poradna
+5
Bibiba
KVP
Nemo
dajatron
kačička
9 posters
DET :: Forum DET© :: Vase navrhy vedeniu
Strana 1 z 1
Re: poradna
Myslim, ze je absolutne zbytocne sa dohadovat ci je to zle alebo dobre. Tych co boli ochotni mi dat zastup som skontroloval a pokial bolo nieco velmi v neporiadku tak som im napisal, hned aj ked kratko. Treba si uvedomit, ze kazdi hra podla seba a pre zabavu.
Nemovi som vcera poslal poznamky a nejako na to budeme reagovat. Mimochodom treba si uvedomit, ze sme sesterska ally a vsetci naj boli vybrani do S-Det. Nejdem sa tu rozpisovat. Vecer napisem ake take zhrnutie a myslim, ze kazdi si tam najde to svoje.
Nemovi som vcera poslal poznamky a nejako na to budeme reagovat. Mimochodom treba si uvedomit, ze sme sesterska ally a vsetci naj boli vybrani do S-Det. Nejdem sa tu rozpisovat. Vecer napisem ake take zhrnutie a myslim, ze kazdi si tam najde to svoje.
fks2- Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008
babia napísal:Nemo napísal:KVP napísal:zdravím ... nevedel som si vybrať, kam dám tento príspevok (myslím téma), tak reku to hodím sem. Chcem sa len spýtať, čo mal nemo tak napustené v gaťoch (či chuť vraždiť??? :D:D) vo včerajšej HS týkajúcej sa fanusikhofa :D típek nebodaj zradil či čo?? :D
no kontrolor fks2 robi kontroly a u par hracov, ktorych predtym kontroloval fanusikhof, nasiel divne stavy, vraj na zaklade rady...
kontroly robime vzdy nielen pre kontrolu ale aj pre moznost poradit co zlepsit atd. no a to co sa naslo teraz bolo velmi udivujuce...
No to som ti pisal uz davno, ze stavy su zle...
Teraz dufam, ze je to len dezinformacia pre spionov a stavy su dobre :-)
marso- Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008
Nemo napísal:KVP napísal:zdravím ... nevedel som si vybrať, kam dám tento príspevok (myslím téma), tak reku to hodím sem. Chcem sa len spýtať, čo mal nemo tak napustené v gaťoch (či chuť vraždiť??? :D:D) vo včerajšej HS týkajúcej sa fanusikhofa :D típek nebodaj zradil či čo?? :D
no kontrolor fks2 robi kontroly a u par hracov, ktorych predtym kontroloval fanusikhof, nasiel divne stavy, vraj na zaklade rady...
kontroly robime vzdy nielen pre kontrolu ale aj pre moznost poradit co zlepsit atd. no a to co sa naslo teraz bolo velmi udivujuce...
No to som ti pisal uz davno, ze stavy su zle...
babia- Počet príspevkov : 83
Registration date : 07.08.2008
Ja už som to davno cele prerobil a už som teraz z obilim už aj lepšie prestavba je už uplna a som spokojny, postavene je všetko a aj vylepšeneBibiba napísal:ahojte čitam, čítam Nemo vám napíše ukončite prestavbu Hl. dedin a vy práve naopak chcete prerábat- dajatron to pre kačičku napisal podrobne akurat sur. polia pekaren atd. nema nič s premenou inej dediny na hlavnú,/bod 1/ ostatne je ako napísal - je neskoro na premenu ako to mate ,mate už to nechajte tak je len cca 3 týždne do natarov tú stratu čo Vám padnú polia na 10 už nedoženiete, sustredte sa teraz aby ste do dna 13,11 mali každý aspon 3 osadníkov a hlavne aj KB na založenie novej dediny v blízkosti nášho divu čo Vam bude povedané kde , ked sa objavia Natary-sustredte sa aj na obch. kancelárie hlavne Germány a Galovia, tiež aby obranné jednotky čo budete vyrabat a vyrábate boli vylepsené na lvi 20 v zbrojnici dík
kačička- Počet príspevkov : 38
Registration date : 09.08.2008
Nech uz to je ako je forum by mohlo byt jednotne a aj cas by bodol pokial by bol aktualny, ale co uz.
No zastupy bohuzial este neskoncili co ma strasne mrzi. Kedze je v nadludskych silach spravit zastupy za jeden tyzden a este s kazdym nieco popisat, tak som chcel napisat nejake zhrnutie co, ale odkladam pokial nebudem mat ukoncene zastupy.
No zatial 2 body.
1. Hraci co mate prevazne def armadu nestavajte v ziadnom pripade baranidla ani katapulty. Aj ked vam to vedenie prikazovalo.
2. Katapulty a baranidla stavajte iba v dedinkach kde mate hlavnu utocnu armadu. Zatial asi u 3 som videl katy a baranidla v dedinke bez utocnej armady co je zbytocne. Vtedy som vam pisal diplo, aby ste dorobili aspon 1k utocnej armady v dedinke kde mate katy.
No a 3 najvacsi je pretekajuce sklady a co ma najviac mrzi aj sypky, ale s tym nic nenarobim.
Samozrejme ty co ste mi uz zastup dali tak dakujem a som rad, ze vas mam aspon ciastocne z krku aj ked urcite asi pokecame este.
No zastupy bohuzial este neskoncili co ma strasne mrzi. Kedze je v nadludskych silach spravit zastupy za jeden tyzden a este s kazdym nieco popisat, tak som chcel napisat nejake zhrnutie co, ale odkladam pokial nebudem mat ukoncene zastupy.
No zatial 2 body.
1. Hraci co mate prevazne def armadu nestavajte v ziadnom pripade baranidla ani katapulty. Aj ked vam to vedenie prikazovalo.
2. Katapulty a baranidla stavajte iba v dedinkach kde mate hlavnu utocnu armadu. Zatial asi u 3 som videl katy a baranidla v dedinke bez utocnej armady co je zbytocne. Vtedy som vam pisal diplo, aby ste dorobili aspon 1k utocnej armady v dedinke kde mate katy.
No a 3 najvacsi je pretekajuce sklady a co ma najviac mrzi aj sypky, ale s tym nic nenarobim.
Samozrejme ty co ste mi uz zastup dali tak dakujem a som rad, ze vas mam aspon ciastocne z krku aj ked urcite asi pokecame este.
fks2- Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008
KVP napísal:zdravím ... nevedel som si vybrať, kam dám tento príspevok (myslím téma), tak reku to hodím sem. Chcem sa len spýtať, čo mal nemo tak napustené v gaťoch (či chuť vraždiť??? :D:D) vo včerajšej HS týkajúcej sa fanusikhofa :D típek nebodaj zradil či čo?? :D
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
ano sorry som si to nevšimol v DET mame zoradené príspevky z hora nadol a tu je to opačne z dola nahor takže nemo pisal po vasich prispevkov ja som myslel že naopak takže berem spät a ospravedlnujem sa D
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
Bibiba napísal:ahojte čitam, čítam Nemo vám napíše ukončite prestavbu Hl. dedin a vy práve naopak chcete prerábat- dajatron to pre kačičku napisal podrobne akurat sur. polia pekaren atd. nema nič s premenou inej dediny na hlavnú,/bod 1/ ostatne je ako napísal - je neskoro na premenu ako to mate ,mate už to nechajte tak je len cca 3 týždne do natarov tú stratu čo Vám padnú polia na 10 už nedoženiete, sustredte sa teraz aby ste do dna 13,11 mali každý aspon 3 osadníkov a hlavne aj KB na založenie novej dediny v blízkosti nášho divu čo Vam bude povedané kde , ked sa objavia Natary-sustredte sa aj na obch. kancelárie hlavne Germány a Galovia, tiež aby obranné jednotky čo budete vyrabat a vyrábate boli vylepsené na lvi 20 v zbrojnici dík
neboj sa.... to boli príspevky z 11. septembra, už je všetko dávno poriešené....
a v našom fóre sú príspevky zoradené zdola hore, čiže keď Nemo písal, že "ukončite prestavbu", tak potom už nikto neprispieval do tejto témy
svinka- Počet príspevkov : 86
ahojte čitam, čítam Nemo vám napíše ukončite prestavbu Hl. dedin a vy práve naopak chcete prerábat- dajatron to pre kačičku napisal podrobne akurat sur. polia pekaren atd. nema nič s premenou inej dediny na hlavnú,/bod 1/ ostatne je ako napísal - je neskoro na premenu ako to mate ,mate už to nechajte tak je len cca 3 týždne do natarov tú stratu čo Vám padnú polia na 10 už nedoženiete, sustredte sa teraz aby ste do dna 13,11 mali každý aspon 3 osadníkov a hlavne aj KB na založenie novej dediny v blízkosti nášho divu čo Vam bude povedané kde , ked sa objavia Natary-sustredte sa aj na obch. kancelárie hlavne Germány a Galovia, tiež aby obranné jednotky čo budete vyrabat a vyrábate boli vylepsené na lvi 20 v zbrojnici dík
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
zdravím ... nevedel som si vybrať, kam dám tento príspevok (myslím téma), tak reku to hodím sem. Chcem sa len spýtať, čo mal nemo tak napustené v gaťoch (či chuť vraždiť??? :D:D) vo včerajšej HS týkajúcej sa fanusikhofa :D típek nebodaj zradil či čo?? :D
KVP- Počet príspevkov : 10
poprosim ukoncit zmenu hlavnych dedin, kedze je cas sustredit sa na vylepsenie stavajuceho...
skor uvitam ak kazdy hrac zalozi este 1-2 nove dedinky v blizkosti svojej hlavnej dedinky. dakujem.
skor uvitam ak kazdy hrac zalozi este 1-2 nove dedinky v blizkosti svojej hlavnej dedinky. dakujem.
Nemo- Počet príspevkov : 626
Fuha diky tak už sa to chystam urobiťdajatron napísal:kačička napísal:Mam otázku ako zmenim hlavnu dedinu, poprosim cely navod
ahoj teraz to robim ja takze :
1: v buducej novej vsetky sur polia na 10 + zlievaren,pekaren atd
2) zburat palac v starej hlavnej
3)postavit palac v novej a ked bude aspon na urovni 1 tak sa ti v nom objavý tabulka s možnostou vyhlasenia dediny za hlavnu , zadas svoje heslo a mas hlavnu
4) nevýhoda : ak maš v terajsej hlavnej sur polia na vacsej urovni ako 10 tak po zmene všetky klesnu na 10 u mna s 12 -13 na 10
kačička napísal:Mam otázku ako zmenim hlavnu dedinu, poprosim cely navod
ahoj teraz to robim ja takze :
1: v buducej novej vsetky sur polia na 10 + zlievaren,pekaren atd
2) zburat palac v starej hlavnej
3)postavit palac v novej a ked bude aspon na urovni 1 tak sa ti v nom objavý tabulka s možnostou vyhlasenia dediny za hlavnu , zadas svoje heslo a mas hlavnu
4) nevýhoda : ak maš v terajsej hlavnej sur polia na vacsej urovni ako 10 tak po zmene všetky klesnu na 10 u mna s 12 -13 na 10
dajatron- Počet príspevkov : 228
poradna
Mam otázku ako zmenim hlavnu dedinu, poprosim cely navod
DET :: Forum DET© :: Vase navrhy vedeniu
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: