obrana
5 posters
DET :: Forum DET-M&T :: Obrana
Strana 1 z 1
obrana
potrebuje nekto vojskko na obranu mam ho dost a musim sa ho zbavit
kiki199- Počet príspevkov : 1
Registration date : 19.07.2008
Re: obrana
radsej sa ho nezbavuj do divu pojde dst dost obrany radsej ho vylepsi na 20lvl
orol225- Počet príspevkov : 3
Registration date : 17.09.2008
Presne tak, do Divu budes posielat tisice a tisice vojakov aj surovinorol225 napísal:radsej sa ho nezbavuj do divu pojde dst dost obrany radsej ho vylepsi na 20lvl
Aetius- Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 14.06.2008
No šanuj šanuj každého vojačika, lebo to vyzerá, že ten div bude chrániť iba naša ali, bo vidím, že ostatné sa radšej zameriavajú na ničenie súperovho vojska a obrany umierajú na obrane dediniek. Mne sa to zdá v tejto fáze hry nepochopiteľné. Prichádzať o obranné vojsko a dedinky. No s tým sa malo rátať, že akcia sa nemusí vydariť. Radšej som za prímerie, prípravu na príchod natarov a expovať obranné vojsko na max level. No, ale komu tu už len záleží na mojom názore, že?
Erien- Počet príspevkov : 444
neboj erien.... mame nejakych obrannych vojacikov aj my..... napr moji obrancovia papaju vyse 50k obilia kazdu hodinku
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
@shrrk, iba obilie? No my im dávame aj krupicové kašičky a rôzne iné dobrotky. To by si mal vidieť, čo potom vystrájajú v dedinkách.
NO VY ZENY... ..... JA NEMAM CAS VYVARAT....PROSTE HODIM IM ZRNO A NECH ZOBU.....
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Vyvárať? Čo to je? To myslíš to, čo robia moji kuchári v dedinkách? No robia rôzne dobroty. Ale ja a vyvárať? Nie, to ani neviem. Na to mám svojich ľudkov predsa. Ja sa radšej pozerám, ako cvičia vojačikovia v arénach.
DET :: Forum DET-M&T :: Obrana
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: