked odpisujem uplne na vsetko a pisem si tu pomali sam zo sebou Very Happy:D Zábava Just_Cuz_06

Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow

inac ale z Zábava Looksmiley monoklom som este dom neprisiel Very Happy:D mam nato asi stastie Zábava Pillowfight

Naposledy upravil sobik33 dňa St október 08, 2008 11:04 am, celkom upravené 2 krát.
sobik33
sobik33

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo St október 08, 2008 11:44 am

kludne spamujte ludkovia... aj ja som sa citil trapne ze vsade piseme ti isti...
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  elbi St október 08, 2008 12:31 pm

no aj ja mam z vikendu zaujimavu prihodu Very Happy bolo to v piatok uz trocha nad ranom a posledny vytrvalci sme sli dorazot flasu Very Happy ked sme ju dopijali jeden kamos zahlasil ze ide na "wc" a mi dalej pili ....zrazu svetla na nas no a kto iny ako fizly ...jeden mi zasvietil baterkou do ksichtu flasu som dal hned za chrbat ("vobec si to nevsimol" Very Happy ) a pyta sa nas ci poznama toho chalana na zemi a zasvietil nanho ( no kto iny ako ten co chcel na wcko) my ze hej a policajt stale pozera na nas a tak sa spyta a to mu ani nepomozete??? lol! lol! lol! no nam to vtedy doslo a sli sme dvihnut..policajt pokrutil hlavou a isiel dalej Very Happy
ten kamos uz trocha horsie vyzeral : spinavy jak hovado, ozraty este viac- ale smial aj tak jak pripeceny Very Happy:D:D
no to asi vsetko Very Happy - inac super tema cheers cheers cheers

elbi

Počet príspevkov : 66
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... St október 08, 2008 1:27 pm

sobik vidim ze ta chytili tie smailiky co ti dal bravo Smile ja som to tiez skusal, len sa chcem spytat co kopirujes. ktory odkaz. ja som to daval do mailu a prd z toho a tak isto som ich chcel hodit do icq a tam tiez nic Sad vies poradit co kam kopirovat aby to preslo???
meee...
meee...

Počet príspevkov : 218
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  sobik33 St október 08, 2008 1:36 pm

tak som sa teda aj ja rozhodol vam povedat moj pribeh z tychto letnych prazdnin ako som oslavoval moju 18nastku kamaratovu 18nastku a kamaratovej baby meniny!

Zavolal som kamosov do Čičman (tam mam starku) ze nech dojdu stanovat... najskor ich malo ist cez 15 to by bolo nieco aj baby boli samozrejme pozvane ale nakoniec zacali ze to je daleko a podobne... tak nakoniec dosli len 4ria ludia Very Happy:D plus ja!! ja som objednal suuudek pivecka 30 litrovy oni doniesli wisky a kadejaky alkohol...
Vecer sme najskor kolo osmej sli opekat, opekal som ja takze salmoneloza istaa Very Happy:D najskor to nechceli jest ale nakoniec sa rozhodli co budu cely vecer hladny nic ine im nezostavalo lol! mne sa loobilo ale im moc nechutilo Very Happy:D

no dobre idem k podstate! Večer sme sa prestahovali k susedovy do takej koliby oblozenej drevom a zakurili sme si tam onicek po case doslova vatra bo jak blby tam nonstop prihadzovali drevo ze je zima! Zábava 297 no zacalo sa pit! hura Zábava 999 Very Happy nho najskor wisky padli a narazil sa sud dal som si asi 4 pivecka a uz ma zacalo mierne chytat aj ostatnych... potom ma kamos co tiez oslavoval 18 vyzval aby sme si dali sutaz v exovani piiv... prve vyexoval on asi o jeden glg skor to mi neslo do hlavy tak sme si hned nato nacapovali dalsie a exovali sme dalej to som zaj sa jeho predbehol o jeden glgZábava Alcoholic vsetci nam vraveli ze nam bude z tych piveciek tazko lol!
najlepsie bolo rano nevem ani ako sme sli spat ale rano sme prisli k tomu susedovy ze tam ideme poupratovat a ked sme zbadali tie dve sable meter od seba sme sa skoro vytikovali zas Very Happy tak toto boli fakt neprijemne narodky Very Happy ale musim poveedat ze aspon mi nebolo na dalsi den rano zle!Zábava 21b7wpk
sobik33
sobik33

Návrat hore Goto down

Odoslať  sobik33 St október 08, 2008 1:37 pm

meee... napísal:sobik vidim ze ta chytili tie smailiky co ti dal bravo Smile ja som to tiez skusal, len sa chcem spytat co kopirujes. ktory odkaz. ja som to daval do mailu a prd z toho a tak isto som ich chcel hodit do icq a tam tiez nic Sad vies poradit co kam kopirovat aby to preslo???

sem ked kopirujem tak davam to co je hore to forum na to okienko dvakrat kliknem sa mi to cele oznaci a hodim to sem... ostatne tie dalsie okienka som este neskusal
sobik33
sobik33

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Návrat hore

DET :: Forum DET :: Pokec