DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KATY BARANY

3 posters

Goto down

KATY BARANY Empty KATY BARANY

Odoslať  shark999 Ut september 30, 2008 5:07 am

DAM TO TU KEDZE SA MI NECHCE OPAKOVAK SA KAZDEMU.......PAR Z VAS SA MA PYTALO ZE NACO TOLKO KATOV/BARANOV...ZE TAK CCA 1K STACI....ZE TO ZBYTOCNE ZERIE OBILIE INEJ ARMY...... WAW...SAMOZREJME ZE STACI....ALE TAK AKURAT NA NEJAKU FARMU...... KED POJDE NIEKTO ROZRAZAT DIV...ALEBO NASLEDNE KATOVAT......NECH SI RACI DAT TERAZ DO SIMULATORA OBRANU OKOLO 600.000PRETOS + 600.000 OSTEP....TAKA JEDNODUCHA KOMBI OBRANA.....A NECH SI DA K SVOJEJ PREDPOKLADANEJ ARME 1K BARANOV....ZE KOLKO POJDE HRADBA DOLE..... POPRIPADE NECH SI DA 1K KATOV ZE KOLKO KATNE BUDOVU Z 20.LVLU...... A TAK NECH SI TAM DOHODI 5K KATOV/BARANOV...... CI SPOZORUJETE NEJAKY ROZDIEL.... Smile
....PRETOZE KED POJDETE NA SUPEROV DIV S 1K....... A ZRUSITE SI ARMU A NEDATE DOLE ANI LEVEL......NEMA ZMYSEL TAM IST......LEN TOLKO K TOMU....DIK
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

KATY BARANY Empty Re: KATY BARANY

Odoslať  turgooon So október 04, 2008 1:16 am

A ja len doplnim, ze som pocul o hracoch co si stavaju katapulty v specialnej dedinke v ktorej nemaju hlavny alebo dokonca vuobec ziadny utok cheers Tak toto si zial uz nemuozete pozriet v ziadnom bojovom simulatore.. na to by bolo treba sa trosku zamysliet..

turgooon

Počet príspevkov : 36
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  sobik33 So október 04, 2008 1:28 am

musim moc moc suhlasit zo sharkom , ako verim ze sam tam sa v aly najde zaciatocnik ako piznam sa som aj ja hram tento server prvy krat predtym som nehral travian vobec ani som o nom nepocul ale najdem si nan cas aby som bol v nom dobry... a sam o tom viem ze na DS ked sa bude utocit aby ste nieco poskodili treba obrovsku army co jest cca aspon 40k pechoty a min. 3k katov co je tiez dost malo ..... ale postaci na klasickom servril... toto externe forum by mli navstevovat hraci kotry su neni skuseny a ziskavat skusenosti od hracovy ktory prezili z travianom uz co to
je tu dost prispevkov a tak poprosim vsetkych ktory niesu v traviane moc zabehnuty nech hladaju linky... z inych DS co uz boli postavene a nech si vsimnu kolko obrany tam bude!! kat nieje len nato aby sme posielali fake na super! lol!
sobik33
sobik33

Počet príspevkov : 250
Alliancia : DET
Registration date : 28.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Návrat hore

- Similar topics