DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Spotreba obylia bojovnikov

3 posters

Goto down

Spotreba obylia bojovnikov Empty Spotreba obylia bojovnikov

Odoslať  gorgo Po september 15, 2008 12:06 pm

Ked som prvykrat cilat v topicu hra (bolo to uz fakt daaavno), ze rimania maju najlepsiu spotrebu obylia v pomere k vykonu pechoty v hre, tak somm im dost zavidel, kedze som mal dost velke problemy s obylim. Ale kto z vas nemal? Ale ako som sa ucil tuto hru hrat zistil som ze univerzalny navod na hru ktory by bol aj dostatocne podrobny neexistuje, alebo uz rovno napisete diplomovku. Laughing
Ja mam rad styl hry kde vela a casto utocim, preto su mojou oblupenou jednotkou stale palkari, aj ked samozrejme teraz uz hlavna armada musi byt zlozena zo sekier.
Takze vratim sa k tej spotrebe. Imperiani maju najlepsiu spotrebu ak jednotky skladujete doma, ale na co su vlastne imperiani/sekery/sermiari? Urcite nie na to aby sme ich skladovali doma. Ale dajme tomu se staviame armadu ktoru chceme pouzit na rozbijanie natarov a tak tu armadu nebudeme velmi pouzivat, kedze ju chceme postavit co najskor, lebo suriek mame dostatok, takze budeme stavat nonstop.
Zameram sa iba na pechotu a za ciel si dame armadu o sile 30k imperianov.

Narod pocet jednotiek Doba Stavby armady Spotreba abylia pocas stavby armady
Rimania:30k imperianov 112 dni 6 hodin40 500 000
Galovia 32 308 sermiarov90dni 20hodin 47minut 24sekund 35 228 481,66
Germani 35k sekier 82dni 5hodin 40minut 3 sekundy 34 538 194,4
Germani 52500 paliek74dni 3hodiny 10 minut 46 703 125
Takze zistili sme ze spotreba obylia pocas vystavby je najoptimalnejsia u germanov podla tabuliek, ked vsak zoberiem v uvahu ze tu armadu neposielame na natarku hned po dokonceni (cize nam to obylie budu ti darmozraci este chvilu papat) a to ze galovia su tesne za germani tak myslim si ze na to prvenstvo maju narok oba narody, mozno ked by sa niekomu chcelo prepocitat ako by to bolo s vyrobou koni za ten isty cas, alebo o tej istej sile, tak mam taky tusak, ze by to galovia s bleskami vyhrali.
Tie palky su tam len pre zaujimavost, zaostavaju o trosku viac za imperianmi ako zaostavaju imperiani za sekerami Smile
gorgo
gorgo

Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Spotreba obylia bojovnikov Empty Re: Spotreba obylia bojovnikov

Odoslať  patimer Po september 15, 2008 1:04 pm

ako si to myslel s tou spotrebou obilia pocas stavby armady?? asi to ma nieco spolocne s tym casom ale nepochopil som ... Question

patimer

Počet príspevkov : 28
Registration date : 18.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po september 15, 2008 2:11 pm

Dobré gorgo. Len by bolo dobré zistiť, akú úspešenosť majú jednotlivé vojská proti natarským vojakom. Nesmieme zabudnúť na to, že natari majú iný druh army. A myslím si, že tá hra je nastavená tak, aby sa do bojov zapojili všetky útočné jednotky. Každý vojak je účinný v niečo inom. No a kto pošle v prvých etapách vojsko na natarov, ten može počítať s tým, že sa mu domov nevrátia.

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Po september 15, 2008 3:11 pm

patimer napísal:ako si to myslel s tou spotrebou obilia pocas stavby armady?? asi to ma nieco spolocne s tym casom ale nepochopil som ... Question
Spotreba obylia pocas stavby armady je celkove mnozstvo obylia zozrane vojakmi za dobu kym sa postavia do pozadovaneho mnozstva.
Erien napísal:Nesmieme zabudnúť na to, že natari majú iný druh army. A myslím si, že tá hra je nastavená tak, aby sa do bojov zapojili všetky útočné jednotky. Každý vojak je účinný v niečo inom. No a kto pošle v prvých etapách vojsko na natarov, ten može počítať s tým, že sa mu domov nevrátia.
Natari maju mozno ine jednotky, ale tie budu mat tiez len urcitu obranu proti jazde a pechote, ktora bude v konecnom dosledku vyrovnana. A som pisal len o pechote, pretoze na tu sa vastsinou sustredi kazdy a jazda sa dorobi neskor, lebo sila jazdy vatsinou stupa rychlejsie ako sila pechoty.
gorgo
gorgo

Počet príspevkov : 235
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: