DOBA NA TRAVIANE
+2
rb1skunk
sobik33
6 posters
DOBA NA TRAVIANE
nazdar nazdar... napiste tu len tak z haluze kolko hodin stravite priemerne na traviane
ja zacnem ja tu som kazde rano asi 30 min. potom v skole min. 45 min. potom po skole prihlaseny nonstop az do 22:30 ale som tu tak z toho asi 3-4 hodinky a co vy?
ja zacnem ja tu som kazde rano asi 30 min. potom v skole min. 45 min. potom po skole prihlaseny nonstop az do 22:30 ale som tu tak z toho asi 3-4 hodinky a co vy?
sobik33- Počet príspevkov : 250
Alliancia : DET
Registration date : 28.04.2008
Re: DOBA NA TRAVIANE
ja som bol skoro cely den, ale tym ze mam novu pracu som rano max.10 min, poobede 10.min a potom uz nie som pretoze som sa prestahoval a v novom byte nemam internet
rb1skunk- Počet príspevkov : 64
Registration date : 09.08.2008
Tak ja tu pridem az ked pridem zo skoly tak minimlane tie 4 hodiinky
Marecek201555- Počet príspevkov : 63
Alliancia : KPS-DE
Registration date : 14.03.2008
MYSLIM ZE JE NEROZUMNE UVADZAT KTO JE KOLKO NA SVOJOM UCTE....
SKUSTE UVAZOVAT NAJSKOR.. DAKUJEM
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
Nemo napísal:MYSLIM ZE JE NEROZUMNE UVADZAT KTO JE KOLKO NA SVOJOM UCTE....
jeeezis nemo uz som pochopil co je avatarda ci jak si mi to napisla... som cel napisat najskor ze kolko tu byvate ktory den aby sa tu pisalo len to mi prislo fakt nie moc dobre koli spehom... no tak som dal len ze kolko to ubyvate celkovo :D ty checho kto by to prosimta zneuzil??? ja tu mozem byt aj 5 min. ale ked sa zo zastupom dohodnem ze nech ma na travian ide kazdu hodinku tak tu bude kazdu hodinku!! no tak ako ked ces nemo nemusite tu nikto nic pisat teda... len mi pride trosku suchopadne tu chodti a nic nove tu nenaaajst...
aby clovek nieco clovek dodrziaval musi to aj pravidelne vykonavat!!!
Za mesiac su tu natari cca ,... ked nas to sem prestane bavit chodit mesiac pred travianom tak si nikto nenavikne chodit tu pocas natarov pokial nebude na to zviknuty... a som si isty ze to tu bude zit pocas natarov!
Cem tym povedat ze pokial tu niekto nepride a nebude sa tesit sem prist ze moze niekomu odpisat na nieco co mu napisal tak ho to tu nebude bavit :D
LOL som sa inym stylom doplietol ale podstata tam niekde je
sobik33 napísal:Nemo napísal:MYSLIM ZE JE NEROZUMNE UVADZAT KTO JE KOLKO NA SVOJOM UCTE....
LOL som sa inym stylom doplietol ale podstata tam niekde je
ten obrazok je pekny
btw ja nehovorim nekecajme ale naopak kecajme .. len nekecajme o niecom co potesi speha pripadneho... tot vsio
je vela moznosti co riesit.. uz sme mali temu skola/praca.... nevidim tu vsak temu ake ine hry este hrate ked cakate na vojsko kym dojde domov?, preco ste zacali s travianom?, cierny trh, slovny futbal, arena basnikov... top hlasky fariem/superov, moznosti je hodne.
ale hadam by sa nepatrilo aby este aj namety som riesil ja
PS: mam navrh na top temu
kronika DET
kronika DET
Nemo napísal:PS: mam navrh na top temu
kronika DET
ok hned sa ide na tom pracovat vymyslim temu ked uz nikto nic...
tusim si sa ako jediny prihlasil o funkciu moderator fora
Nemo napísal:tusim si sa ako jediny prihlasil o funkciu moderator fora
no vidim ze nik nato nema cas
Akoze trapas MH ma uz druhykrat zablokoval .......... prvy krat to bolo lebo si myslel ze hram dva ucty len potom pochopil ze aj moj oco hrava travian ... no a teraz ma zablokoval zas ze 1 hrac nemoze vlastnit viac uctov a ze nemoze zastup posielat surky 1:1 ...... no nech ide niekam ja som si hral svoj ucet !!!!!! a obchodovat som z otcom neobchodoval aj ked mu robym zastup!!!!!!!!!! no je toto spravodlive? a ak sa to do rana nevyriesi tak mi v troch dedinkach zacne kapat armada!!!!!!!
sobik33 napísal:Akoze trapas MH ma uz druhykrat zablokoval .......... prvy krat to bolo lebo si myslel ze hram dva ucty len potom pochopil ze aj moj oco hrava travian ... no a teraz ma zablokoval zas ze 1 hrac nemoze vlastnit viac uctov a ze nemoze zastup posielat surky 1:1 ...... no nech ide niekam ja som si hral svoj ucet !!!!!! a obchodovat som z otcom neobchodoval aj ked mu robym zastup!!!!!!!!!! no je toto spravodlive? a ak sa to do rana nevyriesi tak mi v troch dedinkach zacne kapat armada!!!!!!!
ked mas block vojsko neskape.. len potom ked ti ho vypnu a v dedinach bude minus
obvykly trest je od MH vyprazdnenie skladov...
pre sobik armada ti nezacne kapat aj ked bude v minuse obilie ked si zablokovaný to sa neboj akurat zacne kapat ked ta odblokuje vtedy musiš hned jednotky dat do najbližšej dediny aby si nebol v minuse a nekapalio /kone su najrýchlejsie preto ich vyšli ako prve/. Je ale neuveritelne že ked si nič neurobil dostal si BAN a menit suroviny 1:1 sa može predsa bežne aj ked si zastup a vyhovuje to aj druhemu účtu malo by to byt košér.
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008
Bibiba napísal:pre sobik armada ti nezacne kapat aj ked bude v minuse obilie ked si zablokovaný to sa neboj akurat zacne kapat ked ta odblokuje vtedy musiš hned jednotky dat do najbližšej dediny aby si nebol v minuse a nekapalio /kone su najrýchlejsie preto ich vyšli ako prve/. Je ale neuveritelne že ked si nič neurobil dostal si BAN a menit suroviny 1:1 sa može predsa bežne aj ked si zastup a vyhovuje to aj druhemu účtu malo by to byt košér.
no ale ja som z otcom vobec neobchodoval... este pripadne som obchodoval z druhym zastupcom ale to bolo dane v ponuke cez obchodnika a ja som iba nakupoval!! zda sa mi ze MH ma chce vytocit!! a najhorsie ze na 100% mi bude vyprazdnovat sklady dnes sa mi este neozval a uz teraz mam napr v hlavnej dedine cez 570 000 surovin spolu a to v ostatnych dedinach ani nevravim!!! a do rana no pan boh chran MH ak mi vyprazdni sklady!
sobik33 napísal:Bibiba napísal:pre sobik armada ti nezacne kapat aj ked bude v minuse obilie ked si zablokovaný to sa neboj akurat zacne kapat ked ta odblokuje vtedy musiš hned jednotky dat do najbližšej dediny aby si nebol v minuse a nekapalio /kone su najrýchlejsie preto ich vyšli ako prve/. Je ale neuveritelne že ked si nič neurobil dostal si BAN a menit suroviny 1:1 sa može predsa bežne aj ked si zastup a vyhovuje to aj druhemu účtu malo by to byt košér.
no ale ja som z otcom vobec neobchodoval... este pripadne som obchodoval z druhym zastupcom ale to bolo dane v ponuke cez obchodnika a ja som iba nakupoval!! zda sa mi ze MH ma chce vytocit!! a najhorsie ze na 100% mi bude vyprazdnovat sklady dnes sa mi este neozval a uz teraz mam napr v hlavnej dedine cez 570 000 surovin spolu a to v ostatnych dedinach ani nevravim!!! a do rana no pan boh chran MH ak mi vyprazdni sklady!
no asi ho boh chrani kedze ti tie sklady vyprazdnil
meee...- Počet príspevkov : 218
meee... napísal:sobik33 napísal:Bibiba napísal:pre sobik armada ti nezacne kapat aj ked bude v minuse obilie ked si zablokovaný to sa neboj akurat zacne kapat ked ta odblokuje vtedy musiš hned jednotky dat do najbližšej dediny aby si nebol v minuse a nekapalio /kone su najrýchlejsie preto ich vyšli ako prve/. Je ale neuveritelne že ked si nič neurobil dostal si BAN a menit suroviny 1:1 sa može predsa bežne aj ked si zastup a vyhovuje to aj druhemu účtu malo by to byt košér.
no asi ho boh chrani kedze ti tie sklady vyprazdnil
tal tp hej ale skusil som to aj zjednat a co mi napisal :
Je to najmiernejší trest.
Nedá sa teda zjednávať na menší.
Nehovoriac o tom, že s Multihunterom sa nevyjednáva.
počuj sobík a nebalí ta nahodou ten MH? lebo je to baba aspon MH2 určite to viem, ked si u nej ako na tanieri tak možno len skúša nadviazat kontakt, alebo ta blokuje len tak zo zvyku hi hi, a vyjednávat sa nevyjednáva to má pravdu ale dohodnút sa dá to mám zas pravdu ja
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Bibiba napísal:počuj sobík a nebalí ta nahodou ten MH? lebo je to baba aspon MH2 určite to viem, ked si u nej ako na tanieri tak možno len skúša nadviazat kontakt, alebo ta blokuje len tak zo zvyku hi hi, a vyjednávat sa nevyjednáva to má pravdu ale dohodnút sa dá to mám zas pravdu ja
nie nie tamto bol MH1 :D
Povolenie tohoto fóra: