Utok na kohokolvek
+5
Tetus
babia
3Fax
Nemo
popular
9 posters
DET :: Forum DET© :: Utoky
Strana 1 z 1
Utok na kohokolvek
Cawko, zautocim na kohokolvek, no koho potrebujete, ale len s 2300 palkami, potrebujem sa ich zbavit, tak ak treba napiste.
popular- Počet príspevkov : 10
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
Re: Utok na kohokolvek
mam zaujem o nich
Nemo- Počet príspevkov : 626
ok, dohodli sme sa, uz nepiste, uz su vybaveny
popular- Počet príspevkov : 10
no ja mam sase 1300 imperianov
3Fax- Počet príspevkov : 2
Registration date : 15.08.2008
3Fax napísal:no ja mam sase 1300 imperianov
tych mozes poslat na hraca Haluskovo, len nie do jeho hl. dediny
babia- Počet príspevkov : 83
ja by som cel ich dat dole potrebujem si zodvihnut hrdinu kludne mi ich posli do niektorej mojej oazy co mam ku hlavnej napr. 137/53 ja sa o nich uz postaram
Dakujeem
Dakujeem
Tetus- Počet príspevkov : 150
Alliancia : DET
Ahojte...nvm kde som to mala napisat tak pisem tu...nechapem co sa stalo...pridem teraz zo skoly akoluju tu spravy ze djander vraj utocil na nvm koho a vobec to tak neni...zastup som len ja a uz ste ho aj sikovne vyhodili z ally a vobec nam neverite....koncim aj ja ak na neho zacnete utocit lebo on je v tom celkom nevinne...dokonca z jeho uctu este aj niekto pisal spravy Kyi a hracovi pohodka a jasne ze on to nebol....
...Rimanka...- Počet príspevkov : 18
...Rimanka... napísal:Ahojte...nvm kde som to mala napisat tak pisem tu...nechapem co sa stalo...pridem teraz zo skoly akoluju tu spravy ze djander vraj utocil na nvm koho a vobec to tak neni...zastup som len ja a uz ste ho aj sikovne vyhodili z ally a vobec nam neverite....koncim aj ja ak na neho zacnete utocit lebo on je v tom celkom nevinne...dokonca z jeho uctu este aj niekto pisal spravy Kyi a hracovi pohodka a jasne ze on to nebol....
aj mne pisal
ale ako som ti pisal klidek pohoda pianko.. uz ma dokonca pozvanku do DETc
Nemo- Počet príspevkov : 626
a o co teda slo? Myslim, ze vysvetlenie nezaskodi. Vdaka
marso- Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008
niekto pisal a vysielal utoky na spojencov z uctu djandera, tvaril sa ze je lamka a nechape MH to preveril ci to nie je hacker, jeho odpoved ste citali v HS ... niekto sa prihlasoval z pc, z ktoreho bezne hra aj djander ... logicky z toho vyplyva, ze boli len dve moznosti: bol to niekto od neho z domu - napr. brat ... alebo ked sa prihlasil v skole nevymazal cookies zahada vyriesena, djander si da uz pozormarso napísal:a o co teda slo? Myslim, ze vysvetlenie nezaskodi. Vdaka
Kiya- Počet príspevkov : 115
Alliancia : DET
Kiya napísal:
niekto pisal a vysielal utoky na spojencov z uctu djandera, tvaril sa ze je lamka a nechape MH to preveril ci to nie je hacker, jeho odpoved ste citali v HS ... niekto sa prihlasoval z pc, z ktoreho bezne hra aj djander ... logicky z toho vyplyva, ze boli len dve moznosti: bol to niekto od neho z domu - napr. brat ... alebo ked sa prihlasil v skole nevymazal cookies zahada vyriesena, djander si da uz pozor
Dakujem za vysvetlenie :-)
marso- Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008
škola je nebezpečna ja som tiež raz našiel takyto účetKiya napísal:niekto pisal a vysielal utoky na spojencov z uctu djandera, tvaril sa ze je lamka a nechape MH to preveril ci to nie je hacker, jeho odpoved ste citali v HS ... niekto sa prihlasoval z pc, z ktoreho bezne hra aj djander ... logicky z toho vyplyva, ze boli len dve moznosti: bol to niekto od neho z domu - napr. brat ... alebo ked sa prihlasil v skole nevymazal cookies zahada vyriesena, djander si da uz pozormarso napísal:a o co teda slo? Myslim, ze vysvetlenie nezaskodi. Vdaka
kačička- Počet príspevkov : 38
Registration date : 09.08.2008
Similar topics
» linky z obrany
» utoky EMPs alias .... bamake vs. alaric and other
» Priebeh stavby divu
» utok na babia
» utoky EMPs alias .... bamake vs. alaric and other
» Priebeh stavby divu
» utok na babia
DET :: Forum DET© :: Utoky
Strana 1 z 1