Spotreba obylia bojovnikov
3 posters
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 1
Spotreba obylia bojovnikov
Ked som prvykrat cilat v topicu hra (bolo to uz fakt daaavno), ze rimania maju najlepsiu spotrebu obylia v pomere k vykonu pechoty v hre, tak somm im dost zavidel, kedze som mal dost velke problemy s obylim. Ale kto z vas nemal? Ale ako som sa ucil tuto hru hrat zistil som ze univerzalny navod na hru ktory by bol aj dostatocne podrobny neexistuje, alebo uz rovno napisete diplomovku.
Ja mam rad styl hry kde vela a casto utocim, preto su mojou oblupenou jednotkou stale palkari, aj ked samozrejme teraz uz hlavna armada musi byt zlozena zo sekier.
Takze vratim sa k tej spotrebe. Imperiani maju najlepsiu spotrebu ak jednotky skladujete doma, ale na co su vlastne imperiani/sekery/sermiari? Urcite nie na to aby sme ich skladovali doma. Ale dajme tomu se staviame armadu ktoru chceme pouzit na rozbijanie natarov a tak tu armadu nebudeme velmi pouzivat, kedze ju chceme postavit co najskor, lebo suriek mame dostatok, takze budeme stavat nonstop.
Zameram sa iba na pechotu a za ciel si dame armadu o sile 30k imperianov.
Takze zistili sme ze spotreba obylia pocas vystavby je najoptimalnejsia u germanov podla tabuliek, ked vsak zoberiem v uvahu ze tu armadu neposielame na natarku hned po dokonceni (cize nam to obylie budu ti darmozraci este chvilu papat) a to ze galovia su tesne za germani tak myslim si ze na to prvenstvo maju narok oba narody, mozno ked by sa niekomu chcelo prepocitat ako by to bolo s vyrobou koni za ten isty cas, alebo o tej istej sile, tak mam taky tusak, ze by to galovia s bleskami vyhrali.
Tie palky su tam len pre zaujimavost, zaostavaju o trosku viac za imperianmi ako zaostavaju imperiani za sekerami
Ja mam rad styl hry kde vela a casto utocim, preto su mojou oblupenou jednotkou stale palkari, aj ked samozrejme teraz uz hlavna armada musi byt zlozena zo sekier.
Takze vratim sa k tej spotrebe. Imperiani maju najlepsiu spotrebu ak jednotky skladujete doma, ale na co su vlastne imperiani/sekery/sermiari? Urcite nie na to aby sme ich skladovali doma. Ale dajme tomu se staviame armadu ktoru chceme pouzit na rozbijanie natarov a tak tu armadu nebudeme velmi pouzivat, kedze ju chceme postavit co najskor, lebo suriek mame dostatok, takze budeme stavat nonstop.
Zameram sa iba na pechotu a za ciel si dame armadu o sile 30k imperianov.
Narod | pocet jednotiek | Doba Stavby armady | Spotreba abylia pocas stavby armady |
Rimania: | 30k imperianov | 112 dni 6 hodin | 40 500 000 |
Galovia | 32 308 sermiarov | 90dni 20hodin 47minut 24sekund | 35 228 481,66 |
Germani | 35k sekier | 82dni 5hodin 40minut 3 sekundy | 34 538 194,4 |
Germani | 52500 paliek | 74dni 3hodiny 10 minut | 46 703 125 |
Tie palky su tam len pre zaujimavost, zaostavaju o trosku viac za imperianmi ako zaostavaju imperiani za sekerami
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
Re: Spotreba obylia bojovnikov
ako si to myslel s tou spotrebou obilia pocas stavby armady?? asi to ma nieco spolocne s tym casom ale nepochopil som ...
patimer- Počet príspevkov : 28
Registration date : 18.08.2008
Dobré gorgo. Len by bolo dobré zistiť, akú úspešenosť majú jednotlivé vojská proti natarským vojakom. Nesmieme zabudnúť na to, že natari majú iný druh army. A myslím si, že tá hra je nastavená tak, aby sa do bojov zapojili všetky útočné jednotky. Každý vojak je účinný v niečo inom. No a kto pošle v prvých etapách vojsko na natarov, ten može počítať s tým, že sa mu domov nevrátia.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
Spotreba obylia pocas stavby armady je celkove mnozstvo obylia zozrane vojakmi za dobu kym sa postavia do pozadovaneho mnozstva.patimer napísal:ako si to myslel s tou spotrebou obilia pocas stavby armady?? asi to ma nieco spolocne s tym casom ale nepochopil som ...
Natari maju mozno ine jednotky, ale tie budu mat tiez len urcitu obranu proti jazde a pechote, ktora bude v konecnom dosledku vyrovnana. A som pisal len o pechote, pretoze na tu sa vastsinou sustredi kazdy a jazda sa dorobi neskor, lebo sila jazdy vatsinou stupa rychlejsie ako sila pechoty.Erien napísal:Nesmieme zabudnúť na to, že natari majú iný druh army. A myslím si, že tá hra je nastavená tak, aby sa do bojov zapojili všetky útočné jednotky. Každý vojak je účinný v niečo inom. No a kto pošle v prvých etapách vojsko na natarov, ten može počítať s tým, že sa mu domov nevrátia.
gorgo- Počet príspevkov : 235
Registration date : 14.03.2008
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: