DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PROVOKATER

+5
Bibiba
sobik33
preco
Nemo
Iperitas
9 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

PROVOKATER Empty PROVOKATER

Odoslať  Iperitas Ut september 30, 2008 1:28 pm

Pozor na hraca SachMat, zrejme ide o dalsieho provokatera akym je uz stary znami Sosmi. Dajte pozor aby ste si nevybili armady, moze ist znova o pascu nastrazenu neakou konkurencnou alianciou. Ved posudte sami z naseho rozhovoru:

Uz rozumiem, takze ty si druhy sosmi... =) No nech je za tym ktokolvek, nebudem ociernovat ziadnu alianciu, ale bavte sa dalej, sosmi mal aspon MC na tie podpory, toto nieje bohvieco...

možno ty nie si zaujatý ale tí ktorí ta o to požiadali su zaujatí ...a vies kto su to? Uplne nuly, totalne neschopní hraci ktorí sa tu snažia farmiť a ani to newedia ...musia sa dohodnuť traja aby to tu isli porozbíjat a ked sa im ani to nedarí zavolaju si najsilnejsých hracov na pomoc ...taký ste vy cely DET a vase frakcie ... inak ako kludne možes to tu prevalcovat skatnut ...pochybujem že ma tu zlomís....tolko krat sme tu vstali z popola a vstaneme zas a zas ...a presne to rozčuluje tých hracov ktorí ta zatahuju do ich osobných vecí, ktore nie su schopní bez pomoci silných hracov doriesiť...som v strede DET a nie ste schopní ani ma poriadne vyfarmiť ...je to hanba ...

no a kludne posli co mas ... predved sa panačik ...

Pozri, ak by som bol naozaj voci tebe zaujaty tak ti poslem vsetko co mam a skatujem ti tu hlavnu sam a to niesu iba namyslene reci, ale nemam dovod to robit iba som poslal jeden utok a par fakeov, lebo ma o to poziadali a chel som si naexpit hrdinu. Ci ty vlastne chces mat dovod skoncit, alebo vystavat si tie vzdialene dediny, len ti je luto samemu si katnut hlavnu?

ja sa nestazujem ze ste ma rozbili a skatli, je to len hra, ako hopvoris, lenze zase sa mi potvrdzuje pravidlo, tazke je rozbit jedneho hraca/ku s celou ali a ich frakciami. Chapes, to ze ma neviete rozbit celu hned na supu. cele det je onicom a tak isto aj vase sestry. to je v tom

Myslim ze prekvapenie sa konat nebude, ale sak sa iba hrame, tak uvidime co vymyslis nabuduce.
A ved kto este cistil, ty si mal obranu od dvoch a my sme utocili normalne traja pokial viem, takze 3:3 to je ferovka, nie?

heh lenze je to trosku zle, som niekde inde a to tu mam od 2ch hracov toto, a nie od polky servru vies, a to co si ty bol na navsteve u mna tak ti predtym povicitovali iny hraci zase. mal si stastie to je v tom. xixixi

a nechaj sa prekvapit mozno daco prijde na teba heh

Mne len kamos poradil, kde si mozem dobre naexpit hrdinu a odpratat prebytocnu armadu. A co uz by si poslal s tym, ked si nevies ani obranu zabezpecit poriadnu. A dobry hrac ma vzdy pomer obrany k utoku 3:1 takze ak zastavas opany nazor, mozno ti aj pride neaky vypis z utoku =)

heh ja neviem preco si myslis. jeden pret ide to mas pravdu programy funguju, ale nevies co ide stym. xixixixixix

a neako ste sa vzdali dpc, neviete rozobrat jednu hracku

Ked si myslis ze ma vystrasis, alebo vyprovokujes tym jednym pretorianom tak si na omyle.
:-)

Dnes poslal na mna utok, ale bol som online preto som vedel, ze poslal pretoriana (hrubym odhadom prichodu utoku), obranu mozno mal od 2 hracov, ale tu dostal tak na jeden moj utok, potom uz neverim ze mal dalsie podpory len od tych dvoch. No
Iperitas
Iperitas

Počet príspevkov : 47
Alliancia : DET
Registration date : 20.05.2008

Návrat hore Goto down

PROVOKATER Empty Re: PROVOKATER

Odoslať  Nemo Ut september 30, 2008 1:49 pm

vek hraca co pisal v mene SachMat je pod 25 rokov a dost Very Happy

ale vazne, nech si chlapec vypisuje svoje bludy, aj tak problem s uzivenim podpor. a ked nam to pride vhod, mozno ho vykatujeme na 0 Smile
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  preco Ut september 30, 2008 4:56 pm

tiez som usudil, ze je provokater, mam podobny dialog, preposlal som ho Bibiba Wink

preco

Počet príspevkov : 20
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  preco Ut september 30, 2008 4:57 pm

Problem je v tom, ze bol podceneny. Ma zastupcu, ktory mu organizuje obranu a my uz mame jasno v tom, ze netreba naletiet na kazdu takuto takmer nezmyselnu vec.

preco

Návrat hore Goto down

Odoslať  sobik33 Ut september 30, 2008 5:04 pm

aj moj oco mal s nim dialog ale pisal som ja lebo som bol unho cez zastup a ten tu nebol takze toto je on:

Sachmat:
a ty si bol kde doteraz zalezeny ty hrdina ...ha??? Kamaratov si volas na pomoc no len podte , podte ... chcel si ma farmit a nič si zo mna nemal len armu porozbíjanu ...na tvojom mieste by som zrusila učet a sla hrat Sim CIty ... a pribal si ktomu aj sobíka ...

Stocky:
nie nie ... nic nebude Sim CIty hrat nebudem ...

Sachmat:
heh mall by si to ist hrat, xixxixixixxixi, bo travian nie je pre teba asi hra najlepsia

Stocky:
no rozkaz ako uznas za vhodne pni travianu.. akoze kto vola kamosov? neviem od koho si si zhanala podpory.. jeden velky trapas pisat si s tebou lebo pises odveci!

Sachmat:
nie, nikdy si nevedel sam ma znicit a ani vyfarmit, a to je velmi zle a dedinku si mi preberal tusim 3dni ak sa pametam dobre, neviem kto to nevie hrat a vola si chalanov ktory su v top 200 to staci nato aby znicili bezbranu hracku ktora neni ani v 1000cke najlepsich hracov

Stocky:
akoze e akoze fuuu akoze trapna maj sa nepism...

Sachmat:
akurat sa vasej spoluhracke nic nevratilo, a ani nevrati niektomu dalsiemu xixixixx

Stocky:
fajn

tu este ja prikladam teraz utoky co zatial boli na sachmat

http://travilog.org.ua/sk/2217845/e544141f6a545a08a2b713e637833797
http://travilog.org.ua/sk/8860162/cfddae4a067bdcd53ccd40476c8980af
http://travilog.org.ua/sk/5117233/0a4d074b0a7570637582572dbb9a68e6
preco este poslal predtym na vycistenie 1409 cezarisov
boli tam aj po kazdom hlavnom utoku katovacky ale tie som nedaval lebo skoro nic nedali dole

http://travilog.org.ua/sk/3874069/5004db3c2c5d3f19fbd3cb9ae0b47328
k tomuto linku: je mozne ze som na milion % zameral sypku a obylne pole no a trafilo zbrojnicu?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? nechapem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zatil posledny utok co bol poslany na sachmat
http://travilog.org.ua/sk/1350707/be4bfd7cbbfe7d524063ab25249bb499
sobik33
sobik33

Počet príspevkov : 250
Registration date : 28.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Ut september 30, 2008 5:08 pm

nuz iperitas ma pravdu problem spociva v tom ze tato hra zavisi od kolektivu velkeho nielen jednej ali ale vsetkých frakcii a ked sa nieco naplanuje a len jeden hrač Vas zradi ako dnes mna a sharka tak to potom tak dopadne je my zle proste nemam rad klamarov ktorý vecer slubia ze zautocia a rano ked utoky iných už idu napise neposlem nič nechcem prist o jednotky a je to moja kamoska, kedze to nioe je MC a ma tam podpory polia boli raz uz znicene tak ich nema ani na 10 vychadza to ze je v minuse 80.000/hod co je nepredstavitelne cislo, ako som tu uz pial stalo vela jednotiek kým ste jej znicili sýpky a polia a ked ste ju mali nechali ste ju 3 dni aby si postavila nove a preto dnes nas stala dalsie 10.000 armady a nepadla len preto lebo spoluhrac z DG vam vrazi nož do chrbta a neposle army tak ako bolo slubil a bolo naplanovane a potom planuj a hraj tu nieco neda sa problem je tu sa s niekým normalnym dohodnut su to stale tý istý na ktorých sa tu da splahnut ale je ich strašne malo a s par hracmi sa tato hra nevyhrava nech su akokolvek dobrý fakt som zhnuseny to je vsetko co mozem dodat
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  preco Ut september 30, 2008 5:15 pm

aby bolo jasne, Bibiba pise o mne. Je jasne, ze som zle posudil situaciu. Precenil, alebo podcenil podpory a organizaciu, ktorej su schopni. Mne sa podarilo prostrednictvom takehoto nasadeneho hraca vybit trom utocnikom ich tri utoky, celkom 90k pesiakov a nejakych jazdcov. Nechcel som dopadnut rovnako. Ospravedlnujem sa, ale v ziadnom pripade nie som zradca ani spion, ako ma chcel Bibiba chvilku obvinit. Uznavam ze mozno nie som celkom dobry timovy hrac. Bohuzial, organizovanie obrany mi slo vzdy lepsie ako ucast na utokoch, najma preto ze viem, ze obrana vie byt ovela ucinnejsia ako utok.

preco

Návrat hore Goto down

Odoslať  sobik33 Ut september 30, 2008 5:25 pm

pre preco:
to mas odkial ze obrana je vzdy ucinnejsia ako utok?? to mi chces povedat ze keby kazdy z nas staval len obranu tak potom s tou nasou obranou by sme mohli dobyjat natarku????????? myslim ze urcite by am viac pomohlo poslat tie tvoje jednotky ako teraz nad tym lamat hlavy .... lol! lol!
sobik33
sobik33

Návrat hore Goto down

Odoslať  preco Ut september 30, 2008 5:33 pm

ahoj sobik, vies, ze tak to nemyslim, ide o to, ze ked sa stretne organizovany utok s podobne dobre organizovanou obranou, utocnik nema sancu Wink Podla mna len nestalo za to, takto sa vymlatit na bezvyznamnom hracovi. Trochu nam hral adrenalin. Ja viem, ze zelezo treba kut za horuca, ale neznamena to, ze ho idem chytat holymi rukami. Ked som videl jasne znaky dobre organizovanej obrany a snahy vyvolat utok, vyhol som sa tomu. Tak mam nastastie este bojaschopny utok.

preco

Návrat hore Goto down

Odoslať  sobik33 Ut september 30, 2008 5:36 pm

chlapce ide tu aj o to ze hracka sachmat posiela sem tam na nas fake utoky my ju nechame len tak na nas utocit a ona si spravy army posle sem tam fake my si to prestaneme vsimat a zrazu pride len tak armada nik nevie odkial sa vzala a znici mi utok!!!! nebavi ma neustale tu byt a presuvat podpory do dedinky kde mi ide od nej utok ako dnes!! nie som tu nonstop a potom neviem si vypocitat ci je to pripadny fake alebo normalny!! Exclamation
sobik33
sobik33

Návrat hore Goto down

Odoslať  preco Ut september 30, 2008 5:40 pm

suhlasim, ale to neznamena, ze sa necham takto vyprovokovat. Pozri sa na je 3 osadu. V pohode ju katujem a nic sa tam nedeje. rovnako je na tom 2. Suhlasim, ze velka podpora u nej nemoze dlho vydrzat, prave preto sme si mohli dovolit par dni pockat, nie spalit sa.

preco

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Ut september 30, 2008 5:53 pm

tak som ta nechcel menovat ale je to vonku ano akcia padla kvoli hracu Prečo uz som to pisal prvu chybu sparavil sobik ked ju v sobotu dorazili znicili jej sýpky aj obilne polia a nechali ju 3 dni prisiel som na to len vcera vecer moje jednotky tam sli vyse 17 hodin a poviem to ta jej hlavna by tam teraz prečo uz nestala taka ako je keby si bol splnil čo si slubil včera ze posles 20000 utok .minimalne 7 katovacich vln po tebe by prešlo a kazdý mal od 250 do 350 katov v kazdej vne kazdý vie co by to spravilo z jej dedinou musela vediet ze ideme dnes naostro ako som pisal dedina bez obilných poli obyčajna nedokaze viac ako 24 hod zivit take podpory aj to za vydatnej pomoci inej ali,teraz naprav co si pokazil si pri nej army uz tam nema tak jej tie sýpky daj dole konečne. ked tu nebude nikdo mat ziadne podpory lebo ich posle di divu týto hraci vas budu katovat
Bibiba
Bibiba

Návrat hore Goto down

Odoslať  sobik33 Ut september 30, 2008 6:10 pm

nic v zlom bibiba neviem ako si riadis osobny zivot ale ja ked musim niekam odcestovat na vikend tak to aj tak spravim ....
sypky boli zkatovane ale nie uplne a vo fore cisto len pre DET ak si spominas tak som v piatok napisal toto

katy su na 20 to je samozrejme ale aj taak toto ma uz vazne nasralo kto chce naexpit hrdinu nech nanu posle a da jej dole tie sypky lebo som uz u nej psiel o dost velku army a sypky stale stoja....

tak mi nerozpravaj ze som to mal dorazit!! vikend prisiel necakano aj oco musel odyst (stocky) takze ako som si vsimol JA tak nik jej ich nedorazil!!! potom to tu bud nik necita alebo si kazdy roby co ce a ide do utoku len v pripade ze nieco organyzuje VEDENIE!!! Exclamation
sobik33
sobik33

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 Ut september 30, 2008 8:43 pm

PRE HRACA PRECO......DAKUJEM TI..... KED SI SLUBIL POSLAT 20K JEDNOTIEK A VYSRAL SI SA NA TO OSOBNE U MNA SI HOVADO..... BIBIBA NAPLANOVAL UTOK ...JA SOM SIEL KAMIKADZE 25KSERMOV KTORE BOLI NA ODPIS...+ TIE KATY A BARANY.... KEBY SI SIEL PO MNE TAK SI NAEXPIS HERA TAK AKO SI SI NENAEXPIL ZA CELY SERVER.....ALE HLAVNE ZE MAS BOJASCHOPNY UTOK.....KTORY POVIEM TI PRAVDU TI JE NA HOVNO PRETOZE NIKTO NORMALNY KTO PLANUJE UTOKY TA NEBUDE UZ NIKDA BRAT VAZNE A NEBUDE S TVOJIM UTOKOM RATAT......MNE NIE JE LUTO JEDNOTIEK KTORE SOM MAL PRIPRAVENE NA ODPIS JE MI LEN LUTO ZE (SPOLU)HRAC SA NA TEBA VYBODNE.....ESTE RAZ HRAC PRECO.....DAKUJEM
P.S:...DOKAZEM POCHOPIT NEPOSLANIE UTOKU Z DOVODU ZE DO PLANOVANEHO CASU UTOKU NIEKOMU NIECO VOJDE ALEBO ZE ZASPI ALE VYHOVOTKA ZE NECHCEM PRIST O JEDNOTKY.......THINK ABOUT YOURSELF
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Ut september 30, 2008 9:03 pm

takže Sobík nepisal som ze si to mal dorazuit ty ale vy /my všetci ale bolo treba dat vediet / a tie sýpky co tam padli ten link ak nemam fatamorganu som videl tu niekde je tu je kde mala uz len na 7 leveli http://travilog.org.ua/sk/2850658/deb04be6201132d88192e36a649a4770 kdezto dnes už na 19 co je priepastný rozdiel ze si siel prec ja som nevedel stacilo naúisat HS chlapci idem prec na víkend dorazte ju. 3 dni sklz je vela dokonca 4 aj tak sme takú ,podporu necakali to je pravda , myslim ze nikdo by az taku necakal --necakal som ze tam da taku podporu do obyčajnej dediny a drzi to tam niekolko dni pri takom minuse obilia ale ako som pisal keby preco podla dohody a planu poslal jednotky ako mal cca 7 katovacich vln by prešlo straty by boli aj tak velmi velke ale mali by aspon zmysel prave Vam sme chceli pomoczt odo mna a sharka je ta dedina nesmiierne daleko, tých jednotiek je nesmierna škoda ale raz tie army aj tak padnu na takýchto situaciach sa mame ucit co je to spolupraca pomoc jeden druhemu a to vedenie co tu kritizuješ tu akciu planovalo kvoli vam a len kvoli vam aby Vam pomohlo a aj keby ta akcia nebolas super co nebola stat sa to moze v kazdom utoku ale vysledok by bol teraz taký ze ta dedina by bola uz nasa ako to vidim ja? sklamanie od spoluhraca co vecer slubi a rano zaprie. PS tie jednotky co padli sme planovali obetovat na sosmiho ale tu sa ukazalo co spravi jedno jedine zavahanie totiž znici celu akciu a toto by nas cakalo aj u sosmiho neuspech lebo aj ked strašne straty dolezitý je výsledok a ten nezlyhal kvoli vedeniu a jeho planom to si uvedomte
Bibiba
Bibiba

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Ut september 30, 2008 9:26 pm

neda my aby som k tomu tolko 5 mesiacov už nerobim inšie len pomnaham spoluhračom /farmy nemam/a kde vidim problem tam posielam svoju army prisiel som len o nahradnu army hlavnu army mam neporušenu, o tuto moju druhu army som prisiel viac krat ale pozrite sa v Off ranku som niekde na 40 mieste /a som riman/ niektorý su vyššie maju moj obdiv a chcem byt ako ony , hlavne ak tu army pouzili nie na svoje farmy ale na pomoc svojim spoluhracom nechapem hracov naco tie jednotky stavaju ked sa boja ze o nich pridu a je Vas viac nie jeden to vieme poviem Vam to ucím sa tu naživat s Vamy toto sa stat na zaciatku koncim na tomto servri a už som to tu chcel už predtým ale som povinny Vam tu pomahat az do konca lebo som tu len pre Vas ostal a aj som Vam to slubil kvôli AA a moj slub aj v reale ma vahu ja nedokazem osrat ani v tom reale , teraz potrebujeme drzat jeden druheho lebo tato hra je o velkom opakujem velkom kolektíve nie o par hračoch tak je proste nastavene a ked budete potrebovat moju army kludne si ju kvoli vam znova rozbijem. PS kolko ludi tolko povach nikdo nechce aby ste sa zmenili len aby ste pochopili tuto hru jeden za všetkých ,všetci za jedneho ked nieco slubim tak to dodržim nech ma to stoji co stoji je to hrdost ,čest ked nieco nechcem robit neslubujem viac sa k tejto teme nejdem vyjadrovat to HOWG
Bibiba
Bibiba

Návrat hore Goto down

Odoslať  preco Ut september 30, 2008 9:42 pm

shark999 napísal:PRE HRACA PRECO......DAKUJEM TI..... KED SI SLUBIL POSLAT 20K JEDNOTIEK A VYSRAL SI SA NA TO OSOBNE U MNA SI HOVADO..... BIBIBA NAPLANOVAL UTOK ...JA SOM SIEL KAMIKADZE 25KSERMOV KTORE BOLI NA ODPIS...+ TIE KATY A BARANY.... KEBY SI SIEL PO MNE TAK SI NAEXPIS HERA TAK AKO SI SI NENAEXPIL ZA CELY SERVER.....ALE HLAVNE ZE MAS BOJASCHOPNY UTOK.....KTORY POVIEM TI PRAVDU TI JE NA HOVNO PRETOZE NIKTO NORMALNY KTO PLANUJE UTOKY TA NEBUDE UZ NIKDA BRAT VAZNE A NEBUDE S TVOJIM UTOKOM RATAT......MNE NIE JE LUTO JEDNOTIEK KTORE SOM MAL PRIPRAVENE NA ODPIS JE MI LEN LUTO ZE (SPOLU)HRAC SA NA TEBA VYBODNE.....ESTE RAZ HRAC PRECO.....DAKUJEM
P.S:...DOKAZEM POCHOPIT NEPOSLANIE UTOKU Z DOVODU ZE DO PLANOVANEHO CASU UTOKU NIEKOMU NIECO VOJDE ALEBO ZE ZASPI ALE VYHOVOTKA ZE NECHCEM PRIST O JEDNOTKY.......THINK ABOUT YOURSELF

shark: chapem tvoj hnev, ale pochop aj ty, ze sa mi zda smiesne, nicit hraca o ktorom viete ze tam ma take mnozstvo podpor a sam osebe je absolutne bezvyznamny za cenu takychto strat. Hovori zo mna iba snaha uvazovat rozumom, nie testosteronom (neviem, mozno som nielen hovado ale aj teply).

preco

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Ut september 30, 2008 9:46 pm

ak neprestane rypat do tejto temy, vsetkym vam vyhubujem.

TICHO Exclamation
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Odoslať  sobik33 Ut september 30, 2008 9:54 pm

pre bibiba: Sachmat bud zlatkuje alebo ma viac ako dve sypky to sme si z otcom vsimli lebo raz sa nam stalo ked sme na nu zautocili ze ja som zameral dve sypky znizil som ich o 2 urovne asi to vtedy ku zaciatku ked sme nevedeli o kamennikovy a moj oco poslal utok za mnou a zameral dalsie dve sypky no a boli uplne na inych urovniach!! takze tie moje dve sypky by nam prd pomohli ak maju dobre naplanovanu podporu... no o to nejde teraz ale pokial ako sa tu obcas spomina mame v Ali speha a pokial je sachmat teraz pod vedenim niekoho z kym spolupracuje speh tak to som mohol rovno jejnapisat daj si pozor cez vikend sa ta pokusia skatovat!! preto som to len tak v jednom prispevku spomenul lebo som cakal ze to bude vyzerat ako nahodne vyzvanie ale ako som si vsimol nik nan nereagoval!! necham tuto temu tak ja som si na nej rozbyl tiez cez 20k pechoty a 3k jazdy... niekolko stoviek katov a budujem dalej ... je mi vsak tiez velmi luto ze to dnes dopadlo tak ako to dopadlo a dufam, dufam ze v zostavajucom pokracovani tohto servra sa uz nic podobne nestane!!

pozn. pre vsetkych !!!TRAVIAN JE O ARMADE!!! Sleep majte sa
sobik33
sobik33

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 Ut september 30, 2008 10:15 pm

PRECO...NIE SOM NASRATY...SKOR SKLAMANY.. A NA DRUHEJ STRANE POTESENY....SKLAMANY ZO SPOLUPRACE A POTESENY ZE KONECNE LAHLO TYCH 25K SERMOV.....MALI IST SICE NA SOSMIHO A LAHNUT TAM ALE LAHLI NIEKDE INDE....A TAKTIEZ MAM RADOST Z OFF RANKU... OKOLO 30 JEDNOTIEK MI CHYBA DO TOP3....A TO JE PRE MNA USPECH...AJ KED TAM OSTANEM LEN DOCASNE ALE TO JPG SI DAM ZARAMOVAT... A MOZEM SI KLUDNE POVEDAT ZE V TRAVIANE SA MI DARILO A BOL SOM DOBRY HRAC...TAKTIEZ MOJ HERO KRUTAS MA RADOST ZE POSKOCIL Z 53 NA 58.... SICE SI TO BUDE MOCT VYCHUTNAT O 101HODIN POKIAL SA VZKRIESI Smile
shark999
shark999

Návrat hore Goto down

Odoslať  jojsi St október 01, 2008 12:28 am

Ak môžem niečo k tomuto povedať ....
je škoda čo sa udialo, poučme sa z toho, treba stopercentne spolupracovať, treba si hlavne uvedomiť že je tu veľa dobrých hráčov a ak vytvoríme dobrý team tak budeme mať neskutočnú silu ......
Treba si určiť priority , či je dôležitejšie moja arma , abo farmenie abo naša aliancia.
Navrhoval by som skusiť zistiť kto za tým je, každý má nejaké kontakty......
Môžme použiť rovnaké zbrane......aj keď to boli len vedlajšie army našich TOP hráčov, ktorý si to obnovia veľmi rýchlo , treba im to vrátiť.

jojsi

Počet príspevkov : 137
Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  sobik33 St október 01, 2008 7:24 am

sobik33
sobik33

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 St október 01, 2008 8:00 am

TAK TERAZ TO DORAZTE NECH VAS O MESIAC NEPREKVAPI......CEZ NOC SOM TO CHECKOVAL...PRIEBEZNE TAM CHODIA MENSIE PODPORY,,,,,TAK SI TO PRAVIDELNE CISTITE
P.S: PRIDAVAM LINK......PRE TYCH CO TO NEVIDELI
http://travilog.org.ua/sk/1352097/20e7bb3c70b5332661b397db04ed927f
shark999
shark999

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba St október 01, 2008 11:03 am

tu je moj link po Sharkovi ked už padol moj hrdina tak zobral aj ich 9 hrdinov a potom nech Vam rozprava ze to ma od 2 kamošov taku podporu je jasne kdo ho podporuje iperitasovi som poslal muulý týžden dokaz kdo a medzi Sharkom a mnou mal byt ten utok od preca s 25000 army takze katy moje aj sharkove a dalsich co sli po mne by prešli
http://travilog.org.ua/sk/8707739/6e9e1f76b144d651beb045c315e80532
Bibiba
Bibiba

Návrat hore Goto down

Odoslať  sobik33 St október 01, 2008 9:56 pm

Dalšia provokacia od hracky sachmat smerom na mojho otca

sachmat napisala:
no, ty si skutocny hrdina, vsak zautoc na moju hlavnu dedinku ..kde to utocíš na vedlajsie a na udolie ...pocuj vsak ty ma vobec nepočuvaš co som ti radila ... prestan hrat tuto hru lebo ti ale skutocne moc nejde. Sim City je velmi dobra pre typy hracov ako si ty vsak si nechaj poradit už ... ak chces utočit tak ta poprosím na hlavnu dobre? Tam kde teraz utocíš a robíš lupeze houby je ... ty si tuším od Ziliny vsak? Od Ziliny boli vždy dobry hraci ...ale ty si sa moc nevydaril ....no co už cakam ta v hlavnej - dobre?

stocky napisal:
cakaj Very Happy nechapem naco vypisuješ? myslis ze tvoje reci niekoho zaujimaju?

sachmat napisala:
to je dobre že si sa naučil písat, lebo ked som ti písala vtedy ked si mi vyse troch dni aj s priatelmi preberal dedinku ( prosím ta natrenuj si to - mam tu este dve nablízku, lebo naposledy co si to vtedy tu nacvicoval u mna to bol pekny trapas... ) tak neodpisoval si myslela som si že si Madar asik ...ale Madar v Žiline to snad nie ... písat vies, cítat tiež ..len akosi si nechces dat poradit ... ja ti chcem len dobre vies ...a preco vypisujem? Tak lebo som baba ukecana a my ženy to mame vrodene ....vykecavat. Bud taky dobry a na hlavnu moju sa sustrad na vedlajsie dediny a udolia to dokaže každí ...rabovat udolie ...nie je ti hanba? Vsak si ho preber aspon ... cakam ta v hlavnej dobre?

GL

stocky napisal:
ked myslis... sak ty si tu sef, vsetci ta posluchame a robyme to co chces ty! no dobre nemam zaujem si s tebou pisat maj sa uz ti neodpisem ani na 1 jedinu spravu!!! zbohom

lol! lol! lol!

inac co podla vas znamena to GL???
sobik33
sobik33

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down