Škola-Práca
+4
meee...
Nemo
Marecek201555
sobik33
8 posters
Škola-Práca
Tu dajte dniaku ako vam to ide v škole prípadne v praáci...
sobik33- Počet príspevkov : 250
Alliancia : DET
Registration date : 28.04.2008
Re: Škola-Práca
sobik33 napísal:Tu dajte dniaku ako vam to ide v škole prípadne v praáci...
tak zacnem ja chodim na Strednu priemyselnu skolu Stavebnu v Ziline nho a fakt ma to tam moc nebavii prave mam informatiku no vlastne je to uctovnictvo ale ja nic ine na nom nerobym len travianujem ale fakt tato skola je niekedy na zaplakanie
Tak ja pokracujem ja sa ucim na strednej obornej skole technyckej v Námestove a moc ma to tiez nebaviiii hehe keho skola bavi by som chcel vediet
Marecek201555- Počet príspevkov : 63
Alliancia : KPS-DE
Registration date : 14.03.2008
mna by bavila ked koncim v praci o 9 vecer
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
Nemo napísal: mna by bavila ked koncim v praci o 9 vecer
no to hej ale kolko casu v praci straavis na traviane?? ja jednu vyucovaciu za cely den tak to mas potom urcite lepsie
Nemo napísal: mna by bavila ked koncim v praci o 9 vecer
nemo a co robis preboha??? bud si majitel, alebo workoholik praca neni zajac, neutecie
meee...- Počet príspevkov : 218
Registration date : 15.03.2008
meee... napísal:Nemo napísal: mna by bavila ked koncim v praci o 9 vecer
nemo a co robis preboha??? bud si majitel, alebo workoholik praca neni zajac, neutecie
Nemo patri k "travianskym" uctovnikom patrim k nim aj ja a este par dalsich hracov (Turgooon, Svinka) - tak bacha na ucty
Kiya- Počet príspevkov : 115
Marecek201555 napísal:Tak ja pokracujem ja sa ucim na strednej obornej skole technyckej v Námestove a moc ma to tiez nebaviiii hehe keho skola bavi by som chcel vediet
hhh, som si myslel, že z Námestova som tu len ja
Ja študujem na Gymnáziu, som v maturitnom ročníku, hhh MATURITA FORMALITA
MikeKnight- Počet príspevkov : 10
Kiya napísal:meee... napísal:Nemo napísal: mna by bavila ked koncim v praci o 9 vecer
Nemo patri k "travianskym" uctovnikom patrim k nim aj ja a este par dalsich hracov (Turgooon, Svinka) - tak bacha na ucty
takze uctovnici pracuju od 19:00 - 21:00 lebo zistia, ze pocas dna ktory cely preflakali pri traviane sa im nakopila praca co??? a potom tu vipisuju ze su do 21:00 v praci
it was only joke guys
meee...- Počet príspevkov : 218
Registration date : 15.03.2008
meee... napísal:Kiya napísal:meee... napísal:Nemo napísal: mna by bavila ked koncim v praci o 9 vecer
takze uctovnici pracuju od 19:00 - 21:00 lebo zistia, ze pocas dna ktory cely preflakali pri traviane sa im nakopila praca co??? a potom tu vipisuju ze su do 21:00 v praci
it was only joke guys
neeee. cez den po kuskoch presuvame peniazky na svoje ucty. a vecer pre zmenu lupime surovinkyna travianske ucty
turgooon- Počet príspevkov : 36
Registration date : 08.08.2008
MikeKnight napísal:Marecek201555 napísal:Tak ja pokracujem ja sa ucim na strednej obornej skole technyckej v Námestove a moc ma to tiez nebaviiii hehe keho skola bavi by som chcel vediet
Fakt si z Námestova kokos a kolky si rocnik??? na tom Gymnazium
Marecek201555 napísal:MikeKnight napísal:Marecek201555 napísal:Tak ja pokracujem ja sa ucim na strednej obornej skole technyckej v Námestove a moc ma to tiez nebaviiii hehe keho skola bavi by som chcel vediet
Veď som písal, že som v maturitnom a čo ty?
MikeKnight- Počet príspevkov : 10
MikeKnight napísal:Marecek201555 napísal:MikeKnight napísal:Marecek201555 napísal:Tak ja pokracujem ja sa ucim na strednej obornej skole technyckej v Námestove a moc ma to tiez nebaviiii hehe keho skola bavi by som chcel vediet
Veď som písal, že som v maturitnom a čo ty?
JAAAAJ takze stvrtak si ja som druhaak hehe
je nedela som v praci... a komu sa nepaci... v sobotu som bol v praci do pol jednej rano v nedelu.... mam teraz taketo ocka
Nemo napísal:
je nedela som v praci... a komu sa nepaci... v sobotu som bol v praci do pol jednej rano v nedelu.... mam teraz taketo ocka
co sa stazujes??? aspon si na nete ako vidim a oci by si nemal take keby si nonstop necumel do monitora :D a nieco poriadne spravil... ale ver tomu ze ked dostanes vyplatu tak ti bude jedno kolko si robil ak bude vyplata staat zato inac aj ja som prisiel pred polhodinkou z roboty a strasne ma vsetko boli takze uz to vidim budem dovecera na nete
lol vyplata bude max o 2K vyssia
zavidim vam skolu
zavidim vam skolu
Nemo napísal:lol vyplata bude max o 2K vyssia
zavidim vam skolu
2k to teraz myslis o 2000sk?? alebo 200 korun .... ??? nahodou to mas na 2 pekne vecery a este ti aj zostane a dobre opyjes niaku zensku nevem co sa stazujes
sobik33 napísal:Nemo napísal:lol vyplata bude max o 2K vyssia
zavidim vam skolu
2k to teraz myslis o 2000sk?? alebo 200 korun .... ??? nahodou to mas na 2 pekne vecery a este ti aj zostane a dobre opyjes niaku zensku nevem co sa stazujes
lol opita zenska stoji za prd a je to 2000 SKK
Nemo napísal:
aaaaale to bolo vtedy co ste isli na pivko?
turgooon- Počet príspevkov : 36
Registration date : 08.08.2008
turgooon napísal:Nemo napísal:
aaaaale to bolo vtedy co ste isli na pivko?
ee to bolo ked som robil pokakane VIT
pivko bolo den po
Nemo napísal:sobik33 napísal:Nemo napísal:lol vyplata bude max o 2K vyssia
zavidim vam skolu
lol opita zenska stoji za prd a je to 2000 SKK
ja ti zato nemozem ze by si ju opil do nemaoty!!!! staci popijat tak decentne po decakoch :D
LUDIA PONÚKAM ÚČET .ROK SOM SA TRÁPIL AJ GODIE MA ŠIKANOVAL HA...ŠAK ON SI TO BUDE PAMETAŤ . LEN UŽ NEMÔŽEM HRAŤ . DALI MI NA STAROSŤ EšTE JEDNO ODDELENIE V OBCH. SPOL. A NESTÍHAM . DAJTE VEIEŤ DO 3 DNÍ CEZ ŽLTÚ POSTU ČI CHCE NIEKTO MÔJ ÚČET . AK NIE TKA HO ZRUŠÍM . ALE TO JE BLEBÉ .
sofiacity- Počet príspevkov : 3
Registration date : 25.06.2008
sofiacity napísal:LUDIA PONÚKAM ÚČET .ROK SOM SA TRÁPIL AJ GODIE MA ŠIKANOVAL HA...ŠAK ON SI TO BUDE PAMETAŤ . LEN UŽ NEMÔŽEM HRAŤ . DALI MI NA STAROSŤ EšTE JEDNO ODDELENIE V OBCH. SPOL. A NESTÍHAM . DAJTE VEIEŤ DO 3 DNÍ CEZ ŽLTÚ POSTU ČI CHCE NIEKTO MÔJ ÚČET . AK NIE TKA HO ZRUŠÍM . ALE TO JE BLEBÉ .
sefe taky ucet sa nerusi
Povolenie tohoto fóra: